Startsidan

Världens bästa dag

I julklapp fick ju jag, hanen, min syster och hennes pojkvän biljetter till Melodifestivalen i Ö-vik av mamma och pappa. Vi bestämde oss för att åka redan på morgonen för att hinna kolla runt i staden under dagen. Vi shoppade lite kläder och åt den godaste lunchen ever på Café lilla Paris. Mackorna var saftiga och alla var jättenöjda. Middagen tjorvade eftersom vi inte kunde bestämma oss och den lilla detaljen att det var fullt typ överallt. Till slut fick vi plats på China Tower och det är den godaste kinamaten jag någonsin ätit! Det kändes fräscht och alla ville äta av allas rätter eftersom allt var lika gott. Eftersom bordet var bokat halv sex var vi tvungna att bege oss mot ishallen. Vi tänkte att vi skulle köpa kaffe på ett café först men det var stängt och tur var väl det, när vi var framme på ishallen bjöds det på gott kaffe och massa godsaker. Vi fyllde fickorna och var på sjukt bra humör.
 
Okej, nu kommer det bästa av allt. Det fanns ett chokladhjul och när JAG VANN TVÅ KILO CHOKLAD visste gjädjen inga gränser. Jag gick för att kissa och när jag kom tillbaka hade HANEN OCKSÅ VUNNIT! Som sagt, bästa dagen i mitt liv typ.
 
Det enda dåliga var att man hörde mikrofonljuden så dåligt så alla skämt gick oss förbi. Dessutom kom ju Janet Leon sist, vad hände?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback