Startsidan

Instängda kattkräk

I morse tyckte Sammy att vi skulle stiga upp klockan sex så då gjorde vi det. Vi hade tvättid på förmiddagen och mellan tvättarna gungade vi och Sammy visade upp sin gris för några katter i ett fönster. På eftermiddagen gick jag till Iksu och körde lite cxworx och sh'bam. Jag gillar inte den här sh'bamreleasen lika mycket som den förra och det är lite synd. Jag är ju ingen dansare så jag njuter inte av själva dansandet. Därför vill jag helst hoppa över de tråkiga låtarna men så kan man ju inte göra. Jaja, snart är det tydligen en ny release igen och då blir det ju något nytt.
Pappan låg i ett badkar

I natt sov Sammy hos mamma och pappa så jag fick sova ut. Klockan 6 var jag tydligen tillräckligt snygg för då vaknade jag av mig själv och vid 8 var jag på affären och handlade. Efter en promenad till Iksu satte jag mig och väntade på att cxworx skulle börja och då råkade jag se två kolleger som körde step up. Det var fantastiskt roligt och jag blev lite sugen på att köra det igen (=se min träningskompis köra det). Efter cxworx körde jag bodypump och det gick sådär, det var ingen som hånade mig så jag kämpade inte mitt bästa. När jag hade duschat mötte vi upp min familj på Avion och efter att ha kikat på Samir och Viktor åt vi lunch. Vi gick en sväng på Ikea och då passade Sammy på att försvinna, tydligen hade han hittat en tv som var intressantare än oss. Som tur var blev han hittad och det verkade som att han förstod att det inte var jätteintelligent att springa i väg. På vägen hem tog vi genvägen förbi huset och där fanns det fortfarande en del snö. Dessutom låg alla klinkerplattor på plats och det såg fint ut.Blodomloppet närmar sig

I dag hade jag tänkt gå på intensivgympa men det kändes lite gubbigt så jag for ut och sprang i stället. Jag kämpade ner tiden 1,5 minut jämfört med förra veckan och med tanke på min dåliga disciplin känner jag mig i alla fall lite nöjd. En bit kunde jag jaga en tjej som också ägnade fredagskvällen åt löpning och då gick det bättre.

Nu har jag tagit en härlig dusch och ska lägga mig och läsa, det var inte i går. Eftersom biblioteket vägrar ha öppet när jag har slutat jobba och jag därför inte har kunnat hämta ut min Outlander-bok ska jag läsa 10 Jahre Freiheit som jag har påbörjat två gånger. Disciplin var det ja.Jag behöver en piska

I går morse sprang jag till jobbet som jag hade tänkt men tyvärr råkade jag vara tre minuter långsammare än jag hade visualiserat. För typ sju månader sedan hade jag varit fantastiskt nöjd över mig själv men nu känns det störigt. Till mitt försvar blev jag irriterad på att rösten i Runkeeper pratade glatt på svenska i stället för på tyska som jag är van vid och dessutom hade jag massa grejer i fickorna som skumpade runt. På kvällen gjorde jag som alla andra och tittade på dokumentären om Avicii och då blev jag inspirerad till att göra musik så jag satte mig vid pianot och ändrade tonart på min Mellolåt.

Medan jag stekte lite lunchpannkakor i dag kom Anywhere med Rita Ora på Spotify och då pekade Sammy på högtalaren och sa "mamma". Sjunger jag den för ofta?

Vi får se hur taggad jag är i morgon bitti

I dag tog jag mig i kragen och satte mig vid datorn för första gången på några månader. Jag märkte ganska fort att det var länge sedan för när jag skulle föra över bilderna från kameran hittade jag inte hålet för sladden och när jag skulle redigera i Photoshop mindes jag inte riktigt hur jag brukar göra. Bilderna är från området dit vi ska flytta men jag tog dem i januari så riktigt så där mycket snö finns det inte nu.
 
Nu ska jag spela lite piano och sedan ska jag gå och lägga mig för i morgon ska jag jobba. Mina kolleger ska börja klockan 6 men jag har tänkt springa till jobbet så jag tänker att jag glider in just före 7. Dessutom gillar jag ju att sova så jag ställer alarmet på 6, om ni undrar.
 
 

Det är inte mögel

I dag var det äntligen dags för den första fotbollsträningen utomhus och det var så himla roligt! Det kändes lätt att springa och jag hade rätt bra koll på bollen trots mörker och inga lampor.

I går höftade jag ihop ett bröd eftersom jag vill försöka tömma skåpen inför flytten men det blev tyvärr inte så gott. Synd att jag nu måste tvinga i mig det, inte ens Sammy vill äta upp smöret på det.Härligt att vara nykterist!

I går var det fest med jobbet och det var trevligt. Temat var glitter, glamour och schlager och jag hade fått låna en klänning av min syster som jag gled runt och kände mig obekväm i. För att utmana mig själv extra mycket hade jag på mig mina läckra skor med 13 centimeters kilklack. Maten var jättegod och naturligtvis vann vi musikquizet så vi fick gå upp på scenen och visa upp oss. Jag kom inte i säng förrän 1 och i morse när jag vaknade klockan 10, hanen är i fjällen och Sammy sov hos min syster, åt jag en härlig frukost och sedan åkte jag till Iksu och tränade med min kusin. Nu är jag och Sammy bjudna på middag, härliga tider!


Produktiv dag

I morse tog jag fingrarna ur arslet och frostade av frysen och det var roligt, när det var färdigt. Jag rengjorde lådorna och ställde dem på köksbordet för att de skulle torka i solen, sedan gav jag Sammy en apelsin och begav mig till toaletten för att bajsa i lugn och ro. När jag kom tillbaka till köket hade Sammy varit duktig och inte lagt spelsinresterna på bordet utan i stället passande nog i de nytvättade lådorna. Kul med barn!

Efter mina vanliga söndagspass på Iksu, cxworx och sh'bam, gick jag till Ica och köpte middag som jag intog på en bänk på Ålidhemsskolans skolgård. Sedan spelade jag innebandy med jobbet och det var himla roligt. Jag var bättre än jag trodde och det är ju alltid uppmuntrande. Bilden tog jag i smyg så att ingen skulle se vad jag gjorde. 


Jag får fräknar ändå

Dagens väder var lite halvmolnigt så vi har mest bara ätit lunch och löst korsord i dag. Sammy har åkt lite på min och Annas gamla fräcka bob och jag har tränat lite lätt med mitt gummiband. I morgon hoppas jag att det blir suveränt väder för då har jag tänkt åka en sista tur på mina längdskidor för i år.Norge

I dag var det för första gången den här påsken mulet så vi bestämde oss för att åka till Norge. Som vanligt var det grått, trist och kallt i Mo i Rana men vi åt i alla fall en god lunch med utsikt över havet. På vägen hem stannade vi på Rema 1000 och köpte bland annat chips med citronsmak som var rätt goda.
Helt okej omgivning att träna i

I dag på kvällskvisten drog jag med mig pappa ut på en härlig skidtur. För att lattja till det lite åkte vi en annan väg än vanligt och det var skitmycket uppför och sedan utför så jag fick öva på att ploga. Jag börjar bli riktigt duktig på det och känner mig inte rädd längre vilket ju såklart gör det mycket roligare att åka. Pappa påpekade dock att jag har en gammaldags stakningsteknik så det får jag väl öva mer på. Kul ändå, jag trodde inte att jag hade någon teknik alls.

När vi bara skulle upp för sista backen sa pappa flåsande att jag är i mycket bättre form än han trodde. Jag passade på att trycka ner det lilla självförtroendet som fanns kvar i hans pjäxor genom att hetsa upp för backen och glida in på gården med ett hånflin över axeln.

Lite halloumi också

I dag gör vi ingenting speciellt, Anna och hennes sambo åkte nyss hem och jag har inte gjort något vettigt. På bilden ser ni dagens, och typ alla dagars, lunch: vegetarisk hamburgare grillad över öppen eld med fjäll i bakgrunden. Jag har fotat lite med kameran i dag och om någon månad när jag har hunnit starta datorn hemma ska jag lägga upp dem här på bloggen.Fortfarande fantastiskt väder

Mammas väninna skulle ut och promenera på förmiddagen så jag fick för mig att jag skulle jogga samma väg. Vi hade dock så trevligt att jag inte ville springa i väg. Skönt, då slapp jag. 

I går kom påskharen och trots att alla stora barn visste vem det var var det en som började gråta. Sammy hade inte vett att bli rädd och det var ju lika bra.

I går fick Sammy köra traktor med sin morfar och det var jätteroligt, trots att det inte ser ut som det.