Startsidan

Språktidningen

Jag älskar Språktidningen och vill gärna prenumerera på den. Jag har länge sagt att när jag får ett fast jobb ska jag köpa den igen och nu är det väl dags. Det som är väldigt skumt är att om man köper två nummer kostar varje nummer ungefär 40 kronor och köper man sju nummer kostar de ungefär 65 kronor styck. Borde det inte vara tvärt om? Nu förväntar jag mig att någon säljare från Språktidningen ringer mig och förklarar och sen säljer några nummer till mig. Sist jag skrev om Språktidningen fick jag tidningen skickad till Tyskland gratis, fantastiskt!
Prenumeration på Språktidningen

Kommentarer
Av: Kashaya

Aldrig hört talas om den tidningen.

Av: Erika

Ha en bra alla hjärtans dag:)

Hoppas du får en massa sköna kyssar i dag:)

Kram

2012-02-14 @ 10:49:29
URL: http://prickelin.blogspot.com
Av: Fotograf Annie

Svar: Jadu, mer eller mindre samma saker som man kan göra inne i stan, förutom att åka och shoppa spontant. Är det vardag som jobbar väl de flesta bofasta och barnen går i skolan som vilket litet samhälle som helst. Åker man ut som ”turist” kan man ta långa promenader, se sig omkring, ta med sig picnic, njuta av tystnaden. Jag tror dock att det är en förutsättning att man gillar naturen ;-)

Men kika in här och se vad som är på gång: http://visitskargarden.se/



2012-02-14 @ 13:03:22
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Av: Natalie Skogman

Jag ber 1000 gånger om ursäkt ifall du inte gillar såna här kommentarer, men jag ville bara be dig om en liten tjänst som skulle göra min dag! Snälla: rösta på min design i den här tävlingen som jag gått vidare i. Min är den första, laskoshelmamekko. Välj bara den första rutan och tryck sen på "Seuraava" lite längre ner. Jag ber om ursäkt för att det är på finska men jag hoppas du ändå kan göra det här för mig. <3



http://www.suurikasityo.fi/kilpailut/art1174-Aanesta-huhtikuun-Nuori-suunnittelija--asu.html

2012-02-15 @ 16:30:57
URL: http://natalieskogman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback