Startsidan

Dita von vadå?

Nu ska vi snart fara och käka middag hos några. Dom är trevliga så det ska bli roligt. Sen har jag blivit lovad att få se på Idol. Annars hade jag i och för sig inte följt med men. Ja. Jag har gjort nästan all tyska så resten hinner jag göra imorgon efter matchen eller på söndag. Fast min mor tycker att jag ska hjälpa till med adventspyntningen. Jag tycker inte det är så roligt för lådorna med alla grejer ligger högst upp längst in överallt. När jag blir stor ska jag ha ett rum där jag förvarar alla julsakerna så att jag lätt hittar dom.

Jag spelade mot en person på Betapet som sa att det blir svårare ju kortare spel man kör. Det hade jag ju kunnat räkna ut själv men så långt har jag aldrig tänkt. Det är nog därför álla föruom jag som vill spela hetsspel har hög sån rankning. Men jag orkar inte sitta med samma spel i en halvtimma. Det tycker jag är lite för länge. Men jag får väl finna mig i det tills jag har vunnit lite mer. Eller i alla fall fått upp rankningen.

Förresten, heter hon Dita von Teese? Har hon alltid gjort det? Är det bara jag som har fått för mig att hon heter Dita von Reese?
image250

Rolig morgonkvist

Min pappa är roligast i världen, tycker han själv i alla fall. Varje morgon den här veckan har han väckt mig genom olika slagkombinationer på min dörr och sedan frågat "hörde du vilken låt det var?". Imorse bankade han massa sen sa/skrek han:

-Det där var ett trumsolo prinsessan! Kände du att du låg på en ärta?
-Va?!
-Kände du att du låg på en ärta?
-Va, nej?
-DÅ ÄR DU INGEN PRINSESSA!

Sen gick han skrattandes därifrån. Jätteskoj. Nu ska jag äta frukost, hejsvejs!

Camillas dag

Jag har fortfarande inte gjort någon tyskaläxa. Jag måste nog spärra den där Betapethemsidan så jag får något gjort. Inte för att jag vet hur man gör men. Nu har jag i alla fall vunnit tre matcher. Två av dom var mot Camilla, på hennes födelsedag till på köpet. Oj vad hon ska vara ledsen. Förresten, grattis! Jag sa ju det imorse vid tolv, alltså inatt, men det skadr ju inte att säga det igen.

Imorgon ska jag ägna dagen åt tyskan och jag får under inga omständigheter spela Betapet innan den är klar! Så, nu har jag det skriftligt till och med.

Nu är jag trött och lite hungrig så jag ska käka lite och sen sova. Intressant va?! God natt!

Betapeta

Alltså Betapet är ju farligt! Tror ni jag har fått gjort någon läxa? Nej, rätt gissat. Men jag måste faktiskt göra lite tyska idag. Ska bara spela lite först. Hehe. Det enda tråkiga med spelet är att typ ingen vill spela med mig eftersom jag får så dåliga bokstäver. Det syns tydligen. Jag förstår inte hur det där fungerar. En gång till exempel låg jag och hon/han jag spelade mot lika på typ 45 poäng. Sen helt hux flux så leder hon med flera hundra. Det är ju inte rättvist. Och allt detta bara för att jag får så dåliga bitar. Hmpf! Men ja, nu ska jag spela. Si ju lejter!

Borttappat

När jag var hos Camilla i söndags spelade vi Betapet. Jag tycker om att spela Alfapet så då gjorde jag en användare på www.betapet.se så nu kan jag spela när jag vill! Men det är inte så roligt för jag förlorar bara. Om ni undrar varför så kan jag berätta att det är för att jag bara får dom sämsta bokstäverna. Alltså inte för att jag är dålig för det är jag ju inte. Jag är bäst. Om det är någon som missat det.

Nu ska jag spela och sen ska jag läsa lite i min kurslitteratur "Digital bild- och fotobehandling" och se om jag kan lära mig något nytt. Sen måste jag göra tyska också. Och sen blir det träning ikväll. Jag är verkligen peppad! Förresten såp har jag tappat mitt nya fina svarta nitarmband nånstans. Det måste ha hett upp sig och ramlat av. Hoppas det ligger här någonstans. Hejsvejs!


Listus

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på:
01: Din mamma
02:En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig:
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Jag kramade en muffin för att jag är så jävla snygg. Där satt den!

Jag var bättre förr

image249Jag kom just hem från hallvakten vilket betyder att jag slapp en och en halv timma! Jag hann göra en tredjedel av tyskainlämningen också vilket var bra. Men jag skulle tro att den går fortare att göra med internet istället för ordbok. Snart ska jag nog krypa ner i min sköna säng och läsa lite men först måste jag kika runt lite i internets underbara värld.


Ibland brukar jag fundera. Det gjorde jag för någon dag sedan. Då kom jag fram till att det måste vara tråkigt för mina nytillkomna läsare att dom inte har fått ta del av alla mina fyndiga idéer och tankar. Fast det är ju i och för sig bara att trycka lite på kategorier och olika månader så hoppar det ju fram. Alldeles i början funderade jag väldigt mycket över vad jag skulle skriva. Därför skrev jag inte varje dag utan väntade tills nåt spännande hade hänt. Det gör jag inte numera som ni kanske märker. Nu orkar jag inte ens läsa igenom det jag har skrivit. Det kanske ni också märker. Det blir lite fel i språket ibland. Men jag kan svenska egentligen så stör er inte alltför mycket på det.

Men ja. Nu ska jag kika runt lite och så. Hejsvejs!

Ny jacka

Den här tjusiga jackan fick jag av min kära mor i måndags. Den kommer från MQ och kostade 1299 svenska kronor. Rena rånet mot för vad jag brukar betala för mina jackor men jag får väl hoppas att den håller länge. Den är i alla fall varm och man slipper frysa om stjärten.

image248

Min kära pojkvän

Nu ska jag berätta om när Eric skulle diska. Våran diskmaskin värmer inte vattnet vilket betyder att man inte kan diska i den. Min far har sagt att han ska diska om vi ser till att tömma diskmaskinen som vi använder som diskställ. En dag skulle dock Eric diska. Han diskade och sen var det inte mer med det. När vi började äta på grejerna han hade diskat kände vi att det var lite flottigt och då utbrister Eric "jag hittade inte diskmedlet så jag diskade utan!". Visst han erkände, men han sa det som att det var något bra han hade gjort. "Nu du snåla lappjävel har jag sparat in en slant!" Vilken svärmorsdröm jag har hittat va?!

Intresseklubben antecknar

Nu kom jag just hem från träningarna och idag gick det faktiskt bra. På båda. På fotbollen spelade vi smålagsspel och jag och Emelie vann, såklart. På innebandyn tror jag att jag börjar komma tillbaka till min form. Förutom alla dryga skador jag har. Inga allvarliga men ändå. Typ ljumsken. Jag tror att jag har sträckt mig eller nåt men jag ska smörja med Aloe Vera Heat Lotion ikväll och se om det blir bättre.

Jag har bytt hallvaktstid också om nån bryr sig. Istället för torsdag samma tid som träningen är så har jag imorgon kväll sent. Men det är bra i och för sig eftersom jag har tre timmar att göra läxa på. Det sämsta är att jag missar träningen med dom där barnen jag tränade med förra veckan. Jag missar ju fotbollsträningen imorgon på grund av tyskalektionen så det var lite synd. Men men.

Nu kände jag att jag skrev ett sånt där roligt inlägg igen. Verkligen. Men imorgon lovar jag att berätta om när Eric diskade. Det var roligt vill jag lova. Jag tror inte att jag har skrivit om det förut. Det vore ju lite dumt. Men ja, då får väl dom som har läst det stå ut. Nu ska jag i alla fall göra dom tre återstående sidorna av tyskaläxan till imorgon. Sen ska jag sova. Texterna får jag läsa imorgon. Hejsvejs!

Slut

Nu avslutar jag pepparkakshustävlingen. Det blev lika! Det var ju tur det så att inte Anderssons blir så stöddiga. Tack Eric och Carro för era röster och Sofia du kan ta dig i din stjärt.

Jag bakade nån slags chokladmuffins nyss men jag har inte smakat på dom. Är det inte otroligt? Men dom ska in i frysen nu hade jag tänkt. Se så goda dom ser ut! Jag la dom ute i snön eftersom dom hette Chokladfrysmuffins. Visst är jag fyndig. Hehe.

image247

Nu måste jag fortsätta med tyskaläxan. Och så måste jag ringa Anna och Sandra. Och börja fundera vad vi ska käka till middag.

Konstiga drömmar

Kors i taket. Idag ringde Eric och väckte mig trots att han brukar sova till tre och jag till tio. Halv elva ringde han. Jag drömde massa sjukt inatt med men det är inte lönt att förklara. Jag tror i alla fall att jag sover så länge fäör att jag drömmer så mycket och då får jag inte så mycket djupsömn.

Nu ska jag gå ut med återvinningen och sen ska jag göra lite tyskaläxa som är till imorgon. Ikväll ska jag träna först fotboll mellan sju och åtta och sen innebandy mellan åtta och tio. Fast eftersom jag måste ta mig till innebandyn missar jag kanske en halvtimma av den. Idag ska jag också gå runt i jackan och se om den är fin. Hej då!

Jäkta lämpligt

Jag vaknade klockan åtta imorse och åkte till stan med mamma. Först satt jag utanför hennes tandläkare och väntade och sen traskade vi iväg för att uträtta några ärenden. Jag fick en tjusig jacka som jag visar senare när jag har bestämt om jag ska behålla den. Sen kikade vi på massa annat också. Vi käkade lunch på Freja där jag aldrig har varit förut och det var riktigt gott! Vi åt grönsakssoppa med västerbottensost och så fick man hur mycket salladsbuffé och bröd man ville. Hur mycket soppa också för den delen. Och vatten/lingondricka/äppeldricka.

Nyss kom jag hem från skolan där jag hade tyskalektion. Det var bara jag och läraren där så jag kunde fråga alla dumma frågor jag har. Nu ska jag och pappa käka middag och efter det ska jag snart börja byta om inför träningen. Vilket jäkt! Dessutom måste jag ut med Urax innan träningen. Men nu är maten klar så nu ska jag käka. Hejsvejs!

HUR ROLIGT LIV HAR DU?

(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
(x) Du har varit full
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
( ) Du har ridit på en elefant
( ) Du har hoppat/ramlat/blivit nerputtad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
( ) Du har varit uppe hela natten
( ) Du har badat naken
(x) Du har minst en piercing
(x) Du har/haft en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar
(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka
(x) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i Svarta havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på internet
( ) Du har gjort en MSN äldre än du är
(x) Du har skämt ut dej ordentligt
( ) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
( ) Du har gått på en järnväg
(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
( ) Du har suttit vid datorn mer än tolv timmar i sträck
( ) Du har lyssnat på musik en hel natt
(x) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga (och för att jag ska bli smal)
( ) Du har varit utanför Europa
( ) Du har suttit vid datorn en hel natt
(x) Du har flugit flygplan
( ) Du har druckit minst två liter läsk på en dag
(x) Du har varit uppe på ett tak
(x) Du har kysst någon


Summa : 20

0-10: Du har problem, vart sitter du och trycker på dagarna?
11-17: Du verkar inte ha nåt roligt liv, men visst... det kanske duger.
18-25:Du verkar ha ett roligt, men inte allt för crazy liv.
26-34 Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland

Rösta!

Idag har vi alltså gjort pepparkakshus. Camilla tyckte att jag skulle skriva att alla ska rösta på vilket som är finast/coolast/häftigast/juligast, det man tycker bäst om helt enkelt. Först ser ni massa bilder på vårat hus.



Och här nere är bilder på Anderssons hus. Seså, rösta nu!



Yilläggas bör kanske att familjen Andersson är stenseriösa medan vi bara slänger ihop det. Hehe.

Husbygge

Nu alldeles snart ska vi fara till det årliga julpysslet. Fast som jag nämde innan så ska vi alltså inte julpyssla. Förr i tiden gjorde vi julkort och dekorerade ljus och sånt pyssel den här dagen men det har vi slutat med. Kanske för att vi har växt upp och inte tycker att det är så roligt längre eller för att vi inte har nån användning av det vi gör för att det blir så fult. Jag gissar på det sista.

Nyss skickade vi iväg salamibeställningen. 170 korvar fick vi iväg tillsammans och det var kalasbra eftersom gränsen var på 150. Duktigasara som sålde 40 korvar själv får två stycken salamisar gratis och vi som tog hand om det får och två stycken. Det avr ju skoj för oss för nu slapp vi köpa dom där två vi ville ha.

Vi har alltid limmat ihop vårat pepparkakshus med limpistol eftersom det är mycket enklare och man ändå inte vill äta upp det sen. Jo godisarna vill man såklart käka upp men det kan man ju göra ändå. Jag förstår inte varför så många tycker vi är konstiga, det är ju kalassmart! Fast i år ska vi göra som vanliga familjer och limma med socker. Här nere är det en bild när Camillas mamma och lite Camilla håller på att limma. Hej då!

image239

Nya armband

Igår fick jag veta att jag blev godkänd på arabiskatentan. Är det inte sjukt så säg? Men jag är glad såklart. Norge vann MGP Nordic och Sverige kom tvåa. Jag hade visst lite fel insåg jag. Finland var också med så det var faktiskt hela fyra länder som medverkade. Fantastiskt.

Nyss var jag och mamma på en julmarknad i Elofssonhallen. Det var skoj tyckte jag för jag införskaffade två nitarmband för ynka 30 kronor styck. Ett svart och ett vitt. Det fanns jättefina chockrosa också men inte i min storlek. Det var lite sämst.

Vid tre ska vi fara och julpyssla hos Anderssons. Det ska bli roligt för då ska jag umgås med Camilla. Vi ska bygga pepparkakshus och garnera dom och käka gröt. Dessutom blir det årets första glögg! Och pepprkakor! Mmm!


MGP Nordic ikväll!

Jag tycker om att läsa mina gamla inlägg för jag tycker att jag är så fyndig hela tiden. Det kanske ingen annan tycker och det är ju lite tråkigt. Men jag försöker att vara så rolig jag akn utan att det ska bli överdrivet. Hoppas att någon uppskattar det i alla fall. Mer än jag alltså.

Eftersom jag inte har lagt in några bilder idag så tänkte jag göra det nu så det ska se lite trevligare ut. Det var lite svårt att hitta en tjusig bild som jag inte har visat än. Men jag hittade några godingar. Första bilden är från klassresan till Hemavan i nian. Jag var som sagt inte så snygg men ach så smal och vältränad. Andra bilden är sen i sexan på avslutningsdagen. Sista bilden är en klassiker, jag och Hanna i London. Ja det var tider det. Förresten är det jag och Hanna som är överst på bilden i mitten.



Ikväll ska jag ju alltså se MGP Nordic! Det får ni inte missa! Och så ska jag äta upp resten av mitt naturgodis. Men först blir det middag, hejsvejs!

Det var bättre förr

Idag är det den 24 november vilket betyder att det är en månad till julafton och sex månader tills jag fyller 20. Är det inte otäckt hur gammal jag börjar bli? Jag tycker det räckte när jag var 15 ungefär. Inte för att jag var så speciellt snygg då men. För jag är ju världens snyggaste nu. Ja, i alla fall. Jag var ju i alla fall smal och vältränad på den tiden.

Alltså tentan skulle vara nästa vecka eftersom dom hade massa strul men så typ två timmar sent fick vi mail om att den skulle vara idag ändå. Fast vi fick till fem på oss så det var rätt lugnt. Jag var klar halv två och jag hoppas att det gick bra. Det märker jag väl när jag får tillbaka den.

Mamma var ju i Lycksele och då var hon en sväng på Dollar Store. Där införskaffade hon violgodis som är jättegott och så. Det var gott.

Nu ska jag göra några bilder pappa tog med min kamera lite finare. Får väl se om det finns nåt hopp. He he. Hej då!

Irriterande fakta

Tentan har inte kommit än. Dom har nå tekniska problem. Det betyder alltså att jag hade kunnat sova längre än jag gjorde. Nu sitter jag istället och kollar på Idolklipp på internet. Dessutom såg jag i tidningen när jag åt frukost att det inte är nåt Babben & Co ikväll. Men desto bättre är det MGP Nordic! SVTs Lilla Melodifestivalen alltså. Det måste jag se! Det är ju årets höjdpunkt nästan. Förutom TV4as riktiga Lilla Melodifestival. Alltså jag tycker det är jätteirriterande att dom på SVT tjatar under hela programmet att dom har den enda riktiga Lilla Melodifestivalen. Jag tycker dom har fel och det gör mig ännu mer irriterad. Två går ju vidare från alla TRE länder som är med. Seriöst? Hur spännande är det då?

Så, nu har jag fått skriva av mig lite. Men just ja. Jag tycker det är jättedåligt att det är Say it right som Christoffer sjunger på Idolskivan. Den låten är tråkig och man hör som inte hur bra han är. Sämst. Dom borde ha tagit What a wonderful world istället.

Arabiskatenta

Okej först. Daniel åkte ur Idol. Fortfarande, vad gör Andreas kvar? Fast jag vart ändå glad för jag vill se Marie och Amanda i finalen. Daniel kändes som det största hotet och nu är han borta. Men ändå. Varför är Andreas kvar?

Nu snart klockan nio har jag tenta. Jätteskoj. Den håller på fram till klockan ett så om nån skulle se det här behöver ni ju inte ringa eller så. Fast jag kommer i och för sig ha mobilen på ljudlös så. Men jag antar att dom flesta sover. Jag skulle också vilja sova faktiskt. Fast det kan jag göra ikväll efter jag har sett på Babben & Co och Svensson Svensson och allt det där.

Gud jag som tyckte att jag hade skrivit jättelångt men det hade jag inte. Men ja, nu ska jag äta frukost. Hejsvejs!

Filmer i mängder

Det är ju inte sant var effektiv jag är idag! Först såg jag The Heartbreak Kid, sen Fyra födelsedagar och ett fiasko, ni vet Eva och Adam, och nu ska jag se Ett öga rött. Och jag som inte ens gillar att se på film. Sen ska jag käka middag och efter det ska jag se Idol. Jag hittade naturgodiset som mamma skulle gömma tills idag. Bara det att hon glömde ta fram det innan hon fot till Lycksele. Men som sagt, jag hittade det. Men nu har jag inte tid att skriva mer, ska ju se film. Hejsvejs!

Ny design

Alltså, här sitter jag och äter pepparkakor doppade i mjölk. Det är sånna där hjärtan så först kan man hänga den på glaset så att ena rundeln blir mjuk. Sen måste man sitta och hålla i den så att resten blir mjuk. Det är lite jobbigt tycker jag. Dom borde istället göra t-formade pepparkakor som man kan hänga på glaset och bara lite inte blir mjukt. Det ska jag uppfinna. Eller nåt.

Nu håller jag på att se The Heartbreak Kid. Den är rolig! Men nu ska jag fika med Anna. Hej då!

Brevbärarhund

Idag är det Idol! Mamma köpte sånt naturgodis till mig när hon var och handlade för att jag skulle kunna äta det till. Alltså, det var jag som bad henne. Men alltså är det inte sjukt hur fort tiden går? Nyss var det ju fredag och nu är det det igen. Men inte mig emot. Jag gillar när det går fort eftersom det inte händer nåt speciellt just nu. Då kan det lika gärna bli jul. Tänk så gott det ska bli med farmors köttbullar, potatis, gravad lax och senapssås, glögg, pepparkakor, julgodis, knäck, ischoklad, farmors alla bakverk och så vidare och så vidare. Det tar ju aldrig slut! Och sen det kanske bästa av allt. Alla julklappar. Och att bara kunna ta det lugnt och gå runt i myskläder och gå ut i snön och leka. Ja, jag är 19 år och jag gillar att leka i snön.



Urax skällde på brevbäraren så då gick jag och hämtade posten och bad honom dela ut den istället. Det skötte han riktigt bra. På bilden springer han med ett brev till pappa. Han ser helt mongo ut men det är han inte. Nu måste jag studera lite arabiska, hej då!

Helg för mig

Träningen gick sämst och jag har ont i knäna. Dessutom fick jag ont i höften idag. Typ när jag spänner höftböjaren gör det ont. Jag kanske börjar bli gammal.

Men sprollirolla! Nu är det helg för min del. Med det menar jag att det inte är några träningar kvar den här veckan. I och för sig är det ju match på helgerna men den här veckan är jag strängt upptagen så jag kan inte vara med. Sen är det ju Idol imorgon och jag hoppas för allt i världen att Andreas åker ut. Eller, ännu mer hoppas jag att Christoffer kommer tillbaka men det lär han inte göra.

Jag tycker det är jätteskoj när folk kommenterar mina inlägg. Fast det är jobbigt också, speciellt när det är nya personer för då mpste jag lägga till dom som en favorit. Alltså ni vet, favoriter på datorn. Ja. Det brukar jag göra. Och just nu har jag 35 stycken bloggar som jag läser och det är lite mycket tycker jag. Ändå tog jag bort kanske fem stycken tidigare idag. Det är dom som inte uppdaterar som ryker. Om någon undrar alltså. Nu ska jag spana runt lite och sen krypa ner i min fantastiskt sköna säng. Hejsvejs!

Eva & Adam

Nu har jag just käkat middag, risgrynsgröt. Det ska man bara käka en gång om året men jag har redan ätit det två gånger. Dessutom kommer jag äta det på söndag.

Snart ska jag gå och byta om och gå ut med Urax och sen fara på träning.

image233Shit pomfritt, klockan är bara halv fem och jag är redan gå-och-sovatrött. Men det kanske bara är inbillning. Jag kanske hinner läsa lite Eva & Adam innan jag far. Ni vet dom där barnbäckerna. Ska se om det finns nån bild på dom. Sådär- Den där har jag läst och sen några till. Håller på med den sista vi har nu. Jag visste inte ens att Anna hade dom. Men det har hon alltså. Dom är rätt lättlästa för man, eller i alla fall jag, läser ut en varje kväll. Men nu ska jag gå och byta om, tjoflöjt! 

Draghund

Urax ville inte gå sist jag var ute så jag ska gå nu igen. På min lilla promenad tog jag ett litet kort på en av våra bilar. Det ligger här nere. Sen tog jag kort på Urax när han vägrade gå så att jag skulle kunna visa pappa att han inte ville gå. Det syns inte så bra för jag tittade inte när jag tog kortet.



Igår kom förresten min kurslitteratur som jag beställde från biblioteket i Nordmaling för två månader sen. Dom är inte så snabba på det där stället. Tur för mig att jag inte har behövt den.

Träningen igår var jätterolig. Det var guifs typ a-flicklag i fotboll. Vi var bara fem stycken där plus en tränare men det var kul ändå. Först körde vi styrka och kondition i en timme och tio minuter ungefär. Sen spelade vi fotboll med helt stumma ben. Det var kul. Men ja, nu ska jag gå ut. Hej då!

Pisshalka

Alltså inatt drömde jag så konstigt att jag nästan måste berätta. Jag var på nåt modelltjosan och så var jag fint sminkad fast jag hade inte så fina kläder. Sen blev jag tydligen ovän med en av dom andra tjejerna så hon började kladda smink i mitt ansikte. Typ vitt puder och läppstift. Alltså hon jagade mig så hon kletade där hon kom åt. Sen fick han som höll i det hela syn på mig och sa "Men Nina, det är EXAKT sådär det ska se ut!". Så då grimaserade jag åt den andra tjejen och hon såg ledsen ut. Det var roligt. Sen skulle jag bara gå på toa innan fotograferingen där jag skulle få ta plats nu eftersom jag var precis vad dom behövde. Det var nån slags husvagnstoalett eller nåt och allt kiss låg som i grejen man satt på. När jag skulle öppna locket kom jag åt nån annan grej så hela lådan tippade och jag halkade i kisset och skrapade mig på benen. Då blev jag arg och gick iväg för att duscha av mig. Jag gick över massa åkrar och grejer där det var massa pyttesmå sköldpaddor och hönor. Sen kom jag fram till duscharna och där växte det jättehögt gräs med sånna äckliga sniglar som finns i södra Sverige på. Och självklart massa fästingar också. Därför skulle jag hitta en annan dusch men sen fick jag sms så då vaknade jag. Kanske tur det.

Nu ska jag i alla fall gå ut med Urax. Sen måste jag plugga arabiska. Hejsvejs!

Pistepasta

Idag fick vi inte så mycket tyskaläxa. Det är lite underligt tycker jag eftersom jag nu har ända till på måndag på mig att göra den. Men det är ju i och för sig skönt så jag ska kanske vara tyst. Ikväll blir det ingen innebandyträning eftersom det är några som har tagit våran tid. Istället får man fara och träna fotboll/fys med typ 93orna och det ska jag nog göra. Hoppas det kommer fler från mitt lag bara. Men det är ju två och en halv timma kvar så jag hinner fundera. Eftersom jag missade fotbollsträningen idag på grund av skolan så känns det som att jag borde fara. Tåkigt bara att det är så rackarns sent.

Nu ska vi käka om tre och en halv minut. Nån sån pasta typ tortellini som ska ligga i kokande vatten så länge. Fast när jag publicerar det här är nog maten klar skulle jag tro. Mamma vill i alla fall ha hjälp att duka nu så jag kanske ska pallra mig dit. Hejsvejs kamrater!

Tricketritbarn

Haha titta så roligt!


image230

Hur Svensson är du?

Jag snodde den av Sofia fast sen bytte jag ut Öland mot Gotland eftersom jag inte är säker på om jag har varit på Öland två gånger.

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[/] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[x] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna (nej men min syster)
[x] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Gotand minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng.
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter på Mc Donalds
[x] Du följer Melodifestivalen.

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

20,5x3=61,5%

Glädjeväder

Alltså det är ju så skönt att sova! Det är nog det bästa som finns. Fast jag drömde mardrömmar och det är ju inte så roligt. Och så drömde jag nåt annat sjukt. Faktiskt så tror jag inte ens det är lönt att försöka förklara. Jag käkade frukost och sen begav jag mig ut på den största slätten norr om Uppsala där vi brukar rasta vår hund. Det var jättefint ute så jag blev glad. Ni vet när det är frost eller vad det heter på alla grenar och solen skiner samtidigt. Kika på bilderna här nere så ser ni vad jag såg.



Nu ska jag göra klart tyskaläxan och käka lite lunch. Sen ska jag till universitetet och sen på träning. Om jag har tur hinner jag göra lite arabiska också. Skulle kanske behövas.

Julklappar

Oj vad många spännande människor som har varit inne här idag. Det är roligt. Jag har gjort lite tyskaläxa och duschat och så och nu börjar det bli dags att sova sängen. Jag måste nämligen gå ut med lilla hunden imorgon med. Hoppas han inte spyr en massa bara. Det är lite äckligt att torka upp.

Är det bara jag som tycker att tiden går fort? Nyss var det ju en vecka sen. Men det är bra för då är det närmare till jul och tills jag får träffa Eric igen. Tänk, om en månad är det nästan julafton. Är det inte helt sjukt? Jag kanske ska image222börja fundera vilka som ska få julklappar av mig. Jag brukar inte ge till så många. Nissehanna är ju utomlands så hon får ingen. Inte nu i alla fall. Men till Sandra har jag kommit på, fast jag kanske måste byta för hon kanske blir arg. Vi får se. Sen Susanne får ingen för jag får ingen av henne. Anna kanske ska få nåt om hon är snäll. Mamma är utamlands då så henne kan jag inte ge något. Pappa kanske ska få något men då måste jag hitta något fyndigt. Sen var det ju Eric. Han kan få en puss.

Sådär, jag förstår inte hur alla kan stressa upp sig över alla julklappar man måste köpa. Måste och måste, det är bara att strunta i det så slipper man få något man inte vill ha av dom. Fast jag älskar ju att få grejer. Men ja. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag sova. Godnatt på er!

Talanger i köket

Här sitter jag och gör tyskaläxa. Nyss käkade vi en smarrig maträtt som jag hade gjort. Den var god. Som jag just skrev. Det var fisk i ugnen och potatis. Sen var det massa grejer på fisken som gjorde att det blev gott. Persilja och grädde och salt och fiskbuljong. Det skulle vara citronsaft på också men den enda vi hade var i en sån där plastcitron och den gick ut för ett år sedan så den tog jag inte.

Nu snart ska jag skutta upp på mitt rum och byta om inför fotbollsträningen. Förresten så tycker jag vi får ganska mycket tyskaläxa som man ska hinna göra på bara två dagar. Igår hade jag ju träning så då hade jag bara två timmar som jag kunde äta, byta om och göra läxa på. Efter träningen stupade jag ju isäng. I och för sig skulle jag ju ha hunnit idag men tänk om jag hade jobbat eller nåt. Nej där har hon inte tänkt till tycker jag. Men ja, jag kanske ska blogga mindre och plugga emr. Eller. Kanske. Inte. Jag föredrar att göra det som är roligt.

Men ja, nu ska jag nog gå och slänga på mig rätt kläder och sätta i linserna. Hejsvejs!

Tävling nästan

Om du har lite att göra eller för mycket att göra men inte orkar är det alltid roligt att spela spel på datorn. Oftast brukar jag spela Kungen, ni vet patiensen, eller Marble Match på Funplanet, men ibland spelar jag något annat. Idag till exempel kom jag ihåg spelet jag brukade spela typ förra året. ---->Här är en länk dit. <---- Mitt rekord är just nu 2,554 men jag var bättre förut och det ska jag vara även nu. Ni kan söka efter "ninai" så ser ni att jag inte ljuger. Jag är bäst helt enkelt. Vad fick du?

Ja, just det, jag kanske ska berätta att man ska skriva alfabetet så fort som möjligt.

Frilansare nästan

Imorse kanske vid åtta började Urax skälla. Jag ropade på honom men han fortsatte bara. Sådär ett skall per halv minut och ibland oftare. Detta gjorde det självklart omöjligt att somna om så jag ropade på honom igen och då kom han upp. Han ställde sig och tittade mot fönstret och gnällde, så smart som jag är förstod jag att han ville ut. Det märkliga var dock att mamma eller pappa skulle ha gått med honom för bara nån timme sen och jag skulle inte behöva gå förrän vid kanske halv elva. Nu kommer vi till själva grejen. Han var inte kissnödig. Han hade spytt och ville bajsa eftersom han var lös i magen. Jag är rätt övertygad om att det är benet från älgen som ligger bakom. Usch!

Snart ska jag gå en långpromenad med Urax. Det känns tungt eftersom jag är helt stum i benen efter fysträningen igår. Det roligaste är att vi nog har fysträning ikväll med fotbollen också. Brukar vara det på tisdagar eftersom det är en så liten hall.
image226
Igår var förresten min artikel som jag skrev om fotbollslaget med i Tegaren. Det är en tidning som kommer ut till alla hushåll på den rätta sidan älven här i Umeå. Södra sidan alltså. Det var ju roligt. Eller nåt.

Silverdojor

Här är alltså skorna jag införskaffade idag på Maxi. Dom kostade ynka 100 kronor! Alltså bilden blev inte så bra för jag orkade inte gå upp så jag fotade dom på en grön stol som speglar sig i dom. Men dom är i alla fall silvriga. Jag hade tänkt ha dom på nyår till min nya fina klänning. Vi får väl se.
image225

Nyskor

Oj vilken dag! Jag vaknade vid kanske halv elva och käkade frukost. Sen satte jag mig vid datorn för att blogga och kolla alla viktiga saker. Då ringde Susanne och ville träffa mig idag istället för imorgon så jag snörde på mig kläder och skyndade dit. Jag tog också med mig mina tyskaböcker för jag tänkte åka direkt dit. Vi for till Strömpilen och kikade lite. På Maxi var det extrapris på naturgodis men Susanne förbjöd mig att köpa. Vilken rackare va! Jag köpte dock ett par skor för 100 kronor där. På Maxi alltså. Det var värt hoppas jag. Men ni får se dom senare idag när jag har ätit middag.

När vi var klara åkte vi en sväng på Expo och sen hem till Susanne. Hon bytte om och jag skjutsade henne till jobbet. Då kom jag på att jag hade glömt min almanacka vilket betyder att jag inte vet vars jag ska. Alltså vars lektionen är. Så det var bara att tokköra hem och hämta den och sen till universitetet. När jag kom fram kom jag på att jag hade glömt skriva ut mitt tyskatal som jag skulle hålla idag. Skoj va? Men det gick bra ändå. Vi var bara två stycken där så jag slapp skämmas. Men nu ska jag käka, bruna bönor och falukorv. Hejsvejs!

Idag och igår

Först ska jag berätta om igår. Urax låg och sov på mina regnbyxor och då tyckte Anna synd om honom så hon la sin jacka och en kudde som våran granne har gjort på golvet. Hängde ni med? Hur som helst. Här nere ser ni hur det såg ut. Visst är han söt, min lilla kissekatt.



dom andra två bilderna är inte på Urax. Dom är på hur det ser ut i köket just nu. Mor och far styckar älg, norrlänningar som dom är. Eller, mor min är ju från Göteborg. Men i alla fall. Dom styckar förresten inte men dom delar upp köttet. Jag föredrar att inte titta för jag tycker det är lite äckligt. Dessutom luktar det ju. Huvva!

Tyskatack

Om någon undrar så vann vi matchen. Fast jag stod inte. Dessutom har jag sålt en korv idag. Till Susannes kära pojkvän. Han är snäll.

Nu har jag fått hjälp med mitt lilla tyskatal till imorgon av en trevlig tysk. Det var snällt. Då kanske jag får bra betyg. Fast man kan typ bara få g eller ig tror jag. Men sprollirolla, det viktigaste är ju att man lär sig och det hoppas jag att jag gör.

Nu ska jag kolla runt lite vars man kan åka när man tågluffar. I tyskland alltså. Jag måste ju veta värsta bra så jag kan stila för Hanna och Sandra. Höhö. Hej då!

Pärsjänner

En sak man kan göra för miljön är att hissa upp persiennerna istället för att tända massa lampor.

                     image220

Priest som inte healar

Nu har jag vaknat, klätt på mig och käkat frukost. Snart ska jag pallra mig upp och borsta tänderna och sätta in linserna. När jag förresten skriver "pallra mig upp" så menar jag alltså inte att jag ska upp ur sängen, eftersom jag inte har någon dator, som kanske vissa tolkar det. Jag ska istället upp för trappen. Om någon undrar alltså.

Nu ligger min mobil på laddning. Den dog igår kväll just när jag pratade med Eric. Det kanske inte var så konstigt eftersom jag skulle prata med honom tills den dog. Fast det konstiga var att den dog och sen kunde jag ändå skicka ett sms till honom för att förklara vad jag sa som han inte hörde. Konstigt tycker jag.

Alltså ibland blir jag ganska irriterad på vissa i mitt fotbollslag. Här ställer jag upp och fixar och donar och är snäll och svarar på alla möjliga dumma frågor dom ställer, och vad får jag för det? Gnäll, gnäll och åter gnäll! Visst, vissa undantag finns ju, bland annat Zingosandra och Vickan. Det är hyggliga personer det. Min syster brukar inte heller vara så stygg, när det gäller det. I övrigt är hon som en tomte som tar alla klapparna själv. Kanske som en Priest som inte healar. Eller nåt. Jag vet inte. Jag kanske har sett för mycket på han Björn Gustafsson och parlamentet.

Just ja, igår for jag till Camilla på kvällen eftersom mina föräldrar var på fest i deras kvartersgård och jag ju skulle skjutsa hem dom. Det var roligt. Jag fick ont i kinderna för att jag skrattade så mycket. Det är roligt.

Men ja, nu ska jag kika runt lite i internets underbara värld och sen ska jag bege mig mot matchen.

Norrlandsbuffé

Fy tusan så mätt jag blev! Jag åt upp resten av min supersmarriga paj som jag gjorde igår. Innan jag käkade skjutsade jag mamma och pappa dit där festen är och så hjälpte jag till lite där. Dom skulle käka Norrlandsbuffé och det såg inte så lite gott ut! Gravad lax i senapssås och ost och kex och massa goda frukter och grejer. För att inte tala om Västerbottensostpajen. Det är ju kanske det godaste dsom finns! Men det fick jag ju inte käka av. Här är en dålig bild på hur det ser ut. Om nån undrar alltså. Fast Norrlandsbuffé kanske inte finns där nere i södra Sverige. Synd för er!

image218
Nu ska jag göra klart tyskan i boken och sen klockan åtta ska jag se på Babben & co. Det är skoj. Hej då!

Ni har fel!

Jag och min kära syster har skrivit en låt. Det enda jag kan avslöja är att den heter "Ni har fel!". Men vem vet, om några år kanske vi är världsberömda och våra låtar spelas på radio. Kanske. Det är lite dåligt att datorn står här nere och att mitt piano är uppe för då kan vi inte spela in med pianot. Så nu har vi bara gitarr och sång. Sången är kanske inte så mycket att hänga i julgranen men det är en skämtsam låt och typ Björn Rosenström är ju inte heller den bästa på att sjunga. Fast i och för sig. Om man tar Annas bärbara fuskdator, som hon har fått från skolan, till mitt rum och så spelar vi in på den. Alltså jag är så smart! Det ska jag föreslå nu. Hej då!

image216
                  image217

Baka med kläderna

Godmorgon kära läsare! Jag blev uppjagad halv tolv så att jag skulle hinna börja med kakan innan jag skulle skjutsa mamma och pappa. Jag gjorde första delen av kakan och sen började jag dra på mig ytterkläderna varpå pappa frågar "vars ska du?". "Men skjutsa er såklart!". "Men jag ska ju köra". Ja, så då slapp jag men han kunde ju ha klämt ut det tidigare kan man tycka. Hur som helst. Då fortsatte jag med själva tryffelbiten på kakan och resultatet av det har jag på mina kläder. På bilderna hade jag försökt he bort det mesta, men ja, det får nog åka i tvätten. Nu står dock den där tryffelsmeten i kylen och själva kakan är klar. Nu är det bara att vänta tills det har vilat klart. Nu måste jag nog pallra mig till köksbordet och göra tyskaläxan. Hejsvejs!

image215

Helgplanering och så

Jag gjorde en smarrig ost, bacon och broccolipaj till middag. Jag måste faktiskt säga att jag lyckades riktigt bra. Det smakade faktiskt som att någon annan hade gjort den. Det är ett bra betyg om ni undrar. Det brukar alltid bli något fel när jag ska göra något. Snart är det dags att skutta iväg till soffan för att se på Idol. Innan det ska jag bara gå på toa och hämta mitt godis som jag har gömt. Gömmer man inte saker i det här huset är det borta. Ibland är det till och med jag själv som äter upp mitt eget godis. Därför är det bäst att gömma det och komma ihåg vars man hedde det just när man ska ha det. Annars går det som sagt illa.

Mamma har just gjort frågor till imorgon då dom ska och fira en man som fyller 50. Typ sånna frågor som "Vem har störst" och så ska man se sen vem som har störst knapp på kläderna. Oerhört roligt. Jag måste skjutsa runt mor och far ungefärligen hela dagen imorgon plus att jag ska baka en kaka som tar typ tre timmar och så ska jag passa Urax. Sen var det ju det med tyskan som skulle bli klar. Sen på söndag har jag match och sen träff med fotbollslaget. Blig säkert mycket gjort då också. Hurra för mig!

Men nu mina damer och herrar är det dags för Idol. Utan Christoffer i och för sig men jag läste att han skulle få jsunga en duett med Carola på hennes julkonsert så jag är glad ändå. Den konserten ska jag i alla fall se. Men hej då, nu ska jag gå på toaletten.

Idol utan Christoffer

Ikväll är det Idol utan Christoffer. Det är nästan inget Idol. Men ja, jag ska se i alla fall. Nu hejar jag på Marie mest. Hon sjunger fint. Jag har till och med införskaffat sån där dubbel nougat ni vet från Marabou som jag ska äta till. Jag gillar att ha godis som bara jag får äta av. Jag är inte direkt någon delare. Fast jag smakar väldigt gärna av andra. Det går inte så bra ihop, såvida man inte är vän med Sandra som vill ge bort sitt gamla godis. Det är snällt tycker jag. Hon ringde förresten idag och ville gå en promenad med mig men jag hade just varit ute med Urax och så skulle jag ju plugga. Blä!



Jag har i alla fall bestämt att jag ska göra klart tyskan imorgon. Jag måste ju hinna träna på det jag ska säga också så jag itne står och tittar ner i papperet. Det ser inte så skoj ut. Eller så är det just det det gör. Jag vill inte se skoj ut när jag redovisar.

Nu ska jag fortsätta skriva lite på retorikgrejset. Det ska i och för sig inte vara klart förrän om typ tre veckor men ändå, det är rätt mycket som ska göras. Drygast är nog argumentationen som jag inte har börjat med.


Tyskatal

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött! Inatt sov jag i massa timmar igen men det märks inte. I och för sig blev jag väckt av Erics sms men det är väl sånt man får ta. Nu ska jag i alla fall skutta upp och klä på mig och sen gå ut med Urax. Det är fint väder idag så jag tar nog med mig kameran. Sen ska jag sätta mig höär och studera. Jag skulle vilja bli klar med tyskan idag men jag tycker den är lite lurig. Fast jag kan ju börja med övningarna i boken och sen skriva talet. Jag ska skriva om kulturella skillnader här och i England där jag var på språkresa men det är lite svårt eftersom det inte var så mycket. Men jag får väl helt enkelt hitta på. Vi ska prata i "några minuter bara". Vadå bara? Det är inte nåt man bara kan slänga ihop. Jag tycker det är pinsamt att stå och prata på tyska och ha massa fel i gramatiska former och sånt. Men jag får väl göra så bra jag kan. Ja, smart där. Det kan jag ju göra. Men ja, hej då!

Söndagens införskaffningar

I söndags var jag och Eric och köpte grejer. Ett par svarta stuprörsjeans för 200 på H&M och en jacka för 300 på Vero Moda. Vilka kap! Modellen på jackbilden heter Eric och han fick 700 kronor av mig för den bilden, fotograf som jag är. Nej, det fick han inte, han fick en smäll för att han snodde min nya fina jacka när vi skulle ut med Urax. Nej det fick han inte heller. Han ser för övrigt lite tjock ut men det är han inte. Hej då!

image210
image213

Mode för modiga

Om man inte är världens modefjant så har jag ett rätt bra tips. Handla era kläder på Maxi och Obs! Där har dom kläder, ofta billigare än i "vanliga affärer", och det är inte så många andra som har likadana. Här nere kan ni se lite exempel på kläder jag har köpt där. Se vilka tjusiga skor. För att inte tala om tröjan och väskan. Sist men inte minst mina stövlar. Hehe.


Mardröm nästan

Inatt sov jag elva timmar. Det var skönt vill jag lova. Sen drömde jag massa konstigt som vanligt men det har ingenting med saken att göra. Om någon undrar kan jag berätta att jag drömde att vi hade fotbollsträningar på Norrbyskär och det var jättejobbigt att fara dit eftersom båten höll på att drunkna hela tiden. Norrbyskär är en ö för er som inte vet.

Nu ska jag snart börja med läxan men först ska jag tömma diskmaskinen. Sen har jag ju lovat att lägga in ett tips så det ska jag göra om ett tag. Hejsvejs!

Skadeglädje, igen!

Jag for i god till till träningen eftersom jag skulle förbi på Maxi och byta ett par skor åt min mor. Jag var framme på Ålidhemsskolan, där vi tränar, en kvart innan träningen började. Jag satt där och väntade och tänkte att´det ju inte var så konstigt att dom andra var sena eftersom dom skulle se en match innan. Jag iddes dock inte fara dit. Men sen när klockan började närma sig prick tänkte jag att det var ju faktiskt folk som skulle träna men som inte skulle på matchen och dom borde ju ha kommit. Jag tänkte att jag sitter väl här till kanske tio över sen far jag hem. Sagt och gjort. Men just när jag skulle resa mig och gå kom jag på att vi tränar på Gammlia på onsdagar. Det var alltså bara att springa iväg till bilen dragandes på två väskor och köra dit. Men det var rätt bra att jag kom sent för eftersom jag inte har tränat innebandy på länge så hade jag fått ont i knäna om jag hade tränat längre än en timme. Hurra för mig!

Imorgon kommer för övrigt ett smart tips som jag har klurat ut. Missa inte det!

Fjortistest

Fjortistest , får du över 60 är du fjortis

DU VILL
( ) Bli känd
( ) Vara blond
( ) Inte vara ensam
( ) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
(x) Bli modell

DU HAR
( ) Blont hår
( ) Minst 4 olika parfymer
( ) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
( ) Däckat
( ) Spytt offentligt
( ) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
( ) Gått med kortkort kjol
( ) Strippat
(x) Andvänt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
( ) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
( ) Blivit utskälld av en lärare
( ) Rökt
( ) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
(x) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) Tappat bort väldigt mkt saker
( ) Sängkläder i siden
( ) Bitchslapat nån
(x) Mycket mascara
(x) Skolkat
( ) Varit otrogen
( ) löshår
(x) Brun-utan-sol
( ) Solat topless

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR
(x) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kyssas
( ) Festa
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
( ) Ha "stövlar" eller klackade skor
(x) Sminka dig
( ) Ta skumbad
( ) dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
(x) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
(x) Bära färgen rosa
( ) Bära smycken
( ) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
(x) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
(x) Umgås med killar
( ) Vara olydig
( ) Få/ge massage
( ) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
( ) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
( ) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra som du vill
( ) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
( ) Ligga på beachen och glassa

DU GILLAR
(x) Killar
( ) Skvallerblaskor
( ) Att visa dig naken
(x) Att ragga
( ) Att träffa nytt folk
( ) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
( ) Att kolla på tv- serier

Haha nu framstår jag som världens kanske tråkigaste människa. Men det är jag inte. Eller så är jag ingen fjortis. 34 poäng fick jag i alla fall.

Finnar i Sverige

Min kära moder hade glömt sina nycklar till skåpet på jobbet så jag var tvungen att köra dit dom. Självklart glömde jag att ta med dom, fast jag hann bara gå till bilen så det gjorde inte så mycket. Men vi kan låtsas att jag körde ända till sjukhuset innan jag kom på det. Det blir mycket mer ni kan skratta åt då. Ett sånt där mysigt elakt skratt ni vet.

Nu ska jag äta en apelsin eller så och sen ska jag gå ut med lilla hunden. Efter det är det dags att bege sig till träningen som börjar fyra.

Jag har för övrigt en äcklig finne som jag måste hinna få bort innan jag visar mig utomhus. Usch!

3Dgrejer och så

Ny dag, nytt allt. Nej inte riktigt kanske. Men ja. Idag ska jag plugga tills träningen klockan fyra sen ska jag hem och käka och byta om för att sen fara till innebandyträningen. Jag är inte alls peppad. Men eftersom jag inte har tränat innebandy på tre veckor så är det kanske dags att fara dit.

Just ja, nu har jag bestämt mig, igen. Jag ska bli smal, igen. Jagmåste ju komma i min nya klänning till nyår annars får jag ju skämmas. Jag klarade mig finnemang igår i alla fall. Bara att fortsätta kämpa!

Nu ska jag i alla fall göra klart mitt hus i SketchUp. Och skriva en rapport om det. Sen ska jag skriva min argumentation. Och göra arabiska eftersom jag har tenta nästa lördag. Känns ju underbart. Just ja, sen ska jag hålla ett föredrag på tyskan som jag måste göra. Inte så mycket tid att blogga alltså. He he. Vi får väl se. Hej då!

Sorgedag igen

Nu har jag just kommit hem från flygplatsen. Jag hatar verkligen att åka dit. Förutom när jag ska nånstans såklart. Eller då Eric kommer hit. Men idag åkte han ju alltså hem. Det betyder att jag inte får träffa honom på en och en halv månad! Förstår ni hur länge det är? Jag ska fara dit så fort som möjligt efter att julaftonen är avklarad. Det sämsta är att jag bara kan vara där typ en vecka eftersom jag måste till skolan den sjunde eller nåt. Idag har jag knappt ens tid att sörja eftersom jag ska fara till skolan halv tre och kommer hem halv sju. Sen har jag träning sju och däremellan ska jag äta middag. Sen efter träningen ska jag duscha och käka lite och sen krypa ner i sängen. Så får det bli. Dessutom blir jag irriterad på sånna som skriver typ "åh jag saknar min pojkvän såååå mycket för jag kommer inte hinna träffa honom idag". Fåntrattar. Dom vet inte vad sakna är.

För övrigt så hoppas jag att mina, tittarsiffror höll jag på att säga, besökare blir fler igen eftersom dom har halverats sedan Eric kom. Nej nu ska jag tänka på annat. Hej då!

Romantiken flödar

Igår var jag och Eric på Strömpilen och handlade lite. Jag köpte två grejer som jag ska visa sen när jag får tid. Kanske på onsdag eller idag. Vi får se.

Idag ska jag och Eric bete oss som vanliga människor och gå ut och äta på restaurang. Alltså inte Max eller så utan en restaurang. Anledningen är att vi har varit tillsammans i ett år idag. Spännande va? Så då ska vi låtsas att vi är värsta romantiska och alltså gå ut och käka.

Nu har Eric vaknat så nu ska jag gå härifrån. Hejsvejs!

Christoffer är min idol ändå!

Alltså jag börjar gråta! HUR kan Christoffer åka ut ur Idol? Han var ju en av dom bästa och min solklara favorit. Seriöst! Andreas och Mattias borde ha åkt ut innan. Nej jag är mållös. Jag ska gå in och kolla på TV4.se och gråta några sista tårar. Men alltså han måste få ett skivkontrakt ändå. Det tror jag.

Erics syster ringde nu så nu är han vaken i alla fall. Vi ska väl snart käka lite frukost. Men nu ska jag som sagt kolla på klipp. Hej då!

En dag och igår

Ibland vill jag döda mig själv. Nu till exempel. Jag skulle dra in en bild i Photoshop men råkade såklart dra in den i det här fönstret där man skriver blogginlägget vilket resulterade i att hela inlägget försvann. Grattis till mig. Bara att börja om.

Jag vaknade i alla fall vid halv tio av att hela näsan var fylld med snor som ville ut. Eftersom jag inte kan andas genom munnen förutom när jag tränar så var jag ju tvungen att gå till toan och snyta mig och sånt. Man kan typ döda mig i sömnen genom att hålla för näsan. På mig alltså. Det har Susanne gjort ett par gånger.

Eric ligger fortfarande och sover men jag vill inte väcka honom för det är ju taskigt när han vill sova. Igår bakade vi kladdkaka och imorse var det lite kvar så det käkade jag upp. Det var mer än smaskigt vill jag lova! Fast snart ska jag käka riktig frukost. Min mage mår inte så bra av att käka massa kakor och grejer. Ikväll tänkte vi fara till Sandra och födelsedagsfika igen eftersom alla andra kommer då. Dom blevutsjuka i onsdags så det blev bara jag och Eric. Men desto bättre för oss som får fika två gånger! Dessutom ska vi ju se Idol!

Här nere ser ni lite bilder som jag har tagit under mina promenader med Urax dom senaste dagarna.

Paket

Igår fyllde Sandra år så jag och Eric for dit och fikade. Vi tog med oss fina presenter som jag hade gjort också. Jag, som för övrigt är känd som den som slår in paket jättefult, hade nästan lyckats. Själva inslagningen var ful som vanligt men snörena och dekorationerna blev riktigt fräsiga. Ni kan se här nere hur fina dom blev! Snart ska jag på min andra tyskalektion. Det är skoj men jag hatar läxor. Hej då!


Jag är ett Ghetto-kid

Hur bortskämd är du?

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon (plastsyskon)
[ ] Bror
[x] Syster
[ ] Brorsdotter
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool/utebadkar
[ ] Hot tub
[ ] gästrum/gäststuga
[ ] Dator
[ ] TV
TOTAL: 5

[x] en säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[ ] mp3spelare/iPod
[ ] en fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] nintendo ds
TOTAL: 4

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] pingisbord
[ ] Fooseball (fotbollspel)
TOTAL: 0

[ ] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 2

[ ] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 4

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[ ] något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[ ] träffat en kändis
TOTAL: 4

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 3

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger/ägt en videokamera
TOTAL: 1

TOTAL SUMMA: 24

1-24 = Ghetto-kid
25-34 = vanlig ....bara vanlig??:S
35-40 = bortskämmt barn .
41+ = uppeklassens snobb

Sjukling

Nu var det länge sen jag skrev. I alla fall om man jämför med för lite mer än en vecka sedan då jag skrev fyra inlägg per dag. Men nu är ju alltså Eric här och då vill jag umgås med honom och inte sitta här. Jag har feber, ont i halsen och hostar. Det är inte så hemskt roligt måste jag säga. Jag måste nog duscha idag men det är ju jobbigt när man är sjuk. Dessutom skulle vi behöva fara en sväng på stan och införskaffa lite grejer åt Sandra som fyller år i veckan. Men det vet jag inte om jag orkar. Vi får se helt enkelt. Sen så skulle jag behöva ringa min tränare och disskutera en sak. Kanske är bäst att jag gör det.

Här snöade det ju igår , kanske det gjorde i resten av Sverige också, och det var roligt! Det bästa av allt är att det ligger kvar än!

Förresten så kom det bara ett gäng med Tricketritbarn hit. Fast dom kom fel dag. Klumprumpor. Det roligaste var att vi inte hade nåt godis så dom fick gamla apelsiner. Moahaha!

Jag skulle egentligen behöva göra massa läxa så jag kanske ska passa på att göra det nu när Eric sover. Hejsvejs!

RSS 0.91