Startsidan

Underliv

Härom dagen fick jag ta kort på Erics underliv. Fast första bilden är på hans stjärt. Nej, skämt åsido så skulle vi jämföra våra hudfärger. Det är hans håriga ben som ni trodde var hans snopp nyss. Jag är alltså den vita. Och det är armar och ben, inget annat.


Mördare

Hejsan! Nu har jag och Eric just varit och handlat på Maxi och när vi kom dit såg vi att Caracola skulle sjunga och signera där klockan två. Tyvärr var vi inte där så länge så vi fick inte se dom. Tråkigt va?!

Tidigare idag när jag var ute med Urax på slätten, som för övrigt är den största norr om Uppsala, så var han ju lös såklart och så såg jag att han jagade någonting på marken. Sen såg jag att han kastade upp den där saken i luften och lekte med den. Jag ropade på honom och sa att han skulle sluta så då gjorde han det. När jag kom fram såg jag att det var ett litet djur, kanske en lämmel eller så. Jag vet inte, men den såg ut som en liten korv med korta små ben. Ganska söt faktiskt. Hur som helst pep den och hade ont och bakbenen hängde efter den och det var synd om den. Jag visste inte vad jag skulle göra, den led jättemycket och grät och jag ville döda den men det kunde jag ju inte. Man kan ju inte döda ett djur. Ja, usch, det var hemskt.

image425

Om några timmar ska vi bege oss till fjällen och då ser ni inte röken av mig här på bloggen förrän om en dryg vecka. Skönt va?!

Pappa är "rolig", som vanligt

Goddagens! Idag var sista jobbdagen och det var skönt vill jag lova! Nu ska jag byta om och fara på sista boxercisepasset. Det ska bli skönt det med. Jag skulle behöva packa lite ikväll men jag håller på att tvätta nu så jag kan inte packa klart ändå. Men ja, jag ska i alla fall ta fram en väska och he ner lite underkläder.

Idag efter jobbet åkte vi och lämnade den ena bilen hos en människa och sen åkte vi på stan med pappa. Vi gick till biblioteket först och där lånade jag Pippi Långstrump på tyska. Den tänkte jag läsa i stugan. Sen gick vi på Clas Ohlson och kikade lite. Pappa gick fram till en sån där informationsdisk där dom hade armbandsur i disken så ägde följande konversation rum:

-Har ni inga andra klockor än dom här?
-Nej tyvärr, det här är dom som finns.
-Men dom är ju inte så kul att ha på väggen.
-Jahaaa, du menar sånna! Jamen dom är på Q där borta!
-Okej, har ni solur?
-Ehh...?
-Nej det vill vi lix inte ha för det snöar ju.

Outfitbilder?

Idag har Eric på sig ett par av sina nya jeans. Dom blåa. Jag kanske ska ta ett foto av honom sen som jag kan maila till dig Lotta. Jag tror nämligen inte att han vill att jag lägger ut det här. Det är ju lite genant kan tyckas. Jag däremot har funderat på att kanske lägga ut en seriös "klädseln idag" någon gång. Nu åker vi ju snart till fjällen så då hinner jag inte. Men sen. Kanske. Nu sk ajag i alla fall gå och duscha och sen ska jag ringa min kusin som fyller år idag och sen ska jag sova. Hej då!

Skobegär

Godmorgon! Nu har jag nyss varit ute med Urax och när jag har skrivit klart det här ska vi bege oss till arbetet. Nu är det bara idag och imorgon och sen är det PÅSKLOV! Det ska bli hur skönt som helst att få vila upp sig i fjällstugan. Dessutom har ju jag och Eric en kalasstor påse med godis som vi ska äta i bilen på vägen. Eftersom det är så mycket, drygt ett kilo, hehe, så tror jag att det räcker som påskgodis också.

Jag var ju på stan i fredags och letade efter vita converseskor i läder, jag kanske nämnde det, men dom fanns ju inte. Okej, nu ljög jag. Dom finns på DNA för himla 1000 svenska kronor men det räknas inte för dom vill jag inte ha! Max 700 för det har jag sett dom för i Nacka Forum. Nu kollade jag på converses hemsida och där kostar dom 62 pengar men sen tillkommer säkert massa frakt och sånt. Sen finns ju dom där svarta med hål i i läder på Stadium för 500 men dom finns bara i 6½ och jag ska ha 6. Storlek alltså. Fast just ja, jag måste samtala med Moa. Jätteglad smiley. Glöm förresten att jag skrev något överhuvudtaget.

Nu måste vi fara, hejsvejs!

Se upp för dårarna

Haloj! Nu ser jag och Eric på "Se upp för dårarna" och den är rolig hittils. Se den! Sen vill jag tacka Lotta och Claudia för att ni tycker jag har tagit fina bilder. Det var snällt sagt!

Nu kom Eric in med Urax så nu ska vi fortsätta se filmen. Hejsvejs!

Mina publicerade bilder

Hej vänner! Igår kväll skickade jag några bilder till dom jag fotade för och här kan ni se resultatet. Tyvärr är några beskurna så att viktiga saker i bilden försvann men det är sånt som händer.

Datorn jävlades mycket igår men jag ska lägga in fler bilder från igår nu i förra inlägget.

Nu la sig Urax på min väska och täckbyxor för det tyckte han nog såg skönt ut. Hoppas jag inte har något ömtåligt i bara.

Alltså Björn Gustafsson var ju kanske hur rolig som helst igår. Jag skrattade verkligen så att jag grät och det är inte ofta det händer. Speciellt inte åt tv. Jag är ju en sån som säger typ "haha" och sen ler jag lite. Nej det var roligt alltså. Måste se om det finns på youtube!

Bilder

Hejsan! Jag som trodde att jag skulle få lite fräknar idag då jag stod ute i solen hela dagen men ikket! Lika bra det förresten. Här nere är lite bilder från idag som jag har fotat.


Här är min lista på hur det ska gå i Melodifestivalen om jag får bestämma.

1. Amy Diamond
2. Sanna Nielsen & Rongedal
3. Charlotte Perrelli
4. Linda Bengtzing
5. Nordman
6. Christer Sjögren
7. BWO
32. Sibel
2455682. Frida feat. Headline

Skotertävling

Godmorgon! Nu ska jag gå och borsta tänderna sen far vi till Nolia och där ska jag ju alltså fota i depån åt Umeå Skoterklubb. Hoppas dom heter det nu. Jag är inte 100% säker. Hur som helst ska jag fota när dom kör också. Det ska bli roligt. Bilder kommer senare.

Igår kom det en gubbe, eller gubbe och gubbe, han var en karl kanske. Jag vet inte. Hur som helst, han fixade våran diskmaskin som har varit trasig i snart två år. FÖRSTÅR NI LYCKAN?! Det är ju nästan en fröjd att stoppa in grejerna i diskmaskinen och slippa se berget på diskbänken.

Ja, nu måste jag skynda mig, hej då!

Snabb tant!

Haloj! Idag medan jag väntade på Eric när han var hos optikern strövade jag runt på stan själv. Eller, jag gick på toa och sen gick jag till Gina Tricot. Oj vad jag gillar den affären! Idag införskaffade jag ett par tights eller vad det heter, precis som långkalsonger fast tighta. Sen ett par korta shorts för det har jag minsann velat ha länge. 300 för allt. Lite dyra tights men sånt är livet. Kan visa shortsen sen.

Idag när jag skyndade mig från där jag lämnade mina glasögon för att få en ny front på dom eftersom färgen var avskavd så gick jag alldeles bakom en tant som var kanske 70 år. Över 60 i alla fall för hon hade helt vitt hår. Hon var minst två decimeter kortare än mig och hade nå slags klackaktiga skor på sig och jag gick det fortaste jag kunde och ändå gick hon minst lika fort eftersom jag inte kom förbi. Jag tävlade till och med med henne, som jag alltid gör med folk som inte vet om det, men hon var ta mig tusan snabbare. Är det inte tragiskt?

Det var en vid namn Jessica som undrade vem som gör min design på bloggen och då kan jag berätta att jag gör allt själv fast headern har Eric gjort men det är jag som har bestämt EXAKT hur den skulle se ut för jag satt brevid. Och han ville väldigt gärna göra den annars hade jag gjort den själv. Ja, förresten så tog jag bort mina snöflingor idag. Hoppas ni inte saknar dom. Hej då!

En viktig dag

Haloj! Här sitter jag sminkad och fin och väntar på att mamma ska komma hem för då ska vi fara på stan. Jag och Eric ska gå viktiga ärenden till optikern och banken. Nu märkte jag just att min gylf far ner av sig själv och det är ju inte så roligt. Tur att jag har en lång jacka. Nu kom mamma hem förresten så nu ska hon bara duscha. Intressant va? Nu har Eric också gjort sig fin. Sen ska vi lämna Jessicka på dansen.

Jag ska förresten se hur mycket pengar jag har så jag kan shoppa upp det. Nej nu ljög jag. Det ska jag inte. Men jag ska se hur mycket pengar jag har. Hej då!

PS. Jag kanske ska lägga in en bild på min franska manikyr sen.

Hängbröst eller så

Goddagens! Just precis nyss ringde dom från Specsavers Optik och sa att min nya front har kommit. Det var bra tycker jag för imorgon ska jag lix på stan så då kan jag lämna in dom. Får se till att he på mig linserna på morgonen bara. Och ta med glasögonen såklart. Det kommer jag säkert glömma.

Igår på boxercisen var ju Eric med precis som han lovade. Jag tycker han var jätteduktig faktiskt. Det märktes inte att han inte tränar. Eller kanske lite, men inte så mycket. Han orkade i alla fall göra fler armhävningar än mig, eller alltså, han gjorde på fötterna och jag på knäna. Jag skyller på att jag har större bröst och då blir det skitjobbigt, typ.

Jag har ont i tånaglarna idag för på jobbet hade jag springskorna istället för crocsen och naglarna är lite långa så dom tog i längst framme i skorna så nu har jag ont. Jag måste klippa dom.

OCH JUST JA! Världens bästa Åsa ringde nyss och sa att jag och Eric ska få fara på skotergrejset på Nolia på lördag och fota! Jag är överlycklig!!!

Snart ska Eric få träffa faster Berith. Det ska bli roligt tycker jag för hon är rolig. Sen är ju eric från Fjollträsk så han kanske inte förstår vad hon säger. Vi får se. Hon bor ju i skogen, skulle man kunna säga. Jag berättar om det senare. Hejsvejs!

Blåa ögonbryn

Goddagens! Igår skulle jag måla lite på Erics ögonbryn med en svart eyeliner för han tycker att det blir finare. Egentligen ska man väl använda en ögonbrynspenna men jag äger ingen sådan så det fick bli eyeliner. Inte flytande utan en penna alltså. Så målade jag och när han kollade sig i spegeln blev han rätt förvånad för jag hade använt en blå eyeliner. Hehe, det var roligt. Tro nu inte för den sakens skull att jag brukar använda blå eyeliner utan den fick jag av mormor för en herrans massa år sedan. Undrar om den är dålig eller så eftersom den är gammal. Jag visste inte att smink kunde bli dåligt förrän Carolin påpekade det för mig en gång.

Idag fick jag och Eric veta att vi ska jobba även nästa vecka och också några veckor efter påsk. Så vart det med den resan. Men vi får helt enkelt åka i början av maj istället. Det är nog bra för då behöver man inte åka lika långt för att få värme.

Naket?

Alltså Elin är ju en gud! Fast jag måste kolla lite själv också. Nu har jag en fråga om Egypten, måste kvinnor ha på sig kläder där? Alltså, kan man gå runt i typ linne och kjol eller så eller är det ett väldigt troende muslimskt land så man ska ha mer kläder på sig?

Imorse var jag väldigt trött när vi skulle gå upp så nu ska jag bege mig mot sängen. Det är skönt att sova. Hej då!

Inga tips

Hej vänner! Idag gick det bra på jobbet. Vi jobbade på utav bara attans så nu har vi gått igenom hela huset. Då är det "bara" finslipningen kvar. Det var tydligen ingen som ville berätta vars man kan åka på semester fast Carolin skrev ju att jag ska kolla så det är varmt i april för vi vill ju kunna sola och bada. Det var smart sagt. Ikväll är det fotbollsträning fast då skulle tydligen någon från kansliet komma och prata så då blir det nog inte mycket fettförbränning. Lite synd, jag hoppas dom har något viktigt att säga.

Juno var en jättebra film tycker ja. Den bprde ni se. Jag gillar inte att recensera filmer så det tänker jag inte göra nu heller. Men den var bra.

Nu ska jag hjälpa till med maten. Eric däremot ska gå en sväng med Urax för det lovade han. Hej då!

Dagens fråga

Hej vänner! Snart kommer Sandra hit och då ska vi se på filmen Juno. Eric säger att den är jättebra så det hoppas jag. Middagen var för övrigt väldigt god. Och Lotta, jag har hälsat Eric att du har möblerat om. Han blev förvånad.

På tal om att möblera om, Eric tyckte att vi ska möblera om på mitt rum. Sådär så att sängen står som mitt i rummet. Eller alltså huvudändan ska fortfarande stå mot en vägg men inte någon av sidorna. Vi får väl se om det går eftersom det inte går att flytta på garderoben. Den är nämligen trasig så flyttar man den rasar den nog ihop skulle jag tro. Fast när jag tänker efter så kom vi på hur vi skulle kunna ställa sängen. Jag får helt enkelt klura på det, eller fråga Eric.

Förresten så håller jag på att kolla resor nu. Jag och Eric vill åka på en trevlig sol- och badsemester i mitten av april. Vi funderar på Spanien eller Kroatien eller någon annanstans. Det spelar i och för sig inte så stor roll bara det finns sol och bad. Helst mycket sol så att till och med jag kan bli brun. Om det är någon som har förslag på vars man kan resa hyffsat billigt i Europa där det finns sol och bad så snälla berätta!

Dagens middag

Goddagens! Nu kom vi just hem från jobbet och idag skar jag mig igen. Inte lika mycket som förra gången men det svider ändå. Men ja, det är sånt man får ta. Nu jobbar jag ju med Eric igen och det är roligt. Dessutom är han ju längre och starkare, tror i alla fall han, så han kan göra spnt som jag inte når/orkar/ids. Det är bra.

Nu ska jag gå upp och vila lite för sens ak vi börja med maten. Pappa om du läser det här och undrar vad det blir för mat så kan jag berätta att det blir lax i ugnen med citron, salt, svartpeppar och citronpeppar på. Till det bjuder vi på potatis och hollandaisesås. Smarrigt va?!

Gomat

Goddag! Nu har jag just ätit en smarrig måltid bestående av lasange och gosallad. Till det drack jag gosaft. Bara gopizzan som saknades verkar det som. Ja, gott var det i alla fall. Snart ska vi fara till ett par bekanta och dricka kaffe. Har jag tur får jag mig en kaka eller så till.

Om tre och en halv timme borde Eric vara i mina armar. Tyvärr tror jag att bussen är försenad på grund av vädret men det är sånt man får ta. Den som väntar på något gott...

Nu ska jag nog he på mig lite smink eller så. Hej då!

Städning

Hej vänner! Nu har jag just ätit ostkaka som vi köpte på Maxi idag. Den var god, som vanligt. Jag och mamma var alltså och handlade nyss. Nu ska jag dammsuga mitt rum och sen ska jag duscha och sånt där. Eric kommer om kanske åtta timmar så då ska allt vara klart. Jag borde hinna det men om jag känner mig själv rätt, vilket jag tror att jag gör, kommer jag hitta på massa andra spännande saker att göra som tar en massa tid. Nu till exempel vill jag kika runt på internet litegrann. Fast att dammsuga är ju tråkigast så jag kanske ska börja med det. Och nej, jag köpte inga nya kläder på Maxi idag. Hej då!

Äkta kopior

Godkväll! Alltså Sibel är ju jätteduktig på att sjung men som jag sa tidigare så stör jag mig så otroligt mycket på hennes "glada" sida, som hon själv uttryckte det. Hur som helst var det roligt att inte Carola gick vidare. Visst, hon är grym på att sjunga men hon är ju lite fånig i övrigt. Usch vad mycket elaka saker jag har skrivit nu! Det var inte bra. Här nere kommer några rader jag knåpade ihop för ett par år sedan.


Vissa lever just för stunden
Andra väljer vägen väl
Några gör den egna stigen
Många följer hack i häl



Imorgon kväll kommer Eric och jag längtar ihjäl mig! Jag ska gå och sova nu så han kommer idag, hej då!


Mina åsikter om Melodifestivalen

Wehey! Nu ska jag bara kissa och ta fram en glass ur frysen sen är det MELODIFESTIVAL! Fast i och för sig bara andra chansen men ändå. Jag har inte bestämt mig för vilka dom andra är so ska få gå vidare till finalen. Caracola nämnde jag ju tidigare. Inte Sibel i alla fall. Hon betedde sig ju som en himla fjortis innan hon sjöng och det tänker jag inte blunda för. Synd att inte jag får vara expertdomare som ger avgörande poängen. Då hade både Andra Generationen och Fronda gått vidare till final direkt! Men ja, hej då!

Jag har ritat

Alltså jag vet att jag skulle städa men det är ju så förbenat tråkigt! Jag har faktiskt burit upp all min rena tvätt och ner den smutsiga. Sen dammtorkade jag pianot och hyllorna. När jag ändå var igång med trasan torkade jag av handfatet också. Nu behöver ni inte tro att jag har ett eget handfat på mitt rum för det har jag inte.

Den här tjejen ritade jag i Illustrator för några veckor sen. För några dagar sen hittade jag den i en mapp och såg den bara liten och funderade vad det var för en bild. Jag tyckte till och med att den var fin. Sen öppnade jag den och insåg att den inte alls var så fin. Idag försökte jag färglägga den i Photoshop men se det gick inte. Jag tror jag försöker i Paint istället. Eller nåt. Vi får se om jag ens ids. Hej då!

Shopping!

image420


Glassbilen!

Godmorgon! Nu har jag just käkat frukost och det var gott. Igår köpte vi glass från glassbilen och det var inte igår! Gott var det i alla fall. Jag tyckte att jag skulle få en till frukost också men det tyckte inte mamma.

Jag fotade faktiskt grejerna igår så dom kan jag he in snart.

Idag ska jag ägna dagen åt att städa mitt rum. Ikväll är det ju melodifestivalen fast Björn Gustafsson ska ju inte vara med då och det är lite tråkigt. Men självklart ska jag titta ändå. Jag hejar på Caracola om någon undrar. sen minns jag inte vilka som var med i andra chansen mer än Carola och han killen men dom hejar jag inte på. Hej då!

Otäcka storlekar

Goddagens! Idag var jag på stan med min vän Sandra och det var orligt. Jag köpte massa grejer som jag ska fota sen och visa. Jag funderade lite på vägen hem från bussen också, alla klädstorlekar är ju hemska. Alltså, när det är siffror är det ju okej, exempelvis 32, 34, 36 och sånt. Men sen finns ju dom som heter small, medium och large. Man vill ju vara medium för det är ju som normal. Men är man lite större än det måste man ha storleken stor, och vem vill vara stor? Eller extra stor för den delen. Eller kanske extra liten, som en pygmé. Nej medium är nog bäst skulle jag tro.

Nu ska jag kolla runt lite på internet sen aknske jag ids fota mina tjusiga nya grejer. Hejsvejs!

Parfym i mängder

Goddagens! Idag kom Anna hem från Stockholm och nu vet jag inte varför jag skrev det. Hon skulle i alla fall leta efter vita Converseskor i läder till mig men hon hittade inga. Tråkigt tycker jag! Imorgon ska jag på stan med Sandra så har jag tur så hittar jag ett par då. Dom har ju bara funnits på DNA men där kostade dom 1000 svenska kronor och det tycker jag är lite mycket. Mest eftersom jag såg dom för 700 i Stockholm en gång. Sen måste jag också införskaffa ett par vita trosor eftersom dom enda jag har är med vita prickar och igår när jag hade mina vita jeans så syntes trosorna igenom. Det tycker inte jag är så fint så nu ska det ordnas.

På jobbet idag kom jag på den smarta idén att spruta parfym, som vi hittade igår, inne i sköljrummen. Där luktar det nämligen kiss. Men när jag hade sprayat luktade det bara gott av parfym. Det är ju inte sant hur smart jag är ibland! Förresten luktar parfymen gott så om nån ska köpa en ny kan jag rekomendera den.



Nu ska jag diska och sen tror jag vi ska käka lite glass för det hade tydligen Anna köpt. Hej då!

Lekramp

Godmorgon! Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och sen ska jag bege mig till Sandra för att skjutsa henne och mig till jobbet. Livet känns bra härligt just nu tycker jag, ingenting som ligger på axlarna som en stor sten!

Fikat igår med Maria var väldigt trevligt! Vi har ju inte träffats på ett och ett halvt år så det var roligt. Hon är också en sån där person som man alltid kan prata med, oavsett hur längesen det var man sågs. Jag fick dock kramp i ögonen och kinderna för jag är inte van att le en hel kväll. Om ni undrar varför i hela friden jag fick kramp i ögonen så är det för att jag kisar när jag ler. Spännande va?!

Sen när jag kommer hem från arbetet ska jag nog skriva ett inlägg som är lite djupare eller hur man ska säga. Tyvärr är jag väldigt dålig på att ordbajsa, såvida jag inte ska skriva om mig själv, så det kanske inte blir så mycket. Jag ska inte berätta vad det handlar om nu för då kan jag inte ångra mig om jag skulle vilja det. Men ja, nu måste jag susa. Hejsvejs!

Shopping!

image417

Skvaller!

Halojsan! Idag på jobbet var det lite skönt för vi fick diska ett kök istället för att tömma det gamla stället. I och för sig har jag tömt ungefär tio kök så jag är lite less. Fast det var ju några veckor sen.

Nu ska jag tömma diskmaskinen och sen ska jag och pappa äta middag och sen ska jag duscha och noppa ögonbrynen och klä på mig och kanske he på mig lite smink också. Vi får se. Sen ska jag och Sandra fara på stan och träffa Maria från Östersund. Det blir trevligt tror jag!

Mamma klagade idag på att jag berättar spännande saker här i bloggen så att alla hinner läsa det innan hon hinner berätta det för dom. Och ibland vill hon inte ens berätta för hon kanske tycker att det är pinsamt. Man vet ju inte.

Just ja, jag tog kort på min väska nyss så den ska jag visa snart. Hej då!

Bio utan snacks

Hej vänner! Nyss var alltså jag och mamma på bio och såg Morgan Pålsson - Världsreportern. Eftersom jag älskar Hipp Hipp var den ett måste att se och jag tipsar er som gillar Hipp Hipp att se den. Har man inte sett Hipp Hipp är den kanske inte lika bra för då vet man inte hur Morgan är. Men jo, jag tror nog den är bra i alla fall. Han är som så ful. Ja. Den är bra!

Vi hann inte poppa några popcorn innan vi for så vi åt ingenting under filmen. Om någon undrar alltså.

Efter filmen höll jag på att kissa ner mig eftersom jag drack tre eller fyra glas saft till middagen. Därför gick vi in på Café Station och fikade. Jag gick ju såklart på toa också. Det var smaskigt vill jag lova fast jag tycker kladdkakan skulle ha varit lite kladdigare. Det tyckte mamma också. Eftersom jag fortfarande räknas som student fick vi 10% rabatt. Hurra för mig!

Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar vakna imorgon. Först ska jag bara berätta klart sagan som jag håller på att berätta för Eric. Den är så sjukt spännande vill jag lova. Eller?

Lek i Photoshop

Hej igen! Nu har jag och mamma bestämt att vi ska gå och se på bio ikväll. Jag hatar att gå på bio men den här filmen måste man ju bara se! Nu pratar jag alltså om Morgan Pålsson - Världsreporter. Vi ska dock inte köpa massa snacks där för det tycker mamma är onödigt. Det är ju mycket billigare att popppa popcorn hemma och ta med sig. Se så sparsamma vi är!

Nu ska jag leka lite i Photoshop. Eric har gjort sin mamma "yngre" en gång men nu ska jag göra henne ännu snyggare! Jag skulle inte tro att hon vill att jag lägger ut bilderna på henne så ni får nog inte se. Men Lotta om du läser det här och vill att jag visar för dig så kan du kommentera. Fast oj, nu fick jag värsta pressen på mig och det är ju inte så roligt. Jag skulle ju bara leka.

Haha förresten Lotta, när jag kollade på "förebilden" så sa jag högt för mig själv, "men det här kan ju inte vara den före". Fast sen kikade jag på den efter och hör och häpna, du har inte så mycket rynkor och sånt!

Kul tant!

Hej vänner! Idag drack jag Coca Cola till lunch IGEN! Det är ju inte sant. På den andra bilden gjorde jag och Sandra fint i handfatet. Sen fick jag veta att Maria som vi träffade i England är här i stan så henne ska jag och Sandra träffa imorgon. Vi ska gå på ett trevligt café och fika. Det låter väl trevligt?

Nyss hittade jag den här på Tjuvlyssnat.se.

En äldre dam ~80 går på gatan då en kille ~10 kommer fram och frågar vad hon heter.
Damen: Jag heter Britta!
Killen: Haha, det rimmar på fitta! (Killen skrattar högt)
Damen: Ja, och Ulla rimmar på knulla. (Hon ler vänligt tillbaka)
Killen blir med ens tyst och skyndar förläget därifrån. Damen går lugnt vidare.

Jag tycker alla surtanter som finns i världen ska lära sig av den här äldre damen och inte vara så himla bittra hela tiden. Då tror jag också att ungarna som inte har något liv skulle tänka att "oj vad pinsamt det blev" och så säger dom inte sånt igen. Så, nu vet ni. Nu ska jag äta nåt, hejsvejs!

Knappt en vecka kvar!

Godkväll! Nu hade jag tänkt gå och sova för jag är trött. Först kanske jag tar lite glass för det råkar vi ha idag men jag vet inte om jag ids. Troligen inte. Jag har redan stillat mitt sötsug med en passionsfrukt och en blodapelsin. Det var gott vill jag lova!

I veckan är det inga träningar eftersom alla ungarna har sportlov. Det är ju lite skönt på ett vis fast ändå tråkigt. Jag får städa mitt rum istället för det är rätt jobbigt. Dessutom skulle det behövas för på söndag kommer Eric och då behöver det ju inte se ut som när han for för det var ingen höjdare. Sen har vi ju en liten hund som vill gå ut på dagarna så jag kanske ska motionera bort lite fett på en långpromenad. Helst ska det vara sol fast det är det ju inte när jag kommer hem från jobbet. Men ja, det spelar inte så stor roll egentligen. Men det är ju skönt att få vara för sig själv ibland. På åkern alltså. Då kan man sjunga och sånt så att ingen hör. Ja. Nu ska jag gå och sova, hejsvejs!

Överraskning!

Hej vänner! Idag på jobbet hittade jag en sparkcykel som var som gjord för mig. Titta så fin!



Sen tog jag kort på några av sopsäckarna vi har fyllt med skräp. Sen på snön, se så fint!

Idag berättade Eric en sak som hans pappa hade sagt till honom och det var kul! Fast nu tänker jag inte berätta vad det var för det får ni inte veta än. Om det blir ska jag skriva det här sen.

Ny motorcykel

Hej vänner! Idag kom ju pappa hem från Stockholm och då berättade han att han har beställt en ny motorcykel. Det behövs verkligen inte. Men ja, mamma sa i alla fall till honom att hon ringer och avbeställer den om han inte städar garaget. Det behövs vill jag lova. Alltså den håller på att göras i Tyskland nu så han har ju ett tag på sig. Men alltså ni ska se hur det ser ut i garaget, det är inte ett endagsjobb om man säger så.

Hyllning!

Hej vänner! Idag vill jag berätta om hur bra Malmö Aviation är! Igår när jag var dyngtrött bokade jag biljetter till Anna till Stockholm. Självklart bokade jag Stockholm-Umeå imorgon och Umeå-Stockholm på torsdag. Idiotiskt eller vad? Imorse såg mamma det på bokningslappen så då ringde hon till Malmö Aviation för att boka om det vilket skulle kosta lika mycket till. Då säger den trevliga kvinnan där att hon ska dra bort kostnaden för den resan jag lyckades boka fel. Kanske hur snällt som helst! LÄNGE LEVE MALMÖ AVIATION!

Så, snart ska jag hämta pappa på flyget för han kommer från Stockholm. Men först måste jag klä på mig och titta mig i spegeln. Nu kanske ni tycker att jag är fåfäng eller så men det är jag inte. Bara ibland. Men ja, alltså det var så att jag hade ju maskara i fredags och den hedde jag bort när jag duschade igår efter matchen. Alltså jag gnuggade inte massa utan jag lät det bara rinna så nu är jag svart under ögonen. Spännande va?!

Törnrosa

Nu har jag inte sovit på 32 timmar. Det är mycket tycker jag eftersom jag i vanliga fall brukar vara vaken kanske 13. Nu ska jag nog gå och lägga mig i soffan och invänta Melodifestivalen. Fast känner jag mig själv rätt, vilket jag tror att jag gör, så kommer jag sitta här tills klockan blir åtta. Det är ju trots allt bara en timme kvar.

Som att vara bakfull

Hej vänner! Nu har jag duschat och käkat middag. Funderar på att lägga mig på soffan och sova lite eller så. Saken är bara den att dels är det Melodifestivalen som jag inte tänker missa och dels måste jag skjutsa mamma till och från en fest. Det betyder alltså att jag måste gå upp mitt i natten vilket är det värsta jag vet för då mår jag alltid jättedåligt. Men ja, hon var ju snäll och skjutsade mig senast igår så det är väl bara rättvist.

Nu ska jag titta på filmen när Camilla dansar, vilket lördagsnöje va?!

Luciavaka nästan

Ja herre min gud! Nu kom jag just hem och det var en otroligt trevlig kväll! Först träffade jag Camilla, eftersom jag hade bestämt det med henne. sen träffade jag Isa och Alex och det var verkligen skitroligt för dom har jag inte träffat på kanske hur länge som helst. Jag måste verkligen höra av mig till dom snarast. Sen kom Sandra som jag också hade bestämt träff med och sen väntade vi i kanske tio år på att dom där grabbarna skulle dyka upp. Han ringde massa gånger och tyckte att vi skulle fara till deras hotell och basta men det ville vi inte för vi hade ju betalat in oss. Sen träffade jag Erik som gick i min klass i gymnasiet och det var roligt för han har jag inte sett sen studenten. Sen kom äntligen Alex och Teddy så då umgicks vi med dom. Det var faktiskt riktigt trevliga grabbar så när X3M stängde följde vi med till deras hotell och umgicks. Och ja, nu kom jag alltså nyss hem. Just ja, alltså Teddy har verkligen världens coolaste namn, och då menar jag inte bara förnamnet, han var tvungen att visa körkortet för att vi skulle förstå att han var seriös.

Förresten så filmade jag när Camilla dansade discodans men det ska jag inte lägga ut här för då skäms hon nog. Sen satt jag och skrattade typ halva kvällen åt folk som dansade. Jag förstår verkligen inte det roliga!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken sen är det dags för match. Weee hooo.

RSS 0.91