Startsidan

Om ett år smäller det

Nu är vinnaren utsedd. Jag tänker dock inte berätta vem det är eftersom alla mina trogna läsare har sett programmet, eller hur? Dessutom kan det finnas dom som har spelat in det för att se det imorgon. Eller så kanske Sandra i USA läser det här och får veta vinnaren innan hon har sett det på internet. Det vore ju för hemskt!

Nästa år ska i alla fall min gudsyster Jessicka vara med. Hon är en rackare på att sjunga och spela piano kan hon också. Dessutom kommer hon att vinna eftersom hon bara är 8 år då. Bilden här nedanför tog jag på henne när hon sjöng till förra årets bidrag. Jag vet dock inte vilket. Och när hon blir känd, kom ihåg att det var här ni läste om henne. Hehe.

image75

Ostkaka i ugnen

Nu har jag vispat grädde, tagit fram tallrikar och skedar och hett in ostkakan i ugnen. Om 10 minuter är det tvdags och då ska jag alltså äta ostkaka också. Alltså, jag kan inte uttrycka mig korrekt idag. Jag ber om ursäkt. Nu ska jag i alla fall börja mjuka upp soffan.

Till Sofia, jag bara måste ha sådana skor! Dom fanns ju på Din Sko men sen när jag gick dit för att prova dom var dom borta. Det är nästan så att jag börjar gråta.

Till S, jag vet att det var snyggare med båten men eftersom det inte är jag som har tagit den bilden ville jag inte ha den.

Till Carolin, varsågod! Läsning sker på egen risk.

Årets händelse!

För er som har missat det är det Junior Eurovision Song Contest ikväll. Det finns ju två numera men ikväll är det alltså TV4as. 20.00 på 4an alltså. Det, kära läsare, får ni inte missa! Jag har sett det sen det började, fast då var det ju bara på 1an, med Sandra eftersom hon är den enda av mina vänner som uppskattar riktiga program. Nu ikväll går ju tyvärr inte det eftersom hon är i USA. Men eftersom jag har ICAs "trippel chokladrippel" i min ägo så klarar jag mig nog ändå. Det sämsta av allt är dock att Eric sover över på Norrbyskär inatt så jag har inte ens sällskap av honom.Alltså, jag har blivit så aktiv med att hitta bilder på internet till mina inlägg. Det är ju lite spännande. Den sista bilden är på alla otäcka ungar som ska vara med i kvällens program. MISSA DET INTE!

(H)järntabletter

I går kväll åt jag äntligen upp den sista järntabletten. Jag fick 20 stycken, tror jag, av blodcentralen som jag skulle ta en om dagen. Sedan jag började med dom har jag bajsat svart. Väldigt trevligt måste jag säga. Dessutom har jag varit lite dålig i magen också. Men det slipper jag alltså nu! Hurra för mig!


Britney lever!

Jag lyssnade just på Britney Spears nya låt. Jag vet inte vad jag ska säga. Varför sjunger hon inte istället för att bara ha massa datagjorda ljud? Det där är inte musik. Det är min åsikt. Här kan man i alla fall lyssna på den. Det är ju inte sant hur duktig jag är! Jag kunde göra en länk utan adressen. Häftigt. Man slutar aldrig att förvånas över vad jag lyckas med.

Igår installerade jag i alla fall Sims. Det tråkiga är att det inte är så roligt att spela längre. Det kanske är därför man ska köpa alla nya Simsspel. Numera finns det ju massa H&Mkläder och grejer. Jag tycker det är lite överdrivet. Dom bara lurar pengar ur stackars små barn.

Oh no! Har jag blivit en sån fjant som skriver om kändisar nu? Fast jag hyllar henne inte direkt. Då gör det kanske inget. Hej då!


Händelser idag

Idag var jag och Eric på stan efter att han hade kommit hem från jobbet. Alltaå, det låter så seriöst att han har varit på jobbet, men det har han ju faktiskt. Hur som helst, jag fixade en av alla kurslitteraturer jag måste ha. Det sämsta är att till en kurs ska jag införskaffa några böcker men det står inte vilka. Något som däremot står är att det är viktigt att titta på dem, jag antar att man ska läsa lite, i tid. Jag måste nog slå en signal imorgon. Eric köpte nya jeans och kalsonger och så visade jag skinnjackan jag vill köpa. Han sa att den var fin så jag tror att han tyckte det. Synd bara att den inte var frän för det var det jag hade hoppats på. Jag ska i alla fall spara 800 så jag kan köpa den. Tror jag. Men när jag tänker efter måste jag ju köpa en ny vinterjacka också eftersom jag har haft den jag har nu i flera år. Den är inte så snygg heller. Jag tyckte jag såg smal ut i den när jag köpte den fast det tycker jag inte längre. Kan det vara för att jag har blivit större? Ja det är otäckt det där. Jag skulle vilja ha en sån som på bilden fast inte så lång. Jag testade en sån förra vintern men den var för kort i ärmarna. Jag som trodde att modet var långt och smalt men där måste jag ha hoppat i galen tunna. Eller så är det jag som handlar på konstiga ställen. Eller för att jag köper konstiga kläder. Hur som helst passade den inte. Jag hatar jackor.


Tjusiga blommor

Nu har jag äntligen bilder jag har tagit längst upp på bloggen. Jag är dock inte helt nöjd så jag kanske byter ut dom sen. När det blir vinter kanske jag tar lite mer vintriga bilder. Nu ska jag slänga in en maskin tror jag. Alltså, jag ska tvätta i tvättmaskinen för er som inte förstod. Hej då!

Lite att göra var ordet

En aningen redigerad lista snodd från okänd person.

Namn: Nina
Längd: 179
Skostorlek: 39
Hårfärg: Färgat mörkbrunt men nu ska jag spara på min egna lite ljusare bruna
Fräknar: Ja alldeles för många
Kär? Jamenvisst serru
Önskar du att du bodde någon annan stans? Ibland ja
Dricker du? Ja varje dag, nu dricker jag vatten
Vilket schampo använder du? Det som finns
Vilken parfym använder du? Haha, jag har faktiskt en. Ehm, flaskan är genomskinlig i alla fall
Gillar du att tvätta? Mina kläder ja, fast mest gillar jag när dom är rena
Gillar du berg och dalbana? Jamenvisst serru!

Senaste?
Låten du hörde: Av längtan till dig, det var jag som sjöng om nån undrar
Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner, jag ber andra ladda ner åt mig
Personen du ringde? Anna
Personen som ringde dig? Hanna
TV-program du såg? Nåt igår kväll
Person du tänkte på? Eric skulle jag tro

Favorit?
Mat: Det jag känner för
Favorit sak att göra: Skratta
Sport: Måste nog bli fotboll
Dryck: Fanta
Kläder: Mina mest
Serie: Helge men den är bara i VK på onsdagar

Senaste?
Boken du läste? Håller på med Harry Potter and the Deathly Hallows
Personen du fick brev av? Någon på universitetet
Personen du fick sms av? Elin
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det skulle ha varit igår men så blev det inte
Saken du köpte? Stripsmeny på MAX

Vad har du gjort idag? Dammsugit, hängt tvätt och sprungit med hunden
Var det kul? Ja, jag skrattade hela tiden
Brukar du svära mycket? Jag har nästan slutat med det
När stiger du upp på morgonen? Oftast efter att jag har vaknat
Gillar du att slåss? Jag älskar att slåss
Vad har du på dig? träningskläder
Vad ska du göra ikväll? Träna
Vad är du allergisk mot? Bananer och dryga människor
Var har du ont? I min stukade tumme
Använder du hårspray? Bara när jag ska göra mig vacker
Kan du stå på händer? Nej jag blir så rädd så jag viker armarna
Håkan Hellström eller The ark? Båda två i så fall
Salt eller socker? Salt
Gillar du ketchup? I lagom mängd
Är du glad nu? Jamenvisst serru

Spaghetti eller makaroner? Makaroner
Land du vill besöka? Alla


Gå rak i ryggen

Då tränar du mage och rygg utan att ens behöva anstränga dig.


Horoskop

Det finns inget rätt eller fel svar när det gäller familjefrågor. Förlorar någon blir det allas förlust.

Jag är intressant!

Jag tycker att jag är en väldigt intressant person. Kanske den mest intressanta människan på denna jord. Troligen är det för att jag sysslar med dom saker jag finner intressanta. Men faktiskt så kan jag förstå hur människor kan ha andra intressen än jag har, såvida jag tycker dom är åtminstonde lite spännande. Något jag verkligen inte ägnar någon tid åt är saker som slägga, diskus, kula, svampplockning, krigsspel, tv-serier, handboll, discodans, tobak och bananer.  Jag kan heller inte förstå hur folk kan vara intresserade av dessa ämnen.

Kanske tycker människor att jag är helt dum i huvudet av en eller annan anledning. Kanske för att jag spelar fotboll och innebandy. Kanske för att jag skriver dikter och låttexter. Kanske för att jag åtminstonde har kunnat alla huvudstäder i hela världen, utom några i Afrika, och att jag har som mål att lära mig alla språk som finns och bli tolk till dom. Eller kanske för att jag klär mig som jag gör. Sen finns det säkert dom som tycker det är oerhört störande att jag spelar piano och gitarr och sjunger högt och fult. Kanske är det mest störande eftersom jag verkligen tror att jag kan sjunga fint. Men det tycker jag mest är roligt, faktiskt. Nu tycker säkert folk att jag är ännu konstigare men det här är min blogg där jag skriver det jag vill. Så synd!

Regnig morgonkvist

Huvva vad jobbigt det är att gå upp 06.00 på morgonen. I och för sig brukar 06.00 vara på morgonen, men ändå. Eric skulle i alla fall till Norrbyskär eftersom han ska jobba där. Jag är glad för det betyder att han stannar längre. Vädret är kanske inte det bästa. Det har regnat så mycket att grannarnas regnmätare på 7 centimeter har svämmat över.

Jag vet inte vad jag ska roa mig med idag. Jag tänkte fara ut och springa men det hoppas jag nog över. Jag vill ju inte drunkna. Plus att vi har träning ikväll.

Ikväll när mamma kommer hem från jobbet kanske hon lägger in mina bilder och sånt! Jag eller Eric får ju inte göra det eftersom hon har en speciell ordning på allt. Hur som helst, då lovar jag att jag ska byta bort dom där otäcka bilderna överst på sidan.

Massa registreringar

Idag har jag och Eric varit på Ica MAXI och handlat till middagen. Vi ska faktiskt laga middag tillsammans. Haha! Nu trodde ni att vi ska äta en romantisk middag tillsammans igen men där hoppade ni allt i galen tunna för pappa ska äta också. Nyss drack jag en kopp kaffe med tobleronesmak. Det var gott fast jag råkade he i vattnet först så det vart masssa klumpar. Inte alltför lyckat kanske.

Nu höll jag på att missa det viktigaste. Igår hade vi ju match men vi förlorade med 0-2. Trots det spelade vi jättebra. Jag gjorde illa mig i handen och fick spela med bandage i andra halvlek. Det var roligt. Se vilken hårding jag är! Fast jag har fortfarande ont. Det är inte så roligt. Kommer inte bli innebandy på ett tag. Men då blir i alla fall Eric glad för då är jag hemma med honom. Jag ska bege mig ut och springa någon dag som kompensation fast inte idag för det är så dåligt väder. Inte för att jag bryr mig egentligen men, det är i alla fall en ursäkt. Höhö.

Om den ruskiga mördaren Tobak

När du använder tobak är det inte bara dåligt för dig själv och luktar illa för dom i din omgivning, det vet alla redan så jag tänkte ta upp fallet ur andra synvinklar. Du stödjer också tobaksindustrin och bidrar till en förstörd natur. För varje paket/dosa du köper tjänar någon, som absolut inte röker/snusar eftersom det är så fruktansvärt idiotiskt, på det och kan utöka sina odlingar. Visst, det är många som får jobb av det i många fattiga länder men dom blir också sjuka av det.

     image64           image65

Men okej, du snusar ju bara när det är fest. Vi kan låtsas att hela jordens befolkning snusar en snus i månaden. Inte en snusdosa, utan en liten pyttesnus. Det skulle innebära sex miljarder snusar i månaden. Jag räknar med sex miljarder människor även om det var 1999 och har ökat en del sedan dess. 6 000 000 000 delat på 30 dagar blir 200 000 000 snusar per dag. 200 miljoner snusar VARJE DAG! Vilken natur ska hinna ta bort dom på en dag innan det kommer nya? Och tänk på dom stackare som snusar en hel dosa per dag. Visst, du tänker säkert att jag överdriver. Men du bidrar fortfarande till det jag har räknat upp, hur lite du än snusar.

Igår läste jag ett citat från boken "Äntligen ickerökare" av  Allen Carr (han rökte cirka 100 cigaretter om dagen).  " Du röker inte för att det smakar bra, enda anledningen till att du säger att det smakar bra är för att du inte vill tro att du är så dum att du är beroende av någonting som smakar och luktar så illa ".

Tänk på det ÄCKEL!

Morgonstund har frukost i mun

Jag drömde världens mardröm nu på morgonen så jag bestämde mig för att gå upp. Jag har käkat lite frukost och varit på toa tre gånger. Om någon undrar alltså. Lilla Eric brukar sova ungefärligen 3 timmar mer än mig varje natt så han sover. Fast när han slipper mig brukar han vara uppe till fem och inte lägga sig vid tio som jag. Är det töntigt att gå och lägga sig så tidigt? Skönt är det i vilket fall och jag bryr mig inte om någon har invändningar mot det.

Om någon har lagt märke till att det inte har kommit några "Dagar med bilder" på sista tiden så är det för att mamma har formaterat om hårddisken. Hon förbjuder alla att röra något medan hon är i huvudstaden över helgen. Det innebär alltså att jag inte har en enda bild på datorn och att jag inte heller har Photoshop eller InDesign. Jag vägrar nämligen att lägga in bilder som jag inte har redigerat i Photoshop. Om någon undrar.

Bondens marknad

Imorse regnade det jättemycket men nu är det klarblå himmel. Lite lustigt. Jag och pappa började dagen med att bege oss till Bondens marknad som är i stan. Vi införskaffade lite morötter, körsbärstomater, rovor och så vidare. Bra grejer till bra priser.

Imorgon är det match som gäller och då ska vi minsann vinna! Vi måste! Jag ska minsann visa Eric att vi inte är så dåliga som vi verkar. Får väl se hur det blir med det.

Det går verkligen åt skogen med min hackning. Jag hittar inte det som jag hittade jättelätt på den "förra". Bara att fortsätta leta antar jag. Nu ska jag käka tomater. Hej då!

Svar på tal

Jag hoppade över träningen idag för jag mår inte så bra. Som tur är hade jag inte feber men jag känner mig alldeles matt. Så, till Carolin, nej dom har nog svarta kläder för att det är snyggt, som du vet. Nu ska vi gå ut med lilla hunden för jag tror att han är kissnödig. Hej då!

Ogräs nästan

Alltså om någon undrar ska jag ju byta ut blommorna längst upp mot någon/några tjusiga bilder jag har fotat. Jag känner mig inte som en blomma. I alla fall inte sånna där tjejiga blommor. Nu ska jag hacka lite tror jag.

Vilket slit!

Jag fick jätteont i fötterna av att gå hela dagen i måndags så då tog jag mina tjusiga crocs igår. Det var inte så uppskattat eftersom man ska ha svarta kläder. Det är nog första gången jag får "skäll" för att jag inte har det. Hur som helst skulle jag inte jobba idag vilket känns rätt skönt. Idag är det alltså bara en träning som ska få ta upp min ack så dyrbara tid.

Elin kanske ska börja spela foboll med oss! Det vore jätteroligt vill jag lova och eftersom så många flyttar bort nu kan det behövas lite fler folk.

Jag tänkte lägga in en bild nu men den får komma senare eftersom mamma håller på att formatera om datorn. Hej då!

Jobb på Garaget

Imorse skuttade jag upp ur sängen snabbt och smidigt eftersom jag är snäll. Mot Eric alltså. Vore ju himla elakt att väcka honom halv åtta på morgonen när han inte behöver vakna så tidigt. Jag käkade lite frukost och sen begav jag mig till Garaget för att jobba lite. Jag verkar ha blivit anställd eller så eftersom jag ska arbeta där imorgon också. Nu ska jag i alla fall äta. Hej då!

Storuman och sånt

Nu är jag hemma igen. Det var skönt att få komma bort lite från oväsendet i stan, som att jag bor i värsta storstaden, höhö. I alla fall så har jag mest löst korsord och ätit farmors utsökta bullar. I går hälsade jag på mina kusiner vilket också det var trevligt. Det är otroligt hur fort dom där ungarna växer! Snart är jag väl inte störst längre. Eller störst vill jag helst inte vara, men däremot längst. Under ser ni några fula bilder jag tog. Det störtregnade på den första bilden men det syns inte. Sen fotade jag nå humle. Sist men inte minst farmor.

Det finns nog inget mer att skriva om min vistelse i det norrländska samhället så jag får väl skriva om dagens dag istället. Snart kommer Eric och så ska vi äta middag. Alltså, nu lät det som att vi ska gå på någon romantisk restaurang men så är inte fallet. Vi ska äta med familjen. Efter det ska vi susa iväg på innebandyträning vilket han inte kommer att gilla eftersom det inte är så roligt att sitta och titta i två timmar. Men han är så illa tvungen såvida han inte vill umgås med mamma.


Otur på turen

Okej, vi vann inte igår. 0-6 blev det. Men vi spelade bra, ibland. Vi får skylla på motvinden. Jag fick två rejäla smällar i huvudet så jag är lite svullen under ena ögat och hade rätt mycket huvudvärk igår. Hemska saker. Nu är det dock bättre fast det syns inte så det är ju lite synd. Då ser ju ingen att jag har ont. Innan matchen tog vi lagfoto. Det blev lite bättre än det förra eftersom vi då bara var nio stycken som var med då.

Min blogg är inte så värst fin just nu men jag hinner inte fixa mer innan jag far. Få se om jag hinner hacka lite innan Eric kommer. I annat fall dröjer det.

Hur som helst ska jag alltså till Storuman idag om det är någon som har missat det. Jag ska åka hemifrån om ungefär en halvtimma. Har trampat sönder min laddare till mobilen så jag lånade Annas inatt. Hoppas det räcker till på måndag. Jag som har gratis sms och ville lyssna på musik i bussen. Men det blir ingenting av med det. Nu ska jag borsta tänderna och sånt. Hej då!Helgens utflykt

Imorgon åker jag till Storuman och stannar där till på måndag. Jag ska nämligen hälsa på farmor och farfar. Förhoppninsvis får jag träffa mina kusiner som också bor där. Gud vad glada dom ska bli när dom inser att favoritkusinen är i samhället!

Om det är någon som har lagt märke till det ghåller jag på att byta utseende på min blogg. det går inte alls bra. Jag funderar på om jag måste byta hela grejen för att kunna byta uppegrej. Det står att jag inte ska behöva det men det fungerar verkligen inte. Men nu fick jag en idé! Återkommer.

En hälsning till Sandra, Urax är egentligen väldigt ful, det är bara jag som lyckas fånga hans sötare sidor på bild. He..he.

Dagens dag och igår

Igår var vi och åt middag ute i skogen. Det var bara en och en halv mil utanför Umeå upptäckte jag sedan men ändå, det var skog där. Dom har byggt ett nytt hus med kanske världens finaste utsikt. Den kan ni titta på här nedanför. Sen hittar ni en bild på Urax som var olydig och sprang in i huset med smutsiga tassar. Efter det ser ni lite mat som vi åt, grillat älgkött. Sista bilden är på mina tjusiga crocs. Det kanske ni hade listat ut redan, men nu vet ni med säkerhet.Ikväll har vi match. Då ska vi bannemig vinna, det ska jag se till! Vi måste ju i alla fall få ett poäng innan säsongen är slut. Jag vet dock inte hur många omgångar det är kvar. Ett par stycken skulle jag tro. Matchen spelas på Gammlia klockan 19.00 om någon vill veta. Förresten är ju Gammliaplanen den där UIK brukar spela. Vi får nog spela där för att vi är nästan lika bra som dom. Det tror jag i alla fall.

PÅ MÅNDAG KOMMER ERIC! Jag är så glad!

Träningsvärk som heter duga

Igår när jag gick från datorn tappade jag ner min tallrik i golvet. Glas mot sten. Jag vet vad som gick sönder. Det var bara att ställa sig och sopa och dammsuga. Det var extra jobbigt eftersom jag hade så ont i låren.

Idag kan jag faktiskt gå så jag får väl skratta mig lycklig då. Jag hoppas bara att träningsvärken, som är den extremaste jag någonsin varit med om, försvinner till matchen imorgon.

Bettnessand mest

Eftersom det var en varm dag idag åkte jag och Hanna till Bettnes. Det går tyvärr inte att stava det rätt eftersom det stavas olika överallt. Men i alla fall, där var vi. Det är vid havet för er som inte vet det. Det blåste lite lagom så det vart inte för varmt. Fast vi åkte hem för att jag frös några timmar senare. Det hände inte såp speciellt mycket där, vi läste lite bok och så fikade vi. Det var faktiskt första gången jag badade där, Umeås populäraste strand. Spännande ställe det där. Jag tog kort på mig och Hanna också. Dom blev fula. Mest det på mig eftersom jag har på mig Hannas pappas gratissolglasögon. Det är dom som syns här under om ni är osäkra.


Jag var på träning nyss och det är bland det jobbigaste jag har varit med om. Om jag ens kan gå imorgon kommer jag skratta mig lycklig. Det lovar jag. Nu blir det dusch och isäng, hej då!


Toppen att jag hittade dom!

Tack för tipset Eric, nu blev det mycket bättre. Håller på med bakgrunden nu.

Jag är jätteglad idag! När jag kom hem efter träningen satte jag mig av någon underlig anledning på golvet framför min garderob. Och vad tror ni jag såg där inne i nedersta facket om inte mina två sporttoppar som har varit borta sen höstlovet?! Äntligen slipper jag den vita som nästan är gul av svett. Trevligt att ni fick den lilla detaljen också.

Det var roligt att umgås med Elin och Alex också (och Elins granne). Jag tog några bilder men dom har jag inte lagt in på datorn än. Kanske stoppar in några i det här inlägget senare. Tada! Nu kommer bilder.


Bakgrundsbekymmer

Som någon kanske har lagt märke till håller jag på att byta bakgrund. Hittils har det inte blivit så bra. Nu hinner jag dock inte göra mer eftersom jag ska träffa Elin och Alex klockan 1.

Förresten kom jag på att jag glömde lägga in en bild på ett linne jag köpte i somras. Men det var inte så viktigt för det var bara helt vanligt svart plus att det var för stort. Sen struntade jag i att visa mina nya trosor också. Dom kostade faktiskt bara 10 kronor på Ge-Kås och var hur bra som helst. Så om någon behöver nya trosor vet ni vars det finns! Nu ska jag gå och klä på mig och så, hejsvejs!

Hej du anonyma

Alltså helst får man ju skriva sitt namn om man kommenterar.

Hur som helst så fotograferade jag mina kläder och sen hedde jag in dom i Photoshop var för sig där jag tog bort bakgrunden med hjälp av trollstaven och lite pensel. Sen hedde jag in dom i InDesign och la dom på samma dokument och skrev dit texten. Hej då!

Förövrigt ska jag gå upp och läsa Harry Potter nu sen ska jag kanske sova eller så.

Minigolf och gigantmiddag

Jag, mamma, Anna och Jonny for och spelade minigolf tidigare idag. Det var roligt för jag vann! Det trodde jag faktiskt inte eftersom det gick så dåligt. Jag tog lite fula kort men dom blev fula för dom är knappt skarpa och så. Trots det tänkte jag lägga upp några bara för att bloggen ska se lite trevligare ut.

Nyss kom jag och Anna hem från Eastern Palace där vi käkade buffé till middag. Det var gott men inte alls lika gott som det brukar. Pekingsoppan var inte som vanligt och det fanns ingen Terriyakikyckling. Är lite tveksam på stavningen där. Det tråkigaste av allt var dock att han som är lik Talal inte jobbade. Besöket blir så mycket roligare då. Jag är lite besviken, märks det?

Förresten har jag bytt visningsbild nu. Tänkte bara ifall någon har missat det.


Modigt

image40

Blir ett besök senare då.

Jag var alltså på någon slags jobbintervju. Han ska ringa idag eller imorgon så ska jag fara dit på troligen lördag och testjobba. Jag hoppas verkligen inte att jag ska komma dit på fredag kväll eftersom jag har match då. Tyvärr kan jag inte åka till Storuman i helgen som jag hade bestämt. Det var tråkigt men jag får väl fara nästa helg istället då. Det ska nog hinnas med. Det är ju bara alla träningar och matcher som är ivägen. Hur som helst tänkte jag gå och fota sommarens klädinköp nu, såvida jag inte hittar något annat att göra på vägen.

Jag ska kasta skit!

Idag vaknade jag halv åtta. Men nu ska jag vänta till klockan nio innan jag ska fara. Vars jag ska tänker jag inte berätta nu. Om det går bra berättar jag när jag kommer hem.

Igår var ju alltså Sandra här. Det var roligt. Mest när vi satt vid Maxi och tog fula kort. Jag vet dock inte om hon tyckte det var alltför roligt att titta på våran match. Det var inte alltför roligt att spela heller. Helst inte eftersom domaren blåste sönder matchen. Jag brukar faktiskt inte klaga på domare men när sedan en i motståndarlaget säger "Pappa, vad är tiden?" till domaren tycker jag man har rätt att misstänka visst partiskt handlande. Vi kan omöjligt ha stått offside varenda gång. Trots det gjorde vi tre mål och spelade jättebra. Faktiskt.

Och Carolin, jag har ju fräknar överallt på sommaren, det är inte så fint. Och om du vill ha kladdkaka så måste jag hinna baka en först, sen kan du komma.

Snart blir det "mode" igen

Alltså jag tror att det är dags att lägga in bilderna på kläderna jag köpte i sommras snart. Dels för att sommaren snart är slut och dels för att jag inte har så många läsare. Är det inte tragiskt?

Match i Långtbortistan

Godmorgon! Om det inte har hänt nåt sitter Sandra just nu på bussen på väg hit. Klockan 12 anländer hon och då ska jag befinna mig på busstationen. Sen ska vi äta lite lunch och umgås lite och sen ska hon följa med till Hörnefors där vi ska spela match. Inte Sandra, men jag och mitt lag. Jag känner mig taggad så idag vinner vi nog. Kanske. Och förresten har vi hon den duktiga målvakten, nu menade jag inte att Mia är dålig, så det blir nog bra. Nu har jag nog lurat ganska många. Ni tror säkert att vi har världens chans att vinna. Men jag ska berätta sanningen. Vi ligger sist i serien med 0 poäng. Dom som ligger före oss har, sist jag kollade, 10 poäng. Men nog kan vi vinna alltid. Den som lever får se. Nu ska jag klä på mig lite sköna, slappa matchkläder. Hej då!

Fotbollsjobbigt

Idag var jag och sålde fika på Tegs herrmatch. Det var inte alltför roligt plus att det var regnigt så jag kunde inte ens sola. Jag fick dock äta hur många bullar jag ville så det var bra. Nu är jag trött och less så när jag har ätit kanske jag ska gå och sova. Fast så gjorde jag igår så jag tror jag ska vara vaken lite längre idag. Men i och för sig har vi match imorgon och jag måste hämta Sandra på busstationen innan vilket innebär att jag måste vara morgonpigg imorgon.

På herrmatchen fotade jag lite men det blev inte så bra. När dom var långt borta var dom för långt borta och när dom var för nära hann jag inte med. Skulle mest bara testa teleobjektivet. Han på näst sista bilden var bollkalle och verkade ha lite att göra. Sista bilden är på Sandra sen i torsdags kväll när jag och Hanna var där. På bilden öppnar hon Hannas paket.
Lite att göra var ordet.

Jag blev less på att göra ingenting så jag mixtrade med mig själv. Med en bild på mig själv alltså. Första bilden är hur jag ser ut, eller åtminstode såg ut igår, Sen tog jag bort lite fräknar, sen lite fler, sen hedde jag på lite läppstift. Tro nu inte att jag tycker det blev fint, för det tycker jag verkligen inte. Dessutom är det en ful bild på mig men det är ju skoj. Sist men inte minst en bild där jag tyckte, rätta mig om jag har fel, att jag liknade Victoria Beckham om man bara tittar snabbt. I annat fall har jag livlig fantasi och det är ju också bra.


Sol i norrland minsann!

Alltså det går ju inte att sola i det här vädret, det är alldeles för varmt! Jag läste ett kapitel i Harry Potter och sen försökte jag sola men sen gav jag upp. Det var också lite jobbigt att ha solglasögonen ovanpå dom vanliga glasögonen. Jag orkade verkligen inte sätta in linserna idag eftersom jag bara skulle slappa lite. Plus att jag har gått runt i träningsshorts också. Förresten ville inte Urax sola med mig coh det tycker jag var lite elakt.

Ge blod, ge liv!

Förlåt kära Carolin! Jag ångrar djupt mitt falska påhopp. Det är alltså Eric som inte vet vad han heter.

Idag var jag och Susanne och lämnade blod. Susanne fick dock inte lämna eftersom hennes blod rann för sakta. Fast hon fick sockar och fika ändå och det är det som räknas. Jag tycker att alla som kan ska lämna blod, för tänk på alla stackare som kanske dör på grund av dig! För hur mycket tid av ens liv tar det egentligen? Knappt någonting! En timme 3 gånger om året. Så, ta med dig en vän och gå dit så får ni gratis fika också. FEGISAR!

Nu ska jag snart gå upp och lägga mig och sola på balkongen. Om någon undrar alltså. Hej då!

Eländiga besökare

Just det jag glömde! Nu har det hänt IGEN trots att jag har sagt ifrån! Eric och Carro, ni måste skriva vem era kommentarer är ifrån, annars har jag ingen aning om vem av er det är. Eller om det kanske är någon annan. Hmpf!

Varmt som tusan utan sol

Idag var jag på stan och träffade Anna, Elin, Alex och kompisar. Det var jättetrevligt vill jag lova. Elin hade dock körlektion en timma mitt i så jag var tvungen att underhålla Alex. Han ville införskaffa en billig dricka så vi vandrade till Ica Gourmet. När vi kom till kassan sa han att han skulle sköta snacket, för er som inte vet kommer han från Tyskland. Han sa "hej" till kassören och lämnade nöjt fram sin 50lapp. Medan han stoppade ner växelpengarna i plånboken frågade kassören om han ville ha kvittot men det hörde/förstod han inte. "Nej" sa jag, tog drickan och drog med mig Alex. Då vänder Alex på huvudet och säger nöjt "hej då!" till en rätt så förvirrad kassör. Det var roligt.

Vi såg också på volleyboll eftersom det inte går att missa om man är i stan just nu. Jag tog några kort och eftersom Elin tyckte att en grabb var så snygg så lägger jag in kortet på honom och några till.

Jag upptäckte att Annas vän är målvakt i ett innebandylag i samma division som jag spelar i. Det kan bli skoj att se henne förlora sen. Man kan ju alltid hoppas.

Snart är det dags att äta middag för sen har jag innebandyträning igen. Hoppas bara att mina knän mår bra även efter denna träning. Hej då!


Svettandes dagen igenom

Idag var jag på stan med Sandra. För sista gången på ett år. Vi tog fina foton, visar några av mina här nere, och åt glass. Om någon vill se fler foton som jag har tagit kan ni titta på http://ninai.bilddagboken.se . Det var jättevarmt ute så vi svettades som grisar. Eftersom jag envisas med att ha svarta kläder allt som oftast var det extra varmt. Men jag klagar faktiskt inte för jag gillar när det är varmt. På tal om att svettas så svettades jag kalasmycket nyss när jag var på innebandyträning. Det var den första för säsongen och jag hade nästan glömt hur varmt det blir i innebandyoutfiten. Kanske ska visa en bild på det också.

Det är lite tråkigt att man inte kan svara på kommentarerna. Fast det är väl inte därför man han en blogg kan jag tänka. Men ni, alldeles för få, som skriver kommentarer till mig vill jag tacka med hela mitt hjärta. Nästan. Jag läste Sandras, gud vad alla heter Sandra, kåseri idag och det handlade till viss del om mig och min blogg. Jag är snart kändis!

PS. Lägg märke till att jag vet hur man gör så att det går att klicka på bilderna! Bilderna är finare om man klickar på dom så gör gärna det. Då kan man till exempel se den lilla humlan på en av bilderna.


Inget djupt minsann

Det var jättevarmt att träna idag vill jag lova. Hälften av flickorna i laget tränade i  bara sporttop men jag var minsann inte en av dom. Kan det vara för att min sporttop är vit och typ genomskinlig? Kanske det ja. Det är det ingen som vet eftersom att jag inte tog av mig tröjan. Det är ju inte sant vad fyndig jag är! Höhö. Hur som helst var det Sandras sista träning, i alla fall för det här året, men hon fick inget fika. Jag tänkte att det brukar man ju få när man ska sluta. Kanske. Inte. Sandra fick det i alla fall inte.

Jag kanske ska gå och sova nu så att jag orkar vara social på stan imorgon. Det är ju inte varje dag det är sista gången på ett år man ska träffa Sandra. Men jag får under inga omständigheter köpa något. Inte ens en glass! Det blir svårt. Men om vi inte är där så länge kan jag göra en smothie när jag kommer hem. Tyvärr börjar mina hallon ta slut och det är ju inte alltför roligt.

Nu ser man lite att hösten börjar närma sig. Det är ganska så mörkt på kvällarna. Till exempel nu, 22.00, har solen nästan gått ner. Om någon undrar. Kanske någon som bor i södra Sverige eller så.

PS. Jag börjar nästan gråta av glädje. Jag har haft 16 läsare idag! Tack alla!


Inget ljushuvud här inte

Nu ska jag snart fara på fotbollsträning. Det var minsann länge sen sist. Ungefärligen två månader. Fast jag spelade ju faktiskt match i lördags. Hur som helst så har Elin berättat för mig hur man gör för att få bilderna man laddar upp på bloggen klickbara. Alltså så att man kan klicka på dom så att dom blir större. Det var inte så svårt, mest bara jag som är korkad. Hej då!

Kors i taket!

Statistiken som visade 10 unika besökare var inte igår, det var idag. Jag läste helt enkelt fel. Men det roliga är att nu när jag tittade var det 11 stycken. Är det inte helt otroligt? Nu dricker jag i alla fall smothie. Skulle nog vara godare om jag satt utomhus men jag håller på att ladda ner Skype så det går inte. Och samtidigt håller jag på att läsa sista Harry Potterboken. Samtidigt som jag pratar med Eric på msn. Det är ju inte sant vad jag kan göra många saker samtidigt!

Inget bad idag minsann

Igår kväll ville inte datorn som jag så jag blev arg. Det blev jag dock helt i onödan eftersom inlägget publicerades trots att det stog ?sidan kan inte visas?. Vad roligt Sandra att du också läser min blogg! Säg bara till när din är klar så ska jag läsa med nöje! Och på tal om att Sandra också läser, igår slog ni rekord. Förut var mitt rekord med unika besökare 5 personer men igår var det 10! Är det inte helt otroligt. Det kanske inte är så många om man jämför med sånna toppbloggare som får 100 kommentarer till varje inlägg, men för mig är det mycket. Jag är nöjd. Fast är det inte lite tragiskt? När jag skriver om mitt liv och om sånt jag tycker är roligt är det knappt någon som läser, men så fort jag börjar som alla andra skjuter statistiken i höjden. Jag som trodde att det fanns tillräckligt med modebloggar, men ack så fel jag hade. Vi får väl se om statistiken håller i sig.

 

Idag skulle jag, mamma och pappa fara och bada. Det ska vi inte längre. Vinden är lite kall så då är det bättre att fara en annan dag. Själv tycker jag att det var ganska skönt eftersom jag har träning ikväll och man blir så slö av att ligga på stranden. Fast när jag tänker efter har jag träning imorgon och på torsdag också så det kanske inte hade spelat någon större roll. Idag mitt på dagen när det är varmt ska jag förresten göra en smothie!


Oj vad jag är effektiv idag!

Hej kära vänner! Nu har jag fotat det jag köpte idag, förutom glassen. Dessutom visar jag en härlig bild på mina skor som jag ska ha till klänningen jag visade tidigare idag. Dom på bilden är dock inte mina utan jag snodde bilden från internet. Mina är alltså svarta och mycket snyggare!

 

När jag var hos mormor läste jag ett recept på smothie som jag tyckte lät gott. Så idag på vägen hem från stan cyklade jag förbi på Ica och köpte frysta hallon. Jag är mycket nöjd med resultatet och tipsar er att testa det. Jag tror det passar bäst en varm sommardag, ungefär som idag, men klantig som jag är glömde jag bort det och gjorde det nyss istället. Men gott, det var det!

 

2 dl vaniljyoghurt

2 dl hallon

1dl apelsinjuice

1 tsk honung (Honungen blev som en klump i botten så den ska jag strunta i nästa gång. Det  blev inte osött utan.)


image39


Här börjar min modeblogg, utan mode.

Nu är jag irriterad! Jag gjorde felet att skriva texten direkt här vilket slutade med att allt försvann. Usch! Men okej, jag skriver om allt. Egentligen var det inte så mycket men.

Nu har jag alltså börjat med min så kallade modeblogg utan mode. Vissa saker kanske är mode men långt ifrån allt. Jag orkade inte fota idag så jag tog bara med dom saker som jag hade kort på eller kunde hitta på internet.

Idag var jag på stan med Hanna och där köpte jag alltför mycket. Bilder på det kommer senare när jag orkar ta fram kameran.

image9

Ny visningsbild

Höhö, nu har jag bytt bild. Jag ska ha den här tills jag hittar en annan som är finare. för övrigt tycker jag att den här är rätt söt. Eller?

Snart kommer det, jag lovar!

Alltså det är inte sant hur lämmen jag är i kroppen. Jag har träningsvärk exakt överallt och jag är mör som en dödad fisk. Det är farligt att inte träna som man ska. Men nu är jag tillbaka! Från och med nu ska jag inte tjocka mig som jag har gjort i sommar. Jag har också jätteont i fötterna sen matchen igår. Jag fick skavsår av skorna eftersom jag inte haft dom på länge och så fick jag ont i fotsulorna.

Ikväll ska jag till Sandra på kalas. Det blir nog roligt. I annat fall blir det gott för vi ska äta tacos, jag var med och handlade igår, och massa chips och godis och ostringar.

Jag har inte haft tid och ork att ta bilder på mina införskaffade kläder än så jag kan tyvärr inte börja min modeblogg än. Kanske att jag ids imorgon. Då ska jag bara fara ner på stan och hälsa på csn.

Haha, på tal om matchen. Eftersom jag vill ha min piercing i när jag spelar, med tejp såklart, eftersom den typ inte har läkt än så ber jag alltid våran kapten att fråga domaren om det går bra. Igår var jag kapten så jag frågade, domaren var en liten pojke, kanske i min ålder. Egentligen inte, svarade han och såg osäker ut. Så log jag så sött som bara jag kan och sa, men om jag vill ha den endå då? Så sa han att det gick bra. Moahaha, det gäller att ha sina knep!


Underbart är kort.

Nu, mina damer och herrar, introducerar jag "Ninas modeblogg, utan mode". Jag kommer visa alla tjusiga kläder jag köper och så vidare. Förväntar ni er några "dagens outfit" blir ni dock besvikna. Jag kommer nämligen inte stå och posera i någon fånig ställning bara för att ni ska få tillfälle att skratta. Så lite har jag inte att göra. Självklart kommer det vanliga pladdret finnas kvar. Jag börjar dock inte lägga in bilder på mina nyinköpta kläder nu eftersom jag inte har fotat dom än. Kanske imorgon om jag har tid.

Hur som helst är jag äntligen hemma. Allt hade varit perfekt om Eric hade varit här. Men det är han inte. I alla fall så har sommaren varit jätterolig och allt sånt. Synd bara att vädret inte var så bra. Speciellt i Göteborg. Nu ska jag fortsätta redigera min bilder, hej då!

RSS 0.91