Startsidan

Gratis är i och för sig alltid gott

Jag fick hem gratis kaffe via Smartson och det var gott. Jag dricker sällan kaffe eftersom jag inte tycker att snabbkaffe är speciellt gott men det här, Gevalia Millicano, var faktiskt gott. I alla fall med mjölk i. Sen jag var i Tyskland andra gången dricker jag alltid kaffe med mjölk i, Lillpojken gjorde ju så himla goda lattar.
 
 
 

Jordgubbar

Förra helgen var det ju midsommar och då åt jag mängder med jordgubbar. Pajen på första bilden var en "klassisk midsommartårta" med nötter och apelsin. Den var god men varken klassisk eller något jag skulle göra själv.
 
 

Visst vill man bara säga mnåååå och krama honom?!

Oj oj, kommer jag ångra mig? Nu har jag bytt till tidslinjen eller vad det heter på Facebook. Jag tycker min bild är himla fin, musik, Tyskland och lille gull-Urax, mina största intressen. Typ. Man kan ju kanske inte ha en bild på sig själv. Mitt största intresse alltså.
 

Ego Girl och Ego Woman av Carolina Gynning

Jag har läst Ego Girl och Ego Woman av Carolina Gynning, jag glömde fota den första. Det här är faktiskt de första böckerna som hamnar under kategorin otips och det känns ju lite taskigt. Jag är dock en ärlig person och de här böckerna gav mig ingenting. Den första handlar bara om partyn, knark och sex. Den andra känns bara skrytig. Synd, jag ville verkligen få en annan bild av henne.
 
 
 
 
 

Ett geni

Susanne tycker att jag är fantastisk på att skriva dikter och låtar och jag kan berätta att jag även som barn var ett geni. Jag rotade i en gammal kartong hemma hos mamma och pappa och då hittade jag skoluppgifter från låg- och mellanstadiet. Och nej, jag var inte mobbad.
 

Kolla in långhåret

Vi har och har haft ett fantastiskt väder så i dag tog jag en timmes promenad medan jag lyssnade på dagens Sommar i P1. Jag hittade förresten en enda bild på min kamera på mig som mamma tog samtidigt som dubbelhakebilderna. Det kanske är mammas kamera det är fel på.
 
 
 
 
 

Fint minne

Jag hittade den här bilden på mammas kamera och då blev jag himla sötsugen. Kolla in tårtan alltså! Årets födelsedag hade jag förresten längtat efter i flera år, tänk att fylla 24 år den 24e. Det händer ju bara en gång och jag laddade i flera veckor. SEN GLÖMDE JAG SKRIVA DET I BLOGGEN. Det känns som att livet är förbi så därför skrev jag det nu, en månad för sent.
 

Photoshoot

Mamma fotade mig i motljus i går och hon måste ju vara världens sämsta fotograf. Hon skyller säkert på motljuset men varför säger man inte till när modellen har dubbelhaka PÅ VARENDA BILD?! Alla förnedrande poser i onödan. Det känns väldigt slösigt att ha tagit 64 bilder utan att blogga om det så här har ni en osminkad Nina. 
 

Minigolf

Jag plockar upp min minigolfboll ur hålet. Man måste ju göra det när man hittar av vet ni.
Mamma fotade en gubbe som spelade men jag tyckte det vore bättre med en bild på vinnaren så jag stack in mitt vackra nylle.
 

Lista på störande ord och uttryck

De här orden används flitigt i bloggar och jag tycker de är så fula. Pratar personerna så också?
 
En fräsch sallad. Skulle man äta en ofräsch sallad?
Ett glossigt magasin. Vadå glossigt?
En solkysst look. Usch usch usch. Solen kysser inte, den strålar. En strålad look kanske jag ska börja säga.
Lyxigt. Allt ska vara så himla lyxigt hela tiden. En lyxig hudkräm eller varför inte vardagslyx.
En smula nervös. Okej, ingenting man läser i bloggar, snarare i gamla hästböcker. Fult är det i alla fall.
 
Kommer ni på fler blogguttryck som låter fåniga?

Nästan så jag måste beställa

Jag är ju inte direkt en sådan som shoppar på nätet men om jag var liten och smal skulle jag definitivt göra det oftare. Jag kan tycka att det är lite lurigt att veta om plaggen ska passa eller inte och då blir man så besviken när man måste skicka tillbaka dem. Dessutom kostar det ju att skicka tillbaka plagg så nej, jag shoppar helst i affärer.
 
Men om det är gratis att skicka tillbaka plagg då? Och om frakten är gratis? Då skulle nog till och med jag kunna titta en extra gång om jag hittar något tjusigt. På zalando.se finns det väldigt mycket snygga kläder, skor och accessoarer, till bra priser dessutom. Se bara på bilderna här nere!
 
Något som får mig att bli lite extra köpsugen är att jag inte hittar några särskrivningar på hemsidan, stavfel och liknande får ett företag att verka oerhört oprofessionellt! Det känns seriöst och det gör att i alla fall jag kan känna mig trygg att handla där, även fast jag inte har provat själv. Jag har däremot läst på bloggar om Zalando och det har bara varit positiva kommentarer. Själv föredrar jag ju lite billigare märken som Vero Moda och Only men de säljer också saker från märken jag knappt har hört talas om, typ Jeffrey Campbell och Tibi (jag hittade en klänning för nästan 9000).
 
Sakerna kostar 719, 449, 449.
 

Vem är roligast? Jag eller HanaPee?

Ni ska alltså läsa nerifrån och upp.

Solen skiner dessutom hela natten

Nyss var Susanne här på besök och det var trevligt. Hon gav mig en tomatplanta som jag ska vårda ömt. Man vill ju ha lite smaskiga tomater att njuta av senare. Vi har haft typ 25 grader här i dag och det var sjukt skönt!

Jag hade tänkt fota den lilla plantan med webbkameran men tji fick jag för den här datorn har ingen. Tusan också, ska jag behöva dra fram systemkameran en massa i sommar?

Busfrön

I går hade småflickorna match och då fnissade några av dem och frågade om jag visste vad de hade gjort. Busat, gissade jag på. Ja, hihi. Vi har hittat din blogg!

Är den svår att hitta? Jag länkar från Facebook och Twitter och om man googlar på mitt namn kommer den upp. Nåja, de fick ju i alla fall något att roa sig med.

Älskar min volym i håret

I dag sken solen och jag var utomhus sex timmar i sträck. Skönt, nu har jag fixat brännan.

Det du inte såg av Patrik Sjöberg

Jag har läst Det du inte såg av Patrik Sjöberg och den var bra. Jag var ju knappt född när han var känd så jag visste inte mycket om honom men trots det var boken bra. Läs den och håll koll på alla män som är onödigt snälla.
Patrik Sjöberg det du inte såg bok

Skönt med helg!

Goddagens alla 6215 läsare!

I dag kom Erics mor och bror till Umeå för att hälsa på. På grund av det kommer det vara lite dött här i bloggen i helgen, precis som vanligt alltså. Nyss spelade vi lite fotboll och jag blev så arg för att jag förlorade så jag gick in och duschade. Nu ska vi snart bege oss hem till mina föräldrar och äta en smaskig middag. vädret skiner i alla fall med sin närvaro. Ett bra väder alltså. Kanske sitter vi till och med utomhus och äter, det vore ju trevligt.

Shoppa smartare!

Om ni älskar Bubbleroom kan ni gå in på rabattkodbubbleroom.se för där kan man hitta rabattkoder. NÄHÄ?! Jorå. Själv har jag aldrig handlat på Bubbleroom, jag handlar sällan på nätet eftersom jag inte vet om kläderna kommer passa, men ni som gör det fick nyss ett bra tips. Dessutom handlar jag ju mest kläder i mataffären. Hemsidan är enkel och bra fast en sak är lite rolig. Längst ner står det "Vi försäkrar att din information säljs vidare...". Ett litet slarvfel får jag hoppas. I övrigt känns det seriöst och jag hittade inga särskrivningar, halleluja!


Vårfräscht i garderoben

Jag handlade två baslinnen på ICA Maxi för någon vecka sedan. Ni kanske tror att jag har hur många sådana här linnen som helst nu och det har jag också för de är så bra! Långa och tjusiga. Två för 99 var priset.
baslinnen svart vitt ica maxi
Hatar ni liksom jag rubriken? Jag kommer med en lista på asstörande uttryck en annan dag.

The Dictator

I går var jag och Eric på bio och såg The Dictator. Jag rekommenderar den verkligen! Jag som inte brukar skratta åt filmer skrattade så jag grät på vissa ställen. Den ska ni se!

