Startsidan

Recept på tysk äppelkaka

När Julia var här ville hon göra en tysk kaka så en dag gjorde vi en slags äppelkaka som vi bjöd min familj på. Vi hade inget recept men jag tänkte ge er ett ungefärligt så att ni också kan få njuta.Gör en dubbel pajdeg av smör, mjöl, socker och rivet citronskal från en citron. Tryck fast hälften i en form. Ös i fyra till fem rivna äpplen, ungefär en matsked kanel, citronens saft och russin. Smula över resten av pajdegen och in i ugnen på 175 grader i typ 20 minuter.

Kommentarer
Av: lilla mamma

Det ska vara pajdeg uppehåll oxå, använd en form med löstagbar kant. Gör dubbelt det mot vanlig paj.

2014-07-03 @ 22:39:10
Av: lilla mamma

RÄTTNING: Det ska vara pajdeg UPPEPÅ oxå, använd en form med löstagbar kant. Gör dubbelt deg mot vanlig paj.

2014-07-03 @ 22:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback