Startsidan

Arbetsförnedringen kan ta sig i röven

Igår var en riktig skitdag, fy fan så irriterad, och besviken, jag var!

Jag kan inte alla termer men jag har varit inskriven hos Arbetsförmedlingen i tre månader nu vilket betyder att jag ska få en slant varje månad plus att jag ska få jobbgaranti. Igår fick jag dock veta att eftersom jag studerar tyska på universitetet så får jag inte vara med. Tilläggas bör kanske att jag studerar på distans 25%. Jag har alltså inga speciella tider och får heller inget csn-bidrag för det. Arbetsförmedlingen tycker alltså att det hade varit bättre om jag hade suttit hemma och pillat naveln än att jag förbättrar mitt cv. Är det inte helt sjukt?

Eftersom jag har tänkt läsa tyska steg 4 till våren, även den på distans 25%, kan jag inte få någon jobbgaranti då heller. Då fick jag tipset att strunta i tyskan och gå hemma istället. Om jag studerar steg 4 till hösten eller senare kommer jag ju inte minnas ett skvatt av det jag lärt mig under hösten. Fy fan vilka arslen! Vem har bestämt de här reglerna?

Kommentarer
Av: daniella:)

Jaha vad kul!:D Haha, du får ta o göra igen!:D

Av: Linda

ja eller hur:D

2011-12-20 @ 21:19:01
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Av: Kashaya

Vad märkligt...

2011-12-20 @ 21:33:55
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Av: Ulrika Sandström

Sv; jag tror fan det. Om man läser hans blogg och kollar på hans andra videos så är han likadan. haha

2011-12-21 @ 13:42:35
URL: http://usandstrom.blogg.se/
Av: Zteffy

Hej sötnosen!!

Får ursäkta för sent svar! Jag har ju varit utomlands! ;) Shoppar och kopplat av på en härlig kryssning! Vad har hänt i helgen för dig? :)

Hoppas du är med och deltar om en "bloggklapp" också ;) Gillar sidan gör du här http://www.facebook.com/pages/zteffybloggse/202558243142569Love zteffy!

2011-12-21 @ 16:43:57
URL: http://zteffy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback