Startsidan

En tur i det vackra vädret

Jag skulle vara hallvakt klockan 10 imorse så jag ställde väckarklockan på 07.30 så att jag skulle hinna fara ut och springa innan. Bara det tycker jag är värt en låda choklad. Sen att jag faktiskt for ut och sprang tycker jag är ovärdeligt. Jag mådde lite dåligt efter det där godiset jag råkade äta igår. Har lovat mig själv att spara det som är kvar till jag ska sitta i bilen till fjällen.
Jag var bara hallvakt i kanske två timmar för sen åkte jag hem eftersom det inte var bokat mer. Men där hoppade jag allt i galen tunna för nog kom det några sen och ville in. Fast då var jag hemma och hade ingen nyckel. Men skit samma. Det var jobbigt i alla fall. Nu ska jag kanske göra lite läxa eller så för det ids jag inte göra på lovet.
Jag tog kort på Urax igår när vi var ute. (Spännande va?!)

image2

Dans kanske inte är så tokigt ändå

Idag på gympan hade vi dans. Mina förväntningar vad kanske inte de högsta eftersom det hade ryktats om att vi skulle ha fridans. Jag som avskyr allt vad discodans heter blev livrädd och ska jag vara ärlig funderade jag nästan på att bli lite sjuk eller så. Men det blev jag alltså inte utan jag var med. När fröken berättade att vi skulle battla mot varandra på slutet tänkte jag gå hem eftersom jag trodde man skulle dansa discodans själv inför hela klassen. Det skulle jag inte ens kunna göra om jag var full! Hur som helst slapp vi det eftersom vi delades upp i två grupper och fick göra en koreografi i gruppen. Vi körde på "apdans" och jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag skrattade idag sen Susanne sa "bingelibong" någon gång i november eller december.
Förövrigt är det väldigt fint väder och då blir i alla fall jag glad. Dessutom går det bra med läxorna och min bantning. I och för sig har jag bara bantat (undvikit godis och sånt) i tre dagar, men ändå. Jag är nöjd!

Ehh, det är ju inte bara ost...

Idag var jag på universitetet och kikade runt. Jag trodde att det skulle vara oerhört jättetråkigt men det började faktiskt riktigt bra. Han Mr Lybeck var en riktigt rolig prick och nu har jag lärt mig att svenskan har nio ordklasser. Hur som helst blev jag lite mer inspirerad på att plugga på universitet. Får väl se hur länge det håller i sig. Jag tog i alla fall massvis med papper så att jag kan läsa hur man ska göra för att bli tolk som förövrigt är min stora dröm. Pappa undrade om jag ska tolka människor efter skotern men det var ju inte riktigt det jag menade.
När det var dags för lunch träffade vi kanske den mest sega och korkade människan. Vi frågade vad det fanns för mackor och när hon äntligen hade fått ur sig kanske tre av sorterna blev jag less och frågade om det fanns nån med bara ost. "Ehh, det är ju inte bara ost..." sa hon jätteosäkert. Nejmen antagligen får det ju vara sallad på den för det var det ju på alla. Pucko!
Nu ska jag göra läxa, jag är till och med peppad. Snälla nån, vad har hänt?

Gratulerar på den stora dagen!

Det här har nog varit den slappaste helgen på länge. Faktiskt riktigt skönt. I fredags tänkte jag tanken att ringa min arbetsgivare och höra om jag behövs någon dag. Den tanken var helt onödig eftersom hon ringde ett tag efter (jag hade alltså lämnat tanken att ringa). Så nu har jag alltså några dagar jag ska jobba, sen när jag väl är där ska jag skriva upp mig på massa ställen så att jag blir rik! Det är ju inte sant vad nöjd jag är!
Idag testade mor min en eventuell frisyr till balen men jag vet inte, den var lite för gullig. Alltså hon gjorde en frisyr på mig, mamma ska inte på bal. Så testade jag min klänning också och den är fortfarande lika snygg! Det var dock inte jag så jag tror jag måste träna mer och äta mindre godis, främst det senare.
Min kusin fyller år idag förresten, grattis Joakim!

Det finns tydligen artiga snorungar

Igår när jag skulle till träningen bar jag på en hel massa saker. Bland annat en ryggsäck, ett sånt nät med fotbollar, en sjukvårdsväska och en påse med västar och koner. Okej nu blev det inte bland annat eftersom jag nämnde allt. Men ändå. Hur som helst kom det en unge och gick igenom en dörr som jag också skulle igenom OCH HAN HÖLL UPP DÖRREN ÅT MIG! Det trodde jag aldrig skulle hända men se det gjorde det. Jag sa i varje fall tack för jag är ju en artig person.
Jag och Susanne var på Skokanonen häromdagen och då införskaffade jag ett par skor. Hör och häpna, det är stövlar med klack! Det trodde ni inte va? Nej just det, men nu vet ni. Jag ska i alla fall gå in dom lite nu så att jag kanske kan använda dom någon dag när jag känner att jag vill se ner på folk.
Förresten är jag näst intill klar med ett arbete (ett skivomslag) som ska in vecka 17. Jag är nöjd, måste bara finslipa lite och så men det är mest bara roligt! Det är ju inte sant vad jag har tagit tag i mitt liv. He...he. Ska ringa snart någon dag och säga att jag vill jobba lite. Och så ska jag göra pianoläxan så att Mona-Lisa får jubla för första gången i sitt liv. Hejsvejs!

Nästan som sommar

Imorse när jag gick till bilen för att transportera mig till skolan kändes det precis som att jag skulle ta bilen till stranden. En lite kylig sommarmorgon när solen just håller på att gå upp. Den största skillnaden var kanske att det inte alltför ofta är snöslask på sommaren.

För att tala om något annat så pratade jag med Carolin idag och hon ska intervjua oss om fotbollslaget. Det blir ju roligt att vara med i tidningen, tack Carolin! Hoppas bara att folk blir intresserade nu och vill börja. Skulle inte sitta helt fel.

Snart är det dags att sluta skolan för alltid. Eller alltså sån vanlig skola. Vi får väl se hur det blir med universitet och liknande för min del. Hur som helst tror jag att vi i våran osammanhållna klass kommer att sjunga en lite annorlunda sång när vi tar studenten. Kanske ljuder den "Jag har tagit studenten, jag har tagit studenten, jag har tagit studeeeeenteeen, fyfan vad jag är bra!" Oj vad tragiskt!


Tiden går fort när man har roligt

Igår tog jag bussen till Skellefteå för att hälsa på en spännande människa som jag aldrig har träffat förut. Sandra heter hon och hon var verkligen spännande vill jag lova, och ack så trevlig! Jag antar och hoppas att det blir fler resor dit. För att ha råd med alla resor jag tänker göra har jag skaffat mig ett arbete. Det är ju inte sant hur seriös jag har gått och blivit! Jag måste faktiskt erkänna att det är riktigt roligt. Bara lite jobbigt att stiga upp 05.15. I och för sig är det en tjusning med det också eftersom man får höra lite tystnad i denna stressade värld.

Ikväll, eller om någon timme, ska jag käka middag med min vän Camilla. Det ska bli trevligt fast jag är inte hungrig än. Det är inte så bra.

Förresten har jag glömt att jag måste göra pianoläxan. Eftersom min kära fröken trodde att jag kunde den sist är det nog bäst att jag kan den på riktigt på måndag.

På tal om piano ska jag ringa Åsa och fråga om jag ska spela lite med Jessicka imorgon. Alltså jag blir förvånad över hur engagerad jag är. Nu ska jag studsa vidare och göra något viktigt. Hej då!


Jag hatar avsked!

Usch vad tiden går fort! Den här veckan har varit helt underbar och jag saknar Eric redan. Nu är det i alla fall lov och det är ju skönt. Fast imorgon måste jag vakna vid halv sex eftersom jag ska jobba men det ska nog gå bra. Bara att se till att somna vid kanske nio ikväll. Snart, om ett par timmar, har jag match och Söder ska få stryk! Eftersom jag har varit vaken sen sju borde jag vara pigg och inte släppa in massa mål. Men den som lever får se som jag brukar säga. Förresten lämnade jag och Susanne blod i onsdags och det var roligt för det finns väldigt gott fika där. Plus att man får en present. Jag tog schampo och hudlotion och hudlotionen var suverän vill jag lova! Jag ska nog ta en sån varje gång tror jag. På onsdag ska jag till Skellefteå och hälsa på en förhoppningsvis spännande människa men nu ska jag ringa morfar och fråga om jag kanske får bo där på vägen till och från Tyskland.


RSS 0.91