Startsidan

VARNING!

Idag åt vi pasta carbonara som jag och Eric, mest Eric, hade gjort. Det var riven parmesanost i, såklart, och Anna var så rolig så hon skrapade av det från tagiatellen. Det måste ha varit jobbigt.

Nu är det snart Idol och det ska vi se och till det ska vi käka lite glass för det köpte Eric igår.

Jag har förresten kommit på varför jag har ont i knäna. Det är från vattengympan! Många får ont i knäna när dom simmar bröstsim och så även jag, och nu har jag kommit på att det är liknande rörelser i vattengympan. Därför ska jag passa mig för dom grejerna nu för jag kunde ju inte ens göra benböj på Stepmuskelpasset. Så nu vet alla vattengympareläsare det. SE UPP FÖR SIDOKICKAR OCH LIKNANDE!


Chockrosa skinnhandske

Nu har jag varit ute på en timmeslång promenad med Urax i det härliga vädret! Det var härligt.

Förresten, när jag och Eric var på stan i fredags såg jag världens snyggaste skinnhandskar som jag vill ha! Dom kostade 300, tror jag, och var från Wedins. Chockrosa var dom alltså. Sådär riktigt chockrosa. Hur snygga som helst! Tyvärr gick dom inte över hela handryggen så därför tyckte jag verkligen att det var för dyrt. Jag börjar nästan gråta, så fina var dom! Här ser ni ungefär hur den såg ut. Se så långt ner den slutar på handen, synd. Den går alltså längre upp bak.


Morgonstund

Nu känns det rätt igen. Jag vaknade halv åtta när Eric nästan skulle fara till skolan och då läste jag i en dryg timme. Nu har jag käkat frukost och nu ser jag på Idol. Missade ju det igår eftersom vi tränade vattengympa. Eric tyckte förresten att det var roligt fast vattnet var lite odjupt. Jag tycker det är lite på gränsen för mig och han är ju en knapp decimeter längre. Instruktören vi hade igår var lika bra som första gången vi hade henne. Hon vi hade mittengången var inte så bra. Om nån ska träna aqua power på Iksu så kan ni fråga migvad den bra instruktören heter så berättar jag det.

Igår fick jag förresten ett recept på posten av Monica. På hennes biskvier. Dom ska jag baka nån gång.

Men fy tusan. Nu sjunger hon Jenny och det lät ju inte alltför bra. Jag hoppas nästan att hon var förkyld.

Gässjagning

Alltså seriöst! Jag kan inte vara uppe ända till tolv/ett för då sover jag alldeles för länge! Idag vaknade jag strax innan tio och det är ju inte så bra. Jag har varit ute med Urax och käkat lite frukost nu bara men nu kom pappa hem så jag måste vänta med att spela in den sista gitarrlåten. Det måste nämligen vara tyst.

När vi var ute med Urax gjorde Eric en dumhet. Gässen brukar samlas på slätterna här i flera månader innan dom flyger söderut och idag var dom ganska nära där vi gick. Då sa han "ta dom då!" till Urax och naturligtvis sticker han iväg i full fart för att ta dom. Det resulterade i flera hundra flygande gäss. Synd bara att jag inte hade med kameran.

Städning

Idag fick Eric ett il så vi städade mitt rum. Det är najs för nu är det rent och fint. Jag hittade lite skor som jag inte använder men nu har jag kastat sex av dom paren på bilden. Sen satte han upp en fin tavla som jag fick av Sandra för massa år sen.



Vattengympahistoria

Igår var ju jag och Susanne på vattengympa och då var det tre äldre damer där. Dom var roliga tyckte jag. Eller, två av dom i alla fall. Den första satsade gärnet på allt och skvätte så mycket vatten att den tredje säkerligen fick vatten på glasögonen. Hon såg helt tokig ut måste jag säga. Den andra använde sin kroppstyngd istället för armarna, som man skulle, när hon gjorde övningarna. Det innebar att hon skvätte rätt mycket också. Dessutom sprang dom åt fel håll massa gånger men det var ju bara roligt.

Gårdagen

Fy tusan så länga vi sov idag, och vi följde inte ens med ut igår. Nu måste vi vrida tillbaka dygnet igen, jobbigt. Vi funderar på att fara och träna vattengympa men det finns inte det passet vi vill gå på så vi får se hur vi gör. Eric har massvis med läxor som han måste göra och jag ska passa på att spela in sista gitarrlåten nu när det är tyst här.

Igår hos Hanna åt vi grekisk mat och det var himla gott. Sen spelade vi Alias och jag och Eric vann, såklart.

Vattengympa

Sådärja, nu har jag packat träningsväskan och snart kommer Susanne och hämtar upp mig. Eric ska ju som sagt inte följa med. När jag kommer hem ska jag göra mig tjusig men allt det har jag ju redan berättat. Om jag ser någon överviktig idag ska jag inte nämna det, jag lovar.

Jag åt en bulle nyss och det var gott. Ni vet sånna nybakta bullar från affären med pistage i. Det är gott. Nu ska jag dra på mig en jacka och crocsen och gå ut, adjö!


Sånt man blir tårögd av

Godmorgon!

Igår drack Eric för mycket alkohol och spydde. Därför ska han inte på vattengympa med mig och Susanne idag och inte heller ska vi gå ut ikväll som vi hade tänkt. Vi får helt enkelt fara till Hanna och käka och vara där tills dom far ut och då går vi hem. Men det känns skönt för vi är lix trötta vid 10.

Nu ska jag dra på mig lite kläder och gå ut med Urax. Sen ska jag spela massa gitarr och sen blir det vattengympa.

Igår bakade vi kladdkaka men idiothanna sa att Eric skulle he ugnen på 225 grader men Idioteric hedde på 250. Eftersom det ska vara 160 grader blev den jättebränt och vi kunde bara äta lite i mitten. Vilket slöseri alltså!

Ny hårfärg

Sådärja, nu har jag färgat håret. Eric också. Det var hans färg men eftersom han har så lite hår och jag med numera så räckte det till båda. Suveränt! Mörkaste brun som nästan ser svart ut.

Idag var vi alltså på stan och jag hittade ett par svarta jeans på Rut m.fl som jag köpte. Sen hittade jag ljusgråa, chockrosa och mörklila jeans på H&M men för ynka 200 men dom fanns inte i min storlek, sopigt. Alltså det var tre olika jeans, inte samma. Ja. Jag vill i alla fall ha alla och jag hade köpt dom om jag hade kunnat ha dom. Får väl gå tillbaka senare helt enkelt.

Nu ska vi göra oss tjusiga för om en dryg timme ska vi fara. Vi ska träffa Hanna och Sandra och käka middag och snacka skit och sånt. Hejsvejs!

Pappahumor

Igår var vi, jag, Eric, mamma och pappa, på Ica Kvantum efter buggen. Vi gick runt var för sig och sen träffades vi vid lösviktsgodiset (som det för övrigt var extrapris på). Då verättade pappa vad han hade gjort.

Det stod en äldre kvinna och tittade på ett papper med recept (hon hade det i händerna och hade det kanske 30 centimeter från näsan. Och hon stod böjd över det. Om ni fattar). Brevid stod hennes son och tittade på ett annat papper med recept. Efter att ha stått och studerat dom ett tag frågar pappa:

-Ursäkta, men går ni tipspromenad?
-Ehhhm, nej. säger tanten och ser alldeles förskräckt ut.
- Nähä, för om ni gjorde det så hade jag också velat gå.

Tjockisförklaring

Vad arga alla blev över min lilla teckning. Men alltså, jag är 1,79 centimeter lång och har breda axlar och höfter. Även om jag är smal så ser jag stor ut. Okej? Alltid alltid alltid känner jag mig stor eftersom jag är huvudet längre än många och dessutom bredare. Nu påpekade jag bara att jag fick känna mig ligen och smal för en gångs skull och då tycker folk att jag ska söka hjälp för att jag har en snedvriden syn på min kropp. Men nej, det har jag inte, jag har en spegel.

Förresten så har jag ingenting emot människor med "några extra kilon". Däremot när människor är så stora att de med all säkerhet inte kan ta hand om sin hygien tycker jag det har gått lite för långt med ätandet.

En tjock en

Idag i duschen på Iksu fick jag känna mig liten och smal för en gångs skull. Brevid mig stod nämligen Susanne som är väldigt tjock. Nejmen, skämt åsido, en tant stod brevid mig och hon var lite rund. Jätterund faktiskt. Jag har ritat en liten teckning så ni ska få se ungefär hur vi såg ut i förhållande till varandra.



Träningen var väl sådär. Jag hörde aldrig vad instruktören sa och det gjorde att jag inte hängde med. Sen fick jag ont i knät vilket jag aldrig fått förut. Lite skrämmande. Måste träna upp mina knämuskler igen!

Drömmar

Förbannade jävla dator. Här har jag skrivit ett intressant inlägg och så försvinner det. Suck och stön och pust. Hur som helst stressade jag som ett djur tidigare idag men sen kom jag på att jag var en timme tidig.

Jag drömde om Björn Gustafsson inatt. Han var trevlig minns jag.

Sen drömde jag att jag var en katt eller nåt annat djur som bodde på en bondgård. Bonden var elak så vi bestämde oss för att rymma. Alla djuren alltså. Det var mest synd om dom små kycklingarna för dom kunde inte springa så fort.

Om ett tag ska jag fara och h'mta Susanne för vi ska fara på Iksu och träna. Idag ska vi testa step muskel. det var en medveten särskrivning det där förresten. Jag tänker att dom menar step, muskel. Men det kanske heter stepmuskel. Jag vet inte. Spela roll.

"Lite kläder"

På fredag kanske ska ska fara på stan för jag skulle behöva ett par byxor. Jag har bara mina svarta jeans och ett par vita jeans men det är allt. Sen har jag trekvartsbyxor också men dom är inte direkt nån hit att ha på vintern. Mjukisbyxor och sånt räknar jag inte med för dom är inte så värst snygga. Mina tjusiga randiga jeans är heltrasiga i dragkedjan så dom går inte att ha längre. Tänk på alla storbloggare som klagar att dom inte ha nå kläder. Vilka lögnare va?! Dessutom svänger dom förbi på stan på vägen hem från skolan för att "se om dom hittar något". Vad kommer dom hem med då? Jo ett par jeans, två par shorts, en tjocktröja, tre linnen och så lite småsaker som armband, skärp och örhängen. Det är väl inte lite? Det är ju sånt man får gå i timmar och leta efter. För att inte tala om vad det kostar. Vissa har det lätt.

Stockholmsweekend

I fredags när alla hade slutat skolan/jobba åkte vi, jag, Eric, mamma, pappa, Anna och Urax, ner till Stockholm. Min morfar fyllde 70 år förra veckan så då åkte vi ner för att fira honom. Eric åkte och hälsade på sin familj. Mammas bror med familj var också där. För att vi skulle rymmas var vi på landet istället för där dom bor. På lördagen spelade vi bowling och minigolf. På söndagen for min familj hem till Erics mamma och hälsade på men det har jag ju redan skrivit om. Här är lite bilder. Dom är inte snygga på nåt sätt och det tror jag inte heller.

Höga Kusten-bron

Tina bowlar

Joakim spelar minigolf

Monicas suveräna biskvier

Rätt stor tomt

Uggs

Är det bara jag som tycker att Uggs är skitfula? Jag tycker dom liknar mina dunsockar.Om folk har dom inomhus som mysskor skulle jag förstå det men att skutta runt i dom på stan eller i skolan är väl ändå att ta i. Stockholmarna klagar på crocsen som finns i alla möjliga fina färger men Uggsen gör ju inte ens det. Dessutom kostar dom satan.


Äntligen sovdags!

Fy tusan vad trött jag är. Vi har sett Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik och nu är det dags att krypa till kojs. Jag är snorig och känner mig sjuk. Imorgon är det vilodag från träning och det behövs kan jag lova.

Förresten så är jag nog klar med CSSläxan som ska in på söndag. Jag är så glad för det är så roligt när man lär sig något nytt och när det blir rätt! Jag ska gå igenom det imorgon och se så jag inte missat något bara. Sen måste jag göra gitarrläxan också.

Men ja, nu ska jag be Eric massera min rygg lite för det känns som att jag har en muskelknut och sen ska vi sova, godnatt!

Bilder




Leverans

Titta vad jag fick idag! Min leverans från Gratisgodis. Om ni vill bli medlemmar där så använd den här länken så jag får lite poäng eller så. Helt gratis alltså. Jag har fått hem trosor och c-vitamintabletter också. Det är bara att avregistrera sig direkt det kommer så är det gratis. Najs!


Plåster?

Igår kom en granne och ringde på. Han är kassör, tror jag, och mamma är ordförande i samfälligheten så han hämtar post här. Alltså posten till samfälligheten får mamma men det är han som ska ha den. I alla fall. Jag öppnade och Urax skällde, som vanligt, så jag hade svårt att höra vad han sa.

-Har ni någon post här?
-Plåster?

Jag förstod verkligen inte vad han skulle ha plåster till.

Snordag

Godmorgon!

Imorse när jag vaknade var jag snorig i näsan och kände mig lite sjuk. Nu känns det bättre men det är fortfarande inte helt bra. Jag måste hämta en kurslitteratursbok på universitetet idag så det är lix lika bra att fara och träna när jag ändå är där borta. Om jag känner mig dålig får jag väl kolla när Susanne tränar och duscha lite.

Nu ska jag klä mig och gå ut med Urax, sen far vi nog till Iksu. Jag har käkat en suveränt god frukost nyss för mamma handlade igår så vi hade färskt bröd och salami och sånt. Naturligtvis drack jag te. Jag har en nedrans träningsvärk idag i magen, axlarna och armarna. Det är skönt tycker jag.

Förresten ska vi käka värsta goda middagen ikväll så jag längtar nästan redan! Nej gud vad tråkig jag är, jag lovar att bli roligare. Hejsvejs!

Önskningar

Idag tränade jag och Susanne överkroppen och imorgon blir det underkroppen. Sen är det vila på onsdag men då far jag nog dit med Eric skulle jag tro. Sen onsdag ska vi köra nå aerobics. I helgen blir det vattengympa igen. Intressant.

Nu ska jag göra lite läxa och sen vill jag måla. Fast jag vill retuschera bilder också. Och bli klar med gitarrläxan. Usch, det är så jobbigt när man har saker som hänger över en och som man verkligen måste göra.

Jag känner för att sitta på ett café och äta nån chokladmuffin eller en kaka och dricka varm choklad med marsmallows och grädde och sånt. Det vore smaskigt. Synd att det inte finns ett billigt och bra café här i närheten. Eller, lika bra det kanske. Åh, vad smart jag är!

I julklapp önskar jag mig ett presentkort på ett café! Och ett sånt här kakfat från IKEA, 149 kronor.


Hemma igen

Det är så jobbigt att komma hem efter att inte ha haft till¨gång till dator under helgen. Alla mail som måste gås igenom tar ju sin lilla tid. Nu är dock det gjort och nu är jag hungrig. Idag ska jag göra läxa, det måste jag! Sen ska jag se Idol som var i torsdags. Och fara och träna med Susanne. Och retuschera bilder från Stockholm.

Jag tänkte berätta mer om Stockholmshelgen sen men igår träffades mina och Erics föräldrar för första gången. Eller, Erics mamma och syster. Det var trevligt tycker jag. Lotta hade gjort en suveränt god sallad som jag måste få receptet på. Det är säkert inget recept men. Vad hade du i? Dessutom fick vi suveränt god parmesanostspaj och det var på riktigt godare än Västerbottenspaj. Kors i taket! Hur som helst var det trevligt och inte så pinsamt som man skulle kunna tro. Pappa var ovanligt tyst men det kanske var lika bra. Hehe.

Ibland önskar jag att jag var mer som Eric. Igår kväll när vi hade sagt godnatt somnade han på två minuter, MAX! Själv ligger jag och v'änder på mig och funderar och annat viktigt i en halvtimme ungefär.

Men ja, nu ska jag käka frukost. Adjö!

Stockholmsweekend.

Goddagens!

Idag är en stressig dag. Jag vaknade 10 och kastade mig in i duschen. Sen gick jag och mötte Eric vid bussen och vi gick på Ica och köpte resgodis. Vi ska åka till Stockholm idag alltså. Meer om det när vi kommer hem. Nu håller han på med lunch och jag "kollar mailen". Sen ska vi alltså käka och jag måste packa klart och Urax ska ut och allt det innan ett för då åker vi. Innan ett alltså. Alltså vi åker innan ett, inte ett. Ja. Igår var vi ju på buggkurs och det var roligt. Synd bara att män är så dåliga på takt och sånt. Men jag dansade med lärarna och det var ju suveränt. Nu ska jag bara lära upp Eric till det. Men ja, nu måste jag leta sockar. Adjö, och ha en trevlig helg för det ska jag ha med Monicas mat!

Buggkurs

Nu ska vi iväg på bugg, adjö!

Filippa K

Jag blev så nedrans nyfiken så jag gick med en gång! Paketet kom från VK (Västerbottens Kuriren) och jag kunde verkligen inte fatta vad det var eftersom dom bara gör en tidning. Dessutom stod det "Aktas" på paketet så jag blev fundersam. Men sen när jag öppnade och såg vad det var kom jag på vad det var. Det var två urtjusiga kaffemuggar från Rörstrand fast designen var av Filippa K och dom är så snygga! Snygga färger också! Ja, alltså, jag fick dom för att jag anmälde mig till VKs läsarpanel för ett tag sen. Jag som älskar att svara på frågor tycker det är jättekul att vara med där för jag får mail där jag ska berätta om tidningen som kommit den dagen. Sen när jag har gjort tillräckligt många undersökningar får jag trisslotter eller biobiljetter eller så. Men ja, såhär såg i alla fall dom tjusiga muggarna ut! Jag längtar tills jag flyttar hemifrån för då ska jag få använda allt fint jag har samlat på mig under åren!


Skrev fel i ren iver

Ibland undrar man ju om jag vet vad jag heter.


Post till mig

Jag har fått ett sånt papper som man ska ta med sig till Ica och hämta ut ett paket. Jag har absolut ingen aning om vad det kan vara. Alltså jag ser ju på papperet vilka det kommer ifrån men vad vill dom mig? Jag har ingen aning. Jag funderar om jag ska springa dit nu med detsamma eller om jag ska ta det när jag möter Eric vid bussen. Vi får se om jag kan hålla mig så länge.

Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk i armar, axlar och rygg. Det är skönt! Tyvärr har jag ont i halsen och snorar också. Det är inte lika kul. Jag har varit ute på en långpromenad med Urax idag och då fotade jag lite. Jag iddes inte gå upp och hämta teleobjektivet så det blev mest tråkiga bilder. Jag ska se vad jag kan göra med dom sen.

Ikväll är det ju buggkurs och det kan bli intressant. Synd bara att både jag och Eric är sjuka nu. Men det kanske är lika bra så inte jag dansar snabbare än han eller så. Ja, det kan bli intressant alltså.

Min vinst!

Här är dom tjusiga glass-skålarna som jag vann! Synd att det var en sån gräslig färg bara. Hehe, gräslig. Gräs är grönt. Hehe. Men spela roll gummiboll det är en vinst!


Kontrastrika grönsaker

Morötter och rödbetor från Bondens Marknad.


JAG VANN!!!!!!!!!!!!

Imorse när jag vaknade kände jag att jag hade lite ont i halsen. Det känns som att det har gått över nu och det är ju bra för senare ska jag och Susanne styrketräna.

Nyss ringde en från Ica Maxi och sa att jag hade vunnit! Jag tävlade ju i en Ben & Jerrys-tävling för nån vecka sedan och idag på vägen till eller från träningen ska jag åka förbi och hämta min fina glasskålar. Hurra för mig! Man skulle alltså hitta på sin egna Ben & Jerrys-glass och det gjorde jag. Jag minns inte exakt men det var en blandning av Chocolate Fudge Brownie och Phish Food. Smaskens! Jag hoppas att dom börjar sälja dom men det skulle ju förvåna mig om jag har sån tur.

Snask

Goddagens!

Nu ska jag alldeles snart börja med maten. Vi ska käka kyckling- och nudelsoppa hade jag tänkt. Eftersom Anna bjöd in en extra vän så var jag tvungen att införskaffa ännu fler kycklingar. Men ja, sex eller sju personer gör väl inte så stor skillnad. Jag måste bara leta reda på storkastrullen så att allt ryms. Ikväll är det ju som sagt Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik och när det är det måste man ha något att snaska på. Därför köpte jag björnbär, hallon och vaniljglass på Ica för det låter gott. Kanske skulle haft lite vit choklad också... Jag hoppas bara att inte nån mer än jag och Eric vill smaka för då får jag ju inte tillräckligt med snask.



Nu ska jag kolla om nån spännande trafikskola har en sån utbildningskurs så pappa och Eric kan gå så Eric får övningsköra. Är ju på tiden kan man tycka.

Slapptisdag

Jag ber om ursäkt för att jag skrev vem som vinner Top Model men jag trodde det var ett gammalt program.

Idag har jag varit på Ica och handlat lite och så har jag gått en långpromenad med Urax. Sen fick jag post från Åhléns också. En sån check på 50 kronor.Det tycker jag är rolig post. Nu måste jag bara fara ner på stan nån dag och handla nåt. Men det 'är ingen brådska för det gäller ett år. Sen när Eric slutar ska jag fara och hämta honom och så ska vi handla. Vilken spännande dag! Tyvärr fyller Susannes pojkvän år idag så det blir ingen träning. Men det känns ganska bra för min kropp är trött. När vi har handlat ska jag i alla fall laga mat för idag är vi sex stycken som ska käka. Ja. Det var nog allt. Adjö!

Nej just ja, ikväll är det ju Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik. Det ska jag se.

Vattengympa

Nyss kom jag hem från ett vattengympapass med Susanne. Det var verkligen jätteroligt! Ungefär som att leka i vattnet fast att det är väldigt jobbigt. Vi ska gå på sånt minst en gång i veckan har vi bestämt.

Innan passet när vi hade bytt om så orkade vi inte släpa på båda skåpnycklarna så jag tänkte att vi låser in min så använder vi Susannes. Bara den saken att jag var ypperligt nära att låsa in min nyckel i mitt skåp. Jag hade lagt den på plats i skåpet och stängt igen när jag kom på att det inte var det smartaste man kunde göra.

Sen blev jag glad idag för att Whitney, en plus size model, vann Top Model säsong 10. Det trodde jag inte!

Snoreric

Nu kom jag just hem efter att ha skjutsat Eric till skolan och nu ringde han och sa att läraren tyckte att han skulle gå hem. Eric tänkte sjukskriva sig imorse men hittade inget nummer och dessutom var lektionen obligatorisk. Men nu ska han alltså ta bussen hem. Stackare.

Jag ska käka lite frukost nu hade jag tänkt. Sen måste jag nog ta fingrarna ur arslet och fylla i lite viktiga papper. Sen ska jag se lite Top Model och sånt kul. Och kanske göra lite läxa. Är dags för det känner jag.

Hurraträning!

Åh vad roligt det känns! Imorgon ska vi fara på vattengympa och sen på onsdag ska vi träna nåt annat. Kanske gympa eller aerobics. Vi får se. Förhoppningsvis blir Eric frisk så han kan vara med. Fast det spelar ju inte så stor roll egentligen. Vi åker ju bort i helgen så det kanske är onödigt att köpa ett kort nu när han inte kan träna på tre dagar. Fast jag har ju just gjort det. Jaja.

Nu ska jag baka en kladdkaka till Eric för det ville han så gärna ha. Och vad gör man inte för en stackare som är sjuk?

Träning!

Hemskarns vad skönt det var att träna, har ju inte gjort det sen i Juni när jag spelade fotboll en gå¨ng. Eller om det var i maj, jag minns inte. Eric följde inte med för han är sjuk, stackare. Vi började cykla lite men jag fick så ont i stjärten och framstjärten så vi slutade med det. Så körde vi lite styrketräning i en dryg timme och sen simmade vi lite och sen badade vi bubbelpool. Bubbelpoolen kunde ha varit lite varmare tycker jag. Och lite hårdare strålar.

Jag tränade i glasögon vilket jag tycker är skitjobbigt. Sen när vi skulle bada såg jag ingenting och det är ju inte heller så kul. Alla ser mina dallrande lår men jag ser ingens. Jaja. Nu ska jag gå och pyssla om lille Eric lite. Hejsvejs!

Bubbelpool

Bajset blir också rödaktigt om ni undrar.

Nu börjar jag bli lite irriterad för jag hittar inga hårspännen. Hur ska jag annars sätta upp håret? Jag vill inte gärna gå runt i två tofsar som en hund. Snart ska jag ringa och väcka Susanne. Sen åker vi till Iksu och införskaffar ett träningskort och sen ska vi träna. Susanne var ute igår och Eric känner sig sjuk så vi får väl se hur det blir med träningen. Hur som helst så ska vi bada bubbelpool. Det har jag längtat efter i flera år nästan. Nu på hösten när det är sådär lite kallt och så.

Rödbetor

Jag tycker det är lite roligt att man kissar rött när man har ätit rödbetor. Färska, kokta med smör.

Pappa är "rolig"

Jag satte mig vid datorn strax efter att pappa hade suttit här. Han hade lämnat en internetsida uppe där dom säljer tåsockar, ni vet sånna sockar som har tår, som fingervantar ungefär. Ja, hur som helst, då lät det såhär:

- Pappa, ska du köpa tåsockar?
  (Mamma skrattar)
- Näääääää
- Varför sitter du och tittar på det då?
- Jamen dom har sånt när dom kör motorcyklarna.
- Tåsockar?
- Jamen dom har ju inga sömmar. Dom är sömlösa. Som sover aldrig. Sömn......lösa. HAHAHAHAHA!

Det är ju bra att pappa tycker han är rolig i alla fall. Nu vill jag se mer Top Model säsong 10 men det finns inga avsnitt. Jaja. Nu ska jag svara på viktiga mail tror jag. Eller börja med nästa CSSuppgift. Vi får se. Annars så kanske jag spelar lite Clickomania. Adjö!

Före & efter

Några dagar oduschad och, naturligtvis, osminkad i en tröja i helt fel färg.



Efter


Tjuvtitt!

Här är lite bilder från tidigare idag. Resten kommer sen!




Spännande

Oj oj oj, hur ska det här gå? Kika in här senare så ska ni får se nåt kul.

Berrys?

Goddagens!

Nu har jag varit ute med Urax och snart ringer vårdcentralen så jag måste vänta med att gå på toa. Eric ska vara på nå nollning ikväll så jag ska ha en ensam fredagkväll i min ensamhet. Det låter väl ensamt? Egentligen vore det najs med lite Ben & Jerrys eller så men jag klarar mig utan också. Jag känner mig lite sjuk så jag måste vila upp mig inför söndag. Vi ska ju börja träna då som ni kanske minns. På tal om Ben & Jerrys. Har jag drömt eller är det sant att folk kallar Ben & Jerrys för Berrys bara för att det är kortare? Hur som helst kanske jag ska börja säga det. Nej, det är töntigt. Jag är inte så lat så jag inte orkar skriva ut det.

Jag måste fylla i lite papper idag också. Och träna lite gitarr. Och kanske börja med den andra CSSuppgiften. Vi får se. Men nu ska jag läsa min favoritblogg, hejsvejs!

Hallonpaj utan vit choklad

Efterrätten idag blev en vanlig hallonpaj. Det var gott. Fast den igår var kanske 1000 gånger godare.


911 Mysteries

Alltså jag och Eric såg nyss 911 Mysteries och den MÅSTE alla se! Helt sjukt. Jag kanske är efter men SE DEN! Alltså, det bombades i WTC, det var inte bara flygplanen. Dessutom är det troligt att det är typ Bush och sånna som har haft ett finger med i spelet. Som sagt, se den!

Gris och träningskort

Alltså Eric är så rolig ibland. Och framförallt otippad. Igår när vi cyklade hem från matchen var en kvinna ute och gick med sin rätt feta hund när Eric säger högt och tydligt (så att hon hör men han tror såklart inte att hon hör):

-Kolla grisen!

Alltså jag kunde knappt somna igår kväll för jag låg och tänkte på det där och skrattade. Och det roligaste var att han bara konstaterade att det var en gris, fast det nu var en hund. Han tyckte inte alls att det var roligt. Ja, det var kul.

Jag och susanne har i alla fall best'ämt att vi ska köpa gymkort på söndag. Konstigt nog var båda två jättetaggade på att börja träna. Vi längtar till och med. Sjukt.

Hallonpaj med vit choklad

Alltså jag måste ju vara den glömskaste personen i världen. först glömde jag ta med kameran till fotbollen och sen glömde jag ta kort på pajen. Men jaja, fotbollen var inte så spännande så vi gick efter första halvleken. Marta hade gjort två mål under dom första tio minuterna och sen hade UIK gjort tre mål till innan halvlek. Då gick vi alltså. Det var kallt också. Så ringde Hanna så jag sa att hon skulle komma och käka paj och se Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik. Vi cyklade hem och var hemma kanske 19,40. Då hetsgjorde vi pajen men den är busenkel så det gick bra. Man rör bara ihop

150g smält socker
1,5 dl fiberhavregryn (om man vill ha det lite nyttigare och mer tuggmotstånd (och jag tycker det blir godare) annars tar man mjöl)
1,5 dl mjöl

Sen kastade jag i en påse frysta hallon från Euroshopper. Men först hedde jag såklart ut degen i en pajform. Sen på med bitar av vit blockchoklad och så in i ugnen typ 200 grader tills den ser klar ut, kanske 20 minuter eller så. Sen rev vi lite vit blockchoklad över också. Suveränt gott kan jag lova! Servera med vaniljvisp eller vaniljglass.

Inga djur

Vi struntade i djuren idag för vi kom på att mamma har den där grejen så man kan parkera gratis. Eftersom vi kommer missa en del av Idol ikväll ska vi spela in det och se det kanske klockan nio. Jag tänkte baka en paj också. Det kommer bli så suveränt god ska ni veta! Jag ska vi sa sen. Nu ska vi nog börja göra lite mat. Hejsvejs!

Före - Efter

Imorse testade jag tandkrämen och tandborsten som jag fick från Buzzador.  Jag vet inte om jag ser någon större skillnad. Avgör själva. Tandkrämen heter i alla fall Pepsodent White Now.

Före:


Efter:

Fullspäckad dag

Goddagens!

Idag blir det en spännande dag förstår ni! Nu ska vi gå med Urax en sväng, sen ska vi slappa lite. Sen ska vi fara på Maxi och handla. Sen ska vi cykla upp på Universitetet och titta på djur för det är nån dag där där man får kolla på djur och sånt. Jag tänkte att stockholmareric ska få se hur det går till i jordbruket. Sen är det derby mellan min gamla klubb Umeå Södra och UIK. Eric måste ju få se Marta IRL som man säger. (Om morfar eller mamma eller pappa eller nån annan lite äldre eller Susanne läser det här så kan jag berätta att det står för "In Real Life" och betyder "i verkligheten", alltså inte på tv eller så.) I båda klubbarna spelar folk som jag har spelat med genom åren och det är ju roligt. det kostar bara ynka 30 kronor för vi är ju studenter, det är najs!

Jag ska ta med mig kameran och fota lite så ni får se hur mycket kul saker som händer här uppe i Umeå. Hej då!

Paket till mig!

Idag kom det massa kul post till mig! Det lilla kuvertet var dock till Eric från hans mamma (det var adresserat till mig). Men alltså ändå! Två paket till mig! Det ena var från Buzzador och var fyllt med tandkräm som man får vitare tänder av. Det verkar dock inte förstöra tänderna utan den är typ blåaktig vilket får tänderna att se vitare ut. Jag får väl ta före- och efterbild så ni får se. Dessutom fick jag en tandborste också. Om ni vill bli medlem på Buzzador (man får hem saker som man ska testa och visa för sina vänner och sen svara på ett frågeformulär om det) så blir ni det här. Kostar alltså ingenting och är supersmidigt och bra! Man får såklart välja vilka saker man vill testa.

Det andra var från tyskland men mer om det får ni inte veta.



Se vilken hög hög det blev!



TYSK CHOKLAD!

Mitt hår

Såhär såg jag ut i håret när Sandras syster hade fixat det. Hehe det ser ut som att jag har kanintänder på första bilden men det har jag inte. Jag har ganska vanliga tänder.




Björn Gustafsson har hamnat fel

På morgonen när jag har startat datorn läser jag mailen och såklart alla bloggar som jag prenumererar på genom bloggkoll. Sen känns det som att jag är klar med datorn men som vanligt har jag glömt att blogga själv. Ja, så det ska jag göra nu. Nu innan jag började skriva det här så retuscherade jag en tjej till så nu har jag gjort sju av tolv. Jag hade tänkt mig att bli klar idag. Nu hade jag tänkt tipsa om en bra låt men jag hittar den inte på youtube så det blir ingenting av.

Sen såg jag idag att allas vår älskade Björn Gustafsson dejtar nån tant. Han som kan få vem han vill väljer en som är fyra år äldre och som dessutom är på samma bild som en ölflaska. Han är ju nykterist! Kolla
här bara! Jag är upprörd!

Här sjunger hon. Lyssna på s:en, hon väser.


Smart tips

Dagens smarta tips. HÄR!

Halepop

Godmorgon!

Idag är en trött dag. Jag vaknade när Eric gick upp och så har jag legat och läst en hästbok. Nu börjar jag bli hungrig så jag ska käka frukost snart. Sen måste jag ringa vårdcentralen idag också. Det får jag inte glömma. Fast något jag har glömt är vad jag ska fråga om. Jag får kolla upp det.

Hehe, mamma har skrivit upp fakta om det där nya Halebopgrejset, bara den lilla detaljen att hon har skrivit Halepop.

Hello Saferide - Anna

Jag avgudar verkligen Annika Norlins låtskrivande! Lyssna!


Bilder på Sandra

Nu har jag tagit fingrarna ur arslet och retuscherat några bilder på Sandra. Här är dom hon har sagt att jag får lägga ut.





Hehehe


Godmorgon du fina blogg

Godmorgon!

Idag ska jag alltså retuschera bilderna som vi tog igår. Fast först ska jag äta lite frukost.

Jag tycker att vissa personer är lite komiska. Igår till exempel var det en som skrev "Godmorgon" till mig i en kommentar. Eftersom jag är så snäll så svarar ju jag på alla kommentarer och så även denna. När jag kom in på hennes blogg så ser jag en massa folk som har skrivit godmorgon eller liknande till henne. Då har hon alltså gått in på massvis med bloggar och skrivit exakt samma sak till alla bara för att synas. Komiskt. Fast det är roligare med sånna som skriver "Fin blogg" som också skriver det till massa folk. Dom kan ju inte mena det. Tror jag i alla fall. Fast jag tar åt mig i alla fall för jag tycker min blog är fin. Finast av alla faktiskt.

Fotografering

Nu har jag varit och fotat tolv olika tjejer/kvinnor med Åsa. Hon köpte med sig massvis med fika och godis hit så vi har fikat och kollat igenom bilderna. Förhoppningsvis blir dom nöjda med resultatet. eftersom jag är så oerhört duktig på att retuschera bilder så ska jag få göra det åt Åsa också. Det är 386 bilder exakt. Jag har i alla fall något att göra imorgon. Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova för vi var ju uppe åtta imorse. Adjö!

Död

Jag dog nu. I Sims alltså. Eric måste vara dålig på att spela. Fast alla blir ju i och för sig gamla och dör. Men ändå. Dessutom fick vi inte döpa vårt adoptivbarn så det heter Allan.

Äcklig gubbe!

Goddagens!

Idag kring tio var jag och Eric på stan för då "öppnar" Bondens Marknad. Vi köpte lite lök, morötter, majrovor. tomater och blomkål. Sen vandrade vi runt på stan och kom hem nyss. Jag införskaffade två helt vanliga lite längre linnen, eller baslinnen som det numera heter. Eller basplagg kanske man säger, jag vet inte. Jag fick Eric att köpa ett supersnyggt armband till sig och sen köpte han en tjocktröja också. Jag får väl ta och fota det så ni får se. Sen köpte vi lite bacon också så vi kan äta det och blomkå¨l ikväll till middag. Det är gott. Jag ska förresten och fota halvnakna tanter ikväll. Det kan ju bli spännande.

Förresten så var det en gubbe som luktade så himla äckligt på Hemköp idag. Jag trodde jag skulle kräkas. Att vissa inte har vett att tvätta sig!

Snygga träningsbyxor!

Om jag var liten och smal skulle jag ha sånna här byxor på mig när jag var ute och sprang eller tränade på gymmet. Kostar drygt 700 på Peak Performance.

Sims 2

Idag skickade jag in min första uppgift i CSSbaserad webbdesign. Det var skönt för nu kan jag ägna mig helt åt gitarren i kanske en vecka. Fast om jag känner mig själv rätt kommer jag börja med nästa uppgift imorgon.

Eric har ehm, köpt, The Sims 2 så det spelar vi nu. Vi har gjort oss själva och jag är cool men Eric ser ut som en tönt. Det finns typ inga snygga herrbyxor utan alla var jättehöga i midjan. Sen envisades han med att ha en välklippt skäggfrisyr också vilket han inte har i verkligheten. Lika bra det.

Mahjong

Erics nya dator är faktiskt ganska rolig. I alla fall när jag får sitta där och inte han. Jag brukar spela Mahjong för det är roligt. Jag gillar sånna där kluriga spel. Clickomania är ju det också. Såhär ser Mahjong ut om ni undrar. Hej då!


Jag vet fortfarande mest

SLÅ PÅ TVN PÅ 2AN FÖR NU ÄR DET "VEM VET MEST"!!! Utan nån himla reklam också eftersom det är på 2an. Det är bra.

Tjuvlyssnat

Läste den här på Tjuvlyssnat nyss. Så roligt!


Pendelbuss i Östergötland

En kostymklädd man med sliskig frisyr ~35 mottar ett sms medan han sitter och spelar tetris på sin dyra mobiltelefon. Han ringer därefter ett samtal till vad som visar sig vara en blomsterfirma och förklarar med bestämd och hög röst...
Mannen: Jag vill beställa en bukett. Nej, snåla inte. 300 kr får den kosta. Det ska stå: Grattis till examen, från storebror. Ikväll, nej, den måste levereras ikväll.
Han lämnar mottagarens adress och sitt personnummer osv. Mannen ringer ett nytt samtal, med helt förändrad röst (som om han talar till en liten gullig hundvalp).
Mannen: Heeej lillebror! Grattis! Jag visste att du skulle klara det. Har du fått några blommor från stooorebror då? Nähä? Vad konstigt. Jag beställde ju i helgen, hoppas verkligen att de skärper sig.


Ett paket till mig!

Nu nyss kom posten och äntligen fick jag paketet jag väntat på i några dagar. Titta så skoj! Kurslitteratur alltså.




Idiotjag

Ibland hatar jag mig själv så himla mycket så jagvet inte vad. Nu är en sådan gång. Jag hade gjort värsta grejen i Photoshop och sen stängde jag ner i tron att jag hade sparat det som .jpg och tryckte att jag inte ville spara det som ett Photoshopdokument OCH SEN HADE JAG INTE SPARAT DET! Idiot!

Lika som bär?

Herre min gud alltså! Idag när jag var ute med Urax var det någon som ropade "Hej Nina!" från andra sidan vägen. Jag kikade upp och såg min gamla lärare som jag hade när jag gick i fyran och femman. Hur i hela friden känner hon igen mig? Jag ser väl inte ut som då? Inte det minsta hoppas jag. Om ni har kollat under kategorin "Bilder" så kanske ni har sett att jag såg ut ungefär såhär.






Likt?

Nyårsraketer

Nu har jag kommit på vad folk gör när dom skjuter raketer på nyår. Dom försöker skjuta upp det nya året. Hehehe!

Shopping!

Klänning från Ellos, 99 kronor! Jag brukar aldrig beställa på internet för kläderna passar aldrig men den här satt perfekt! Nu ska jag bara införskaffa ett par vita leggings.



Maxi köpte jag två fingervantar för 10 kronor styck, ett kap!

Kantareller

Eric har ju ingen koll alltså. Han gick till bussen som vanligt men sen 20 minuter senare ringde han och sa att jag måste skjutsa honom. Då har han inte kollat så att bussarna går "som vanligt". Alltså, han brukar ju börja en och en halv timme tidigare. Ja, men nu är han på skolan i alla fall.

Idag hoppas jag att min gitarrbok kommer så att jag kan börja med läxorna. Man ska ju spela in när man spelar och sen skicka det till fröken. Det är egentligen ingen panik med tiden men det är ju najs att ha det bortgjort tycker jag.

Mamma tyckte att jag skulle följa med och plocka kantareller idag men jag iddes inte. Jag ska göra läxa nu och duscha och sen ska jag handla. Dessutom regnar det lite och då vill jag inte ha med mig kameran. Och att sitta i skogen i flera timmar utan kamera är ju inte så roligt. Det där med att plocka kantareller får mamma och Urax sköta. Visste ni förresten att Urax kan söka efter kantareller? Och hitta också såklart. Det ni!


Skogsmulle

Eric har inte kommit hem än för det är nollning. Idag skulle dom tydligen på hajk vid Nydalasjön. När jag pratade med honom halv åtta hade han inte fått nån middag. Han måste vara vrålhungrig. Hans dator har kommit också och jag skulle vilja öppna den. I och för sig är den ju adresserad till mig. HEHEHE.

Nu ringer han och ska hem. Hej då!

Bilder







Hästar

Åh vad jag älskar hästar! Idag när jag var ute med Urax så stod jag och klappade och fotade hästarna jättelänge. Dom är ju så fina! Jag skulle vilja ha en egen häst men det har jag varken tid eller råd med. Men sen när jag är gammal och rik så ska jag ha en häst. Eller två. Bilder kommer sen.

C-N0lla

En sån här tjusig fluga måste Eric ha på sig varje dag i skolan.


Goodiebag

Hurra för mig! Jag fick en goodiebag av Eric nyss. Är han inte snäll så säg?! Titta så fint.



Vimmelbild

Hehehe, kolla vad jag hittade. Hon som fotade var väldigt kort, därav dubbelhakan. Jag vet inte varför jag ler sådär fånigt heller. Förresten är Sandras namn fel, hon heter inte sådär.


Efterrätt

Haloj!

Idag börjar skolan för min del. Alltså, det verkar inte vara några uppgifter än men jag har registrerat mig och sånt. Nu ska jag beställa en bok som jag måste ha. Den andra får jag låna på bibblan nån gång. Tyvärr verkar den vara upptagen. Intresseklubben antecknar. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Det är fint väder.

Förresten! Jag åt värsta goda eftterrätten igår. Jag och Eric gick på Ica för vi saknade choklad. Jag bestämde mig för att göra något fräscht. Jag ville först ha mango och glass men mangosarna var inte mogna. Sen ville jag ha choklad också så till slut köpte jag en marabou mjölkchokladkaka, gammeldags vaniljglass, grädde och passionsfrukter. Jag smälte chokladen och blandade i grädde så det skulle bli mer rinnande. Sen hällde jag det på en skiva glass och pressade en passionsfrukt över. Chokladblandningen halvstelnade och det var så suveränt gott! tyvärr har jag ingen bild.

RSS 0.91