Startsidan

Naken tjej på bild!

Ja nu skojar jag inte ens. Eller jo, hon har ju ett par stringtrosor på sig förstås. Men förstår ni, sånt här visas på tv på vanliga kanaler! Jag och Eric låg och såg på tv och så helt plötsligt kommer det en naken tjej. Helt sjukt för oss svenskar. Jag censurerade lite eftersom jag vet att en tolvårig pojke läser min blogg.

Om det är någon trögtänkt som läser så får jag väl förklara. Nej, Eric är inte här nu men när han var här såg vi det. Idag zappade jag fram en naken tjej för att kunna visa er, mina kära läsare.


Ira är ute!

Hipp hipp hurra, Ira åkte ut! Germany´s Next Top Model pratar jag om nu. Nu tänkte jag se klart Söndagsparty. Det är inte många dagar jag ser så mycket på tv. Alla andra är väl ute och dricker alkohol kan jag tro. Otäcka saker det där. Mycket godare med godis. Fast Eric skulle ha varit här, det hade varit det bästa.

Tiden bara rinner iväg

Tiden går så himla fort tycker jag! Nu är det snart dags för kvällsbröd och sen är det Germany´s Next Top Model. Är det en hel vecka sen jag såg det sist? Ikväll ska jag också lägga kameran vid sängen så jag kommer ihåg att fota en sak. Imorgon får ni se vad.

Fast lite bra är det att tiden går fort för då är det kortare tid kvar tills jag får träffa Eric.

Segarsle

Igår på träningen skulle vi tokspringa till tränaren några gånger. Snabbhetsträning alltså. Då kom jag på vad laget har tränat alla år jag har passat, skjutit, fintat och så vidare, de har sprungit. Fort har de sprungit. Nästan alla i laget är snabba som vinden. Själv fattade jag inte riktigt när vi skulle börja springa eftersom tränaren har en sådan rolig dialekt. Sen har jag väldigt seg reaktionsförmåga och lång startsträcka. Jag kom nästan sist varje gång. Men imorgon, om det är bättre väder och skavsåren inte gör ont, så ska jag fara ut och snabbhetsträna. Det duger ju inte att hjälten ska vara ett segarsle.

Ingen bra förebild

Hej mamma!

Nu har jag varit dum. Jag cyklade utan hjälm i kolsvarta mörkret utan lysen. Dessutom cyklade jag på trottoaren vissa bitar. Det regnade också. Tur att jag hittade hem. Nu ska jag duscha och sen blir det att krypa ner i sängen. Härliga tider!

Bilder på konstverk

Här är konstverken jag pratade om igår. Tänk vad enkelt man kan glädja andra människor!


Han som gjorde konstverken, antar jag, stod upp på anslagstavlan och fotade sitt verk igår. Förstår ni hur högt upp det är? Minst två meter i alla fall. Han stod där alltså. Livsfarligt!

Sådärja!



Regnet det bara öser ner

Här sitter jag och ser på Fucking Åmål. Hittade den gratis på internet. Alltså, man måste inte ens ladda ner. Jag tror jag hinner se klart den innan jag måste börja med lunchen. Det regnar idag igen och det känns inte så jätteroligt eftersom jag har träning ikväll. Känns inte så kul att cykla ganska långt i regn och sen träna på en blöt plan. Men ja, jag är ju en hårdning så det gör inget egentligen.

Lista

Visste du att jag?

(x) Är kär i någon
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
(x) Hatat kärlek
(x) Cyklat utan händer
(x) Har converse
(  ) Älskar att gunga
(x) Är höjdrädd 
( ) Gjort mig själv illa medvetet
(  ) Är homosexuell
( ) Kysst mig själv i en spegel.
(  ) Hoppat från ett fönster
( ) Förlorat någon jag hållit nära
(  ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
( ) Velat dö
( ) Lyssnat på samma låt en hel natt
(x) Ätit godis istället för att gråta
( ) Skrikit hora/bög till någon
(  ) Varit hög
(  ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
(  ) Varit otrogen
(x) Har ångrat mig
(  ) Har hostat blod
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(x) Tror på det övernaturliga
( ) Har hatat mina föräldrar
(x) Ätit jättemycket och sedan spytt (inte medvetet)
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
(  ) Skrikit mig hes av panik
(  ) Blivit strypt
(  ) Har sett någon dö
( ) Blivit slagen
( ) Slagit någon
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
( ) Hatat hela världen
( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om.
(  ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
( ) Har ett smeknamn
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
( ) Hållit i en orm
( ) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Har gråtit i någons närvaro
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studsmatta hemma
( ) Gillar att städa
(x) Kan över tre språk (hehehe)
( ) Tror på gud
( ) Är en negativ jävel (jag är bara realistisk)
(x) Drömt att jag varit död
(x) Har druckit öl
( ) Har ätit kattmat
(x) Är dålig på att säga nej
( ) Har någon gång känt dödslängtan,
( ) Avskyr matte
(x) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Ska flytta så snabbt som möjligt
(  ) Knaprar ofta alvedon, koffeintabletter, panodil, ipren


Bättre än regndans?

Nu regnar det. Det passar bra för en kille skrev "Regen komm!" på en bil på parkeringen igår. Nu kom det. Imorgon ska jag gå och fota lite saker som han har gjort. Jag antar att det är han. Konstverk av naturen skulle man kunna alla det. Jag hoppas att ingen förstör dem tills dess.

Snart är det kvällsbröd och sen ska jag kanske sova. Vi får se. Adjö!

Shopping - Skor och kofta

Skorna kostade 19.90 euro och koftan 9 euro. Båda från H&M.


Shoppingdag

Idag tänkte jag gå på H&M, det var så länge sedan sist. Jag skulle vilja ha en jeansjacka men om jag hittar en kan jag rita ett kors i taket för det kommer inte att hända. Först ska jag dock duscha och klä på mig och sånt. Gröten har jag redan smällt i mig och det var nedrans gott.

Kolla vad jag har lyckats med, alla gröna sitter på rätt plats!


Bild och hjälp

Ikväll tänkte jag slappa lite framför tvn. Det är Legally Blonde 2 nämligen. Imorgon vet jag inte vad jag ska laga för lunch, någon som har en idé? Jag har två nödlösningar men helst vill jag göra åt annat. Jag får väl se vad jag hittar på imorgon. Här är en bild på utsikten från där vi åt glass idag.


Glassväder

Goddagens!

Idag är det varmt även fast solen inte skiner. Jag gick med lilltjejen till hennes pianolektion och sen efteråt köpte jag glass till henne och hennes kompis. Glass är himla gott tycker jag! Nu måste jag gå upp och stryka klart och sådär. Jag tog förresten lite bilder på lilltjejen fast dom kan jag inte visa.



Uppdatering 18.04

Vad är det för ett pucko som tror att jag inte köpte en glass till mig själv också? Naturligtvis gjorde jag det!

Rubiks kub

Lillpojken är ju världens snällaste! Han kom in på mitt rum igår och sa "Jag har läst din blogg" sen gav han mig en Rubiks kub. Nu har jag löst alla sidor! Alltså, en och en. När man börjar med färg nummer två förstörs ju första färgen. Men ja, än har jag inte velat kasta den i golvet och det är ju ett plus. Men jag önskar mig en i födelsedagspresent ändå så ni vet.


Bild - häst

Jamie hade flugor i ögonen.

Att bajsa i mörker

Jag tänkte berätta om igår. Min mage var, och är, på dåligt humör. Lös i magen kan man säga. Innan fotbollsmatchen gick jag på toaletten. Det är tre bås och jag tog ett på kanten. När jag hade suttit där ett tag släcktes lampan. Jag viftade det värsta jag kunde men ingenting hände. Eftersom det inte finns några förnster där så var det kolsvart. Jag skyndade mig det värsta jag kunde och hoppades att ingen skulle komma in. Det hade ju varit pinsamt. Dessutom luktade det inte sommaräng precis. När jag hade torkat mig såg jag att rörelsegrejen satt ovanför mittenbåset så jag kilade in där. Sen kunde jag bajsa ifred.

Vaselin

Min vaselinburk har legat i väskan och se så den ser ut! Jag får inte upp den. Som ni ser så är det massa ISO-brus men det är ju kul det med. Jag ville inte använda blixten så då blev det så. Spela roll.


Fotboll, igen

Godmorgon!

Idag ska jag fara och spela fotboll med familjen. Det verkar vara en söndagstradition. Mitt ena skavsår gick upp lite på match igår men jag överlever. Jag sätter dit ett skavsårsplåster så löser det sig.

Vädret idag ser inte suveränt ut. Det verkar vara lite molnigt. När det är suveränt så är det mer än 20 grader. Det är härligt! Idag kankse det är 15, jag vet inte. Svårt att avgöra när man sitter inomhus utan termometer.

Konversation

Jag berättade för familjen om matchen och de tyckte att det var värt att fira.

- Vad sa de andra i laget när du hade gjort mål då?
- De var pinsamma.
- Jaha, hur då?
- Ja de sa "Nina, hjälten".
- Jamen så gör man i Tyskland, säkert i Sverige också.
- Äh.
- Eller det klart, inte i norra Sverige! Där säger ni väl bara "hrm, ett mål".

Jag har naturligtvis berättat för familjen om hur mycket bättre vi norrlänningar är. Alltså vi riktiga norrlänningar, ni i typ Gävle räknas inte för ni pratar ju som stockholmare.

Jag gjorde mål!

Ja ni läste rätt! Jag har inte gjort mål på en fotbollsmatch sen jag var tolv år. Då var det skol-DM på Nydala. Eller jo, jag gjorde några mål på straffar på Tjejligan förra året men det var ju inomhus så det räknas inte tycker jag. Dessutom var det ju straffar och hur kan man missa då?

Street hockeyn idag var rolig. Jag har aldrig stått på ett par inlines förut förutom när jag tjyvlånade Annas i hallen hemma. En rullskridsko tog jag och åkte fram och tillbaka. Det var nedrans svårt att svänga tvärt så när jag missade bollen tog det ett tag att komma tillbaka till den. Dessutom kunde jag inte åka så fort för det gick inte att stanna.

Där vi spelade street hockey var det massvis med kråkor. De på bilden är typ en hundradel av alla fåglar. Helt sjukt, nästan som i en skräckfilm.


Bilder från igår

Hon ser ljuset i tunneln.

Men vänta...

Det där är ju helvetet!


Det här är nog det töntigaste jag någonsin har skrivit i min blogg.

Uppe med tuppen

Goddagens alla 5268 läsare!

Idag väckte lillpojken mig klockan halv åtta. Härliga tider! Nu har jag käkat frukost och snart ska vi fara och spela street hockey. Jag tänkte ta med mig kameran för det kan ju vara trevligt men jag vet inte om jag kommer hinna fota nåt eftersom jag ska spela.
¨
Senare idag ska jag visa lite bilder som jag tog igår. Nu måste jag packa min väska lite, adjö!

Bilder - Barn och blommor

Barn som springer.

Blomster.

Telefonterror

The Phone House har ringt till mig tre gånger nu. Jag undrar vad de vill. De kanske vill höra om datorn fungerar, det gör den. Eller så kanske de vill försöka sälja nåt annat och då kan de sluta ringa. Jag tänkte lix inte svara för det kostar pengar för mig eftersom jag befinner mig i Tyskland.

Snart ska jag gå med lilltjejen till pianolektion. Eftersom den bara är 45 minuter lång så tänkte jag inte gå hem under tiden utan jag går till Feneberg och köper glass. Dessutom tar jag med mig kameran så ni får nåt kul att titta på sen. Adjökens!

Önskelista

Hej vänner!

Idag är det exakt en månad kvar till jag fyller år. Då tycker jag det passar bra med en önskelista.

Att Eric kommer hit
Pengar
Liten digitalkamera som går att filma med och inte har AA-batterier
Ett suveränt jobb
Ben & Jerry´s Chocolate Fudge Brownie
Boken "Lathund för låtskrivare - Allt en singer-songwriter behöver veta" av Eva Hillered
Snygga och praktiska flytta-hemifrån-grejer
Extern blixt till kameran
Svarta converseskor storlek 6, läder med hål i
Vita converseskor storlek 6 canvas
Symaskin
Cykel, lagom stor som man kan sitta rak i ryggen på
Hantlar
Ett BRA hopprep
Rubiks kub


Stjärtsmärtor

Jag har nedrans ont i stjärten sen cykelturen igår. Tack och lov behöver jag inte cykla förrän på lördag. Familjen har sagt att de ska titta när jag har match i Landsberg, vilket jag har nu på lördag, men vi får väl se hur det blir med det. Jag tycker det är pinsamt. De har ju bara hört hur "duktig" jag är men aldrig sett mig spela. Eller jo, lillpojken var ju på en träning men det är ju inte samma sak. Dessutom tittade han inte så mycket eftersom han spelade fotboll med Eric. Åh vad jag saknar Eric.

Jag ska fota en sak ikväll eller någon annan kväll när jag är vaken så ska ni få se en rolig sak. Nu är det Germany´s Next Top Model, adjö!

Sola i bikini?

Idag hade jag bestämt mig för att sola på balkongen men så blev det tyvärr inte. Det var nämligen bara 16 grader idag och det duger inte. Jag får helt enkelt ta det nästa vecka. Jag tog ändå på mig bikiniöverdelen eftersom den är så tjusig men jag börjar ångra mig nu eftersom den är halterneck. Jag får nackspärr!

Idag har jag handlat lite grejer som behövdes i hushållet, bland annat toapapper, och nu ser jag "Fråga Olle". Ikväll är det Top Model och det är ju roligt. Första gången på tre veckor som jag kan se det på tvn istället för på internet dagen efter.

Somliga straffar gud genast

Igår hällde pappan upp en öl som han tänkte avnjuta på kvällskvisten.

-Det där är onyttigt!
-Tack, fröken choklad.

Klantarslet själv

Jag måste vara världens klantigaste. Här kommer min historia.

Pappan kom inte hem så jag tog cykeln till träningen. Jag hade kollat ut en kortare väg än bilvägen på google maps och hade vägen i huvudet. Jag cyklade på och insåg att det stora huset med fält runt var fängelset (där Hitler satt en gång i tiden) med rastgård. Spännande tänkte jag. Jag cyklade vidare förbi ett vakttorn med en gubbe i och kom fram till en grind som var låst. Stjärtkotlett tänkte jag och vände. När jag kom fram till vakttornet sa gubben åt mig att det är förbjudet område där och att jag absolut inte fick vara där. Det var ju lite pinsamt. Hur som helst så fick jag ta bilvägen dit.

Jag hade räknat med en timmas cykling plus ombyte. Det tog en knapp halvtimme dit och då har jag räknat in felcyklingen. Jag satt och väntade och väntade och tio minuter innan träningen skulle börja satte jag på mig mina nya skavsårsplåster och skorna. Det var massa pojklag där och de brukar aldrig vara där annars när vi tränar. Underligt tänkte jag. När klockan var halv blev jag lite fundersam och gick ner till omklädningsrummen och letade efter kvinnor. Inte en enda såg jag. Inte heller någon i lagets bilar. När klockan var tio minuter efter träningsdags cyklade jag hem. 20 minuter tog det på pappan suveräna cykel. Ingen mer bil dit mina vänner.

Nu när jag kom hem kollade jag mailen och jo, det är träning idag. Gissningsvis är den i en närliggande by åt helt andra hållet så jag nöjer mig med lite styrketräning. Adjö!

Gott & Blandat

Jag satt uppe vid datorn förut och kikade lite. Jag tänkte att jag skulle läsa min blogg på tyska för familjen har den som favorit. Då läste jag att familjen har en torktumlare. Tror ni jag hade kommit ihåg att tvättmaskinen var färdig? Nej, naturligtvis inte. Nu har jag i alla fall torktumlat sockarna så nu är de torra. Det hade ju varit lagom roligt om jag hade fått träna i blöta sockar. Men ja, det behöver jag ju inte nu.

Hur som helst så skulle jag hjälpa lillpojken med matteläxan idag. Fy tusan vad dålig jag är på matte! Men det var inte det jag skulle berätta. När jag gick in på hans rum för att hämta matteböckerna så såg jag en liten påse Gott & Blandat på skrivbordet. Min älskade pojkvän köpte med sig Tom & Jerry-påsar till barnen när han kom så det var därför han hade en. Saken var bara den att det var godis i den. Jag frågade varför han hade den liggandes där och då sa han att han hatade den. Tur för mig för nu har jag ätit upp den!


Lersockar

Goddagens!

Tack gode gud att familjen har torktumlare! I lördags efter matchen gick jag nämligen i sockar över två fuktiga fotbollsplaner. Det gjorde jag eftersom jag hade skoskav. Idag kom jag på att jag skulle ju tvätta sockarna. Men nu är det gjort så nu är det bara att vänta på att de ska bli klara och sen snöra in dem i torktumlaren.

Idag har jag ägnat min dyrbara tid åt att göra en spellista på familjens dator. Tyvärr har de inte så mycket som jag lyssnar på så jag får nöja mig med en halvbra lista. Men ja, det är bättre än ingenting. Snart ska jag gå upp och börja med lunchen.

Just ja, ikväll måste jag troligen cykla till fotbollsträningen eftersom mamman har bilen. Har jag tur hinner pappan komma hem så jag kan ta hans bil. Men ja, med min vanliga tur lär han inte komma hem i tid. Fast en mils cykling är ju inte helt fel om man tänker på den där chococroissanten jag åt imorse.

Nakenbilder typ

Jag råkade fippla med färgerna så benet ser rödare ut än vad det egentligen är. Jag är vit på riktigt. Med blåa prickar och streck. På den lilla bilden ser man svaga konturer av en fotboll. Eftersom det var i lördags jag skaffade skadorna så syns de inte lika bra idag som förut.

Sommar, sommar, sommar!

Godmorgon!

Idag när jag vaknade och tittade på väckarklockan såg jag att det var den 21 april. Jag kände på mig att nån fyller år men jag kunde inte komma på vem.
Kenza var det om ni undrar. Varför vet jag sånt?

Idag började jag dagen med en havregrynsgrötstallrik med vaniljyoghurt och nu ska jag duscha. Sen ska jag se om lilla vovven vill ta en härlig promenad.

Förresten, i söndags var ju vi och spelade fotboll. Jag spelade i shorts och t-shirt och höll på att svettas ihjäl redan innan vi hade börjat spela. Är det så varmt hemma i Sverige också?

Bilder - Natur och fisk

Ett bananskal.

Här finns det sånna vita blommor som inte finns i Umeå.


En firre som lurpassade på flugor.
 

Bilder - Känsliga läsare varnas

Sådär, nu har jag varnat. Själv tycker jag inte det är så äckliga bilder. Jag hade tänkt fota bollmärket jag har på låret men då måste jag ta av mig byxorna och det orkar jag inte.

Min vänstra fot.

Min högra fot.

Lilltjejen ritade på min hand.

Hets

Goddagens!

Idag har jag ätit en härlig gröttallrik, handlat fiskpinnar, gått en långpromenad med hunden och tvättat. Nu ska jag skynda mig att kolla mailen och sen ska jag gå upp och laga lunch. Nästa inlägg kommer innehålla otäcka bilder så om du är en fegis kan du blunda. Adjö!

Restaurangbesök

Hejsan!

På den italienska restaurangen åt jag en suveränt god capricciosa. Till efterrätt åt jag en muffin gjord av chokladglass och chokladsås till. Suveränt gott! Jag åt till och med upp hela pizzan, det är inte ofta det händer!

Nu har jag varit vaken i nio timmar och snart ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är mamman borta så jag ska stå för matlagningen. Dessutom måste jag gå och handla lite och stryka tvätt. Det är skönt att få lite ordning på vardagen igen, fast det hade varit mycket bättre om Eric var här.

Jag lever

Alltså hej!

Här sitter jag och säger att bloggen inte ska bli lidande mer och så skriver jag inte förrän klockan sex på kvällen. Idag sov jag till tolv. Det var himla skönt! Sen käkade jag frukost och eftersom familjen har bestämt att lyxa till det lite så fick jag en chokladcroissant. Sen åkte vi direkt och spelade fotboll med en annan familj. Jag spelade i crocs eftersom jag har skavsår på båda fötterna. Det gick rätt bra för mitt lag vann. Nu har jag duschat och gjort mig tjusig fr ikväll ska vi gå på restaurang och fira att skolan börjar. De firar så konstiga saker tycker jag. Först att Eric åker hem och sen att skolan börjar. Men ja, så gör man kanske här i Tyskland.

Senare kanske jag ska ta kort på mina fotbollsskador, jag vet ju att de är populära.

Missmatch

Nu har jag varit på match. Det är väldigt frustrerande när jag som mittback får bollen efter avsparken, passar till en ytterback som missar bollen. Sen kommer naturligtvis en motståndare och tog bollen. Tilläggas bör kanske att mitt pass var perfekt efter backen.

Nu har jag i alla fall skavsår på båda fötterna. Dessutom fick jag ha en matchtröja i storlek small. Men ja, allt är bättre än att Eric inte är här.

Allt som vanligt

Sådärja, nu har Eric landat i Stockholm. Jag har sett på Germany´s Next Top Model och nu ska jag gå upp och äta lite lunch. Man kan ju inte spela fotbollsmatch hungrig.

Solen kommer fram nu och det verkar ju lovande! Det har regnat hela morgonen. Jag tog kort på det men det syns inte så bra. Inte alls faktiskt.


Bakfull på match

Hej alla vänner!

Nu har jag skjutsat min älskade pojkvän till flyget. Det tar en timme per väg så vi steg upp kvart över fem. Jag har match idag så jag måste se till att vakna ordentligt. Jag funderade på att gå och lägga mig igen när jag kom hem men jag brukar alltid må så dåligt efteråt.

Igår drack vi nån alkoholhaltig dryck för att "fira" att Eric åkte hem. Familjen kanske inte tyckte om honom. Hur som helst är jag bakfull idag. Jag drack kanske en halv deciliter.

Nu ska i alla fall inte min blogg bli lidande längre. Hej då!

Sorgedag

Imorgon tidigt på morgonen åker min älskade Eric hem till Sverige igen. Idag ska vi sörja. Förhoppningsvis kommer han en till gång, vi får väl se vad familjen säger. Nu ska vi gå och köpa hundmat och lite annat. Adjö!

Fotbollsträningstittare

Halojsan!

Idag följde Eric och lillpojken med på träningen och tittade. Det blåste en massa så det var lite jobbigt. På de andra märktes det ingen skillnad eftersom de alltid missar bollen men för mig gick det sämre. Lillpojken tyckte i alla fall att jag var bäst i laget och det var ju snällt sagt.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen ska vi sova. Eller se tv, vi får se. Jag missade ju Top Model idag men det får jag se imorgon. Adjö!

Susannes födelsedag

Goddagens!

Idag fyller Susanne år så jag har hyllat henne genom att skriva i
hennes blogg. Jag kan nämligen hennes lösenord eftersom jag har fixat designen och så.

Jag har också fotat blommorna utanför mitt fönster för jag tycker de är fina. Här är en bild på dem.


Gästbloggare: Eric

Ninas mensutbrott!

Nina har sagt att jag måste skriva med stor bokstav och fint och så.


Iallafall har nina fått ett litet utbrott, hon är så arg att hon inte ville blogga själv. det som hände var att vi skulle åka hem ifrån Ninas fotbollsträning och när vi var i staden vi bor i råkade Nina svänga av mot München och motorvägen istället! Det tyckte jag va kul för hon skrek nog Fuck i 4 kilometer innan vi kunde komma tillbaka på en väg som ledde hem.

När vi var i staden igen så tänkte nina i all sin hast att det vore kul att testa en ny väg som visade sig vara en återvändsgränd! då fick vi åka tillbaka  nästan ut ur staden igen innan vi kom hem! Färden som enkelväg tar cirka 15 minuter tog 60!

nina sa att jag inte fick ha någon smilie men det skiter jag i, hon tar väl bort den :D!!


/Eric

Alkohol

Eric utnyttjar det låga priset på alkohol. Själv har jag inte betalat ett öre för giftet. Tänker inte göra det heller.


Bakfull

Goddagens! Idag gick jag upp klockan åtta och väckte barnen. Sen käkade vi frukost och spelade lite tv-spel innan de for till sin musikalträning. Nu har vi gått med hunden och ska snart fara och handla.

Jag har känt mig lite trött i kroppen igår och idag. Nu kom jag på vad det var, jag är bakfull! Jag smakade två sug från en drink i måndags och det visar sig. Hoppas jag känner mig bättre ikväll när det är match.

Fortfarande sommar

Godkväll!

Idag har vi inte gjort så mycket. Det kan ju tyckas tråkigt men det var det inte. Vi spelade Monopol med barnen och jag vann. Imorgon måste vi vakna vid åtta så ikväll ska vi gå och lägga oss i tid. Imorse vaknade vi alldeles för sent. Fast i och för sig la vi oss sent.

Jomen just ja! Idag var det skitvarmt, igen, så vi gjorde smoothiesar och satte oss på balkongen. Härliga tider!

Om igår

Hej alla vänner!

Igår på tjejkvällen var det trevligt! Vi målade naglarna, såg film och hedde på ansiktsmasker. Jag kom inte hem förrän vid två och när jag svängde in vid huset såg jag ingen mindre än Eric och de andra pojkarna. Jag tappade ut en karta ur väskan och storpojken frågade vem av oss som rökte. Det tycker jag var en dum fråga eftersom vi inte rökte vattenpipa på partyt eftersom det var tobak i. Men ja, det var ju en karta.

Jag hade en chokladansiktsmask. Till Eric skrev jag att jag var spraytannad och det trodde han på. Killar alltså.

Jag skojade till det med blåa streck på mina redan svarta naglar.

Tjejkväll

Nu har vi spelat fotboll och det var sjukt varmt. Sen for vi och käkade och det var så gott. Jag åt som att jag inte hade sett mat förr. Nu ska vi duscha, igen, och sen ska vi iväg. Jag ska på tjejkväll och Eric på killkväll.

Här nere får man tydligen presenter på påsken och det här var min present. En pizza av godis. Den ska jag hugga in på senare. Nu måste jag skynda mig!



Fotboll i sommarvärmen

Goddagens!

Idag kommer familjen hem så jag har dammsugit lite och sådär. Vi har duschat också och jag kanske ska orka he in linserna och sminka mig lite. Vi får se.

Ändrade planer! Nyss kom storpojken och frågade om vi vill följa med och spela fotboll och det vill vi ju såklart. Störande att vi redan har duschat. Men ja, vi får väl duscha igen helt enkelt. Men nu måste jag he in linserna. Undra hur lång tid det tar innan någon ser att jag har tagit ut piercingen.

Bilder - Fika och schack

Det här bakade vi, och så snickerskakorna då men dem har jag inte fotat.

Schack är ett jävla skitspel. Fast en gång var det nära att jag vann.

Bakisdag

Idag är det en bakisdag och vad gör man då om inte bakar? Vi har bakat negerbollar, snickerskaka och Corn Flakes doppade i choklad. Jag kanske fotar sen så ni får se.

Jag är ju alltså inte bakis eftersom jag inte drack alkohol igår. Jag körde nämligen bil. Däremot drack jag säkert tio glas Coca Cola och så mycket har jag inte druckit i hela mitt liv. Jag tycker inte om Cola faktiskt. Men igår var jag tvungen för att hålla mig vaken. Gud vilken rolig partygäst jag måste vara.

Bilder - Sommar

Pippifåglarna stod på ett ben.

Blomster.

Eric badar fötterna.

Ingen piercing mer

Hej vänner!

Partyt igår var roligt. Det var trevliga människor och sådär. Vi for hem vid tre och så länge har jag nog inte varit vaken sen jag var ung. Kanske 18 eller så.

Nu ska jag berätta en sak. IDAG TOG JAG UT MIN PIERCING! Ja, det gjorde jag. Den har inte läkt på snart tre år och det blir bara värre när jag måste tejpa på fotbollsmatcher. Så ja, nu är jag bara en vanlig flicka.

Kalasblomma

Här har ni den perfekta presenten, godiskaktusen! Eftersom den är en blandning av en blomma, godis och en snygg kruka som man faktiskt kan använda igen är den suverän. Sen kan man variera med lakrits eller choklad i botten beroende på vad födelsedagsbarnet gillar. Geléhallon verkar inte finnas i Tyskland så vi tog nå fula godisar med gubbar på. Ja ni ser ju själva.

Nu börjar jag få panik. Jag ska duscha, äta, gå med hunden, sminka mig och så vidare innan vi far och nu börjar tiden rinna iväg. Adjö!



Partydag

Hej alla vänner!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det är helt och håller Erics fel. Det känns viktigare att umgås med honom när han är här än att skriva här. Hur som helst. Ikväll ska vi på party eftersom storpojkens flickvän fyllde år i måndags. Jag tycker det ska bli riktigt roligt! Vi har fixat en present, en som fungerar till alla man inte känner så bra, men den får ni inte se än eftersom det finns en minimal risk att hon läser det här. Jag vet inte ens om hon vet att jag har en blogg. Men ändå. Ni får se sen.

Idag har vi gått med hunden i sommarvärmen och handlat. Det är så sjukt varmt så vi höll på att dö i shorts och t-shirt. Förstår ni hur varmt det är då?

Förresten så glömde jag berätta att jag och Eric såg en vattenorm för några dagar sedan. Den var ungefär 70 centimeter lång. Läskigt va?! Tyvärr hade jag inte kameran med mig, som vanligt. 

Långfredag

Idag var det tydligen långfredag och då är alla affärer stängda. Ingen storhandling för oss alltså. Ingen tripp till H&M heller. Istället strök jag Erics skjortor och så har vi sett lite film och så. Jag känner mig lite vissen idag så det passade ju bra med en slöardag.

Jag och Eric fick en suverän idé så nu håller vi på och pysslar med den. Tyvärr vet jag inte om jag kan berätta för er. Men ja, det gör inget för huvudsaken är ju att jag vet. Jag älskar nämligen att veta saker.

Dagens oerhört spännande händelser

Här ligger jag i sängen och ser på Germany´s Next Top Model. Idag ska vi storhandla för hela helgen, gå till H&M och titta på "vattenfallet" i kvällsbelysning. Vi ska också vara uppe länge ikväll eftersom vi ska på party imorgon. Sen måste vi naturligtvis äta och gå med hunden och sånt men det förstod ni säkert redan. Eftersom sommaren fortfarande är här ska vi nog ta en glass eller en härlig smoothie på balkongen.

Kosmos sträcker ut sin hand

Nu står världens bästa pojkvän och steker pannkakor. Storpojken skulle inte ha bilen så vi kan ta den till träningen. Eric sa just att det var 22 grader ute. Livet är allt bra underbart.

Nya byxor

Eric fick ett par byxor av mig i födelsedagspresent. De ser inte så snygga ut men det är de när de sitter på. 350 kronorH&M.


Slappardag

Goddagens!

Idag ska vi ha en slappardag. Vi ska tvätta, handla, gå med hunden, äta och så. Ikväll har jag ju fotbollsträning också. Eftersom storpojken ska ha bilen så får vi cykla. Sex kilometer enkel väg sa de att det var. Men det är najs, fettet måste ju brännas på något vis. Sen Eric kom hit har jag ätit alldeles för mycket godis.

Tyvärr vet vi inte riktigt hur man cyklar till träningen så vi måste kolla kartor och skriva av. Men nu väntar frukost med, förhoppningsvis, pannkakor. Adjö!

Bilder - München

Vi köpte glass för det var så nedrans varmt.

Barnen busade med gubben i lådan.

Här sitter jag på en bänk och vilar fötterna.
Vi åkte till OS-området.

Grisen som är med i "Müller im München".

Müller im München.

Hemma igen

Hej alla vänner!

Vad snälla ni var som gratulerade Eric. Nu håller jag på att lägga in lite bilder på datorn och så. Ett bildinlägg kommer alltså snart. Jag har skitont i fötterna. Måste klippa tånaglarna. Vi köpte ingenting, bara glass och lite godis. Troligen åker vi dit igen nästa vecka. Jag hittade världens finaste chockrosa klänning men den fanns bara i Large så den var för stor. Sen var jag nära att köpa ett turkost linne men det var lite dyrt så jag ångrade mig.

München och födelsedag

Nu har jag ingen lammköttspojkvän längre för idag fyller Eric 20 år. Det ska vi fira genom att åka till München och shoppa. Härliga tider! Innan vi åker ska vi käka frukost och gå med hunden och duscha och göra oss tjusiga. Jag ska ta med mig kameran så jag kan fota. Inte till duschen och frukosten alltså utan till München. Vi ska åka tåg med byte alldeles själva och sådär. Gud vad spännande!

Bullbak

Idag bakade vi alltså bullar. Kanelbullar och vaniljbullar. De blev goda. Här är lite bilder.

Vi hittade ingen annan kavel än en barnkavel.

Jag klenar på kanelsås.

Det verkar inte finnas pärlsocker i Tyskland så vi använde oss av mandel på toppen.

Färdiga kanelbullar.

God mat och härligt väder

Jag och Eric gick och handlade. Det var så sjukt varmt så vi var tvungna att ta av oss jackorna. T-shirt gick vi runt i alltså. Och så åt vi isglass. Livet är så underbart! Nu ska vi laga lunch, enchiladas!

Sen ska vi gå en långpromenad med hunden och sen ska vi baka bullar. Det kan bli spännande! Jag ska fota så ni får se.

Smoothie i solen

Titta så härligt man kan ha i Tyskland 16.55!



Bilder - Mat

Eric har fotat allt.

Här ser ni vem som lagar maten. He he.

Eric orkar inte ens skala potatisarna.


Regn och sol

Godmorgon alla vänner!

Igår regnade det och nu ser jag att det är lite regndroppar på blommorna utanför mitt fönster så det har nog regnat inatt. Bra att det inte regnar på dagen när det är varmt.

Eric gillade inte gröten igår men det gjorde inte jag heller. Jag klantade mig. Idag ska den dock bli suverän! Jag ska duscha sen också och så ska vi handla. Och äta världens godaste middag. Eller ja, lunch äter man ju här. Jag kanske ska fota så ni får se hur gott det ser ut.

Flickvännen fyller år idag så om hon inte kommer hit så jag kan säga grattis så skriver jag det här så kan ingen säga att jag är otrevlig. Smart jag är. Grattis!!!

Fotbollsspel

Jag och Eric spelade fotbollsspel. Jag har börjat bli bättre så nu sist vann han bara med ett mål. Vi åt ett härligt kvällsbröd med äggröra och rökt fläsk. Till det drack vi ett vanilj- och hallonte som hette "het kärlek". Klockan tio ska vi se på A Double Shot at Love. Eric lär sig tyska fortare än snabbt.


Kocknina

Idag gjorde jag och Eric kyckling, ris och currysås till lunch.

Storpojken: Vem har lagat maten?
Jag: Var det gott?
Storpojken: Ja, jättegott!
Jag: Jaha, jag!

Nu har vi varit ute och promenerat i staden. Och med hunden två gånger. Jag hade fleecetröja och jacka och det var varmt. Jag älskar sommaren men jag är lite rädd för alla småkryp som kommer komma.

Fotboll är inget för mesar

Det här härliga skavsåret fick jag efter uppvärmningen innan matchen. Sen spelade jag. Men jag är ju en riktig kvinna, ingen mes. Det där översta såret är bara småpotatis.


Njuta-av-livet-dag

Goddagens!

Idag ska vi ta en härlig promenad med hunden, han har redan fått kissa, och så ska vi gå och titta lite i skyltfönster. Eller kanske cykla en sväng. Till frukost blir det den berömda havregrynsgröten med vaniljyoghurt. Vi får se vad Eric tycker om den. Jag kanske ska ta med mig kameran när vi går ut så ni får lite spännande bilder att titta på.

Mamma. mamma! Ska jag smörja in bara på morgonen eller på kvällen också?

Fotbollsmatch och så

Fotbollsmatchen var en katastrof. Idag ka jag bara beklaga mig över en sak för jag orkar inte skriva så mycket. Här kommer det. Hur kan man låta en målvakt som inte kan skjuta/passa skjuta ut bollen varje gång?

Jag och Eric åt och gick med hunden, sen sjöng vi Singstar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi sova. Jag är dyngtrött. Adjö!

Vykort

För två dagar sedan fick jag ett vykort från morfar och Monica. Tack så mycket! De var på Teneriffa. Snart ska jag också skicka vykort, men inte än. Nu ser vi Pippi och sen ska jag har fotbollsmatch. Hej då!


Godisregn

Godmorgon godmorgon!

Finns det något härligare än att vakna upp vid sidan om den man älskar? Tror inte det. Eric ligger och halvsover fortfarande men snart är det dags att gå upp. Jag ska välja ut en outfit till honom , sa han. Snart ska vi käka frukost och sen kanske vi tar en liten promenad så han får se lite av staden. Senare har jag ju fotbollsmatch. Vi skulle egentligen behöva handla också men jag tror inte det finns någon bil här nu. Affärerna är ju stängda på söndagar så då går det minsann inte att handla. Men ja, det ordnar sig.

Eric hade med sig mängder med svenskt godis ska ni veta! Allt som jag hade önskat. Lösviktsgodis, Ahlgrens, Marabou, Djungelvrål och sånt där lösviktsnyttigtgodis. Eller ja, nyttigt och nyttigt, nötter och yoghurt och så. Ni vet.

Glädjedag

Hej vänner!

Idag har jag knappt skrivit för imorse kom Eric och nu vill jag naturligtvis umgås med honom. Eftersom han vaknade vid fyra imorse är han väldigt trött så direkt efter kvällsbrödet ska vi nog sova eller se på Pippi Langstrumpf. Lillpojken gillar Eric för han gjorde tummen upp. Det är ju bra. Ja, ni överlever utan mig. Adjö!

Dagen vi alla har väntat på

Gud vilken härlig dag! Nu har jag just varit med storpojken till en närliggande by och så har jag ställt in flygplatsen på gpsen. Tur att jag är så fruktansvärt teknisk. Fast igår tänkte jag såhär. Om min pappa klarar av att ställa in en gps så kan jag. Sagt och gjort!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig tjusig. Sen ska jag bege mig mot flygplatsen. Fast det är några timmar kvar. Solen börjar komma fram och det kommer bli en underbar dag!

Tåpp måddelll

Eftersom jag vill låna bilen imorgon så ska jag skjutsa storpojken till en närliggande by. Det betyder alltså att jag måste stiga upp halv sju. Härliga tider! Sen ska jag hem och duscha och sånt och sen åka och hämta Eric. Jag har fått en utskrift på hur jag ska köra. Det ordnar sig nog.

Nu är det German´s Next Top Model. Utan godis för en gångs skull. Lika bra det. Ha en härlig kväll!

Tjuvlyssnat

Den här hittade jag på tjuvlyssnat och den tycker jag var rolig. Kanske mest för att min pappa skule kunna säga något sånt där.

En pappa ~35 är och handlar med sin dotter ~10.
Pappan: Kolla här då, glasnudlar. Är det det man ska ha till glaskycklingen eller?
Dottern: Men, sluta löjla dig! Det är faktiskt inget kul för kycklingar att äta glasbitar!

Packa packa!

Hejsan!

Idag är en trevlig dag! Jag pratade lite med storpojken och hans flickvän och det var trevligt. Nu sitter jag och pratar med Eric över msn och då hörde jag ett samtal i bakgrunden.

-Moa Moa, kan du hjälpa mig packa!
-Ehh, nej.
-Jomen snälla det är jättekul och så kan vi lyssna på musik!

Han är ett latarsel den där. Han åker inatt och har inte börjat packa än.

Nynnande gubbe

Mannen är fortfarande kvar och han ska stanna till middagen. Förresten Carolin, det är ingen man, det är en gubbe. Han är rolig för han går runt och nynnar hela tiden. En såndär avslappnad man. Sånna är härliga tycker jag. Alla borde sjunga och nynna mer!

Nu känns livet himla härligt! Om en timme ska jag börja med lunchen, pizza, och sen är det Top Model ikväll. Imorgon kommer Eric och livet kan inte bli bättre!

Igår när jag kom hem från fotbollsträningen så såg jag ännu en gråsugga. Den här gången blv jag dock inte rädd utan mer less. Jag dödade den brutalt och hedde ner den i ett hål i golvet.

Lillpojken ville att jag skulle visa en hockeybild när han syns så nu gör jag det. Han är målvakten alltså.


Störande

Jag var lite upprörd på träningen för de spelar inte alls som jag är van vid. Jag la perfekta bollar precis ovanför huvudena på mittbackarna men latarslena sprang inte. Det var en mallgroda där också. Henne störde jag mig på. Men sen när vi kom ner i omklädningsrummet pratade de andra om henne. Där fick hon! Alltså hon var inte bara mallig utan hon spelade aggressivt och orkade aldrig springa om inte hon själv hade bollen. Dessutom stod backarna så långt ut att deras målvakt sköt bollen över dem. Sen hann de naturligtvis inte ikapp motståndarna. Jag kan fortsätta i en evighet om ni vill.

Inatt ska en man sova här sa pappan. Jag frågade om han skulle sova i mitt rum. Ja, sa pappan. Det är en trevlig man. Men han hade hört fel bara, han ska inte sova i mitt rum. Hoppas bara att han har åkt när jag vaknar för jag orkar inte vara social vid frukostbordet.

Vinterkläder i sommarvärme

Alltså hej!

Jag var ute med Felix nyss och det var helt sjukt varmt! Tidigare idag när jag var ute var det lite ruggigt men nu var det nästan som sommar. Jag som gick runt med långkalsonger och vintermössa. Jaja, jag ska utnyttja min vintermössa nu för sen tar ju Eric med sig den hem.

Nu ska jag byta om lite och slappa lite för om en halvtimme måste jag gå till min skjuts. Jag har ju fotbollsträning idag alltså. Utomhus. Ska bli härligt att få lite sol!

Duskan skrivan jagskan skrattan

Eric ville visa att han är lika bra som jag på geografi. Han sa att han kunde namnen på de halländska åarna.

Eric >> Nina säger (18:35):
viskan lagan duskan diska

För er som inte vet ska det vara Viskan, Ätran, Nissan och Lagan. Vi ska äta ni ska laga. Inte diska.

Städnina

Nu vet jag alltså att man luras här i Tyskland också. Dels fick jag en kommentar om det och dels kom lilltjejen och sa:

-Du har en spindel i pannan!

Naturligtvis trodde jag på henne. Kanske mest eftersom jag har städat massa och då kanske en spindel har passat på att ta skydd. Man vet ju aldrig. Taskigt var det i alla fall.

Hur som helst har jag städat min toalett och dammsugit hela huset nu. Om 20 minuter eller så ska jag börja med maten. Lax med potatis och hollandaisesås blir det. Jag har inte bestämt mig än om jag ska göra potatismos eller vanliga potstisar bara.

Luras på ni bara!

Jag ställde väckarklockan på halv åtta idag men då gick jag inte upp. Jag gick upp nu istället. Nu ska jag käka frukost oh sen har jag massar att göra. Ikväll är det ju fotbollsträning utomhus också så jag hoppas att vädret håller sig stabilt.

Glöm inte att man får luras idag! Jag undrar om man kan luras i Tyskland också. Det låter ju konstigt om de inte gör det. "Jo förstår ni, i Sverige får man luras på första april". Ja, jag märker väl det. Adjö!


RSS 0.91