Startsidan

Tips på "nyttig" kladdkaka

Jag och Sammy hade en fantastisk helg! I lördags åt vi frukost i lugn och ro innan vi åkte och handlade. Sammy valde vindruvor och kiwi och eftersom hans önskan är min lag köpte jag det. Efter lunchen införskaffade vi lite kläder till förskolan och sedan var vi på Hopp och skoj men det var ingen höjdare för små barn som Sammy. I går åt vi naturligtvis en god frukost i lugn och ro och sedan gick vi ut och lekte i en lekpark. Jag fotade lite så om några månader kanske jag visar någon bild. Efter att ha dammtorkat, dammsugit och torkat golvet gjorde jag en kladdkaka med bara mörk choklad och den var helt okej. Efter en natt i kylen var den dock så jävulskt god att jag absolut kommer göra den typ varje dag. Vanliga barn och vuxna som äter socker tyckte dock inte att den var så god men det gör ju ingenting, då får jag och Sammy ha den för oss själva. Dessutom hann jag med att ta fram alla vinterkläder och stoppa undan sommarkläderna i förrådet. Här får ni lösningen på alla era problem:
 
150 gram smält smör
4 ägg
250 gram mörk choklad
1 matsked mjöl
Flingsalt på toppen
 
Blanda ihop allt och he in den i ugnen på 180 grader i kanske 15 minuter.
 
 

Min lilla älskling

I dag hände något märkligt. Jag hade just tränat bodypump, pressade biceps och triceps extra mycket eftersom jag inte fick träningsvärk där efter förra veckan, och önskat trevlig helg innan jag skulle bege mig till omklädningsrummet. Då frågade min träningskompis om jag skulle göra något speciellt i helgen och jag svarade att jag ska vara med Sammy. Han frågade om jag saknade honom OCH DÅ BÖRJADE JAG GRÅTA. Jag visar mig ju sällan svag, förmodligen för att jag är enormt stark, så jag blev så himla chockad. Nu har jag i alla fall Sammy hos mig en vecka så jag ska vara mer närvarande än någonsin förr.Tur att jag är rik

I veckan har jag ätit lyxigt ska ni veta. I måndags åt jag på Pasito på Haga och både rödingen och laxpastan var jättegoda. Det var roligt att testa något nytt och jag kommer förmodligen gå dit fler gånger. I går hade vi avslutning med fotbollslaget och först träffades vi i ett omklädningsrum där vi gick igenom säsongen. Jag satt och log nöjt medan jag väntade på mitt pris för årets bästa träningsnärvaro så döm om min förvåning när jag kom tvåa. Jag som bara har missat en enda träning hade ju vinsten som i en liten ask men eftersom målvakterna har blivit kallade även till målvaktsträningar förlorade jag. Eller ja, jag kom ju tvåa men det är som bekant sällan bra nog. Något som var lite mer roligt, och framför allt överraskande, var att jag kom tvåa även när det gällde matchnärvaron. Efter det missunsamma applåderandet, närå, jag är så glad för vinnarnas skull, verkligen, begav vi oss till O'learys där vi tittade på en löjlig fotbollsmatch och åt middag. Jag åt pepparstek och det var fantastiskt gott.
Babyshower

I går överraskades min gravida väninna med en babyshower och trots att jag hade gjort blöjtårtan blev det lyckat. Vi spelade sällskapsspel och fikade, vore märkligt annars.

På förmiddagen hade jag tänkt träna total training gymnastics men trots att jag satt och vaktade när passet släpptes fick jag köplats tolv och tyvärr räckte inte det. Jag som har längtat efter det passet sedan i juni då det anordnades senast. After work

I dag körde jag total training på lunchen och det var roligt fastän min träningskompis tog bort min matta så att jag var tvungen att göra armhävningar på fötterna i stället för på knäna. Men ja, med facit i hand var det snällt gjort.

Efter jobbet åkte jag och några kolleger till Taco bar där vi åt en god middag. En orkade inte äta upp sin mat så då passade jag på att äta mig mätt. En vettig dag

Vilken härlig dag! Jag vaknade utvilad strax före sju och sedan åt jag en härlig frukost innan jag begav mig till Iksu för total training. Jag älskar passen på lördagsmorgnar för när jag är färdig är jag pigg och glad resten av dagen. Eftersom jag hade tagit bilen åkte jag direkt till Maxi där jag naturligtvis införskaffade mat. Efter lunch och dusch körde jag hem till mamma och pappa där vi bytte till vinterdäck. Eller ja, det kanske mest var pappa som bytte eftersom han älskar att känna sig normativt manlig och då låter jag honom få göra det. Jag hatar dessutom smutsiga och otympliga jobb så jag servade med verktyg och sådant. När vi äntligen var färdiga åkte vi till Avion där vi shoppade, fikade och åt middag. Efter att jag hade skjutsat runt mina föräldrar åkte jag hem och dammsög och nu ska jag laga mat så att jag har matlådor i veckan. Livet!
 
 

RSS 0.91