Startsidan

Drömkalas

I dag firade jag min 30-årsdag med näst intill alla som jag tycker jättemycket om och som bor på rimligt avstånd. Vi åt lunch och fika och jag fick fantastiska presenter. Det var jättevarmt och Sammy hade tre kompisar att leka med. I morse körde jag total training och det var rätt vidrigt. En helt perfekt dag alltså! Blodomloppet

I dag var det dags att bevisa hur vältränad jag har blivit så när vi stod vid startlinjen på Blodomloppet kände jag mig stark. Sedan fastnade jag i en klunga med långsamma "löpare" samtidigt som jag såg min svåger susa förbi och då gav jag nog upp lite. Jag trodde att jag skulle komma i mål på kanske 28 minuter men det blev 26 så jag är nöjd ändå. Jag skulle ju under 25 men jag kan ju inte pressa mig själv så då blev det inte så.

När vi hade samlat ihop oss iddes inte alla gå till bilen som stod 1,5 km bort så då joggade jag dit och hämtade den, tur att jag hade krafter kvar.
Livet

Jag såg att antalet besökare på bloggen i går var betydligt högre än vanligt och naturligtvis kan jag lista ut med arslet varför. Jag suger dock lite på den karamellen med tanke på vissa viktiga saker. Hur som helst så har jag världens bästa kolleger, vänner, släktingar och allt vad det finns och det är jag så tacksam över!
 
I kväll tänkte jag fara ut och springa en sista gång innan Blodomloppet men jag iddes inte. I stället har jag suttit vid datorn och pratat i telefon. I går pratade jag med mitt tyska au pair-barn i en timme och det var kul. Vi brukar alltid prata engelska eftersom han pratar så sluddrigt och ungdomligt på tyska men nu körde vi på tyska och det var inga som helst problem. Uppenbarligen ger det någonting att prata tyska med sitt barn varje dag, Sammy pratar lika otydligt.

Vad har jag gett mig in på?

Jag var på spinning på lunchen och trots att det var jättejobbigt att cykla till jobbet i morse imponerande jag stort på min träningskompis: vi cyklade nämligen på samma nivå och jag behövde inte ge upp och byta till en lägre. Med en fantastisk känsla i kroppen begav jag mig tillbaka till jobbet där jag hade fått svar på ett mejl jag slängde i väg under förmiddagen. Min tanke om inskolningar av läkarstudenter i 15–30 minuter hade helt plötsligt blivit föreläsningar under en hel förmiddag. Jag vet inte om ni förstod det där, det är alltså jag som ska hålla i dem. Men ja, jag gillar ju att utvecklas som människa och det kommer jag göra nu. Härliga tider! 

Mina toalettvanor

I morse lagade jag min cykel i skuggan på balkongen I SHORTS OCH LINNE så i morgon ska jag cykla till och från jobbet. På eftermiddagen körde jag bikramyoga på Iksu och det var jobbigt eftersom jag inte fungerar när det är varmt. Det var alltså cxworx och sh'bam men på grund av sommarvärmen i lokalen orkade jag inte ens köra plankan på fötterna. Min sjuka träningsvärk från i går underlättade inte heller.

Min kusin var också nere på stan i går kväll så jag skrev till henne. Det blev fantastiskt roligt!Partykväll

Vilken härlig dag! I morse vaknade Sammy klockan 6 men efter ett blöjbyte somnade han om. Det har ju jag lite svårt för så jag gick upp och åt en god frukost i lugn och ro. När Sammy hade ätit en rejäl portion havregrynsgröt lämnade jag honom hos mamma och pappa så att jag kunde köra ett vidrigt pass total training. En gammal fotbollskompis var där och det gjorde träningen med 40 repetitioner på varje övning lite roligare.

På kvällen gjorde jag mig mitt finaste, synd att det inte syntes på någon av bilderna, och åt 30-årsmiddag med mina bästa väninnor. Efter maten, och en trevlig efterrätt, spelade vi bowling och gissa vem som samlade ihop 182 poäng på en serie?! Jag naturligtvis. Det var roligt. Nu är det jättesent så jag ska sova, Eurovision får jag se i morgon.Sammy städade inte

I dag var jag ledig och Sammy sov hos mamma och pappa så jag fick en härlig förmiddag för mig själv. Efter frukosten for jag ut och sprang, det gick jättetrögt, och sedan tvättade och handlade jag. Efter en smaskig lunch åkte jag hem till mamma och pappa och hämtade Sammy. Sedan städade jag mest, och lagade middag naturligtvis, eftersom några skulle komma och titta på lägenheten. Det var lättsamt och nu ska jag läsa och sova, härligt!Han skulle absolut ha vinterhjälmen

I helgen har det nästan inte hänt någonting. Hanen har varit i Skåne så i fredags åt jag och Sammy middag hos Anna och Imse. Det blev sent så vi sov över där, något som resulterade i att hela lördagen försvann. Självklart var det trevligt att umgås med dem men jag hade tänkt hinna städa och greja. I dag åkte vi och handlade på förmiddagen och när vi var på väg genom trapphuset var det en granne som nös. Sammy tyckte att det var en hund så han pekade mot lägenhetsdörren och sa "vov vov". Jag sa att det inte var någon hund så då höll han för näsan med ena handen och höll den andra på armbågen och kastade huvudet bakåt. Men nej, det var ju ingen elefant heller. 

När Sammy äntligen hade sovit middag gick vi ut och cyklade och lekte i lekparken. Efter ett tag kom mamma och pappa så då bjöd jag dem på middag, smart av mig för då kunde jag hacka rå kyckling utan ett barn runt benen.Kul med något nytt

I morse testade jag att ha havremjölk i kaffet i stället för vanlig mjölk eftersom min student på jobbet har sagt att det är gott. Det var gott men kanske inte tillräckligt mycket godare än mjölk så att jag vill betala nästan dubbelt så mycket för det.

På lunchen körde jag total training och det var precis vad jag behövde. Jag kände mig som en glad urvriden disktrasa efteråt och det är ju en bra känsla.Mormor och morfar

Sammy har äntligen sagt sina första ord på tyska och till mamma och pappas förtjusning är det "Oma" och "Opa". Det känns bra för förut när jag och pappa hängde med Sammy kunde han kalla min pappa för pappa och det känns ju lite äckligt.