Startsidan

Körslaget i Umeå

Hej alla vänner!

Idag tänkte jag tipsa alla umebor om att Lisa Miskovsky har audition för Körslaget idag. Klockan 15.00Folkets Hus. Personligen ska jag inte dit eftersom jag kommer spendera våren i Tyskland men jag har försökt få dit både Anna och pappa men de törs inte.

På tal om Lisa Miskovsky så har jag ju jag tränat hockey med henne ett par gånger och en gång tacklade jag henne. Hon var inte så värst bra minns jag.

Uppdrag om bingo

Jag har fått ett uppdrag från Blogvertiser att skriva om bingo. Jag har aldrig spelat bingo mer än i skolan och jag tyckte det var rätt tråkigt eftersom jag aldrig vann. Tur är alltså inte något jag har men det gör ingenting eftersom jag har tur i kärlek. Jag minns dock att jag i mellanstadiet kom på ett smart knep att alltid vinna. Jag skrev upp siffrorna 1-25 i nummerordning. Vi fick nämligen göra våra egna bingobrickor och välja nummer mellan 1-50. När jag tänker efter förstår jag inte hur jag kunna vara säker på att vinna då. Det gjorde jag i alla fall. Smart idé av mig.

Vi brukade också jobba i ett café där det var bingo med fotbollslaget. Det var bara gamlingar som spelade och vi tyckte det var töntigt. För pensionärerna var det nog en fantastisk händelse varje vecka. Spela lite bingo och umgås med vänner över en kopp kaffe. Härliga tider!

Recension av Melodifestivalen del 4

Melody Club, The Hunter
Svängit! Jag väntar dock på en höjning eller något fantastiskt men det kommer aldrig.

Julia Alvgard, Better Or Worse
Bra låt och hon har en behaglig röst.

Lasse Stefanz, En Blick Och Nånting Händer
Nej nej nej! Ser ni någon som dansar? Nej just det, gå hem då.

Linda Pritchard, Alive
Hon har en väldigt stort register men tyvärr ingen fin röst. Låten är rätt bra.

Anders Fernette, Run
Svängig låt. Det känns lite som att Ola är hans största idol.

Linda Bengtzing, E Det Fel På Mej
Vad är det för jävla stavning? Synd att Linda sjunger på svenska, hon har ju en bra röst. Det är svårt att få till en bra låt på svenska.

Nicke Borg, Leaving Home
Låter väldigt mycket som 21 Guns med Green Day. Rätt bra låt men lite för slätstruken för min smak.

Love Generation, Dance Alone
Svängig låt!

Till Final
Julia Alvgard, hennes röst är härlig!
Love Generation, det svänger!

Till Andra Chansen
Linda Bengtzing, jag tror hon är för folkkär för att åka ut.
Linda Pritchard, hon har som sagt ett stort register och det är ju aldrig fel.

Snöskulpturer i Umeå

Idag ska jag, mamma och pappa gå ner på stan och titta på snöskulpturerna. Det händer en gång per år och då röstar man på den man gillar bäst sen vinner den som får flest röster. Bra koncept det där. När vi har röstat brukar vi gå och fika. Synd för lilleric som är i Indien och inte kan följa med!

OBS! Lägg märke till den stackars biltjuven som fastnade i en snödriva. Jag älskar lokala nyheter!

Snöskulpturer från vk.se

Missförstånd

Det verkar som att rätt många har missförstått mig. Naturligtvis tar jag med mig mobilen in på toan när jag bajsar på morgonen! MEN, om de ringer från jobbet kan jag ju inte svara förstår ni väl. Skulle Eric, familjen eller nån nära vän ringa skulle jag såklart svara.

Så, nu har vi rett ut det. Ha en trevlig kväll!

När bajsar du?

Jag hatar att behöva bajsa på morgonen! Eftersom jag jobbar som jag gör vet jag aldrig när de ska ringa. Tänk om de ringer just när jag sitter på toa och så kan jag inte svara! Sånt funderar jag på. Hoppas ni har trevligare tankar.

Rabatter

Jag är ju medlem på Buzzador vilket betyder att jag får testa saker gratis och sen tipsa mina vänner om det. Nu har jag testat en sida som heter Savesmart. Det är en sida där man blir medlem helt gratis och sen kan man ta del av erbjudanden från olika företag. Än så länge finns det inte så mycket rabatter men det kommer bli fler, skriver de. Här ser ni några av erbjudandena som finns tillgängliga. Ingenting jag är särskilt intressead av men jag tror inte heller att jag tillhör målgruppen. Det verkar i alla fall vara lätt att beställa, jag vet inte säkert eftersom jag inte beställt något. Men ja, det skadar ju inte att vara medlem, rätt som det är kommer det ett erbjudande man gillar.
Savesmart

Bild genom mitt fönster

Ett snötäckt Umeå

Videoblogg - Sidecut eller inte?

Haha, jag pratar så söligt när jag pratar med en kamera!

Filmer

Hej alla vänner!

Idag ska jag försöka hinna hem till mamma och pappa och hjälpa mamma med lite grejer. Det kanske verkar som att hon är handikappad eftersom att jag ska hjälpa henne hela tiden och det är hon nästan. En liten blindtarmsincident inträffade så hon får inte lyfta något. Dessutom ska jag låna deras webbkamera så jag kan göra en videoblogg åt er. Under tiden kan ni roa er med Erics filmer från Indien. Han har lovat att han ska göra bättre filmer snart.


Gick ni på den lätta?

Skulle jag raka en sidecut?
Jag

Tulpaner med närbildsfilter utan skärpa

Det skär sig mot min blogg.
Tulpaner

Fast Susanne höll på att trilla av stolen när hon såg det

Igår fyllde ju som sagt Bettan år så jag och Susanne var där och åt middag och tårta. Vi spelade Buzz två gånger och jag vann båda, naturligtvis. Sen spelade vi ett turspel, kortspelet 500, men då vann Susanne. Både Susanne och Bettan tyckte att mitt hår var coolt så nu känns det lite bättre.

Idag ska jag försöka hinna handla med mamma och hjälpa henne med en grej i hemmet. Nu sitter jag och jobbar med en hemlig grej. I och för sig har jag ju redan avslöjat att det är en bok men ni vet ju inte vilken sort. Hur som helst tycker jag det är trevligt att sitta och knappa och Susanne tyckte det såg bra ut. Härliga tider!

Min nya frisyr

Haha, vad har jag gjort. Jaja, det växer ut igen! Dags att tvätta spegeln?
Jag i sidecut

Tuppkam? Page?

Idag fyller Bettan 23 år och det ska jag och Susanne fira genom att åka dit och fika ikväll. Innan det ska jag försöka ta mig ut och springa en runda. Det är faktiskt bara tio minusgrader idag och då kan man inte klaga på att det är för kallt.

Hemligheten som hände igår var att mamma klippte mig. Jag ska visa en bild senare om jag törs.

Recension av Melodifestivalen del 3

Linda Sundblad, Lycky You
Trallvänligt med inte så mycket mer än det, tyvärr. Har hon alltid varit så där dålig på att sjunga. Eller inte dålig, men inte överdrivet bra.

Simon Forsberg, Tid Att Andas
Gäsp, gäsp. Han kommer glömmas lika fort han kliver av scenen.

Sara Lumholdt, Enemy
Rätt svängig låt. Bordet känns dock lite pinsamt. Kanske lite för låga toner för henne på vissa ställen.

The Playtones, The King
Sångaren pratar exakt som Jimmie Åkesson, läskigt! Svängit och bra sångare.

Shirley´s Angels, I Thought It Was Forever
En nytändning från Shirley Clamp! Jag tycker det är svängit och jag tror låten kommer fastna. Bra att de sjunger på engelska.

Sebastian, No One Else Could
Jag tycker inte om honom och klarar inte av att se på honom. Låten var däremot rätt bra och han sjunger bra.

Sara Varga, Spring För Livet
Jag gillar den här men kanske inte just i Melodifestivalen. Däremot kommer jag ha den i min spotifylista.

Eric Saade, Popular
Inte en av hans bättre låtar men rätt okej. Han kan i alla fall dansa och sjunga.

Till Finalen
Eric Saade naturligtvis.
The Playtones, det svänger och det gillar svenska folket.

Till Andra Chansen
Sebastian, bra låt och bra röst.
Shirley´s Angels, bra röster!

Nitarmband

Igår åt jag på Costas, en grekisk restaurang här i Umeå, med familjen och några andra familjer. Innan vi for gav mamma mig ett nitarmband som hon hade hittat på Ur & Penns rea. Jag vet inte vad det kostade men det var fint!
Jag äter på en restaurang med mitt nya armband

Vågar jag?

Hej alla vänner!

Idag strålar solen och träden ligger vita i tjugo minusgrader. Jag ska dra på mig en träningsoverall och bege mig till mamma och pappa med fötterna. Gåendes eller springandes eller lite av varje. Det rör sig om sju eller åtta kilometer om någon undrar. Där ska en hemlighet äga rum men ni får veta vad det är ikväll, om jag inte bangar.

Igår åt vi ute och jag ska föärsöka hitta en fin bild från det. Pappa älskar att fota fult nämligen. Själv hade jag inte med mig kameran.

Svar på kommentar

Kommentar
Jag vet inte hur det är i Sundsvall men eftersom det är Nolia som anordnar alla föreläsningar borde det åtminstone vara samma regler. Jag mailade och frågade innan eftersom jag ville ha svar på samma frågor som du. Föreläsningen kostade ingenting. Det kostar inte heller att gå in på mässan. Det verkar som att många elever var dittvingade så det var väldigt mycket folk. Vill du ha en sittplats får du nästan lyssna på föreläsaren innan också. Föreläsningen med Isabella är dock rätt kort så det är inte så jobbigt att stå.

När hon hade föreläst klart fick man komma fram till scenen och fotas med henne eller be henne signera ens bok. Jag tog det lugnt och ställde mig nästan sist. Just när jag kom fram sa de att hon var tvungen att ge plats till nästa föreläsare. Jag trodde att jag inte skulle få träffa henne men så var det inte, vi gick bara till ett annat rum. Dit kom jag först så hon skrev i min bok och vi blev fotade tillsammans. Som jag nämnde togs det även ett kort med hennes telefon. Hon var väldigt trevlig och tog sig tid för alla.

Starta eget

Den här tidningen fick jag hem i brevlådan idag helt gratis. Jag trodde den skulle vara full med reklam men det var den inte. Jag har bara läst artikeln om Andreas Carlsson än så länge så jag vet inte hur bra den är. Än så länge är jag bara positiv!
Starta eget, tidning

Canon EOS 5d Mark II tack

Goddagens!

Idag pysslar jag med lite hemliga saker så jag har inte så mycket tid för den här bloggen även fast det är min favorit. Ikväll ska jag på middag med familjen och en annan familj. Jag funderar på att ha på mig mina nya fina skor men det är rätt lurigt att halka runt i dem i snö och tjugo minusgrader.

Här är en bild från föreläsningen med Isabella "Blondinbella" Löwengrip på Nolia i Umeå igår. Ser ni hur fruktansvärt dålig min kamera är? Någon som vill ge mig 20000 till ett nytt kamerahus? Jag kan köpa objektiven själv.
Isabella

Framtidens radarpar?

OMGÅENDE! Idag har jag träffat Blondinbella och jag malde på om en massa så hon skulle komma ihåg mig. Hon tog till och med kort på mig med sin mobil så jag kanske hamnar på hennes blogg. Jag kanske skulle ha tagit av mig jackan så jag inte såg ut som ett hus men spela roll, syns man så finns man. Jag blev ful på varenda bild, mina kinder skakade för att jag var så nervös. Dessutom fick jag min bok signerad. Jag skulle kunna skriva en hel roman om mötet men jag ska gå och vara trevlig med Bettan istället. Jag berättar, kanske, mer senare.
Nina Ivebo och Isabella
Nina Ivebo och Isabella
Nina Ivebo och Isabella

Blondinbella

Idag ska jag och Bettan fara och se Blondinbella föreläsa. Jag läser dock på hennes blogg att hon blir försenad och det är ju bra att veta. Mig gör det inte så mycket, jag har ingen tid att passa.

Igår var Bettan här en stund och då drog vi igång ett projekt som jag hoppas kommer gå bra. Jag tänker naturligtvis inte berätta om det förrän böckerna finns i bokhandeln.

Kanske kasta lite tidningar. Hehehe

Ibland är det ganska skönt att vara hemma ensam. Ingen som stökar ner mer än jag. Jag blir dessutom på städhumör mycket oftare om jag är själv. Nu funderar jag på att snygga till i Erics hylla. Bäst att passa på när han inte är hemma. Senare kanske jag tar en promenad till återvinningen. Oj vad effektiv jag är!

Ett brev till mig

När jag såg att jag hade fått ett brev från min arbetsgivare blev jag alldeles kall i hela kroppen. Jag tror alltid det värsta och trodde såklart att jag skulle få sparken eller så. I kuvertet låg det ett brev och en biobiljett. Jag har inte blivit så rörd sen Lillpojken sjöng i en musikal.
Ett fint brev och en biobiljett

Hur tjock är du?

Jag läste på Aftonbladet om BMI och tänkte att jag skulle testa. Jag minns att när jag var ung, kanske 16, låg jag på 19,8 men nu har jag ju växt till mig så nu har det ökat. Det är faktiskt inte bara fettet som har ökat utan även skelettet. Jag hittade också en sida där man kan se hur mycket kroppsfett man har. Om den beräknade på mitt bmi ligger jag just på överviktsgränsen men räknade den in mitt midjemått låg jag helt plötsligt mitt i normal. Det måste ju betyda att det är mitt skelett som väger. Bra, då vet jag det.

Bmi och kroppsfett

Födelsedag

Idag fyller min gudsyster elva år så vi ska dit och fika ikväll. Jag undrar vilka som kommer, man kan ju bara hoppas på att det inte är 20 skrikande ungar.
Snö i Umeå

Ensamma dagen

Idag är det alla hjärtans dag och eftersom lilleric är i Indien sitter jag här ensam. Jag postar ett inlägg jag skrev för fyra år sedan här i bloggen.


Är det inte härligt så säg! Alla hjärtans dag. En dag då man ska umgås med sin älskade och kanske ge och få presenter såsom en bukett rosor och en nallebjörn. Själv är jag inte lagd åt det romantiska hållet utan skulle bli mycket gladare om jag fick en chokladask. Ifall bitarna är formade som hjärtan eller inte spelar mindre roll. Men tänk på alla dessa människor som inte har någon att ge krimskrams. Ska dom sitta ensamma och tycka synd om sig själva? Jag tycker faktiskt att alla hjärtans dag ska bli en sorgens dag för alla ensamma människor som inte har någon partner. För inte finns det någon "alla brustna hjärtans dag" Nejnej, brustna hjärtan ska glömmas bort, om inte fort så ännu fortare. Men varför är jag så vänlig och bryr mig om dom utstötta? Jag som är lyckligt kär och inte alls lider idag. Men för att jag är snäll såklart!

För övrigt kom jag just tillbaka från lunchen hit till min praktikplats, NTF. Putte frågade vad det var för mat och jag svarade falukorv och makaroner.


-Jahaaaa, sånna där som är riktigt krispiga i kanterna och iskalla i mitten? Och sen flyter dom runt i nån slags fettsky som ser ut precis som kopiss?

Ja, precis sånna korvar.


Nu ska jag nog göra lite nytta tror jag. Tjingeling!


Marabou Mango

Jag har smakat den nya Marabouchokladkakan som heter Mango. Jag har svårt för att bestämma mig om den är god eller inte men den smakar lite för mycket tillsatser. Absolut ingenting jag kommer köpa igen.
Marabou Mango

Gårdagens outfit

Gårdagens outfit
Skjorta Cubus
Leggings H&M
Skor Skopunkten
Armband Fashion Club

Recension av Melodifestivalen del 2

Jag kommer med största sannolikhet inte se Melodifestivalen ikväll och därför har jag bara utgått från det man fått höra innan.

Brolle, 7 Days and 7 Nights
Konstigt att höra Brolle sjunga schlager. Det känns inte som hans stil. Ingen höjdare.

Loreen, My Heart Is Refusing Me
Varför kryper hon ihop? Hon borde sträcka på sig. Bra röst, trallvänlig låt.

Babsan, Ge Mig En Spanjor
Trallvänligt men inget vinnarmaterial direkt.

Elisabeth Andreassen, Vaken i En Dröm
Gäsp, gäsp, gäsp. För 20 år sedan kanske.

Sanna Nielsen, I´m In Love
Den här låten tror jag kommer fastna. Kan behöva ett par genomlyssningar.

The Moniker, Oh My God!
Inte så bra, jag hade förväntat mig mer. Den lyfter aldrig.

Anniela, Elektrisk
Riktigt bra för att vara på svenska. Svängig.

Christian Walz, Like Suicide
Hjälp vilken skägg! Jag tror den här låten kan bli bättre om man lyssnar igenom den fler gånger.

Till Finalen
Loreen, bra röst och svängig låt. Jag tror det räcker i den här delfinalen.
Anniela, Svängigt! Låten fastnar verkligen.

Till Andra Chansen
Sanna Nielsen, rätt bra låt men jag saknar ett coolt stick.
Brolle, för att han har massa fans.

Shopping - Snygga skor!

Jag bloggade om de här skorna första gången i september 2009. Jag har tyckt att de är för dyra, 350, men igår köpte mamma två par skor på Skopunkten så då fick vi rabatt. Dessutom har de sänkt priset till 250 kronor.
Svarta skor med klack från Skopunkten

Aussie Shampoo

Jag köpte det här dyrschampot eftersom många har sagt att det är bra. Jag har testat det två gånger och har inte blivit speciellt hänförd. Man kan inte bara ta lite som man ska kunna med dyrschampon, då blir det ingen skum, i alla fall inte i mitt tjocka hår. Håret håller sig inte ofettigt längre än med vanliga schampon. Det får inte mer volym. Jag förstår verkligen inte grejen. Men 105 kronor, det skulle de ha!
Aussie Aussome Volume Shampoo

Dagens planer

Här sitter jag och är torr i handflatorna. Jag bytte nämligen blöjor igår och efter det spritar jag händerna. Ingen höjdare för mina redan torra händer.

Eric klagade nyss på att det var kallt så han skulle gå upp och sätta sig på terassen och sola. Själv tycker jag också att det är rätt kallt, speciellt utomhus där det är -21 grader. Jag ska gå ner på stan och träffa mamma snart och det känns ju inte alltför härligt. Det får nog bli täckbyxor på. Jaha, Elin Kling, hur stylar jag dem bäst?

Nu ska jag träna lite och sen duscha. Senare ska jag utvärdera ett dyrschampo. Adjö!

Fast jag gjorde ju aldrig så

Jag tittade igenom mina fotoalbum på en sajt där jag inte hänger längre och då hittade jag lite roliga bilder. Den här tycker jag illustrerar syskonskap ganska bra. Storasystern gör jävulskap men får det att se ut som att det är lillasysterns fel. Lillasystern får skäll och storasystern flinar nöjt.
Nina och Anna

Uppe med tuppen

Här sitter jag och sitter. Jag har ätit frukost och klätt på mig så nu återstår bara att borsta tänderna innan jag ska fara och jobba. Det jag är lite rädd för är att glömma matlådan. Jag får inte pedagogisk lunch idag, då man äter med barnen, så då måste man ta med egen mat. Tack och lov gjorde jag min fantastiskt goda kyckling- och nudelsoppa igår till middag och den är god att värma i micron också. Inte alla rätter som är det.

Lilleric är inte vaken än trots att klockan är halv elva i Indien. Dålig stil tycker jag.

Arbete

Goddagens!

Idag slutade jag jobba halv sex och imorgon börjar jag sju. Det betyder alltså att jag i princip bara ska äta middag och gå och lägga mig. Eftersom Erics indientid är som den är så kan vi inte prata med varandra förrän imorgon kväll. Men ja, vad gör man inte för pengar?

Ni läser väl förresten Erics blogg från Indien. Den är faktiskt rätt rolig.

Uppdrag om casinospel

Idag ska jag skriva ett inlägg om casinospel, vad gör man inte för pengar. Jag har ju skrivit om casino förut och har egentligen ingenting mer att tillägga. Jag spelar aldrig eftersom jag är för rädd för att förlora. Jag har aldrig testat black jack, roulette och allt vad det heter, jag tycker det verkar läskigt. Poker har jag spelat men bara hemma med låtsaspengar, alternativt Erics pengar. En gång när vi spelade var det förresten en kille som betalade med ett pantkvitto. En liten anekdot bara.

Jag läste att "vanliga" casinon ger bonusar i form av hotellnätter, alkohol och liknande men det går ju inte på internet så då har de kommit fram till att man kan ge casino bonus vilket betyder att man får pengar. Är det förresten inte fantastiskt att jag måste länka en särskrivning.

När jag var liten tyckte jag det verkade jättekul att dra i en enarmad bandit men det har jag växt ifrån. Tur är väl det med tanke på alla stackare som blir beroende.

Mina trosor

Eric har klagat på mina trosor ett tag, han tycker jag ska slänga dem. Jag förstår inte varför, de är ju fullt funktionabla. Men ja, nu fick han som han ville. Jag har köpt nya och kastat de här. De nya kommer från ICA Maxi och kostade 69 kronor styck men man fick tre betala för två.

OBS! Det är alltså ingen stringtrosa utan resåret vid midjan.
Trosor
Nya trosor

Förhoppningsvis

Jag undervisar ju i engelska ibland och när jag ska göra det brukar jag prata engelska med mig själv i bilen på väg till arbetet för att värma upp lite. Sist det hände stötte jag på ett ord som jag inte riktigt kände igen, det kändes konstigt i munnen. Hoffently. Heter det så? tänkte jag. Jag funderade ett tag och kom fram till att det är en blandning mellan engelskans hopefully och tyskans hoffentlich. Kanske är lika bra att jag åker till Tyskland igen så jag lär mig.

Dagens outfit

Dagens outfit
Sommarjeans Only
Tröja Sisters

Mitt mål, typ

När man ska gå ner i vikt är det viktigt att ha en målbild, har jag hört. Jag har ju tänkt tappa några kilo inför fotbollssäsongen i Tyskland i april så då tittar jag på den här bilden från när jag gick i nian. På den tiden tränade jag minst 10 pass i veckan och såg ut därefter, som en pinne. Jag kan ha blivit någon centimeter längre sen bilden togs men jag hade heller inte tänkt bli så där smal, jag vill gärna behålla mina bröst.

 

Ansiktet var kanske ingenting att hurra för men på min tid var man inte så noga med utseende som femtonåring.
Jag när jag var smal och gick i nian

Makrobilder

Jag har fotat med mammas ringblixt och närbildsfilter igen och här kommer bilderna. Bättre än förra gången i alla fall. Det är sjukt svårt att få till skärpan om ni undrar. Därför blir många bilder suddiga.
En grön oliv
Jordnötter, tranbär och russin

Ful bild

Idag slog jag fyra flugor i en smäll då jag gick med soporna, gick med återvinningen, motionerade och fotade samtidigt. Fotograferingen gick dock åt skogen. Inte en enda fin bild.
Hus i Umeå

När katten är borta...

Igår möblerade jag om lite hemma. Nu har jag äntligen en liten musikhörna där jag kan sitta och väsnas. Äntligen kan jag sjunga och spela samtidigt när jag spelar in på datorn. Om ni får höra? Nej.
Elektriskt piano och mikrofon

Recension av Melodifestivalen del 1

Dilba, Try Again
Sjunger hon ens? Jag tror hon mimar och sjunger med i falsett ibland. Fruktansvärt. Låten är trallvänlig. Vad hade hon runt midjan? Det jag har att säga är mest, Dilba, Try INTE Again.

Swingfly, Me and My Drum
Jag tycker låten svänger men mest gillar jag den nog för att Christoffer Hiding är med.

Jenny Silver, Something in Your Eyes
Inte hon igen! Förra året var hon en katastrof. Mycket bättre i år dock.

Jonas Matsson, On My Own
Jag gillar rattara, det är kul. I övrigt var det inte så bra. Han är ingen supersångare direkt. Låten är ganska svängig.

Le Kid, Oh My God
Ett lattjo gäng med en svängig låt. Jag såg dem i Sommarkrysset en gång och tyckte de var svängiga.

Rasmus Viberg, Social Butterfly
Jag tycker han ser lite läskig ut i de där kläderna, lite som Karlsson på taket. Svängig låt.

Pernilla Andersson, Desperados
Sjunger man sådana här låtar måste texten vara suverän. Än så länge är det typ bara Annika Norlin som har lyckats med det. Det här kändes med gäsp. Lite likt Eva Dahlgren på något sätt. Varför i hela friden hade hon gitarren?

Danny, In The Club
Det här kändes inte som Dannys stil men det kanske är jag som är efter. Rätt svängigt ändå. Varför tog han sig på underlivet ett flertal gånger?

Till Finalen
Danny, mest för att han är känd.
Le Kid, det svänger ju!

Till Andra Chansen
Jag trodde aldrig jag skulle säga det men, Jenny Silver.
Dilba, trodde jag heller aldrig att jag skulle säga. Eller Swingfly, jag kan inte bestämma mig.

Melodikrysset v.5

En grej kunde jag inte. Någon som vet vad det ska vara? Okej jag erkänner, Lotta hjälpte mig med Sibelius. Jag satt just och svor över att allt är instrumentalt och då fick jag ett sms. Har jag gjort fel någonstans?
Melodikrysset v.5, halv lösning

Redigering

Jag sitter ju på Erics superdator nu när han är borta och då hittade jag lite bilder. Den här fotade jag i Monicas trädgård för några år sedan. Frågan är bara, vilken redigering är bäst?
Orange blomma
Orange blomma

Min favoritidol!

OMGÅENDE! Vet ni vem som är med i Melodifestivalen imorgon? CHRISTOFFER HIDING! Han var med i Idol 2007 och sen dess har jag väntat på att han ska komma fram som en stjärna. Nu sjunger han alltså med Swingfly, låten heter Me and My Drum. Om ni inte minns honom kan ni se videon här från när han sjöng på en roadshow.
Christoffer Hiding i Melodifestivalen 2011

Sorgedag

Goddag!

Nu har jag just skjutsat Eric till flyget och det är ju bland det sorgligaste man kan göra. Ikväll ska jag bara sitta och tycka synd om mig själv, jag tänker inte prata med någon. Kanske slänger jag ihop en chokladbollssmet och hetsäter den. Vi ser väl om jag orkar sätta mig här och försöka vara rolig. Skulle inte tro det.

Lika som bär?

Tre barn, minst, har sagt att jag liknar Nina i Huset Anubis. Det har jag nog skrivit om förut men nu har jag också skaffat fram en bild på henne. Loek Beernink heter hon egentligen. Om man tittar jättesnabbt kan man kanske se vissa likheter men inte annars. Jag tror att det kan vara ögonen och näsan som är lika. Nåja, vad tycker ni? Likt eller inte?
Nina/Nienke i Huset Anubis

Nedrans otur

Eric har lämnat exakt en rad på sin chokladkaka och då kan jag inte ta utan att han märker.

Fazer Chokladkaka

Så här ser jag ut idag

Jag är snorig

Snorunge

Igår köpte Eric nässpray till mig så inatt kunde jag sova! När jag vaknade hade jag dock så sjukt ont i halsen så det blir inget jobb idag heller. Fruktansvärt irriterande. Jag som aldrig är sjuk!

Som någon kanske har märkt har Eric börjat skriva i sin blogg nu. Eftersom jag är som jag är så har jag tagit på mig rollen som korrekturläsare åt honom. Jag klarar inte av att läsa när det är små bokstäver i början av ord och för mycket talspråk.

Nåja, nu ska jag fortsätta snyta mig. Vad ska ni göra idag?

Illustration av Susanne

Jag har inte Illustrator nu så därför ritar jag i Paint. Susanne tyckte att jag skulle förstora catwalkgubben i mitten i headern eftersom den liknar henne. Istället ritar jag av henne. Inte det minsta likt men.
Illustration av blond tjej som heter Susanne

Jag hittade pengar

Jag städade bland mina viktiga papper idag och se vad jag hittade då. Ibland älskar jag mig själv. De här pengarna gömde jag för ungefär ett och ett halvt år sedan.
Pengar

Kunde inte sova

Samtidigt som jag är trött är det en befrielse att det är morgon så att jag kan gå upp. Jag är tät i näsan och kan alltså inte andas genom den. Det betyder att jag kan dö i sömnen. Nästan. Hur som helst så har jag sovit väldigt dåligt, inatt igen, men nu är jag uppe och studsar. Tyvärr blir det inget jobb idag heller. Igår var vi och handlade och jag trodde att jag skulle må bra idag men det gör jag alltså inte.

Alla verkar ju tycka att den nya headern är bättre än den förra men Susanne tyckte att jag skulle ta bort catwalkgubbarna. Det tycker inte jag för då blir den så seriös, jag är ju inte så seriös.

RSS 0.91