Startsidan

Om Optikbutiken

Jag har fått ett uppdrag att skriva om Optikbutiken som säljer Glasögon. Jag har aldrg hört talas om sidan förut men tänkte att det kan vara intressant eftersom Eric sa, idag faktiskt, att jag kanske ska köpa nya glasögon.
Jag har fått ett uppdrag att skriva om Optikbutiken som säljer Glasögon. Jag har aldrg hört talas om sidan förut men tänkte att den kan vara intressant eftersom Eric sa, idag faktiskt, att det kanske är dags att jag köper nya glasögon.

Första intrycket är väldigt positivt. Hemsidan är snygg och stilren men inte på något sätt b-ig . Jag hittar inga stavfel eller särskrivningar vilket ger ett seriöst intryck. Det är bilder på glasögon på förstasidan vilket jag tycker är viktigt, då ser man direkt vad det handlar om. Sidan är lättnavigerad och det finns mycket information om glasögonen. Det står hur stora de är, om de har en fjädrande skalm, vilka färger de finns i (naturligtvis) och massa annat.

Det bästa med Optikbutiken tycker jag är att man kan låna hem glasögon precis som på "vanliga" glasögonaffärer. Detta kostar ingenting, inte ens någon fraktavgift tillkommer. Frakten är för övrigt alltid gratis vilket är fantastiskt. Jag hatar när man blir lurad på priset för att man har glömt räkna med frakten. Glasögonen är också väldigt billiga, de ligger på mellan 400 och 1000 kronor, mycket bra!

För första gången, tror jag, har jag inte skrivit dåligt om en sida som jag skriver om. Jag skulle tro att det mestadels beror på det korrekta språket. Fast på riktigt så tycker jag det här verkar vara en bra sida. Testa den!

Kommentarer
Av: pauli

ja havet är helt underbart!

ska du hitta på idag då?

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback