Startsidan

Gästoutfit


118100

Jag har lite pengar kvar på mobilen den här månaden så jag tänkte göra som alla andra. och fråga 118100 om vem jag är.

Frågorna jag ställde var:

Hur kommer det att gå för Ninas modeblogg, utan mode i framtiden?
118100 tror absolut att det kommer att gå bra för Ninas modeblogg, utan mode. Men det gäller att fortsätta att jobba med den och att utvecklas med tiden. Lycka till!

Vem är Nina Ivebo?
Nina är en tjej på 20 år som bor i Umeå. Nina är en snäll och rolig tjej som älskar att vara ute i sommar. Nina är väldigt duktig fotograf och hon älskar att ta djupa bilder, helst utomhus.

Nu ska jag alltså försöka utvecklas med tiden. Dom kanske menar att jag ska vara modern och som alla andra. Det vill jag dock inte, men jag kanske ska skärpa mig och lägga ut "Klädseln idag" lite oftare.

Älskar att ta djupa bilder? Det gör jag väl inte?


En ny blogg

Min syster har startat en blogg. HÄR är den. Kolla in filmen när hon kör skoter!

Det är kul att komma hem


Resan i ord och bilder

Nu är vi hemma igen! Jag försökte mig på att mobilblogga men se det gick inte trots att jag hade fixat så att jag ska kunna skicka mms. Jag tog lite bilder men dom måste jag retuschera innan jag lägger in dom här nedanför. Igår förlorade Tyskland mot Spanien. det var inte så bra eftersom jag hejade på dom. Eftersom vi åkte hem rätt sent fick vi lyssna på matchen i bilen på radion. Det var inte riktigt lika bra som att se det på tv. I Klippen klämde Eric fingret. Det var nog det enda som hände förutom att vi målade och skrapade. Vi lämnade gården en enda gång under helgen och det vsar när jag ville visa Eric badstranden. Okej det är ingen strand men det är väldigt fint där! Helt klart vatten och så. Ni får se bild snart. Saken är bara den att det är iskallt eftersom vattnet kommer direkt från snön på fjällen.

Eric tyckte att han var smart för han vände på sockarna när det blev hål på undersidan. På så sätt kunde han ju ha dom någon dag till.


Urax var snyggast av alla, som vanligt.


Här målas det minsann!


Eric letade runt i skafferiet och skåp och hittade Brun Farin som gick ut 1965. Men som farmor brukar säga "Det är inget fel på det"


Eric klämde sitt stackars finger.


Är inte Eric världens sötaste med mammas gamla fleecetröja? Lägg märke till hans högra hand (Som blev klämd),

Shopping!

Tjocktröja för 149


Skjorta för 49 kronor.


Skjorta för 98 kronor.

Resa

Oj, jag glömde ta kort på Erics nya kläder. Nu håller mp3n på att ladda så jag måste vänta på den innan jag kan gå och lägga mig. Imorgon åker vi till stugan i fjällen för att måla om huset. Jag kommer inte kunna blogga där men jag ska försöka mig på att mobilblogga. Om jag hinner imorgon ska jag ta kort. Förresten så undrar jag vars alla läsare kommer ifrån. Ni kommer som i vågor. Det är underligt. Hej då!


Tupplur

Efter middagen skulle jag gå upp och hämta mp3n för jag ska lägga in lite nya låtar. Då såg jag SOLO-tidningen på golvet och la mig och läste lite. Sen somnade jag. Nu ska jag i alla fall ladda mp3n med nya låtar och sen ska jag fota Erics nya tjusiga kläder.

Eric har shoppat!

Idag skulle jag och Eric fara och handla på Maxi. När vi hade kanske 500 meter kvar kom jag på att vi glömde ICA-kortet. Eftersom vi skulle handla rätt mycket bestämde vi oss för att gå och shoppa lite på Strömpilen och sen åka hem igen och handla senare. Jag hittade tyvärr ingenting på H&Ms rea men det gjorde Eric! Jag samlade ihop sex stycken tröjor av olika slag som jag tvingade honom att testa. Alla satt bra och var fina, tyckte jag i alla fall. Sen bestämde han sig för en tjocktröja och en skjorta. Jag tyckte dock att en ljusrosa skjorta var tjusig och eftersom den bara kostade 50 kronor så köpte jag den åt honom. ERIC HAR EN ROSA SKJORTA! FÖRSTÅR NI?! Bilder kommer senare. Nu ska vi åka och handla. Hej då!

Bullbilder

Nu mina vänner är bullarna klara! Dom har i och för sig varit färdiga i någon timme eller så. Här nere ser ni lite bullbilder. Se så gott! Nu ska jag och Eric bada fotbad med min fotskrubb. Hej då!




Baka bullar

Jag och Eric håller på att baka bullar nu. Degen är nedrans god men jag vet hur det blir om man käkar för mycket. Nu står den på jäsning och sen ska vi baka ut. Ni kanske minns förra gången vi bakade? Här kan ni se dom hemska bilderna. Idag ska dom dock bli underbart goda hade vi tänkt! Om jag ids ska jag ta fram kameran och fota lite.

Rosa skjorta

Mamma skulle på stan och hämta ut sina nya glasögon så vi följde med. Ett par har fortfarande inte kommit. Eric testade en tjusig ljusrosa skjorta som endast kostade typ 99 kronor eller så. Kanske 98. Billigt tycker jag. Den var inte tight men det kan ju vara skönt också. Den var himla fin på honom i alla fall. Han tyckte tyvärr inte att den var fin så han hedde av sig den fortare än fort. Tråkmåns. Jag tror att han inte litar på sin manlighet tillräckligt mycket så han känner sig lite feminin. Hur som helst behöver han en ny skjorta för den han har är lite barnslig. Dessutom vore det bra med en helfärgad. På tisdag nästa vecka ska jag på stan med min syster så då kanske jag råkar köpa den åt honom. Och sen när vi ska någonstans kanske jag råkar tvinga honom att ha den på sig. Ja, så får det nog bli!

Pilatesträning

Halojsan!

Här sitter jag på mammas nya pilatesboll och skriver. Det är lite jobbigare än att sitta på en vanlig stol så då tänkte jag passa på att träna utan att veta om det. Smart va?! Idag regnar det vilket är himla tråkigt. Rean börjar ju idag men det är inte så skoj att gå på stan i det här dystra vädret. Hunden ska ut på en långpromenad nu snart också men jag funderar på om jag ska duscha innan eller efter. Det känns ju bäst efter för det skulle vara skönt. Ja, så får det bli. Sen kan man ju i och för sig ta bussen till stan så det ska jag försöka få med Eric på.


Speltips!

Godkväll!

Två bekanta var här nyss och käkade. Vi åt grillat och hemfriterade pommes frites. Efterrätten var såklart jordgubbar! Det är nog det bästa med sommaren skulle jag tro. Nu håller Eric på att göra popcorn. Han såg att sånna som man gör i mikron kostar dubbelt så mycket som sånna man gör i en kastrull (jämförspriset) så då köpte han dom billigare. Han börjar lära sig.

Ikväll hejar jag på Italien för som jag skrev igår har dom ju tjurfäktning i Spanien.

FÖRRESTEN!
Kolla in det här spelet, man fastnar!


Lite pinsamt

På midsommaraftonen gick jag och Eric runt huset och passerade ett litet fönster som leder in till en toalett. Jag hade varit där innan och undrat om man ser in. Det gick nämligen förbi folk när jag kissade på kanske en meters avstånd och det tyckte jag var lite obekvämt. När vi gick förbi fönstret pratade jag med Eric, fast han svarade inte, och då lät det såhär:

-Undrar om man ser in på toan.
-Nej det gjorde man inte.
JO! Det gjorde man!

Då satt nämligen en kille där och flinade. Lagom roligt. Fönstret var öppet alltså.

EM-fiaskot

Godkväll!

Alltså vars är EM påväg? Jag hejar i alla fall på Tyskland. I annat fall Italien. Spanien skulle jag också ha kunnat heja på fast där håller dom på med tjurfäktning och det tycker jag inte om. Därför hejar jag inte på dom. Mamma som inte bryr sig om fotboll alls satt och skrek och hejade vildsint på Ryssland.

Midsommarfirandet med bilder

Hej alla vänner!

Nu ska jag försöka berätta om igår. Det var en rolig dag och en ganska jobbig natt. När vi kom dit försökte vi hälsa på så många som möjligt, det var drygt 80 personer där. Sen var det lunch. Det var nedrans gott så jag åt massa köttbullar och färskpotatis. Jag gillar inte sill för det smakar som aceton. Sen berättade dom som hade festen att vi var indelade i elva olika grupper. Dom olika grupperna skulle ansvara för olika saker, min grupp skulle till exempel göra sallad och potatissallad. Mammas grupp fick äran att diska. Sen var det kaffe och tårta. Sen började lekarna. Vi var i lagen och så skulle man göra så många saker som möjligt för att få poäng. Det man kunde göra var: styltor, dragkamp, kasta hästsko, kasta bollar i korg, gå långskidor (ni vet fyra stycken på samma par skidor), spika, tipspromenad, segling, simning, surfning, kanoting och eskimåsväng.

När Eric och en karl skulle kanota välte dom så Eric som var klädd i jeans och skjorta fick strosa runt i mjukiskläder resten av kvällen.

Mitt lag gick det inte så jättebra för, trots att vi, eller vi och vi, Ronja, gjorde en eskimåsväng. Sen var det dags för dans runt midsommarstången. Sen middag med grillat kött och potatissallad och goda såser. Sen började jag och Eric köra minibussen fram och tillbaka, fram och tillbaka in till stan. Vi började köra 22.30 och var klara 03.30. Men jag säger som Petter, "Pengar rullar in som det ska, det går bra nu"






Pappas födelsedag

Nu har vi sjungit för pappa. Tyvärr hinner jag inte he in nå bilder nu eftersom vi ska på midsommarfirande snart. Jag ska käka en gröttallrik och sen duscha och sen ska jag hitta nå kläder som passar. Det är pissväder idag, i alla fall om man vill att det ska vara sol, fast pappa tycker att det är bra för då får han vatten på potatisen. Ja, vi har potatisland på baksidan.

Om det fungerar men ljusrosa trosor under mina vita jeans så ska jag ha dom. I annat fall vette tusan vad jag ska ha. Jag har ingen tröja heller. Jaja, petitesser.

Det kommer drygt 80 personer på festen, det är 50-årsfest också, två flugor i en smäll, så vi måste sitta ute och äta även om det regnar. Intressant. Jag lägger in tjusiga bilder senare, imorgon alltså.

En stackars pojke

Nu kom jag och Eric och Urax just hem från hjälpandet. Vi åkte först till KFUMs gård vid Nydala och lastade in stolar och porslin i Arne, vår skåpbil. Det tog kanske en dryg timme. Urax hann skrämma en stackars kille som var livrädd för hundar. Men faktiskt så var det inte Uraxs fel för den där killen hoppade till och skrek när han såg Urax, dom var typ en halvmeter ifrån varandra, och då blev Urax rädd och började skälla och då blev killen jättejätterädd och sprang ut ur huset. Det var lite komiskt i allt det hemska.

När vi var klara där åkte vi till dom vi hjälpte och lastade av. Vi blev också bjudna på middag och det var snällt. Nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Det är inte det lättaste eftersom vi ska leka en massa och då vill jag inte förstöra kläderna.

Tupplur

Oj. Jag skulle gå upp och hämta mitt usbminne och väcka Eric men då råkade jag somna. Nu måste jag göra lite nytta, mina föräldrar fyller ju år imorgon och på lördag.

Kastning

Nu har jag och mamma varit och slängt allt skräp. Pappa vet inte om något än, tror jag. Lilla Eric ligger fortfarande och sover. Nu ska jag läsa lite om företagande. Hej då!

Storstädning

Sverige är ju för dåliga. Det var inte speciellt förvånande att vi förlorade. Man kan inte gå in i en match och tro att man ska vinna, då gör man det inte.

Sandra kom hit och såg matchen. Jag fick födelsedagspresenter av henne och det var roligt. Det är alltid roligt att få presenter. Jag fick ett hopprep, rosa, och Dextrosol och energibar och ett halsband av henne och Hanna och en byggsats. Man kan göra egna instrument och det är ju roligt! Vi bakade kladdkaka också och det var gott!

Idag har jag och mamma, mest mamma, städat min walk in closet. Eller ja, familjens klädkammare kanske jag ska kalla det. Jag har knappt nå grejer där. Men i alla fall. Vi har fyllt hela skåpbilen med skrot. Helt sjukt hur mycket skit man kan samla på sig.

Imorgon ska jag och Eric och lite mamma och pappa hjälpa dom vi ska på midsommarfest hos på fredag. Det är bra för då har vi nåt att göra. Hej då!

Som vanligt

Jag fick två trisslotter för att jag värvade Eric som blodgivare men jag vann ingenting. Jag hatar trisslotter! Nu ska jag läsa i boken.

Eric är en man

Nu har vi varit och lämnat blod. Eric hoppade snällt in i Susannes bil och efter någon minut kom han på vars vi skulle. Ett tag var han glad eftersom han inte hade passet med sig men då berättade jag att jag hade tagit med det åt honom. Han känner sig som en riktig man nu när han har vågat lämna blod. Vi får väl se om han törs göra det igen.

Snart ska jag/vi gå och hämta en bok om eget företagande hos Sandra. Det ska bli intressant läsning tycker jag. På riktigt faktiskt.

Ikväll är det ju för tusan vinna-eller-försvinna-match på tv. Den måste man se!

Blodet droppar

Oj vad tiden går fort när man har roligt! Nu är det ju dags att gå och sova. Eric vet inte att vi ska lämna blod imorgon. Jag har sagt att vi måste vakna 09.00 för att vi ska fara nånstans. En överraskning sa jag. Han tror att jag ska bjuda honom på brunch eller så och det kan han ju få tro. Eftersom man får fika på blodcentralen så stämmer det ju nästan. Undrar om han kan komma på vars vi ska när han ser att det är Susanne som hämtar oss. Det ska bli kul att se.

Nu ska jag nog se lite fotboll och sen är det dags att sova. Fast först måste vi ta fram extramadrassen. Det är bara nykära som kan sova i samma säng. Hej då!

En film



Titta vilken bra film!

Här lägger ni till mig, det måste ni ju göra!

Hem ljuva hem!

Halojsan!

Nu är vi äntligen i Umeå! Jag tycker det är så skönt att få komma hem. Jag har varit ute och gått med Urax och det var skönt och då passade jag på att sjunga lite för det har jag inte gjort på en månad. Alltså, jag har ju nynnat och sjungit Singstar men det är långt ifrån samma sak. I Singstar är det mer skriksång för att hitta av tonerna, man sjunger inte så det låter fint. När jag har kollat mailen och sånt nödvändigt ska jag gå upp på mitt rum och fixa klart ackord och melodi till låten jag skrev härom dagen. Sen ska jag nog spela lite gitarr. Sen ska vi nog käka en smaskig middag. Sen ska jag torka mig i arslet med papper som rivs. HEHEHE, internskämt.

Imorgon ska vi fara och lämna blod med Susanne. Eric vet inte om det än för han är så himla rädd. Jag ska se till att få upp honom klockan nio imorgon så ska jag dra iväg med honom och sen finns ingen återvändo. Han har ju lämnat blodprov men nu är det alltså dags för första riktiga tappningen. Hoppas han inte läser det här bara.

Ikväll ska vi inte göra någonting, bara vila. Det är så lugnt och skönt här. Ni förstår nog inte.

Hehe, det första pappa sa till Eric när han såg oss var "men hade dom inga bättre byxor att skicka med dig?!". Eric hade nämligen på sig ett par väldigt trasiga jeans. Men dom är sköna och luftiga, säger han.

Tånagellack

Claudia var ju här och då spelade vi Alfapet och sen målade hon Erics tånaglar blåa. Hon målade sina naglar också. Visst har jag ett tjusigt nagellack?! Sen var hon så snäll och sa att hon kunde skjutsa oss till flyget imorgon! Det betyder alltså att vi kan åka häifrån typ en timme senare plus att vi slipper släpa alla väskor. Najs! Nu ska jag nog snart gå och sova så jag orkar gå upp åtta imorgon. Hej då!

 

Värsta händelserna

Nu har jag packat fast väskan är överfull. Eric har bara lagt ner lite kalsonger så han ska väl inte ha med sig mer. Nu är Eric nyklippt och det blev fint. Jag skrev en låt igår och den är rolig tycker jag. Snart kommer Claudia hit. Hej då!

Mycket att packa

Godmorgon!

Nu behöver ni inte påpeka att jag vaknar sent för det är faktiskt med mening. Jag ska ju vara Chaufför på midsommar hela natten och då vill jag helst inte somna. Förresten mamma, har du pratat med Lillian?

Idag ska vi packa. Jag tänkte börja nu men Eric lär väl göra det ikväll om jag känner honom rätt. Eftersom jag har införskaffat och fått  två jackor, fem par skor, en sjal, en tröja, en väska, fyra trosor, två klänningar, smink, massa hudgrejer, en vattenflaska, alkohol, två par leggings, en bok, en mp3 och ett doftljus så känns det som att min väska kommer vara överfull. Eric brukar ju låna allt från schampo till deodorant av pappa så han behöver inte ha med sig så mycket.

Ja, nu ska jag gå och packa och klä på mig. Hej då!

Nya skor!

Niceaste skorna jag har fått av Moa va?! I love her! Alltså det är två par, inte en av varje. NÄHÄ?! Båda paren är converse, såklart.


Basshunter tar nakenbilder

Vad är det för fel på människan?

För övrigt HATAR jag han som intervjuar honom. Hur kan man få jobba på tv om man inte kan prata rent?

Shopping!



Nya skor

Alltså Moa är konstig. Vi gick in på Gina Tricot för hon skulle ju ha en klänning. Då hittar hon en men så testar hon den inte. "Jag testar aldrig kläder för jag har alltid samma storlek". Självklart sitter den perfekt. Tänk om man var lite och smal, då kanske världen vore så enkel. Jag köpte förresten tre par nya skor idag.

Här sitter jag och äter jordgubbar med glass!

Dag utan bilder

Är det inte en härlig dag idag?! Jag har varit ute och gått/sprungit i en dryg timme och det var skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ville Moa fara till Sickla så då ska vi dit. Hon skulle köpa nån sommarklänning så jag kan ju passa på och titta ännu än gång på sokrna jag vill ha. Dom på Skopunkten kanske har kommit in i minn storlek och det vore ju roligt. Jag vet att jag lovade mig själv att jag inte skulle köpa nåt innan jag har fått presenterna från familjen men ibland måste man göra undantag. Fast jag vet ju inte än om dom finns men.

Nu ska jag alltså gå och duscha. Hejsvejs!

(Här tänkte jag infoga bilderna på skorna jag vill ha, igen, men det fungerade inte)

Hehehe

En polis stannade en bilist som kört för fort:

-Såg du inte 50-skylten?
-Jo, men jag såg inte dig.

Regnet det bara öser ner

Tur för oss att vi inte for in till Kungsträdgården ikväll! Vi tyckte att regnet hängde i luften och nu öser det ner. Jag tycker det kan vara fint väder dom sista dagarna vi ska vara här nere så jag kan bada. Nu till matchen käkar vi pizza och chips och dipp och Coca Cola. Nyttigt nyttigt. Jag får nog se till att klämma in någon slags träning dom närmsta dagarna. Fast om det regnar vill jag inte gå ut. Jaja, om någon kommer på ett smart namn till mitt företag som jag ska starta så säg gärna till. Hej då!

Blondinbellaskvaller!

Nästan i alla fall. Jag pratade med min vän Sandra idag och hon berättade att en ingift släkting till henne är Blondinbellas nära vän Robin! Det visste ni inte! Inte jag heller i och för sig men. Alltså, nu kanske ni tror att dom inte känner varandra alls men faktiskt så har dom firat jul tillsammans flera gånger. Är det inte fränt?! Det betyder alltså att hon umgås med en från Umeå. Jag som trodde att hon hatade dialekter, för jag menar hon pratar ju inte aaaaaalls med dialekt, fast jag vet ju inte hur han pratar. Han kanske har förrått norrland och bytt till stockholmska, vad vet jag?

Känsligt och reklam

Jag har rätt känslig hy, speciellt i ansiktet, så igår när jag hade tvättat bort sminket kände jag hur det sved på kinderna. Jag var lite röd också och det är ju inte alltför roligt. Idag har jag smörjt in mig med lite hudkräm och jag tror bestämt jag ska gå och tjyva av Lottas Aloe Vera lotion som mamma skickade till henne. Dom är nedrans bra dom där krämerna. Om ni vill ha bra krämer så kan ni höra av er till min mor för hon säljer sånt. Allt från heat lotion, typ som tigerbalsam, till lotion och gelly, gellyn kan man ha överallt till vad som helst.

Förresten, jag önskar mig sminkborttagningsmedel.

Tråkpoker

Nu sitter pojkarna och ser på en film som vi såg på för någon vecka sedan. Jag ser inte för jag har viktigare saker för mig. Vi spelade poker förut och Eric vann ungefär 100 kronor. Jag råkade spela bort 40. Jag vet itne varför mitt knep inte fungerade. Fast jag ledde i och för sig ganska mycket några gånger men sen klantade jag till det. Sånt som händer. Jag håller på att somna också. Eftersom vi ska fara till Kungsträdgården imorgon och se fotbollsmatchen kanske det är bra att vara pigg då. Jaja, det låter inte som att det här var en kul kväll men det var det. Sånna där skämt som är skittråkiga som är jätteroliga. Inte lönt att förklara men. Ja. Hej då!

Sminkning på Make Up Store

Före:



Efter:



Kanske inte världens bästa fotograf, Eric, men det är sånt man får ta, jag orkar inte ta om.

Goodiebag!

Idag när jag gick förbi Make Up Store i Sickla ropade dom på mig för dom kände igen mig på grund av min blogg. Dom var jättesnälla och trevliga och gav mig en goodiebag med en svart ögonskugga, en svart ögonpenna, en läppglans och en täckgrej. Oj vad glad jag blev!






Nej jag skojades bara. Jag fick ju en sminkning av Erics mor när jag fyllde år.

Pokerhemligheten!

Hej alla vänner!

Nyss fick jag veta att vi ska vara här ikväll och spela poker. Det betyder alltså att vi inte måste åka in till stan vilket är rätt skönt. Mixemax kommer också så vi blir fem eller sex stycken. Dom ska spela med en hundring men jag tänkte satsa 20 och om jag inte vinner nåt då så är det ju inte lönt att förlora mer. Jag tänker vinna allt alltså. Jag tror att jag har bästa pokerfejset också, även om Emil tycker att det syns jätteväl när jag har bra kort. Hemligheten är att jag inte vet vad som ger mest poäng så jag kan skina upp och skrika "JAAAA!" åt att jag har ett par i treor och sucka och muttra åt tre ess. Okej inte riktigt men ni förstår min taktik. Dessutom kommer jag ju vara snyggsminkad då så dom kommer inte kunna koncentrera sig på annat än hur snygg jag är. HEHEHE!

Nu ska jag gå och käka en macka eller så och sen ska vi fara till Sicklis. Hej då!

Fredagen den 13e

Nu har jag nyss duschat och Claudia är här. Det är inte så bra väder så vi struntade i att bada. Istället umgås vi som vuxna människor. Om någon timma ska jag och Eric bege oss till Sickla där jag ska bli sminkad på Make Up Store. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt fin sminkning. eller inte. Men i och för sig, fredagen den 13e har inte ställt till med alltför mycket dom senaste åren. Ja, nu ska jag gå och vara trevlig. Hej då!

Rännskita

När Lotta kom hem från USA gav hon två paket V6 till mig och Eric. Jag har tuggat ganska många sedan dess. Idag när jag var ute och gick blev jag tvärskitnödig trots att jag redan hade bajsat idag. Jag skyndade mig hem och sen när jag äntligen kom till toan var det alldeles löst. Jag funderade om det kunde vara middagen vi åt idag men sen kom jag på att jag ju har tuggat tuggummi. Jag läste på förpackningen och där stod det "Kann bei übermässigem Verzehr abfürend wirken". Eller om ni föredrar danska, "Overdreven brug kan virke afforende". Hurra för mig!

Header och bio

Nu har Eric åkt in till stan för han skulle gå på bio med Carlos och några andra som jag inte vet vilka det är. Dom ska se The Happening. Jag tycker den verkar bra men jag gillar inte att gå på bio så jag ser den hellre sen istället. Vi får se vad jag hittar på nu. Antingen går jag ut och fotar eller så läser jag om hur man startar ett eget företag. Fast först ska jag nog göra en header. Till vem får ni inte veta. Hej då!

En dag som alla andra

Goddagens!

Idag är vädret lika tråkigt som igår fast det regnar inte. Imorgon ska vi gå ner och bada med Claudia och sen ska jag sminkas och sen ska vi spela poker så då har vi värsta mycket att göra. Hoppas bara det är fint väder. Idag däremot vet jag inte vad vi ska göra. Slappa kanske. Ja, det är allt som händer. Hej då!

Hårfärgning

Godkväll!

Idag har vi tonat Erics hår så nu är det mörkare. Det är inte världens skillnad men det blev mycket snyggare tycker jag. Här nere kan ni se före och efter.




Sen efter det for vi till Claudia och umgicks. Sen spelade vi Fifa på tvspel och då vann mitt och Johans lag. Jag gjorde värsta snygga nickmålet och ett vanligt mål så därför vann vi. Nu ska vi dricka en kopp te och sen blir det att sova. Hejsvejs!

Sminktips

Nu kom vi just hem från Maxi där jag blev drygt 300 kronor fattigare. Är det inte sorgligt hur mycket mat kostar?! Nu är jag dynghungrig men Eric gör korv med bröd så det ordnar sig nog snart. Idag regnar det här. Alla klagade ju över regn igår men då var det bara halvklart här. Hoppas det blir bra imorgon så vi kan bada. Sen på fredag ska jag ju till MAke Up Store och bli sminkad. Någon som har en bra idé på hur dom ska sminka mig? Om ingen har något smart på lager får det nog bli sådär snyggt sotat. Hoppas dom duger till att göra det snyggt bara. Angående bilden, jag tycker hon var rätt ful i övrigt.



Em går vilt till

Alltså ni förstår inte hur galna den här familjen blir när det blir mål. Dom hoppar och skriker och gör high-five och tjoar och allt på samma gång medan jag sitter i soffan och dricker citronvatten genom ett sugrör. Dom är helt enkelt inte kloka. 2-0 till Sverige för er som inte såg matchen.

Baseball är farligt

Nu har vi kastat boll och det var ganska kul ett tag. Sen blev det inte så roligt för Johan missade en boll som jag kastade så den for i hans ansikte och dom där bollarna är ju nedrans hårda så han har vörsta märket nu. Tur för honom att jag inte är så bra på att kasta för då hade han kanske varit död nu.

Nu ska jag nog ringa mamma. Fast hon kanske jobbar. Hej då!

Goodiebags!

Idag var jag uppe på benen innan tolv, det var ovanligt. Jag längtar lite till jag kommer hem för då brukar pappa banka på dörren i lagom tid då man ska gå upp och så kommer man isäng på kvällarna. Det är bra tycker jag. Jag tycker om att gå och lägga mig vid tio och sova till kanske nio.

Idag hade vi bestämt att vi skulle gå och bada efter frukost men vädret är inte så som det har varit.

Lotta kom hem från USA inatt någon gång och imorse fick jag en trevlig present av henne. Det på bilden alltså. Det är tvål och lotion som man ska ha innan och efter den där finnborttagaren som jag fick av Eric när jag fyllde år. Hon hittade tyvärr inget objektiv så jag får leta vidare på internet.

Eric fick en tröja och ett kit där man kan odla egen öl. Vi får se om det fungerar. Johan fick två bollar (jag tror det är baseball) och en sån handske som man fångar bollen med. Jag ska fråga om han vill gå ut och kasta lite sen för jag tycker det är roligt att fånga med händerna.

Nu har vi nyss sett bilderna från New York. Hej då!

Brukar du äta?

[ ] Snökulor
[ ] geléhallon
[ ] Cocosstång
[ ] lysmelk
[ ] lakritsfiskar
[ ] fruktnappar
[ ] knäck
[ ] fudge
[ ] sockervadd
[x] karameller
[x] kexchoklad
[x] fizzy flaskor
[ ] klubbor
[x] Marabou choklad
Totalt: 4

gillar du?
[x] hamburgare
[x] pizza
[x] pommes frites
[ ] tårta
[x] bullar
[x] munkar
[x] våfflor
[x] pannkakor
Totalt: 7

vart gillar du att äta?
[ ] McDonald´s
[x] Max
[x] Pizzeria
[x] Burger King
[x] Glassbar
[ ] Hard Rock Café
[x]Buffé
[x] Kina/Thairesturang
[ ] Sibylla
[ ] gatukök
[x] Frasses
Totalt; 7

dricka?
[ ] jul/påskmust
[ ] sprite
[ ] cola
[x] fanta
[x] alkohol
[ ] red bull
[ ] o´boy
[x] saft
Totalt: 3

ANTAL: 21

1-15 = anorexibarn
15-25 = normal
25-35 = mullig
35+ = FETTO!! Banta ffs

Dom vet väl inte hur mycket jag äter av varje.

Choklad!

Idag var vi på Maxi i Nacka och där hade dom den här chokladen för 7,50 kronor! Eller, man var tvungen att köpa två för 15. Jag tänkte att det kan jag ju inte missa så då köpte jag två sånna. På mitt paket står det dock Croquant de caramel istället för Crunchy caramel men det verkar vara samma. Det är ju ingen nyttig choklad det där men den var god. Kanske aningen söt. Fast det är bra, så äter man inte hela på en gång.


Lögner!

Nu har jag lyssnat färdigt på Blondinbella och jag tycker det var ganska underhållande. Det bästa var att hon satt och låtsades att hon aldrig har druckit alkohol. Ja, jag ids inte förklara men så var det i alla fall.

Pumpa cykeln

Goddagens!

Idag tänkte jag och Eric fara och pumpa hans cykel och köpa hårfärg så han kan färga håret. Han tycker dock det är pimsamt att köpa hårfärg för det är ju för tjejer. Sen tänkte vi kanske cykla ner och bada när cykeln är pumpad. Vi får se. Nu är det nog dags för lunch skulle jag tro. Eric sitter och spelar fotbollsspel på tvn och svär på domaren. Jag sitter och lyssnar på Blondinbella som var med i P3 imorse. Hej då!

Bilder!

Jag och Eric var ute och gick en liten sväng idag och då fotade jag lite.





Gissa vems som är vems


Jätte intressant!

Idag ska jag störa mig på stavfel och särskrivningar. Det brukar jag ju i och för sig göra ganska ofta men idag ska jag berätta det för er, kära läsare. Alltså, ett stavfel eller kanske en särskrivning kan ju även den bästa göra, eller okej, inte en särskrivning, men det jag är irriterad på är folk som inte har vett att i alla fall kolla igenom sina rubriker efter fel. Är det inte jättepinsamt att stava fel i rubriken som alla ser? Ett stavfel i en text kan man ju lyckas inte se men det händer nog inte så ofta i rubriken. Samma sak gäller i typ bildtexter och sånt fast sånna finns ju inte i samma utsträckning i bloggar. Är man osäker på hur ett ord stavas kan man väl kolla upp det istället för att chansa.

Ett annat ställe där det absolut inte får förekomma särskrivningar och stavfel är ju, förutom skyltar och liknande, i seriösa brev. Man kanske ska skicka ut en förfrågan om man kan få ha sin reklam på någon storbloggaren blogg eller så och då kan i alla fall inte jag ta förfrågan seriöst. Nu lät det som att det är massa folk som har velat ha reklam här men det är det inte.

Så, nu har jag stört mig färdigt. Visst var det  jätte intressant att läsa?!

Inget dopp idag

Godmorgon!

Igår kväll började jag må dåligt så då gick jag och la mig. Idag känns det som att jag har feber eller så. Jag som hade bestämt att jag och Eric skulle gå och ta ett dopp och ligga och soltorka på bryggan just efter frukost. Det blir ingenting av. Jag tror jag ska hoppa in i duschen snart för det var ett tag sedan sist. Fast förresten har jag ganska tur för idag verkar det inte vara sådär störtvarmt som det har varit alla andra dagar. Hoppas det är det imorgon så vi kan bada då. Jag har ju bestämt att min blogg ska se trevligare ut så jag infogar en bild som Eric har ritat. Det är tydligen jag som sitter på hans säng. Norrlandströjan på väggen hänger faktiskt där. Det är min men Eric ville ha den så han tog den och sen hedde hans mamma upp den på väggen.






För stark färg?

Hej vänner!

Jag fick just en kommentar där en tjej påpekade att jag har en väldigt stark färg på bloggen. Jag vet inte om hon menade det som något positivt eller negativt men det spelar ingen som helst roll. Vad jag tänkte berätta då var att min gamla lärare som jag hade i multimedia på gymnasiet, Anita, sa att man inte kan ha så starka färger på en hemsida för det blir inte "skönt för ögat". Jag som på den tiden ville göra en chockrosa hemsida med knallturkosa detaljer. Det slutade med att den blev helt grå.
HÄR kan ni se den. Skratta ni bara. Tyvärr har jag ingen möjlighet att ta bort den så den kommer nog ligga uppe så länge jag lever. Hurra för mig!

Min fråga är alltså, snälla kan i alla fall någon svara så jag inte känner mig fånigare än fånigast, visst är det snyggt med en chockrosa blogg?

Jag tror jag börjar bli trött


Snygga klänningar?


Ostkaka

Jag testade mmsblogga tidigare idag men se det gick inte. Jag tror det har att göra med att Erics gamla telefon, som numera är min nya, inte kan skicka mms. Kan det vara så?

Nu ska vi i alla fall käka lite ostkaka med hallonsylt och grädde. Det är smaskens det!

Vilket kap!

Min nya fina mp3spelare fungerar utmärkt! Det är väldigt bra ljud och allt möjligt.

Första doppet!

Igår hade Eric tydligen bestämt att vi skulle bada så det var jag lite oförberedd på. Dom andra hade med sig badbyxor och allt men jag visste inget. Bussiga klubben. Eftersom jag inte hade åtgärdat kändes det inte alltför roligt att springa runt i bikini och dessutom skulle vi ju spela fotboll innan så därför badade jag i sporttopp och shorts. Det var faktiskt himla varmt i vattnet! Emil var lite fånig och badade bara lite men vi andra trampade vatten i massa minuter. Om vattnet var kallt gör det inte så mycket för det ska tydligen öka blodcirkulationen så man får mindre celluliter. Sen gick vi på Ica och införskaffade lite partygrejer och sen hade vi party.

Vi spelade Finns i sjön men det blev lika mellan alla fyra så det var inte så roligt.


Är inte det här party så säg?!


Sen spelade dom poker med pengar, 20 kronor var, Eric vann allt.


PS. Mitt lag vann förresten i fotboll.

Brahetströja

Eric har tagit på sig en himla FC Barcelonatröja bara för att vi ska spela fotboll. Jag tror att han vet lika lite som jag om sån fotboll. Jag vet att Barcelona ligger i Spanien men det är också allt. Hiur som helst så tror han nog att han blir bättre när han har på sig den tröjan. Jag däremot kör med Midgårdströjan jag fick när jag guidade pensionärer på en tyskalektion. Det var tider det. Det står Midgårdsskolan och kreativ zon på den så då vet alla det.

Nu ska vi i alla fall laga middag så vi kan käka när dom kommer. Killar verkar ha lite problem med att passa tider.

Fotboll och Smurfhits

Halojsan!

Idag kommer Emil och Martin för vi ska spela fotboll och bli vältränade. Dessutom hade jag tänkt visa vars skåpet ska stå men vi får väl se hur det blir med det. Jag har ju trots allt inte tränat fotboll på mer än två månader. Det är länge tycker jag. Jag har dock tjyvat Johans boll lite och lagt upp den på foten men det är ju inte fotboll på riktigt. Man måste skjuta och springa och tacklas för det är det som är fotboll.

Nu har jag kopplat in mp3-spelaren i datorn så den sitter på laddning. Den ska laddas i ungefär sex timmar så nio ikväll borde den vara klar. Då ska jag he in lite låtar och sen ska jag lyssna på allt som lyssnas kan.

Förresten har det kommit fram en helt ny radiokanal i Stockholm. Det är en "danskanal" som bara spelar discodansmusik. Allt är uppspeedat och jag blir tokig! Jag hatar hur dom förstör låtar! Det är nästan så det börjar låta som Smurfhits eftersom alla låtar är uppspeedade i originalet. HUVVA!

Marabou Premium Dark Pistachio

Igår köpte jag en Marabou Premium Dark Pistachio för jag ville smaka den. Jag tycker väldigt mycket om mörk choklad och jag tycker väldigt mycket om pistage men tillsammans var det ingen höjdare. Den var nästan äcklig. Jag skulle aldrig köpa en sådan igen i alla fall.

Snabb leverans

Redan idag kom mp3-spelaren och musen trots att vi beställde det igår. Jag är väldigt nöjd med den än så länge. Jag har inte testat den än alltså. Imorgon hade jag tänkt installera programmet på Erics dator och sen ska jag he in lite låtar. Eric är nöjd med sin mus också. Jag kan inte så mycket om sånt men jag litar på honom.

Förresten så har jag bestämt mig för att inte köpa något mer förrän jag kommer hem eftersom jag inte har fått presenter av mor och far och så. Hej då!

JAG SÅG EN KÄNDIS!

Idag for vi till Sickla med Sarah och kollade på skor och sånt. Jag såg två skor som jag vill ha men ett par på skopunkten fanns inte i min storlek och dom andra från Din Sko var konstiga. Eller, den ena skon som hade stått i affären var utprovad men den andra var bra. Jag hoppas att jag hittar dom någon annan stans senare.




Kändisen som vi såg inne på SIBA var Sanna Bråding. Jag som trodde att hon hade åkt fast för knarkinnehav eller så. Jaja. Visste ni förresten att innehav är samma sak som swimmingpool? Hej då!

Heldag som barnvakt

Goddagens!

Idag var vi uppe tidigt för vi skulle hänta Sarah kvart i nio imorse. Nu har vi käkat lunch och sjungit Singstar och sånt. Snart ska vi fara och bowla. Jag ska lämna tillbaka min tyskabok också för annars måste Eric böta och det är inte riktigt rättvist kan man tycka.

Jag tittade just igenom min kategori roliga historier och det var roligt. Jag läste högt för alla och skrattade mycket men det var bara jag som gjorde det. tråkmånsar.

Störande!

Jag måste bara få skriva att jag stör mig på folk som ska berätta allt. Alltså visst, det här är min blogg och här berättar jag rätt mycket, men jag menar sånna dryga folk som berättar typ att dom fyller år genom meningarna "jaha, då var man 18 då" eller "ÄNTLIGEN 18". Dom kanske heter det på msn eller gör ett nytt diarieinlägg på apberget för att berätta det. Folk som tycker om en vet antagligen när man fyller år och dom andra bryr sig inte. USCH!

Så. Nu ska jag störa mig på folk som berättar att dom har tagit körkortet genom meningarna "jaha, då hade man körkort då" eller "ÄNTLIGEN KÖRKORT!". Dom som tycker om en vet troligen att man har tagit körkort och dom andra bryr sig inte.

Så. Nu ska jag inte störa mig på nåt mer för tillfället. Hej då! (Jag lägger in en bild på Charlotte Perelli för hon är rätt störande, mest för att hon har mittbena och sjunger everysing och inte everything)



Du är vad du äter

Varje gång jag ser på Du är vad du äter vill jag vara med i det. Fast jag vill inte vara på tv. Men tänk att ha en sån personlig människa som säger exakt vad man ska äta och hur man ska träna. Dom söker ju nya deltagare nu men jag törs inte. Dessutom är jag nog inte tillräckligt tjock. Fast idag var det med en kille som var smal men som drack massvis med alkohol men det gör jag ju inte heller. Kanske ska börja med det så jag får vara med. Eller kanske inte.

Glass i stora lass

Moa ville ha skjuts till Ica för hon skulle posta ett brev så jag och Eric passade på och köpte glass. Det är ju trots allt sommar. Min glass ska jag dock inte äta än för nu ska jag ju sitta vid datorn lite. Jag måste kolla mailen och alla spännande sajter där jag är medlem och fixa med min och Erics hemlighet och sånt. Nu sitter jag och tittar på finska barnprogram samtidigt som jag skriver. Ni kanske inte visste att jag kan flytande finska?

Hemklickning

Hej vänner!

Nyss klickade jag och Eric hem lite spännande grejer från internets underbara värld. Jag köpte en mp3 och han en mus. Nu ska jag klä mig och sen ska vi fara och handla på Ica Maxi. Det är himla fint väder idag ska ni veta. Hej då!



Mina favoriter

Är inte dom svarta armbanden skitsnygga? Peacharmbanden kostar 85 kronor och dom andra 165 hos Cocoo.



PS. Dom har fortfarande massa snygga nitarmband!

Bilder på Stockholm

Halojsan!

Idag hämtade vi alltså Sarah men vi hade fått fel tid till baletten så vi var tvungna att vänta i en och en halv timme så vi for på McDonalds och käkade. Där smakade vi sommarens nya glass McFlurry Ahlgrens bilar. Den var lite sliskig tycker jag. Kanske värd att smaka men jag skulle inte köpa den igen. Sen när jag och Eric väntade på baletten var det en gubbe som pruttade JÄTTEHÖGT (nu överdriver jag inte för han var kanske 20 meter bort och jsag pratade i telefon men jag vänte på huvudet för att se vad det var som lät) sen såg han att vi var där och hade hört så då blev han röd i ansiktet och skyndade bort. Det var roligt. Jag fotade lite idag med. Inget speciellt men det ser ändå så mycket trevligare ut här på bloggen om jag har bilder så här nere är några.





Photo Shoot

Goddagens!

Idag ska vi också hämta Sarah och jag ska nog ta med kameran igen för det är så roligt att fota folk som man inte brukar fota. Speciellt barn. Jag skulle vilja fota min "syster" Jessicka seriöst någon gång men hon har så svårt att stå stilla. Fast det kan ju bli spännande bilder det med. Hoppas bara mitt batteri håller idag. Nu snart ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sånt viktigt men först måste jag ju spana runt i internets underbara värld.  Hej då!

Bilder

Jag fotade lite hos Erics pappa idag men dom flesta bilderna är på Sarah och dom vill jag inte visa utan att fråga.

Någon har lagt nycklarna på bordet.


Jag ändrade lite på Sarahs fötter.


Kattkräket Amanda.


Barnvaktsdagar

Goddagens!

Idag ska vi barnvakta Sarah så vi ska fara om nån timme. Innan det ska vi käka en ljuvlig lunch bestående av fisk med grädde, fiskbuljong persilja och lime i ugnen och potatis. Det är himla gott ska ni veta.

Igår tog jag kort på Moa för jag ville retuschera henne. Det är så tråkigt att alltid retuschera mig själv. Tyvärr klantade jag mig så jag måste nog börja om.

Imorse åkte Lotta mot Usa så nu ska vi ha party hela veckan. Nej, det ska vi inte. Vi ska ju vakta Sarah. Förresten så ska Lotta alltså köpa objektivet till mig om hon hittar det och det inte är för dyrt.

Hem ljuva hem

Nu har jag bokat hemresa till mig och Eric. Den 17e juni återkommer vi till Sveriges finaste stad, Umeå. Dessutom har jag gett Lotta ett papper där det står vilket objektiv hon ska köpa till mig i USA. Hon ska dit imorgon. Nu ska jag ringa min syster. Hej då!

RSS 0.91