Startsidan

Uppdrag, Teknik

Jag har fått ett uppdrag att skriva om teknik. Jag brukar kalla mig själv världens mest otekniska människa så det känns ju passande. Ibland känner jag mig dock väldigt teknisk, exempelvis när gamlingar ska försöka förstå sig på datorer och funderar på vad det är som rör sig på skärmen (muspekaren eftersom du sitter och rör på musen). Eller som pappa som skrev in sin hotmailadress i webbläsarfönstret. Ja, det finns många exempel. Hur som helst så brukar jag mest lägga mig i sängen och gråta när tekniken jävlas för då kommer alltid Eric/pappa/mamma/Anna och ordnar allt. Mamma är för övrigt nästan som en man för det var hon som, försökte, lära mig att byta proppar och likande. Nu framstår jag som ett pucko men det är jag inte.

Nåja, teknik var det ja, inte om hur oteknisk jag är. Jag är nog väldigt beroende av tekniska saker även om jag inte förstår hur de fungerar. Jag brukar inte hålla så bra koll på vad som är nytt på teknikfronten, jag har en gammal mobil utan minne, ingen mp3, Erics high tech-dator. Allt jag äger som är nytt är Erics. Jag brukar säga som mamma, allt ditt är mitt och allt mitt ska du ge fan i.

Kommentarer
Av: MALIN

precis! men de finns en stor risk att man gör allt, utom läxan.. ;) if u know what i mean? =)

Av: Laila

jag hatar när teknik strular :P

2010-11-30 @ 18:39:43
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Av: Elinor

Sv: ja, det är ju skönt med lite träningsvärk, så man känner att man gjort något^^ men jag har inte lite träningsvärk, haha, kan knappt gå, gör så jävla ont :P

2010-11-30 @ 19:53:45
URL: http://elinorsfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback