Startsidan

Nästan så jag måste beställa

Jag är ju inte direkt en sådan som shoppar på nätet men om jag var liten och smal skulle jag definitivt göra det oftare. Jag kan tycka att det är lite lurigt att veta om plaggen ska passa eller inte och då blir man så besviken när man måste skicka tillbaka dem. Dessutom kostar det ju att skicka tillbaka plagg så nej, jag shoppar helst i affärer.
 
Men om det är gratis att skicka tillbaka plagg då? Och om frakten är gratis? Då skulle nog till och med jag kunna titta en extra gång om jag hittar något tjusigt. På zalando.se finns det väldigt mycket snygga kläder, skor och accessoarer, till bra priser dessutom. Se bara på bilderna här nere!
 
Något som får mig att bli lite extra köpsugen är att jag inte hittar några särskrivningar på hemsidan, stavfel och liknande får ett företag att verka oerhört oprofessionellt! Det känns seriöst och det gör att i alla fall jag kan känna mig trygg att handla där, även fast jag inte har provat själv. Jag har däremot läst på bloggar om Zalando och det har bara varit positiva kommentarer. Själv föredrar jag ju lite billigare märken som Vero Moda och Only men de säljer också saker från märken jag knappt har hört talas om, typ Jeffrey Campbell och Tibi (jag hittade en klänning för nästan 9000).
 
Sakerna kostar 719, 449, 449.
 

Kommentarer
Av: LIIV - vanlig men unik

Sv: vad härligt! Idag har och är det faktiskt underbart väder. Hoppas på lika fint imorgon så man hinner sola till midsommar ;)


asos.com har gratis frakt och gratis retur om jag inte minns fel :) kolla där, jag har beställt därifrån några gånger. De har massa fint.

Av: natta

sv: haha raderar nog inte bloggen bara för de men mer ett uttryck sådär ;) Hoppas du haft en bra dag

2012-06-20 @ 19:40:31
URL: http://nattas.webblogg.se
Av: Emelie , EMMIQ - Frisör & Vardag

sv: Tack !! ^-^ Själv tycker jag att blusen är väldigt fin ! :)

Zalando.se har väldigt fina saker tycker jag med ! brukar själv kika in där ibland :)

Fina saker du hittade från onlineshoppen ! :)

2012-06-20 @ 22:15:05
URL: http://emmiq.blogg.se
Av: Lilla mamma

Väskan kan jag nästan garantera att den passar även dig.

2012-06-20 @ 23:01:20
Av: † ELIN CECILIA - TÄVLING!

tack :)

2012-06-20 @ 23:18:00
URL: http://eelin.se
Av: vannichi.blogg.se

Snyggt!

2012-06-21 @ 10:44:33
URL: http://vannichi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback