Startsidan

Nästan ett graviditetscraving

Nu kanske ni tror att jag ligger och föder eftersom jag inte bloggade i går men det gör jag inte utan jag råkade bara glömma bort att jag har en blogg. I dag är det dock bara två veckor kvar till den beräknade födelsedagen och det är ju inte alls mycket. Sammanlagt är det alltså max 31 dagar kvar tills de sätter i gång mig. Så länge kan jag dock inte vänta eftersom vi hade tänkt åka upp till fjällen över påsk. När ungen är ute har jag tänkt att det är här nyheten dyker upp först så därför ska ni naturligtvis klicka er in här varje dag den närmaste månaden. Jag ska försöka skriva något varje dag fram till dess så att ni inte behöver stressa upp er i onödan.
 
I dag blev jag så himla sugen på en äggmacka så till middag åt jag Lingongrova med smör, kokt ägg och salt. Himla gott måste jag säga. Jag tänkte fota medan jag åt men jag var så glupsk att jag inte hann. Men ja, en macka med ägg på är kanske inte så jätterolig att titta på ändå.

Kommentarer
Av: Frida

Haha äggmacka med randig kaviar, apelsin och kiwi är nåt som jag måste äta varje dag. Det är nog enda gången jag haft en slags craving. Apelsinerna är värst! Helst två per dag ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback