Startsidan

Recension av True Talent 6/11

Ida
Jag tycker hon har en bra röst men den kommer som inte fram. Trots de höga tonerna får jag ingen gåshud och det är ovanligt. Enda gången hon har varit riktigt bra var när hon sjöng rock/opera. Tyvärr tycker jag inte att hon har en speciell röst heller. Hon eller Emelie borde åka ut.

Paulina
Första låten var ju himla fin, hon har en sådan klar röst. Hennes egna låt är också bra och hon borde gå till final.

Emelie
Emelie har utvecklats väldigt mycket under True Talent och det är ju bra, det är inte så många som gjort det nämligen. Trots det tycker jag att hon kanske måste åka ut idag. Något hon måste lära sig är dock att klä sig i kläder hon passar i. Eller förresten, hon hade ju passande kläder i de första programmen så det är nog stylisten jag ska hoppa på som vanligt.

Dimitri
Han sjunger väldigt bra men jag blir ändå inte berörd, jag tror det har med låtarna att göra. The show must go on var en perfekt låt för Dimitri men det hördes att han är/har varit sjuk. Synd det för annars hade jag nog fått gåshud.

Kommentarer
Av: Erika

hej hej allt bra med dig???

Kram

Av: Jennie ♥

sv: haha, jaså tkr du de? nej jag tkr de har gått ett bra tag nu. känns roligt när allt ska upp. vi firar jul för första gången i vår lägenhet så de ser jag mycket framemot!

allt bra?

2011-11-07 @ 13:07:58
URL: http://jennsiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback