Startsidan

Lite olika skitsaker

Blodomloppet gick inte speciellt bra, jag hade ju match dagen innan och var mör i benen hela dagen. Fem minuter innan vi skulle samlas fem kilometer bort kom min lilla älskling på att han skulle göra en grej på toaletten så när vi väl kom i väg fick vi cykla det fortaste vi kunde. Vid det laget var mina ben döda och sedan skulle jag springa. Jag och pappa missförstod starten och hamnade exakt sist av alla vilket gjorde att vi kunde krypa fram de första kilometrarna.
 
Men vem bryr sig? I dag skulle jag tvätta och när jag kom ut till tvättstugan hade något as tagit vår tid och då blev jag så förbannad att jag lämnade en arg lapp. "Respektera tvättiderna!" skrev jag, jätteargt.
 
Förresten. På Blodomloppet kunde man få lotter, först till kvarn, och eftersom vi missade det i början så fanns det bara "herrlotter" kvar. Jag sa att jag är en man och att jag ville ha en så till slut fick jag en. Jag trodde att priset var typ en penisring eller något annat manligt (OBS! Alla män har ju inte en penis) men det var EN VANLIG T-SHIRT. Jag undrar vad kvinnopriset var, någon som vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback