Startsidan

Bonde söker fru

Hej vänner! Som ett trevligt slut på veckan tänkte jag bjuda på ett kalasroligt klipp från Fredag hela veckan. Det är kanske bara roligt för oss som har sett Bonde söker fru, men titta!!!

Honungsmelon

Smaskig och nyttig efterrätt, honungsmelon! Det som blir över kan man lägga ner i en liten burk och skicka med till skolan/jobbet imorgon.


Tavelpresent

Halojsan!

Idag är det första advent och det är ju himla trevligt. Det snöar ute och vi ska göra knäck idag. Camillas födelsedagsfest igår vad himla trevlig! Jag var nykter, som vanligt, eftersom det är så himla mycket trevligare. Man kan köra bil hem, man slipper må dåligt dagen efter och så vidare. Dessutom slipper man få i sig massa onödiga kolhydrater. Vi åt en smaskig middag och efterrätt som Camillas mamma hade gjort. Jag tror jag måste be om receptet på en sak. Vi sjöng Singstar och hade allmänt trevligt bara.

Idag ska vi alltså baka knäck och storhandla. Jag ska göra något åt mina naglar om jag ids och så ska jag hjälpa min arma moder med en sak.

Camilla fick förresten den här bilden som jag har tagit fast inramad i storlek 20x30. Hon blev glad, sa hon i alla fall. Alltså, hon har typ inga färger på sitt rum så nu har hon det.


Vibrator?

Jag var inne och försökte fatta nåt av Facebook nyss och så klickade jag på en pil. Vad är det här för ställe egentligen? "Which vibrator are you?" Ja det kan man ju fråga sig.


Partyförberedelser

Idag är det ganska kallt i luften. Jag och Eric har varit på en härlig promenad med Urax och det knastrade under fötterna precis som det ska på vintern! Nu ska vi boka hans hemresa innan jul och sen ska vi börja göra oss i ordning. Jag ska slå in paket, noppa ögonbrynen, duscha, klä mig, sminka mig och sånt viktigt. Sen ska jag också kolla på Idolklipp från igår.

Alltså, vi ska ju till Camilla ikväll som fyller år. Det ska bli trevligt! Då ska vi få träffa Per Päron också. Spännande spännande!

Robin är kvar i Idol, wohoo!

Julgodis

Nu har vi gjort romkulor (mamma), nougatkulor och snaskröra. I snaskröran är det smält blockchoklad, pistagenötter, marshmallows, jordnötter och dumle. Den ser inte så himla god ut på bilden men det tror jag att den är.




Svärlista

Här har vi en svärlista på kylen för att vi ska sluta svära. Alltså, vi drar ett streck varje gång nån svär. Mycket bra tips till alla svärfamiljer!


Agnes - Release me

Jag lyssnade på Agnes nya låt Release Me. Jag tycker inte om hennes gröt-i-halsen-röst och inte heller den nya låten. Lyssna på refrängen, visst skär det i öronen? Det tycker i alla fall jag.

Talfel

Hej hej!

Idag tänkte jag tipsa om en blogg som alla som gillar Idol ska läsa. Alltså, alla som brukar kolla på alla klippen på Idolsajten.
Här är Torbjörn Eks blogg. Jag stör mig dock väldigt mycket på hans röst som man hör när han intervjuar folk och så. Men talsvårigheter och skånska är ju tydligen inget problem längre. Vem som helst får jobba i radio och tv. Visst, det är jättebra att invandrare får jobb, men det är inte lika kul när jag inte förstår vad dom säger på nyheterna. Det är ju som att jag skulle bege mig till Tyskland och prata i radio där. Man får väl försöka hitta ett jobb där man kan visa sin bästa sida och inte sina brister. Eller?

Ben & Jerry´s Bohemian Raspberry

Igår testade jag och Eric Ben & Jerry´s Bohemian Raspberry. Det var ingen höjdare! Det är vaniljglass med hallonswirls som dom så vackert uttrycker det. Sen är det sånna fudge brownies i också. Vaniljglassen och fudge browniesarna var goda men där det var hallon gick det nästan inte att äta. Det var inte, som det ser ut på bilden, hallon i härliga "klumpar" utan det var, som det i och för sig också syns på bilden, överallt. Alltså, ni ser där det är lite ljuslila i glassen, där gick det inte att äta. Äckligt! Absolut ingenting jag kommer äta igen. Jag har petar ut alla fudge browniesar men nu får nån annan äta resten.


Mallgrodor

Jag älskar stora bloggare som tar sig tid att svara på kommentarer. Jag blir så irriterad på dom som sitter där på sina höga hästar och är malliga. Det klart, Kenza och Blondinbella får ju nedrans många kommentarer så det vore kanske inte möjligt. Men alla andra. Om jag var en kändis så skulle jag svara på allt av värde. Sånna som bara skriver för att göra reklam för det ena och det andra skulle jag naturligtvis inte svara på för då skulle jag ha så mycket annat viktigt att lägga tiden på. Men ja, det är ju trots allt läsarna som gör en känd. TÄNK PÅ DET ERA MALLGRODOR!

Bloggdesign

Jag kände för att göra nåt nytt här på bloggen, för det är ju så roligt med bloggdesign, så jag gjorde ringar runt kommentarerna. Ta er en titt!

Julpynt

Nu håller vi på och adventspyntar. Sen är det Bonde söker fru och det får man ju inte missa. Eric har fått ett bra erbjudande så Lotta om du läser det här kan du ringa till honom med ett leende på läpparna. Vi ska förresten smaka nya Ben & Jerrys också men små recensioner av dom kommer sen. Adjö!


Uppskjutning

Idag är Eric ledig och vi råkade sova till halv tolv. Det är inte så bra eftersom jag måste lära mig gå upp tidigt. På måndag ska jag ju jobba från klockan åtta. Men men, det är bara att masa sig upp.

Nu ska jag spela lite gitarr. Jag har frågat fröken om en sak som jag inte fattar men han svarar inte. Dålig stil tycker jag! Hur ska jag kunna fortsätta om jag inte förstår. Det är omöjligt. Fast ja, nu har jag ju en och en halv låt kvar innan jag måste veta. Blä, varför sparar jag alltid allt till sista sekunden?

Skinnhandskar

Skinnvantar från Ica Maxi, 149 kronor. Kostar 199 egentligen men det var 50 kronors rabatt. Som ni ser sitter det tjusiga små nitar på skaftet.



Hängbröst

Hej alla vänner!

Idag tränade jag och Eric vattengympa fast i djupt vatten. Det kändes inte så jobbigt då, mest jobbigt att man höll på att drunkna ibland, men nu är jag helt lämmen i benen och armarna. På vägen hem stannade på på Maxi och handlade lite snask. Det var faktsikt inte därför vi gick dit utan jag skulle faktiskt ha tamponger om nån undrar. Sen så råkade vi hitta godis på vägen ut. Jag hittade och andra grejer som ni får se. Eller, en sak får ni se sen om ett litet tag. Jag köpte en svart BH för 10 kronor också. Helt sjukt ju! Man fick hängiga strutbröst i den men spela roll för 10 kronor? Nej! Man kan ju ha en tjocktröja över eller så.

Bakning

Idag bakade vi alltså lussebullar igen. Vi gjorde dubbel sats så det blev nedrans massa deg. Bullarna blev suveräna liksom förra gången men man kan ju inte vänta sig annat när jag har ett finger med i spelet.


Bilder från ljusgrejset

Hej hej, hemskt mycket hej!

Igår var vi på stan och kollade på alla ljus som finns. Alltså, dom har satt upp ljusslingor och sånt så att det ska se trevligt ut. Det såg trevligt ut. Här nere är lite bilder på det.

Idag ska vi baka lussebullar tänkte vi. Först måste jag dock spela lite gitarr. Och så ska jag se lite Idolklipp och Simon & Tomas som jag missade igår.





Chokladkalender

Idag hade vi tänkt fara och duscha på Iksu men vi iddes inte. Jag har huvudvärk och sånt. Nu har vi just handlat och jag ska äta en apelsin. Vi handlade massa saker som man bakar med för i helgen ska vi ju julbaka. Troligvis kommer vi tjyvstarta eftersom vi ska på party på lördag. Nu ska jag göra lite gitarrläxa och sen måste jag duscha.

Just ja! Om ni inte har förstått det redan så är ju jag ett stort fan av julen. Jag älskar snö och julklappar och sånt. Det viktigaste, förutom snön och julklapparna och maten och godiset är dock julkalendern och att man har en chokladkalender. Därför köpte jag en på Maxi idag för 10 kronor.


Önskelista

Hej alla vänner! Idag är det exakt en månad kvar till jul och då tänkte jag att det passar himla bra med en önskelista. Morfar jag tänkte att om ni vill ge mig någon sak, alltså inte bara ett kuvert, så behöver ni ju inte skicka det eftersom jag kommer ner till nyår och tänkte träffa er då.

Pengar

Porslin, Höganäs keramik. Färg: Aqua (och svart)

Fina och praktiska flytta-hemifrån-grejer

Presentkort på värda grejer (inte smycken)

Lakan med resår 105cm

Cykel med cykelkorg och fotbroms

Batteri till kameran (Olympus E-400)

Minneskort till kameran CompactFlash 2 GB (Olympus E-400)

Dyra chokladpraliner

Braun Powerblend mx2050 (en mixer)

Svarta converseskor med hål i, i läder, storlek 6

Ben & Jerry-glass, smak Phish Food

Ben & Jerry-glass, smak Chocolate Fudge Brownie

Boxningssäck och handskar

Svart skaljacka som andas (jag vill välja själv!)


Lussebullar!

Oj

Till slut så!


Endast fantasin sätter gränser

"Det ska vara mycket ägg"


Lussesnopp

Tur att jag har en mogen pojkvän.

"Om någon frågar säger jag bara att det är en svamp"


Lussebullebak!

Det är nån rackare som har nallat i degen! Hehehe!


Vissen

Igår på kvällen började jag känna mig sjuk. Gick och la mig innan tio och sov till halv tio. Har käkat lite gröt som min älskade Eric gjorde. Som sagt, jag tycker synd om alla singlar. Vi som skulle träna idag men det blir inte av. Vi funderar på att tjuvstartbaka lussebullar. Egentligen ska vi baka till helgen men eftersom mamma och pappa har varit borta i helgen så tänkte vi att vi kanske skulle överraska lite. Vi får se. (Jag döpte inlägget till "Vissen" för det är ett sånt fult ord, men det är just så jag känner mig.)

Det har i alla fall snöat litegrann och det är ju underbart! Fortsätt bara sända ner flingor gud!


Snöstorm?

Vad är det här? Hur kan det snöa massa i Stockholm men inte här? Tragiskt!

Vi har varit på stan tills nu och Sofia är så rolig. Hon kunde inte bestämma sig om hon ville ha ett par byxor eller inte så i kassan när hon skulle betala så sa hon att hon inte villa ha dom. Sen efter ett tag ångrade hon sig så det var bara att traska tillbaka med svansen mellan benen. Vi åt lunch på Starz också. Min kräftstjärtssoppa var jättegod men dom andras mat var ingen höjdare. Tur för mig, otur för dom. Men det är inget ställe jag skulle rekomendera eftersom det är så himla trångt!

Förresten så träffade jag på en gammal gymnasielärare och det var läskigt för jag drömde att jag träffade henne inatt.

Träff

Jag började lösa Melodikrysset men sen ringde jag Sofia så jag tappade bort mig. Nu ska jag duscha och sminka mig lite för vi ska ner på stan och träffa mina kära kusiner. Jag ska inte sminka mig för att vara "fin" utan för att smink har ett utgångsdatum och det har nog redan varit. Jag sminkar mig ju så sällan så det börjar lukta illa och måste slängas. Det är ett himla slöseri tycker jag. Men ja, nu får jag nog skynda mig lite. Adjö!

Ny låt!

Idag ids jag inte recensera Idol så då gör jag inte det. Det känns lite tråkigt för det känns som att Robin ska åka ut även fast han var himla bra idag.

Just ja! Eric satt och spelade massa tråk-wow idag och då blev jag irriterad och skrev klart min låt. Jag älskar verkligen att vara irriterad för jag skriver så himla bra då! Jag älskar känslan när man har skrivit klart en låt/dikt och är helnöjd! Gud vad roligt! Nu ska jag bara spela in den. Men det ska jag göra efter jag har spelat klart ALL gitarrläxa. Får se om jag hinner innan jag far till Tyskland. Jag har ju så himla mycket att göra på dagarna menar jag, eller inte. Men ja, vi får se. Men förvänta er inte att få höra den för ingen har hört mig sjunga på riktigt så. "Jo jag har" tänker säkert nån nu men nej, gap-och-skrik-singstar räknas inte! Jag kan bara slappna av i rösten när jag är ensam. Men ja, låten är i alla fall bra. Håkan Hellström kan ju inte sjunga så varför måste jag kunna?

Utmaning!

Bloggvärldens..
Roligaste:
Jerre
Snyggaste: Kenza
Hetaste: Eric
Bäst klädda: Carolin
Coolast klädda: Nina
Sötaste: Nils  Ville få med honom någonstans bara
Störigaste: Kissie
Mest imponerande: Blondinbella

Vilken bloggare vill du..
Bli kompis med: Alla
Ge en kram:
Caroline
Ge en diss: Alex Schulman
Helst träffa: Izza

Sushi för nybörjare

"Sushi för nybörjare" av Marian Keyes.

Det här var en väldigt bra bok! Den handlar om olika personer så man kan nog känna igen sig i någon av dem. Liksom många av Keyes andra böcker är den väldigt lättsam och man kan somna utan mardrömmar. Bra för mig alltså. En av hennes bättre böcker, så läs den!

Inga undanflykter!

Idag vaknade jag av mig själv halv nio, det är ju suveränt! Jag åt en härlig frukost och nu SKA jag göra gitarrläxa. Det är nån timme kvar tills Eric kommer hem så nu ska jag spela in kanske två låtar. Jag måste harmonisera också och det tar längre tid än att bara spela det som står.

Ja, spela roll. Ikväll är det Idol, wohoo!

På tal om att skjuta upp läxan. Jag tänker inte ens på att jag gör det. Jag tänkte "jag kanske ska ta ner tvätten" men sen kom jag på att nej, det ska jag inte! Jobbigt det där.

Perfect Picture

Jag funderade just på vad det var som luktade så illa och nu kom jag på att det är mina sockar som jag tränade i. Jag ahr på mig dom fortfarande alltså. Kanske dags att hoppa in i duschen? Om ni har lite att göra kan ni lyssna på den här låten. Den går inte att lägga in i bloggen tyvärr. Jag älskar låtar där dom sjunger i olika stämmor. Lyssna bara så fint!

Gitarrproblematik

Jag glömde blogga imorse. Jag sa till mig själv "Nina nu MÅSTE du börja med gitarren" så nu har jag gjort det. Börjat alltså. Jag har spelat in en låt men måste göra om ackorden eftersom pappa höll på och hackade banan i bakgrunden.

Snart ska jag fara och hämta Eric på universitetet och så ska vi och träna. Sen förbi på Maxi och handla. Just ja, sen ska jag köpa en pusselmatta till mamma också.

På tal om gitarren så funderar jag på om det är jag som är dum i huvudet eller om det är läraren. Jag får det verkligen inte att stämma. Jag måste få tag på William och fråga. Det var han som invigde mig i gitarrens underbara värld skulle man kunna säga. Men alltså på riktigt, jag förstår inte hur jag kan ha så fel. Men om jag har fel så är det inte så konstigt att hela kursen har känts konstig.

Shopping - Partylinne, klänning, kängor

Partylinnet kostade 149 kronorGina Tricot. Det är tajt där nere men fladdrigt över magen så man kan äta mycket utan att det syns.
Klänningen kan man ha en dag då man myser runt i leggings. Den är stickad och har en jättestor polokrage. 99 kronor på rean på Gina Tricot.
Kängorna är kanske inte så jättesnygga men jag behäöver ett par och nu har jag ett par. 699Stadium, vattentäta!



Sopinternet

Internet har inte fungerat sen vi kom hem. Jag köpte i alla fall lite grejer som jag ska fota i nån paus i Bonde söker fru. Missa inte det nu då! Ja, det var allt, hej då!

Till staden

Goddagens!

Idag ska jag och Eric till stan för jag vill ju köpa kängor. Han ska förbi på skolan först bara och fixa nå grejs. Eftersom han är kille och brukar bli less på mig när jag ska prova och titta så går jag själv medan han är på universitetet. Smart av oss där!

Ikväll är det ju Bonde söker fru och det får man inte missa. Vi tycker det är roligast när dom visar Hanna för det verkar vara en sån pinsam stämning där. Typ lite som han förra året. Fredrik eller vad han hette. Han som var så blyg.

Troende!

Gud vad intressant! Okej, gud vad ett dåligt ordval. Men ja! Tack så hemskt mycket Amena som svarade på mina frågor! Jag känner två män från Saudiarabien och det är från dom jag har fått reda på allt. Jag visste inte att det bara var Saudiarabien som hade underliga regler utan trodde naturligtvis att det var Islam. Ja, hur som helst. Jag tycker religioner är jätteintressanta även fast jag inte kan förstå hur man kan vara troende. Det klart en gud kan ge en stöd och hopp men jag skriver hellre av min min sorg, ilska eller vad det nu kan vara i form av dikter/låtar.

Sen tycker jag det är himla konstigt att det finns människor som verkar gilla sin gud mer än sina nära och kära. Till exempel om en dotter blir kär i en ikkemuslimsk kille så kan det ju gå riktigt illa (har jag hört). Eller om en person helt enkelt väljer att inte vara troende så kan det få ett otäckt slut det med (har jag också hört). Det här gäller naturligtvis inte bara Islam.

Känner ni inte vilket intressant ämne det här är? Jag skulle vilja veta mycket mer om olika religioner och framförallt hur troende människor tänker. Sånt är intressant! Amena om du läser det här kan du inte starta en blogg då och berätta allt spännande så att folk som har fördomar förstår! Nu finns det säkert folk som tror att jag är helt ironisk eller så men det är jag verkligen inte! För övrigt så studerade jag ju arabiska en termin så jag är alltså väldigt intresserad av olika kulturer. Nu har jag skrivit intresserad och intressant så många gånger så jag ska sluta. Dags att träna!

Muslimer

Halojsan!

Idag ska jag och Eric fara och träna, där med bastu! Nu ska jag däremot käka lite lunch och se på Simon & Tomas. Det missade jag igår eftersom jag gick och väntade på det där Halal-tv som Blondinbella var med i.

Men alltså. Nu ska jag berätta lite om vad jag tycker om muslimer och så. Eller, jag ska ställa en fråga till er så ni kan svara. Om det är någon muslim som läser det här får ni jättegärna förklara för mig också.

Jag förstår tanken om att man ska hålla sig till sin partner och inte skaka hand med en person av motsatt kön för då kan den bli attraherad av en och så. Också det att ni vill dölja er kropp så att ingen annan än partnern ser den.

Men varför i hela friden gäller det bara kvinnor? Varför ska inte män också ha slöja? Och varför får inte kvinnor ha körkort i vissa länder? Hur kan folk gå med på det? Det är ju så förnedrande så man tror inte att det är sant.
Berätta för mig!

En av mina sjalar som jag inte gömmer mig bakom

Gratisgodis

Hej alla vänner! Nu ska jag tipsa om en sajt där jag är medlem. Gratisgodis heter den. Jag har redan fått hem godis och det är ju kul att få post, det vet ju alla! Här ser ni godiset jag fick hem. Just nu har jag 10 godisbitar på lager och när man har elva får man det hemskickat, HELT GRATIS! Dessutom är det busenkelt att samla ihop godis. Seså, klicka här nu och bli medlem!


Wrath of the Lich King

Ja. Idag hade vi tänkte träna men Eric var trött för han sov inte så mycket i helgen. Kan det ha att göra med att nya Wow kom? Med all säkerhet. Imorgon däremot blir det andra bullar, då ska han få ta igen allt han missat under helgen. I och för sig har jag bara tränat en gång sen har for men. Det var nedrans jobbigt i alla fall.

Halv nio ska jag se på Blondinbella för hon är med på tv då. Kan bli kul. På 2an alltså.

Glädjedag

Hej alla vänner!

Idag kom Eric tillbaka och det är roligt! Han hade fått nya kängor av sina föräldrar som var snygga. Jag gillar ju inte brunt men om jag gjorde det skulle dom vara snygga. Sen har han ju storlek 45 typ på fötterna men dom ser inte alls stora ut. Jag ska gå och kolla om jag hittar några svarta oklumpiga till mig på onsdag eller så. Jag har velat ha kängor jättelänge men har aldrig hittat några snygga. Nu vet jag dock vilken affär jag ska leta på men vilken det är tänker jag inte avslöja för er förrän jag köpt ett par. Om det nu finns. Ja, den som lever får se.

Snart ska jag ta med mig Eric och Urax ut i snön. Åh vad glad man blir!


Könshår

Idag på Iksu kom jag att tänka på att vissa personer har himla mycket könshår. Alltså, det klart det kan växa över en stor eller liten yta, men det jag menar är att folk låter det växa så långt. Det ser ut som ett stort ris. Alltså busk-ris, inte matris som man äter. Ja, min fråga är i alla fall, varför ansar dom inte lite? Det måste ju vara jättejobbigt att torka sig när man varit på toa och sånt. Och det blir säkert en liten bulle under trosorna också. Inte så fint. Men ja, jag dömer inte, man får ju ha som man vill.

Främmande

Nu for ju Camilla och hennes föräldrar hem. Dom käkade en suveränt god middag här. Innan dom kom var jag och Susanne på vattengympa och det var väldigt jobbigt. Riktigt bra tränare! Ska kolla vad hon heter. Sen träffade vi Lisa som gick i vår gymnasieklass och det var trevligt för hon är så genomsnäll. Nu ska jag ringa min kära pojkvän och annat viktigt. Snön ligger förresten kvar och det är ju underbart!

Kalasutvärdering

Hejsan!

Jag blev väckt av telefonen imorse, typ elva, men jag hade varit så smart att jag tog upp den igår så jag kunde svara utan att kliva upp. Nu har jag käkat frukost och bokat in ett träningspass. Vattengympa alltså. Tyvärr blir det bara det näst bästa men vi får väl göra det till ett tungt pass.

Igår på partyt var det till en början dött. Folk pratade med varandra och nickade och log som att de verkligen brydde sig. Eftersom jag och Susanne inte är sånna som låtsas så pratade vi med varandra. Sen gick vi och sjöng lite Singstar och då började stämningen höjas, kanske var för att folk hade fått i sig mer att dricka. När vi hade ledsnat på Singstar så tog vi Våghals och spelade det. Jag och Susanne alltså. Och så tittade en grabb in i rummet så vi sa att han och hans kompis skulle vara med och det var dom. Fast vi hoppade över vissa saker typ när man ska smsa till folk och sånt där.

Sen efter kanske en timme skulle dom ut på krogen så jag och Susanne körde klart leken och sen for vi hem. Då var klockan ungefär kvart i tolv. Vilket party alltså! Det bör kanske tilläggas att dom där två killarna som vi lekte med, det låter inte bra att säga att vi lekte men, kände typ ingen där. De kände en som kände Sandra. Dessutom spillde dom öl på golvet. Tur i alla fall att Susanne följde med!

Sandras paket

I den här tjusiga läskförpackningen har jag gömt två penslar som man kan he på ägg på bullar med. Eftersom det är en så tråkig present så måste man ha en rolig omslagning. Jag tönker mig att hon skrattar genom hela öppningen, som kommer gå rätt snabbt, och då blir hon aldrig besviken på den dåliga presenten. Ett tips till er alla!


I den här fina inslagningen finns en kortlek som heter "Våghals" som är ett "Sanning eller konsekvens för en roligare fest!" Det kan bli kul tycker jag eftersom jag antar att Sandra inte gillar sånna lekar. Visst har jag gjort fina glitterlimspluttar?!


Till sist får hon en Ben & Jerry Cookie Dough också eftersom jag råkar veta att hon älskar sånna. Snygg inslagning va?! Ballongen är tydligen nåt internt skämt som jag tänkte vara med på . Därför tyckte jag det blev fint att he den på paketet.

Dagens outfit

Tröja Ica Maxi
Kjol Ica Maxi
Halsband minns inte vad det heter
Leggings Vero Moda
Armband H&M
Skor Skopunkten
Rött nagellack Depend nr 05 Kicks


SNÖ!!!

Åh vad jag älskar snö! Titta bara så det snöar!



Snygghetsbekymmer

Halojsan!

Nu har jag filat naglarna och lagt fram kläder och slått in paketen. Jag ska fota dom nu och lägga in just innan jag far så att Sandra förhoppningsvis inte ser dem. Det vore ju underligt om hon sitter och kollar på min blogg just innan hon ska ha kalas. Jag kanske berättar vad som finns inuti också. Ja, det kan jag nog göra. Sen måste jag ju kanske fota en dagens outfit som alla vill kalla det så ni får se hur tjusig jag ska vara. Men bara kanske. Det är så svårt att ta kort på sig själv. Men jag ska försöka. Om en knapp timme ska jag käka och sen ska jag duscha och greja och måla naglarna och så. Fast nu blev jag osäker. Jag ska ha svarta kläder och mina nya gröna strumpbyxor och då kanske det blir konstigt med röda naglar. Kanske ska ta det svarta eller blåa istället? Vad jobbigt. Ja, vi får se helt enkelt.

Shopping - Tröja

Den här tröjan köpte jag på Ica Maxi igår för 179 kronor. Den är tight på armarna och längst ner men fladdrig vid armhålorna så man inte får svettfläckar och fladdrig på magen så man kan äta hur mycket man vill. Suverän tröja alltså!


Tävlingsvinst!

Goddagens!

Idag fick jag sms av min kusin Sofia att hon var i stan och att jag skulle hämta tunnbröd. Det har jag gjort och sen så skulle jag fara och träna med Susanne men hon var tvungen att rida så jag tänkte fara själv men då kom jag på att jag var tvungen att gå ut med Urax eftersom mamma har ont i foten så jag gick en lång sväng med honom och sprang lite. Nu ska jag nog käka lite tunnbröd och noppa ögonbrynen och göra allt jag kan göra innan jag duschat. Lägga fram kläder och sånt. Sen ska jag lägga in en bild på tröjan jag köpte igår som jag nog ska ha på mig ikväll.

Mamma väckte mig idag genom att säga att jag hade fått ett paket. Gissa vad det var i det då? RAKA FIFFI-GREJER SÅKLART! Ni vet den där tävlingen som alla har haft på sina bloggen där man skulle "raka fiffi", den vann jag! Det var 100 folk som vann, men spela roll, jag vann!


Idolfakta

Hej hej!

Anna var inte alls bra när hon sjöng Bleeding love, huvva! Tur för henne att hon fick sjunga duetten också för där var hon bra. Robin B var suverän som vanligt. Han blir bara bättre och bättre. Alice tycker jag kunde ha valt en bättre låt, hon kändes för mesig. Johan borde åka hem för hans röst håller inte. Kevin missade jag tyvärr men jag ska se honom snart. Han är dock alltid bra så han var nog bra idag också. Robin E har jag tyckt är lite tråkig och det känns inte som att han blir bättre.

Nu har vi i alla fall skjutsat Eric till flyget och varit och handlat. Det gjorde vi innan Idol alltså fast det tog massa fel för det blev fel med kvittot så därför missade jag Kevin.

Shopping - Klocka, strumpbyxor, leggings

Jag har länge velat ha en lite större klocka på mitt rum men har aldrig hittat nån bra. Nu hittade jag den här på Jula för 49 kronor, som hittat! Strumpbyxorna och leggingsarna är från Åhléns, priserna ser ni ju.



Alkoholfritt

Goddagens!

Idag har jag varit på stan, Jula och systemet med mamma. Jag får väl visa vad jag köpte sen också. En sak som jag inte ids visa var en grå rattmuff. Den skär sig mot det beigea i bilen men det får pappa ta för jag brukar frysa om händerna när bilen är kall. Nu slipper jag det! Sen köpte jag en flaska vitt alkoholfritt vin också eftersom jag ska på kalas imorgon. Jag ska ta bilen dit och då kan man ju inte dricka massa kolhydrater i form av alkohol. Jag hade tänkt dricka vatten eller nåt men nu blev det vin.

Vid ingången till systemet satt det en kille som spelade dragspel. När vi gick förbi sa han "hej" som vanligt, inget konstigt med det. När vi hade gått in sa mamma "Var det en man som spelade? Det måste det ha varit för han slutade spela när han sa hej." Män kan inte göra två saker samtidigt alltså om ni inte förstod det.

Shopping - kjol

Den längre av kjolarna köpte jag idag för 199 kronorIca Maxi. Jag har, som ni ser, en ganska exakt likadan fast kortare. Båda är lite glansiga. Den lilla kommer från Gina Tricot och jag köpte den på rea för 99 kronor.


Maxishopping

Hej vänner!

Nu har vi varit och tränat och snart ska jag hoppa in i duschen. Susannes stackars syster blev trampad på foten av sin häst så Susanne var tvungen att fara och rida istället. Därför tränade hon inte med oss idag heller. Men jaja, imorgon kanske. Sen var jag och Eric en snabbsväng på Maxi och handlade ostkaka eftersom det är ostkakans dag imorgon. Det får ni inte missa! Jag köpte också en kjol som jag ska visa alldeles strax.


Frisyr

Det var några som var nyfikna på min frisyr. Såhär ser det ut framifrån.


Död och barn

Imorse när Eric sa pusshejdå så fattade jag inte alls vars han skulle. Sen kom jag på att han har ju för guds skull skola. Inte för guds skull utan för sin egen. Då somnade jag om och vaknade klockan tio. Nu har jag skjutsat mamma och hämtat Eric och nu ska vi käka lunch.

Mamma och pappa var på vinprovning igår på Inspiration men jag tror snarare att det var vindrickartävling för de var inte helt nyktra när de kom hem.

Det händer så mycket här i livet. Inte i just mitt liv men. Folk dör och andra blir med barn. Vilka det handlar om får ni dock inte veta.


Dagens outfit


Turkosa jeans H&M
Svart tröja Dixi
Svart armband H&Ms herravdelning
Svarta sockar H&M
Svart linne H&M

Kärleksmiddag

Nu har vi käkat en underbart god middag. Det blev det jag skrev tidigare, alltså. Lövbiff, hemmafriterade strips och lökringar och bearnaisesås. Mitt i maten ringde det på dörren och jag fick blommor. Det var en chokladask i också och det var himla välkommet! Det var från Erics mor, bror och syster. Jag har redan ringt och tackat men tack igen. Eric blev nog också glad tror jag.







Två år tillsammans!

Hej alla vänner!

Idag har jag och Eric varit tillsammans i två år, är det inte fantastiskt?! Vi hade tänkt fira genom att käka på restaurang ikväll men eftersom Eric inte är 20 fick vi inte käka där vi hade tänkt och sen kom vi på att mamma och pappa inte ska vara hemma ikväll så vi ska laga mat själv och äta här. Troligtvis blir det lövbiff med hemmafriterade strips och hemmagjorda lökringar och bearnaisesås. Låter det inte underbart gott så säg! Sen blir det nog vaniljkesella och hallon till efterrätt. När vi har käkat lunch ska vi gå och handla så då får vi se vad det blir.

När Susanne har slutat jobba ska vi fara på stan och shoppa lite. Jag har en hel lista på saker jag ska köpa. Efter nån timme kommer Eric dit också för han måste införskaffa lite saker också, har jag bestämt. Lotta du behöver inte oroa dig över din son för han har fått en ny mamma. Hehe.

Sen fick jag värsta snilleblixten för någon dag sedan. Monica om du läser det här så vill jag bara berätta att du borde skaffa en blogg. Den kan heta "middagsbloggen" eller dagens middag" och så lägger du bara in recept och en bild på det du och morfar käkar till middag/lunch. Du skulle nog kunna bli rik! Om du känner att du inte behöver nå pengar får du gärna skänka dem till mig eftersom jag kom på den briljanta idén! (Jag kan hjälpa dig med designen och allt sånt)

Ungefär en sån här efterrätt blir det ikväll.

Nästan som sommar

Godmorgon godmorgon!

Idag är det härligt väder ska jag säga er! Jag var ute på en långpromenad med Urax och det blev så varmt att jag var tvungen att ta av mig mössan. Tyvärr har jag blivit en dålig fotograf för jag ids aldrig ta med mig kameran längre. Jaja, nu ska jag se på Simon och Tomas för det missade jag igår för vi tränade ju. Hej då!

Tjyv!

Sådärja, un har Eric kommit hem och vi har käkat lunch tillsammans. Det kom en gubbe hit och skulle byta vattenmätare och det var läskigt. Jag var tvungen att ringa mamma och fråga vars den fanns och se till så att det inte var en lustigkurre som ville stjäla. Han var dock seriös och mamma blev fly förbannad eftersom de inte ringt och varnat att de skulle komma. Som några kanske vet så älskar vi inte att städa i den här familjen. Tack och lov hade vi röjt undan lite innan fars dag och så och det var ju tur. Han kom i alla fall in i tvättstugan och gick gjort det han skulle. När han hade gått sprang jag dock till hallen och kollade om min plånbok låg kvar och det gjorde den.

Nu vet jag vad jag ska köpa till Sandra. Hon fyllde år i fredags och ska ha kalas på lördag. Tyvärr kan inte Eric följa med eftersom han far till Stockholm över helgen. Men ja, en skojig present helt enkelt. MOAHAHAHAHA!

20 kilo?

Jag börjar få lite panik. Jag vet att man inte får panik, man grips av panik, men ändå. Jag måste snart börja packa. Men vad ska jag packa? Täckbyxor och vinterjackan tar ju upp hela väskan så jag förstår inte hur det ska gå till. Jag har ju funderat på att lämna jackan och bara ha skinnjackan och en regnjacka men då kanske jag fryser arslet av mig. Dessutom ska jag ju vara i Stockholm över nyår och då kan det vara kallt. Synd att jag inte är en liten person som har kanske storlek 34 för då skulle kläderna ta mycket mindre plats. Dessutom ska jag ju bli smal när jag är i Tyskland och då måste jag ha med mig både stora och små kläde. Och alla skor? Finskor, vinterskor, gummistövlar, ridskor, några converseskor, crocs och vanliga gympadojjor.Typ tio par skor. Då är väskan garanterat full. Jag får helt enkelt rida i gummistövlarna.

Nej nu ska jag käka frukost och gå ut med Skurax, hejsvejs!

Fars tårtdag

Nu har vi varit och tränat och sen åkte vi till flygplatsen för att hämta pappa men han var inte där för planet skulle landa 16.20. Det var försenat alltså. Han skulle få åka med en annan hem så nu sitter vi här och väntar på att få äta tårta. Jag gillar inte tårta så jag vet inte varför jag väntar. Men jag kan ju alltid käka pepparkakor.

Det är världens dimma här ska ni veta. Man såg typ 100 meter förut när vi körde till Iksu och så. Nu är pappa hemma så adjö!

Upp och hoppa, lilla loppa

Nej nu får jag minsann ta mig i kragen! Jag kan inte sova såhär länge. I och för sig har jag hunnit klä på mig, läst några kapitel och käkat "frukost", men ändå. Jag vill ju vara uppe och skutta senast åtta på morgonen. Men det får bli imorgon.

Kvart över två ska vi fara och träna. Det är noga bestämt förstår ni. Vi ska nämligen hämta pappa på flyget klockan fyra och då måste vi hinna träna och mamma handla innan. Susanne ska inte med för hon ska fira fars dag med fika både hos sin morfar och pappa. Överdrivet tycker jag. Själv ska jag väl säga grattis.

Nu ska jag gå och byta om till träningsklädet och käka en riktig frukost, daim och lösviktsgodis tycker jag inte räknas. Sen tänkte jag vara med i en tävling på en blogg men ingen kommer väl rösta på mig så det känns inte så lönt. Men vi får se. Adjöss!

Bloggdesignhjälp

Gud vad jag tar på mig saker. Nu har jag lovat en tjej till att jag ska göra en header. Men jag kan behöva lite hjärnstimulans. Det roligaste är dock inte att pyssla i Photoshop, även om det kan vara skoj ibland när jag är på humör, utan det är att pyssla med css- och htmlkoderna. Det är så roligt att det finns folk som verkligen inte förstår ett dyft av det. Synd bara att jag inte kunde det jag kan nu när vi hade multimedia i gymnasiet. Nu är det däremot dags att sova för det är skönt. Godnatt!


Bakning

Godkväll!

Nu håller jag på och bakar kakor. De är suveränt goda ska ni veta! Kolla bara!




Lite Idol

Jag kom isäng ganska sent igår för jag hjälpte två tjejer med bloggdesign. Idag vill jag åka och träna, som vanligt, men jag vet inte om Eric orkar och Susanne var ute igår så jag antar att hon inte vill följa. Nu har jag i alla fall sett alla Idolklipp från igår. Det var nog den bästa fredagsfinalen jag har sett eftersom dom tre som jag inte gillar så mycket hängde löst! Fast Lars är rolig så det är ju tråkigt. Men kolla in den här videon när han sjunger sin egna låt. Fy tusan så bra det är! Det är det där han ska syssla med, inte Idol!

Idol, som vanligt

Alice tycker jag var suverän idag! Robin B hoppade upp flera steg på min stege fast det var synd att han inte hittade kameran. Kevin och Anna försvann lite i all musik vilket var synd. Robin E var som vanligt. Johan och Lars var också som vanligt. Det har ju verkligen känts som att Robin B ska åka ut idag men jag hoppas verkligen att alla hans fans röstar. Alla utom jag alltså för jag slösar inte pengar på sånt där. Hehe. Får jag bestämma åker Lars eller Johan ut men det lär ju inte hända.

Tips för gottegrisar!

Finns det något godare än Annas apelsinpepparkakor doppade i Norrmejeriers mellanmjölk? NEJ!



Carpe Diem

Hahaha, kolla den här. Det var roligt tycker jag! (Klicka på bilden så blir den stor)


Bögig

Hejsan!

Om nån timme ska jag skjutsa pappa till flyget och sen ska vi fara och träna. Jag måste bara ringa och informera Susanne om planen. Alltså inte flygplanen utan planen om att vi ska träna. Hon kanske är sjuk idag också, vem vet?

Ikväll är det Idol så nu ska jag sätta mig och se på alla klipp från veckan så jag vet vad alla ska sjunga och sånt.

Förresten, minns ni när Katrin kallade Jesper för "lite bögig"? Det klart ni minns. Hon pratade i alla fall om det på radio eller nåt en gång och då sa hon typ "Jamen vad kan han vara, typ 16 år, då tar man kanske åt sig bla bla bla", nåt sånt. Saken är bara den att han är 20. Det tycker jag var roligt. Jag skulle inte bli så glad om jag blev kallad 16.

Gåva

Idag fick jag ett mail av cdon.com och det var kul. Jag är tydligen medlem där och nu har de gjort om nåt så jag får 50 kronor att handla för där. Eller jag menar, jag fick det för att jag är en så känd bloggerska.


Arg som ett bi

Just nu är jag väldigt irriterad! Jag åkte till Iksu och när jag stod där på parkeringen kom jag på att jag hade glömt plånboken hemma. Det betyder alltså att jag inte hade med mig Iksukortet och inte kunde träna. Eric fick i alla fall skjuts hem. Nu ska vi käka lite lunch och sen ska vi gå till Bölesholmarna och fota. Den här gången har jag laddat kameran. Jag lägger in en bild på ett bi för så arg är jag. Jag tog bilden i Monicas trädgård förra sommaren.



Snask = mardrömmar

Jag tror att jag är som pappa! När han äter feta ostar och grädde på kvällen drömmer han mardrömmar och igår, och alla andra dagar, åt jag chips och jag har inte kunnat sova ordentligt på länge. Det måste vara så! Idag ska jag inte äta nåt snask för jag måste vila magen innan helgens smaskigheter. I alla fall, inatt vaknade jag massvis med gånger och var rädd. Jag såg på Efterlyst just innan jag gick och la mig och då berättade de om en kille som blev mördad av sin "vän" och sen dumpade de kroppen i en gödselbrunn. Helt sjukt hur störda människor kan vara! Jag ville inte väcka Eric heller för han skulle ju upp till skolan.

Han är i skolan nu och idag börjar dom med programmering. Nu får vi se om han tycker det är skoj eller inte. Han borde förresten ringa nu för vi ska höra när vi ska träna.

Monster

Jag och Eric for till Maxi och Strömpilen för vi skulle handla lite och jag ville kolla på kläder och sånt. På Maxi är det värsta veckan nu så det fanns tipspromenad, gissabrödvikten, smaka tårta, drick kaffe och så vidare. Vi tävlade och hoppas nu vinna en årsförbrukning av Pågens bröd eller en espressomaskin. Det vore skoj.

Jag kan avslöja att jag fotade Jessicka igår. Här är en bild jag tog när hon vägrade stå still. Hon vill kanske inte vara med på bild så därför var jag tvungen att ta en suddig. Hon ser verkligen inte klok ut och det är kul.


Naken

Hej hej!

Inatt hade jag värsta mardrömmen. Jag oh Susanne var på ett badhus och skulle få testa på att dyka med sån där utrustning. Av någon konstig anledning var vi nakna så vi skylde oss bäst vi kunde. Vi simmade under vattnet för att ta oss till andra sidan men sen kom vi på att vi skulle ju dyka och alla andra hade redan börjat. Det betydde alltså att dom såg oss rätt bra under vattnet. Vi bestämde oss för att gå tillbaka och hitta våra bikinisar men när jag äntligen hittade min var det två överdelar. Ja herregud. Så var det.

Det råkade bli så att vi sov länge idag igen men det var bara för att Eric skulle se lite av det där i USA. Men ja, imorgon ska vi börja stiga upp tidigt!

Gör dig själv som mangafigur

Jag gjorde mig själv på en sida, här är en länk. Jag vet inte om det vart så likt. Men jag blev i alla fall cool!


Drömmar

God kväll!

Vi kom just hem för vi blev bjudna på middag hos Åsa och Mats. Det hemliga uppdraget gick inte så bra men jag måste kolla lite innan jag vet säkert.

Inatt drömde jag otäckt förresten. Jag åkte längdskidor och så rökte jag. Åka längdskidor kan i och för sig vara ganska roligt men det var massa hinder jag var tvungen att ta mig över och det var lurigt. Sen skulle man samla godis och lägga det i en hink. Den som samlade mest vann. Jag åt nog upp det mesta skulle jag tro.


Dagens planer

Halojsan!

Nu om en kvart ska vi fara och träna och sen ska vi på hemligt uppdrag. Jag måste ringa Susanne nu och se om hon ska med. Ja, så mycket fantasi har jag idag. Hej då!

Jag har syndat

Åhnej, nu har jag syndat! Mamma bakade nå kolakakor och jag var ju bara tvungen att smaka. Och ta en till. Och en till.

Nu är klockan nio så det börjar väl bli dags att krypa till kojs. Ikväll ska vi börja lyssna på en ny cd-bok som heter Tvillingsjälar (om jag ite har fel). Spännande va?!

Lista

Nu har jag lämnat Eric på bussen för han ska göra tenta och nu tänkte jag ta en liten spa-stund för mig själv. Jag ska bada fotbad alltså. Hoppas det är nåt bra på tv så jag har nåt att sysselsätta mig med.

Jag och Eric har börjat skriva upp allt onyttigt vi köper nu och hur mycket det kostade. Så ska vi se om en månad hur mycket pengar vi slösar på snask. Jag tror att det är himla mycket. Fast nu när vi skriver upp allt så kanske man tänker sig för en extra gång innan man handlar. Eftersom jag älskar att skriva listor så tycker jag det här är en jätteskojig sak att göra om man har tråkigt eller så. Ja, ett tips till er alla alltså!

Sista chansen

"Sista chansen" av Marian Keyes.


Det här var verkligen en bra bok! Klart bäst av de jag läst av henne. Man får följa tre personer, typ, och deras liv som är helt olika. Det finns alltså inte en chans att man inte kan känna igen sig. Den har humor, glädje, sorg, kärlek, alkohol och allt sånt som ska vara med. Trots att den innehåller väldigt mycket känslor tycker jag den är lättsam och det är bra. Det är med ganska många personer men inte så det blir rörigt. Nu skrev jag att den innehåller alkohol och att det är bra men jag menade bara att det inte är för mycket som i de andra böckerna av henne. Men ändå litegrann så att sånna som dricker massa kan tänka över sina egna intag. Hur som helst, LÄS DEN!


Stackars Kenza

Goddagens!

Nu är det ohelg igen vilket betyder inget godis. Min mage mår nämligen inte så bra när jag äter sånt och dessutom blir jag tjock. Vi kanske ska träna idag, vi får se. Jag har träningsvärk sen igår och så känner jag mig lite hängig. Jag var ju nyss sjuk och jag vill inte bli det igen. Jag skulle vilja städa eller så. Eller, snarare rensa. Tyvärr har jag rensat allt på mitt rum redan. Jaja. Jag får ringa Susanne och höra vad hon säger om träning.

För övrigt tycker jag lite synd om
Kenza som åker ifrån sin pojkvän i Grekland idag. Jag vet hur det känns. Enda skillnaden är att Eric bodde i Stockholm istället för Grekland.

Vilken lycka!

Hejsan!

Idag när vi var på Maxi så såg jag att det satt en lapp på Ben & Jerry-frysen. Jag gick närmare för jag tänkte att det kanske var extrapris. Där hoppade jag dock i galen tunna för det var en lapp där vinnarna av Ben & Jerry-skålarna stod uppskrivna. Jag och tre till alltså. Det var ju kul. Sen fick vi självklart avstämning också eftersom jag hade huvudvärk. Men vi hade inte scannat fel så. Nu tror jag det är dags att sova. Fast först ska vi lyssna på cd-boken "Eko från förr". Den är läskig tycker jag men det tycker inte Eric. Fast han är en snällis så han jävlas och skräms inte. Förresten så måste jag vara den lyckligaste i världen som har en så perfekt pojkvän som Eric. Så ni vet. Alla stackare som sitter ensamma i stugorna och inte har någon som älskar er mer än allt annat på jorden. Stackars er!

Shopping - Plånbok

Min plånbok gick ju sönder för ett tag sen och jag har letat efter en ny i snart ett år. Jag vill ha en chockrosa i skinn men har inte hittat nån. Dessutom måste den ha många kortfack. Nu gav jag upp och köpte den här från Accent, 149 kronor kostade den. Den är i skinn (kanske inte äkta, vad vet jag) och så. Ja, den får duga. Sådär lite kvinnlig men inte för plottrig. Stilren helt enkelt.



Sniken

Igår krånglade internet och sen for vi på stan och till Susanne där vi käkade middag, spelade Rock Band och nå hockeyspel. Det var himla trevligt. Idag ska vi fara och klippa oss hos Susanne och sen ska vi träna. Det här skrev jag igår men fick inte iväg det:

Hejsan!

Idag när jag öppnade mailen såg jag att jag hade fått ett meddelande på Facebook. Jag hatar Facebook så jag tänkte ta bort det och läsa det vid ett senare tillfälle. Men sen såg jag att det var från nån jag inte känner så jag blev lite nyfiken och läste det. Då är det alltså en tysk familj som struntar i att betala på au-pair-sidan och istället söker upp mig på Facebook eftersom det blir gratis. Det var skoj tyckte jag! Här får ni ta del av mitt mail. Förresten så hatar jag att dom gör om Facebook när jag nästan lärt mig hur det gamla funkade. Sopkvastar! Hej då!


RSS 0.91