Hon menade lammkött

Fotbollstjejerna som jag tränar är rätt så roliga. Jag brukar prata med dem om de inte är med och tränar när vi spelar på slutet. Jag varvar privat snack med frågor om vad lagkamraterna gör bra och dåligt. Då lär jag känna dem samtidigt som jag ger dem lite privata fotbollstips. Dessutom lär jag ju ut min religion till dem, ingen alkohol, ingen tobak och på med cykelhjälmen.

Hur som helst. En gång pratade jag med två tjejer.

Flicka 1 - Är du en sånhära ensamvarg?
Jag - Vadå ensamvarg? Om jag gillar att vara ensam eller?
Flicka 1 - Jamen har du pojkvän eller så.
Flicka 2 - Ja det har hon och han är yngre för hon gillar blodigt kött eller vad det heter.

Middagen räddad

I dag har jag varit på två fotbollsmatcher. Först sålde jag fika på A-lagets match och sen spelade de jag tränar match. Vi vann med 2-0 och de spelade så sjukt bra så jag ville gråta. Åsa hade bakat bullar och jag fick med mig en påse hem. De är så sjukt goda så jag hann inte ens fota innan jag hade tryckt i mig den första. Okej, jag erkänner, den andra.

Martina-koden av Martina Haag

Martina Haags böcker är himla lattjo men man blir inte så sugen på att skaffa barn och husdjur när man läser de som handlar om henne. Martina-koden är gansla likadan som Fånge i hundpalatset, Hemma hos Martina och I en annan del av Bromma om ni har läst dem. Rolig alltså. Läs den!
Martina Haag - Martinakoden

Tyskland har mycket att lära

När jag var i Tyskland tittade jag som besatt på Germany´s Next Topmodel med Lillpojken. Här hemma vill jag såklart också se det men det får jag inte på grund av upphovsrättsliga skäl. Inte ens hacker-Eric lyckas smita förbi reglerna. Himla dåligt tycker jag, tjänar de inte mer pengar om utlänningar också tittar?

Hitta Vilse av Carin Hjulström

Nu har jag läst Hitta Vilse av Carin Hjulström och den gillade jag. Ni måste dock läsa Finns inte på kartan först.
Carin Hjulström - Hitta vilse

I dag firar vi...ehm...ja...ni vet...

Jag såg nyss att jag glömde blogga i går. Inte så konstigt eftersom jag var dyngslut på kvällen och sov i tolv timmar i natt. Tur för mig att jag är ledig i dag! Jag ska tipsa er om lite böcker sen för jag har redan läst ut två stycken sen den där engelska. Jag springer på bibblan var och varannan dag men det är bara trevligt.

Snart ska jag laga lite tacopaj för det är gott och bra att ta med sig som matlåda. Har ni andra tips på god matlådemat får ni gärna dela med er!

Tänk på det

En gång frågade en tjej i laget jag tränar varför jag har cykelhjälm. De är ju i åldern då man tycker det är töntigt så hon tyckte säkert att jag var jättekonstig. Då berättade jag vad mitt cykelmotto är. Här kommer det kära läsare!

Hellre ful än död.

Titta så söt!

I dag är vi hundvakt åt Urax. Han vill helst åka hem men vi försöker leka med honom och så så att han ska vara glad.
Grå pumi Urax

Ihr hängt am Kühlschrank

I går fick jag ett snigelpostbrev av min kära vän Julia från Tyskland. Jag blir så himla glad när jag får det och den här gången blev jag extra glad eftersom hon skickade med ett kort på mitt fotbollslag. Ja, jag kallar det för mitt lag även fast jag tyvärr inte kan spela med dem. Dessutom har jag ju inget lag i Sverige att spela i så därför är det mitt lag. Hur som helst, jag saknar dem och alla andra tyskar så himla mycket. Himla synd att jag inte har en massa pengar så att jag kan hälsa på dem en gång i veckan ungefär.

Fade Away av Harlan Coben

I gymnasiet läste jag en bok av Harlan Coben som var så sjukt spännande (Berätta inte för någon) så nyss kom jag på att han är en smart författare att läsa om man vill läsa på engelska. Jag hade rätt för redan på sidan åtta börjar det bli spännande. Nu ska jag låna fler böcker av honom!
Harlan Coben Fade away

RSS 0.91