Startsidan

Dagens sanning om alkohol

Är det bara jag som inte bryr mig om någon dricker alkohol. Nej, nu missförstod du mig! Jag menar att för mig spelar det ingen roll om en person har druckit eller inte, slåss man så slåss man, bråkar man så bråkar man. Skulle Eric slå mig eller kalla mig för fula saker och sen skylla på att han var full och kanske inte ens minns, ha ha, hej då Eric! Kan man inte bete sig som en vanlig människa ska man inte dricka alkohol, alls.

Och nej, det är inte därför jag inte dricker. Jag är bara för smart för att hälla i mig gift som jag dagen efter mår skitdåligt av.
Alkoholfritt Rosévin.

Kommentarer
Av: martina

godmorgon! allt bra? :)

Av: Erika

Ja du de där har vi diskuterat här på skolan många gånger:) jag tycker personligen inte att alkohol är någon ursäkt för nån ting. För du gör ändå det du skulle kunna ha gjort om du va nyckter:) men de är lätt för folk att skylla på spit.

Är man en skit i grunden tar du bara fram det när du dricker sa en kille här och jag tror han har väldigt rätt i det:)

Kram

2012-03-14 @ 11:08:58
URL: http://prickelin.blogspot.com
Av: SARAH CARLSTEN

Mysigt! :)

2012-03-14 @ 15:02:27
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Jag dricker inte heller. (Visst, något glas eller liknande då och då) Men anledningen till det är ju just för att man är inte sig själv när man är full, och vad är meningen med det? Varför ska man dricka sig full, göra saker man ångrar, och sedan vakna upp och må skit? Förstår inte det roliga :P

2012-03-14 @ 19:44:13
URL: http://angelica.blogg.se/
Av: Emma

sv: Tack!

Dricker inte heller mycket. Jag vet precis hur alkoholen kan dra fram dåliga sidor. Min familj på mammas sida består till stor del av alkoholmissbrukare, tyvärr kan jag inte bara säga hej då mamma eller liknande..

2012-03-14 @ 19:48:35
URL: http://ehmsii.blogg.se/
Av: viki

sv; Jamilla var snygg, synd att hon åkte!Håller med dig. Kan man inte bete sig normalt ska man inte dricka alls..

2012-03-14 @ 19:49:50
URL: http://vikzan.spotlife.se
Av: fia

svar: Haha, ja det var ett sjukt töntigt program. Hade det bara på i bakgrunden!Sunt av dig att inte dricka :) för mig spelar det heller ingen roll om folk dricker eller inte, det är deras ensak. Själv dricker jag med måtta och håller mig ändå klar i skallen. Det får inte gå till överdrift.

2012-03-14 @ 20:14:56
URL: http://cellofia.blogg.se/
Av: Anneli

SV:Haha nej jag har snelugg x)

2012-03-14 @ 21:29:12
URL: http://anneliih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback