Startsidan

Lagfest

I går var jag och Anna på lagfest med fotbollslaget och till en början trodde vi att vi skulle åka hem klockan 20 men sedan råkade vi vara hemma klockan 3. Först åt vi middag och sedan gick vi och spelade bowling. Då kom partyt i gång och i alla fall jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig. Nu är det ju i och för sig bara jag som har fött barn så det kan ju ha varit därför. När vi skulle swisha för bowlingen tänkte jag vara snäll ifall frun till min lagkompis skulle kika i hans telefon så jag skrev "Nina bowling". Anna tänkte lite tvärt om och skrev "bj osv". Det roliga var ju dock att det var hon som betalade honom.
 
När vi hade spelat klart, jag kom trea av åtta, konverserade vi lite och Jessicka som hade slutat jobba kom och umgicks med oss. Vi spelade minigolf och jag puttade som den mästare jag är och vann naturligtvis. Efter spelandet trängde vi oss ner bland några främlingar och efter lite bråk om politik gick de men det gjorde ingenting för de satt och stirrade med simmiga blickar på mig och Jessicka. Att de stirrade på mig gör väl inte så mycket, jag vet ju hur läcker jag är, men Jessicka är 18 år och det var inte äckelgubbarna. En av dem påpekade att det bara var en av männen i vårt lag som var vaken och alltså pratade med dem, lustigt att de inte förstod vad det berodde på.
 
Till slut fick vi med oss gänget till karaokescenen men tyvärr var det bara jag, Anna och Jessicka som vågade sjunga. Eller alltså, jag vågade naturligtvis inte men jag gjorde det ändå. Med egen mick till och med, shit vad jag klättrar på utmaningsstegen! Jag har förmodligen också slagit rekordet i vem som är stelast under ett framträdande. 
 
Sammy fick välja mina kläder.
 
 

En skönhet klär ju i allt

I dag skulle vi ha vår första 11-mannaträning men den blev inställd på grund av kraftig vind. Jag blev irriterad för jag gillar ju när saker blir som planerat. I stället blev det ofrivillig vila och lite städning hemma men det behövdes kanske också.

Efter jobbet åkte jag till Avion där jag införskaffade en polotröja; sedan mamma sa att jag är ful i sådana har jag köpt fem stycken.Mello

Nu kan jag bocka av ett nyårslöfte för jag har skickat in en låt till Melodifestivalen. Eller ja, en och en, jag skickade faktiskt in tre låtar när jag ändå var i gång.
 
I dag var jag och Sammy och badade på Navet med en kompis och hans barn. Sammy ville absolut åka en rutschkana så då gjorde vi det men eftersom vi fick huvudena under vattnet var det inte så himla roligt. Men ja, det hade jag ju berättat innan så lite fick han ju skylla sig själv. När chocken hade lagt sig var det faktiskt ganska roligt, speciellt att titta när andra åkte.
 
Min kusin kom hit på middag och det var trevligt. Tyvärr vågade hon inte gå hem ensam på grund av alla jävla våldtäkter så jag packade ner Sammy i vagnen och följde henne hem. 
 
 

Introvert

Den här dagen har jag fasat för i tre månader och nu är den äntligen över. Klockan sju i morse stegade jag in på jobbet i pennkjol och kavaj och tillsammans med min datorkunniga kollega gick jag till rummet där jag skulle föreläsa för läkarstudenter. När hon hade sett till att allt fungerade rent tekniskt och jag hade nervösbajsat kom min väninna med latte macchiato från Kahls till mig, så himla gulligt. Hon satt och lyssnade de första två föreläsningarna, finns det någon gräns för hur gullig hon är? Föreläsningarna gick jättebra och det känns fantastiskt att få möjligheten att utvecklas och utveckla i mitt arbete. I pausen stod jag och snickesnackade lite med en läkare men sedan kände jag att jag behövde begränsa intaget av intryck så jag gick och satte mig i min föreläsningssal och tittade in i väggen. Trots det kände jag mig mosig i hjärnan under eftermiddagen så jag gled hem lite tidigare och lade mig och sov.Vi fick en jättefin inflyttningsblomma!

Efter lite mys i soffan till Sunes sommar i morse åt jag och Sammy frukost och sedan cyklade vi till affären och handlade. Vid lunchtid fick vi besök av en väninna och hennes barn och det var så himla trevligt. Barnen lekte bra tillsammans men när de hade åkt hem slocknade både jag och Sammy. Det händer ytterst sällan att jag tillåter mig själv att somna på dagtid men i dag behövdes det.

Nyss var jag i förrådet och hämtade hockeyutrustningen och tejpade om klubban för i morgon börjar äntligen säsongen!Jag har köpt en bil

I dag tog jag med mig typ alla jag känner och åkte runt på en massa bilaffärer för att försöka hitta en snajsig bil. Till slut var jag nöjd så om en vecka står den troligen på min parkering. Den är vit.

I går jobbade en kollega sin sista dag och efter att vi hade överlämnat en liten gåva började hon dela ut presenter till oss. Det var så genomtänkt att vi nästan började gråta. Jag fick exempelvis en grapefrukt eftersom jag tycker om det och en sportlunch eftersom jag är dålig på att få i mig snabba kolhydrater direkt efter träning. Hon är nämligen dietist och har koll på sådant. Dessutom fick jag en fräsch parfym eftersom jag typ varenda dag har sagt att hon luktar gott. 

I går filmades det på total training-passet och filmen ligger uppe på Instagram för allmän beskådan. Livet!
RSS 0.91