Startsidan

Just ja, jag skulle ju läsa...

I dag träffade jag och hanen pappa på ett kafé där vi åt lite lunch. Sen besökte vi Bondens marknad och gymmet. Jag fokuserade på benen så i morgon kan jag förmodligen inte gå. När vi var lagom svettiga åkte vi och handlade och jag hämtade ut lite kurslitteratur som hade kommit. Skönt, nu har jag något att göra i helgen. Väl hemma hittade vi min syster och hennes karl på gården så de fick följa med in och äta tacos med oss. Vi såg en skräckfilm också men själv satt jag med fejset in i hanens hals så jag hörde bara vad som hände, lika bra det för annars kan jag inte sova.
 
 

Jag har en hel del att läsa i kapp

I dag var jag ledig från skolan, eller ledig och ledig, jag ska studera hemifrån, så jag och hanen åkte till Skellefteå och införskaffade en ganska så dyr sak. Om två månader när den levereras får ni veta vad det är. Innan vi åkte hem igen åt vi på MAX och det var gott, speciellt lökringar doppade i dressing. Hej beach 2014!
 
 

Vilken bana är du på?

Alltså den här nedrans banan! Nu har jag stått stilla på bana 350 i massvis med veckor och jag kommer verkligen inte vidare. Nu när skolan har dragit igång på riktigt så kommer jag inte hinna spela så mycket så nu får jag väl stå stilla. Vem bryr sig.
 
 

Trött i huvudet

I dag hade vi våra första lektioner i skolan. Jag har lärt mig lite nya latinska ord men som tur är kan jag redan en del, det vore jobbigt om allt var helt nytt. Nu har jag just kastat i mig lite käk och ska bege mig på barnträning. Sen är det ju som ni alla vet IDOL!!!
 
En av mammas blommor som jag fotade en gång.
 

Jag vet vad jag ska göra ett år framåt i tiden, hurra!

I dag hade jag min första skoldag och det gick bra. Vi var bara där i två timmar och det är ganska lagom tycker jag. Jag har börjat en lärlingsutbildning för att bli läkarsekreterare förstår ni. Den är bara på ett år så om ett år är jag fullärd och ni kan fråga mig allt möjligt om den mänskliga kroppen.
 
Nu ska jag röra på min mänskliga kropp för jag har säsongens sista seriematch. Önska mig lycka till så jag vinner lagets poängliga! Jag leder som det ser ut nu om ni undrar /Mästaren.
 
Mitt nya block.
 

Årets första havsdopp!

I dag har jag haft en härlig friluftsdag! Jag och mamma började dagen med att plocka lite lingon till farmor. Det var stekande hett så när vi var färdiga åkte vi till havet och badade. Pappa fotade när vi likt två Bond-brudar kom upp ur vattnet men tyvärr har jag inte bilderna. Verkligen otur. Verkligen.
 
 

Saft till Susanne

I morse hade ungarna match OCH DE VANN! Det var ju inte så oväntat i och för sig eftersom det var min tur att hålla i peppsnacket innan matchen. Nu är jag hemma hos mamma och pappa eftersom hanen är borta. Jag har plockat vinbär och håller på att göra saft.
 
 Första målet!
 

Dags för myskväll med min älskling!

I dag kunde jag ha gjort bort mig på jobbet. Jag satt och åt lunch och skulle berätta om en sak som en av cheferna hade sagt och började säga "Jag hörde förresten att Nisse Nissesson sa..." sen vände jag på huvudet och där stod han. Tack och lov skulle jag ju inte säga något dumt för då hade jag såklart skämts ihjäl. Vad jag skulle säga, och sa även fast han var där, var att orsaken till att sjuksköterskorna har så dålig lön är för att de är kvinnor. För er som inte riktigt fattar, att det är ett typiskt kvinnoyrke. Ju fler män som blir sjuksköterskor, desto högre kommer lönen bli. Hans ord, inte mina, även om jag är av precis samma åsikt. I alla fall. Skönt med en man som säger sådant, vi kvinnor blir ju oftast bara avfärdade med att vi är gnälliga eller har fått för lite manligt könsorgan i oss.
 
På kvällskvisten ringde en vän och frågade om jag ville spela lite basket med han och och fru och det ville jag ju såklart. Det är himla trevligt att umgås med dem men det blir inte så ofta eftersom jag, när jag väl är ledig, gärna är hemma och försöker komma i kapp med resten av livet. Tyvärr kom jag sist i alla tävlingar men som tur är kunde jag ju skylla på mina hälsenor, min häl, min sträckning i framsida lår och mitt nya sår från igår. Inget ont som inte för något gott med sig.
 
 

Jag håller er uppdaterade

I dag hade vi fotbollsträning och det gick väl sådär, för er som undrar. Jag var väldigt nära att göra mål men då kom det en kille med sina nedrans dobbar rätt in i mitt ben så jag fick inte in den. På bilden ser ni min skada. Det ser förresten ut som en grisfot som vissa äter på jul men det är kanske för att jag nyss hade dragit av mig benskydden. Jag ser fram emot att se hur det ser ut om några dagar när det har blivit blått också.

Bilar på Gammlia

Jag och hanen var och åt på Mhenam med pappa och snart ska jag på barnträning. Pappa ska skjutsa hem mig sen och som betalning måste jag följa med och titta på gamla bilar, hurra.




Nästa Beyoncé

Jag ligger i sängen och försöker sova nu och en granne spelar tydligen lite stämningsfull gitarr. Oj, jag som blev inspirerad av idol och sjöng högt och kraftfullt...Kanske borde jag ta ton lite tystare, som i videon exempelvis.

Nedrans

I dag skulle jag klippa hanen för han började se lite ovårdad ut. Närå, han är ju ingen slusk. I alla fall, jag rakade med sex millimeter och när jag var klar skulle han ta lite kortare runt öronen så han ändrade till två millimeter. Sen såg han att jag hade missat lite och ni kan ju kanske gissa vad som hände, jag trodde att han hade ändrat tillbaka och han trodde att jag skulle göra det. Nu är det lite kort men som tur är växer ju hår.
 
I kväll är det fotbollsträning och tyvärr slutar den samtidigt som Idol börjar så frågan är ju hur jag ska hinna hem och duscha och krypa upp i soffan med något gott på nolltid.

De är i alla fall snyggast, synd att det inte räknas

Den här helgen har jag haft en enda tid att passa, barnens match i dag. Som vanligt hade de världens otur och andra laget vann. Men ja, vem bryr sig.
 
Nu är klockan mycket och jag ska ju upp och jobba i morgon så det är väl dags att krypa ner i sängen. Det är ju himla underligt att jag lägger mig tidigare när det är helg. I går lade jag mig och läste klockan åtta och ungefär nio somnade jag nog, härliga tider!
 
 
 

Oj vad det händer mycket i Umeå!

I går när vi var ute och fotade såg vi två munkar. Jag har (nog) aldrig sett en munk förut så det var spännande. Naturligtvis fotade jag dem. Jag tog ett kort när de var närmare också men på den bilden ser man nästan Bettans stjärt så jag tänkte bespara er det även om många nattgooglare skulle uppskatta det.
 
 

Påkostad bröllopsbukett

I dag gifte sig Bettan med sin karl så jag fotade deras bröllop. HAHA MEN GICK NI PÅ DEN LÄTTA?! Jag fotade bara henne och Susanne hjälpte till med reflexskärmen och sånt. Nu ska jag sätta mig och redigera bilderna och förhoppningsvis blir i alla fall en bild bra, jag vill ju inte att hon ska bli besviken.
 
 

Bra grejer

För några dagar sedan gjorde jag plats i en bokhylla för mina aloe vera-produkter som jag säljer. Jag funderar på att införskaffa en hylla där jag kan få plats med allt men vi får väl se om jag ids bege mig ner på stan. Jag längtar verkligen tills IKEA dyker upp här i stan.
 
 

Tur att hanen är hemma

Nyss hade vi match men vi råkade förlora. Jag känner mig rätt nöjd med min insats men jag blir bara så irriterad på att vissa byter så sällan. Ungefär samma problem som småflickorna har...
 
Nej nu ska jag duscha och krypa ner i sängen, först ska jag bara se om det är någon utanför, jag tyckte att det knackade.
 
 

Bilder på fotbollsflickor

 

Viting

Jag har insett hur fruktansvärt vita ben jag har så i dag tänkte jag sola dem lite. I och för sig var ju klockan efter fem och jag satt bara ute i kanske tio minuter. För att tjäna tid läste jag en bok samtidigt, jag har nämligen ganska många böcker att läsa klart innan studierna börjar. Nu är det snart dags för fotbollsträning och det är ju roligt.
 
 

Jag älskar fotboll!

I dag hade vi match mot gamla UIK-spelare, så himla coolt! Malin Moström var min stora idol när jag var yngre och nu har jag alltså spelat mot henne. De vann med 9-1 men jag lyckades göra en nickassist så jag är nöjd, jag leder nämligen fortfarande poängligan i laget, hehe. Efter det hade småttingarna match och bilder från den kommer i morgon om de blev bra. Förmodligen blev de ju inte det eftersom jag inte syns på en enda bild...
 
Mina hälsenor kändes bra i dag så nu är jag skitpeppad på mycket fotboll och träning. Hurra!
 
Mästarpannan.
 
 

Lugn och ro

I dag har jag sovit och tagit igen alla förlorade timmar. Nyss lyssnade jag på Nadir "RedOne" Khayats sommarprat och det gillade jag. Han berättar utan att vara skrytig och dessutom har han ju skrivit låtar med min favorit Lady Gaga. I övrigt tycker jag årets sommarvärdar har varit ganska dåliga, ingen som har varit suverän. De bästa är typ Liv Strömquist och Maria Sveland. Kristian Gidlund hade förmodligen varit bättre om jag inte hade lyssnat på intervjun med honom i Värvet just innan, jag visste som redan allt.
 
Nu ska jag baka bröd och göra müsli. Innan det är dags att laga middag ska jag försöka hinna spela lite piano och kanske sjunga en liten trudelutt, stackars grannar.

Äntligen helg!

En dag åt jag och hanen avocado med räksallad med Västerbottensost. Om ni undrar.
 
I kväll ska vi äta middag hos mamma och pappa och sen ska jag sova, så himla skönt! Dessutom ska jag hämta ut lite paket och det är ju alltid spännande.
 
 

LCHF-müslirecept

Så här ser min frukost ut nästan varje dag, ibland skippar jag hallonen. Det är alltså naturell yoghurt med hemmagjord müsli och kokade hallon (jag vill ju inte få hepatit). I müslin har jag hackade mandlar och hasselnötter, sesamfrön, kokos, pumpafrön och linfrön som jag torrostar i en stekpanna. När det är klart strör jag över lite vaniljpulver och blandar. Snabbt och gott!
 

Noliafynd

Här kan ni se vad jag köpte på Noliamässan, en fotfil och ett par bärplockarbyxor. Fotfilen har jag bara testat en gång men det var verkligen skillnad mot andra filar, fötterna blev mycket lenare. Ett bra köp faktiskt, trots att den kostade 200 kronor. Byxorna hade så fin färg så jag behövde dem. Det är resår på knäna och i stjärten så en kan böja sig ner utan att det stramar. 450 kronor kostade de. Jag tror att de fanns i hall 4, friidrottshallen var det i alla fall.
 
 
 

Snabbt och gott

Har ni sett vilken smarrig LCHF-hamburgare jag åt till middag i dag! Eller ja, jag åt två eftersom de blev rätt små. Jag hittade Green and garlic från MAX på Maxi och det var gott att ha på.




Jag ville nog ha ett säkerhetsbälte

Pappa MMS:ade den här bilden till mig i dag, förmodligen eftersom han och mamma har hittat den hos morfar, och jag tänkte berätta en liten historia om den. Som ni ser är jag oerhört koncentrerad på spåret framför mig. Varför? Jo, för jag var rädd att om jag inte svängde åt rätt håll skulle jag åka ur spåren och bilen skulle tippa. Jag tänkte dock logiskt att så kan det ju inte vara för det är ju massa småbarn som kör. Så okej, i nästa kurva svänger jag åt fel håll. Kurvan kom och...NEJ jag törs inte!
 
Min syster stod förmodligen upp i sin bil medan mamma ropade och viftade åt henne att vara försiktig. Det behövdes alltså inte med mig.
 
 

Det var nästan tomt, alla andra badar väl

I dag har vi haft en mysig dag tillsammans jag och hanen. Jag bakade bröd och sen åt vi en smarrig frukost tillsammans. Sen for vi och gymmade och det har jag inte gjort på oerhört länge, jag fick sänka vikterna ganska rejält. Efter det handlade vi och lagade tacos som vi avnjöt utan bröd. Naturligtvis har vi hunnit med annat som att flyga helikopter och ta sovmorgon också, hur sega som helst är vi faktiskt inte. Men ja, vem bryr sig.
 
I morgon är jag tillbaka i receptionen igen och det känns skönt. Inte så länge kvar tills jag börjar plugga dock. Just ja, det skulle jag ju berätta om...
 
 

Noliamässan

I dag är vi på Noliamässan och det är trevligt. Jag har LCHF-fuskat lite, friterad camembert med hjortronsylt. Jag har träffat lite släktingar och handlat lite saker som jag inte visste att jag behövde, som det ska vara alltså.




Det ser visst fettigt ut också...

Nu har ju jag haft uppsatt hår hela dagen så därför ser det ut som att jag har cocker spaniel-öron. Men ja, jag hade fotbollsträning i går och håret störde mig inte alls! Emma på V.I.P i Lycksele klippte mig eftersom jag fotade på hennes bröllopsfest. Jag trodde att hon bara skulle tvärklippa mig men hon tvättade och masserade och oj vad jag njöt! Nästan så att jag vill gå dit varje gång jag måste duscha. Bilden gör klippningen inte rättvisa men jag är ju ingen stylare och ingen modell. Men vem bryr sig, lita på mig och bege er till Lycksele när ni ska klippa er!
 
Dessutom har jag gjort chokladmandlar med kanel men det blev inte direkt som jag tänkte...
 
 

Heja, heja! av Martina Haag

Alla Martina Haags böcker är ju lättsamma och lite småroliga men den här får en faktiskt att vilja springa. Så ja, vill ni få motivation till att börja springa så läs den!
 
 

RSS 0.91