Startsidan

Morgon i Jenin av Susan Abulhawa

Jag har ju växt upp i en väldigt trygg miljö, tack och lov, så det är lite svårt att förstå den här boken. I början störde jag mig mycket på religionen, meningar som "jag var 14 år och giftasmogen" eller "jag tror det var Allah som straffade mig för att jag onanerade". Dumheter tycker jag. Hur som helst. Senare i boken glömde jag det och satt bara och gapade för att det var så hemskt. När man trodde att det inte kunde bli värre så blev det det, om och om igen. Det värsta är ju att de historiska händelserna är sanna. Läs den här boken, ni måste!
Morgon i Jenin av Susan Abulhawa

Kommentarer
Av: neli

haha ;)

Av: thea

Va roligt med ett boktips! Ska kika efter den nästa gång det blir en runda till biblioteket! :)Sv: Vad tyckte du om att Loreen vann melodifestivalen då? :)

2012-03-13 @ 21:34:24
URL: http://tthea.blogg.se/
Av: Kashaya

Kul med boktips.=)

2012-03-13 @ 22:05:24
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Fan jag är sämst på att läsa böcker .. måste läsa ut den jag började på för några månader sen, hehe- haha finns nog ingen rätt eller fel väg med dubbelringen! Ibland har jag den åt andra hållet och ibland inte. Men jag gillar att kunna se dödskallarna från mitt håll och skiter egentligen i om andra får kolla upp och ned ibland ;)

2012-03-14 @ 02:20:18
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback