Startsidan

Vecka 43

Nä fy tusan, så här länge är det ju inte möjligt att vara gravid! I dag var vi på den andra kontrollen inför en eventuell igångsättning och när allt var klart ville läkaren känna på min livmodertapp. Hon pillade ungen på huvudet och kanske gör det att förlossningen startar av sig själv, annars blir vi inkallade på måndag morgon för igångsättning. Kul att vi har haft förlossningsväskan packad i typ tio veckor, alltid redo.
 
I natt hade jag halsbränna för första gången i mitt liv. Jag var tvungen att sova på höger sida hela natten för att stå ut och det var ju störigt eftersom jag helst vänder på mig en del under nätterna.
 
Förresten så kan jag hälsa till er som vill komma hit och hälsa på att det inte kommer finnas något fika att bli bjuden på för det har vi ätit upp. Känner jag mig själv rätt så vill jag nog inte ha så mycket besök alls den första tiden, hanen kanske får anordna en liten picknick nere på gården så jag får lugn och ro.
 
 

Kommentarer
Av: Anonym

Jag skulle fått Andreas 30/8 men blev igångsatt 15/9 och sen kom han natten den 16/9. Vet alltför väl. Lycka till! /Christina

2016-03-25 @ 18:58:28
Av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Spännande :).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback