Startsidan

Upp som en sol och ner som en pannkaka

I dag har jag varit duktig! Jag har handlat, städat, umgåtts med familjen, umgåtts med en väninna, läst mejlen på datorn, studerat, lagat mat, tränat och ätit semla. Ica maxis semlor var riktigt bra, den vanliga bättre än vaniljsemlan enligt mig. På träningen försvann dock mitt härliga flyt för mitt i ingenting sprack det till i vaden och jag fick kliva av. Nu är jag lindad och hoppas på snabbt tillfrisknande, så länge jag är frisk på måndag när det är hockeyträning är det lugnt. 


En ny herrtröja

I dag var jag och Sammy med mamma och min syster på Ikea och åt brunch och det var gott. Tyvärr har de ju inte längre den där krokantnutellan och det är lite synd eftersom den är himla god till pannkakor. Vi gick in en sväng på H&M och där öppnade sig himmelriket. Jag köpte ju några herrtröjor på Cubus förut så i dag tittade jag på herravdelningen på H&M där det dessutom var rea. Jag kunde välja mellan massa olika tröjor som alla var tillräckligt långa i ärmarna och den jag köpte kostade 150 kronor. Eller ja, kostade och kostade, jag hade ett presentkort så den blev gratis. 


Bättre i München

Nu är jag på väg hem från Stockholm och jag har fått med mig massvis med läxor så jag ska nog hålla mig sysselsatt till nästa gång jag åker hit. Jag åt ett äpple och lite godis till lunch så att jag skulle orka middag på Vapiano strax efter klockan 4 men tyvärr var Vapiano vid centralen en besvikelse. Maten var god men toaletten luktade kiss och hade sexistiska bilder på väggarna och personalen var rätt otrevlig. Han jag beställde maten av dissade ett barn som ville beställa och han jag frågade om toaletterna prioriterade att prata klart med sin kollega. Så ja, dit går jag troligen aldrig mer.

Nu sitter jag och lyssnar på HanaPees otroliga podcast och försöker mitt bästa att inte skratta högt.


Fläng

Nu är jag i Stockholm på kurs igen och eftersom jag ogillar förändringar så känns det skönt att jag bor i samma rum på samma hotell som förra gången. Däremot fick jag inte sitta på min plats på föreläsningarna så i morgon ska jag vara där i tid och åtgärda det. I morse kom jag kanske en minut sent, därför hann någon ta min plats, eftersom både flyget och Arlanda express var försenade. Jag fick halvspringa och kom fram svettig och trött så nu ska jag äntligen duscha. Sedan ska jag krypa ner i sängen och titta på webb-tv.


Den gångna veckan

Nu har jag äntligen lite tid över så jag har startat datorn och ska sammanfatta veckan. I torsdags var jag och Sammy på öppna förskolan och en av oss tyckte att det var det bästa som någonsin hänt. Tyvärr är samma person sjuk nu så jag vet inte hur mycket vi kommer kunna gå dit. I fredags när jag hälsade på på jobbet skröt jag om Sammys immunförsvar men det får jag alltså äta upp nu.
 
I torsdags hade jag också fotbollsmatch och det gick ganska dåligt och jag fick visa min nya fotbollskompis mitt vidriga humör som dyker upp när jag spelar match. Det resulterade dock i två mål och en assist så det var väl värt det. 
 
I onsdags jobbade jag extra och det var festligt, det är så mycket roligare att jobba när jag inte behöver göra det varje dag.
 
I går for jag ut och sprang för första gången sedan i juni och det gick sämre än jag trodde. I och för sig var det halt så jag får väl skylla på det. I dag har jag en jävulsk träningsvärk i ljumskarna och det är trevligt.
 
Sammy har spelat lite piano.
 
 

Bild från Stockholm

Jag prioriterade naturligtvis att ta med mig kameran till Stockholm, trots att jag bara hade handbagage. Tyvärr fick jag inte med mig stativet men jag hittade ett staket så att jag kunde få lite rörelse ändå. 
 
 

Gott med hotellfrukost

I dag behövde jag inte stressa genom Stockholm så jag strosade och fotade. På ett ställe stod tre läskiga vakter och jag funderade på vad det var för viktigt hus, sedan såg jag att det stod Rosenbad på det. Det går ju inte att ha koll på allt. Nu är jag i alla fall på Arlanda och väntar på flyget som går om typ två timmar, jag ska nog äta lite på Max och passa på att studera. Det ska bli skönt att komma hem och träffa min lilla familj. 


Kurs i Stockholm

I morse skjutsade hanen mig till flyget och jag flög till Stockholm i soluppgången. I sista stund kom jag fram till Hotel Rival, jag råkade gå fel i början, där kursen i diagnoskodning håller till och där har jag varit hela dagen. Vi blev bjudna på en jättegod lunch och gott fika men jag har inte lärt mig så mycket än. Det känns skönt eftersom mitt huvud ändå är fullt av alla intryck, bara en sådan sak som att jag måste ha hög volym på podcasten i öronen på grund av all trafik. Nu har jag landat på hotellet och snart ska jag gå och köpa lite middag, förmodligen kommer jag duscha av mig sedan och krypa ner i sängen så jag är pigg och redo för föreläsningar i morgon. Min hjärna är ju inte gjord för nya människor, utbildning, nya miljöer och allt annat samtidigt. 


Ett dygn gammal

I går åkte vi och tittade på Sammys nya kusin och det är ju inte möjligt att Sammy har varit så liten. Precis som Sammy var det här barnet inte fult och det är ju alltid bra för jag gillar inte att behöva ljuga och säga att barn är söta om de inte är det.
 
Efter besöket åkte jag och spelade hockeymatch igen men tyvärr förlorade vi. Jag kan ha styrt in det avgörande målet för motståndarna så i så fall gjorde jag och min syster lika många mål. Hennes var dock framåt men det är väl inte så noga, huvudsaken är ju att vi hade roligt. I kväll är det fotbollsträning och det ska också bli roligt. Jag älskar att träna när det är roligt!
 
 

En ny kusin

I dag har jag spelat hockeymatch och det var som vanligt roligt. Efter den åkte vi hem till mamma och pappa och där fick Sammy bada eftersom det är helfestligt. Jag spelade också MS Röj för första gången på väldigt många år, och dessutom på en platta, och det gick bättre än förväntat. Jag ska dock inte ladda ner det på min telefon eller dator för jag vet hur lite vettiga saker jag kommer få gjort då. I morgon har jag ju min första föräldralediga dag och då ska jag och Sammy gå till BVC för vägning och mätning. Förresten föddes Sammys andra kusin i dag, kul! 


After work på Pinchos

I dag var jag på after work med mina närmaste kolleger på Pinchos och det var himla gott och trevligt. Jag tog plankstek, fish and chips och en daimbrownie och allt var jättegott. Dessutom hade de festlig inredning och det var smidigt att beställa och betala med appen.

Nu ska jag mysa med min lilla älskling och sedan ska jag sova så jag orkar jobba min sista dag innan föräldraledigheten. Härliga tider!


RSS 0.91